"Lapset asuvat kanssani"

eivaankiinnosta

On aika uskomatonta selailla nykyään netin treffisivustoja. Tuntuu, että lähes jokaisella naisella on lapsia! Mihin ne lapsettomat naiset ovat kadonneet? Monilla kumppania etsivillä naisilla on jopa 3-5 lasta...!
Eihän asia minulle kuulu, skippaan yksinhuoltajien profiilit välittömästi, mutta kunhan ihmettelen...ei taida nykyajan avo-tai avioliitot olla kovinkaan kestävällä pohjalla.

28

975

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 019283746

      Se on ihan kysynnän ja tarjonnan laki. Jos nainen on yh ja lapsia vaikka 4 (ja lapset asuu hänen kanssaan), niin voi olla vaikea löytää miestä muulta kuin näiltä treffisivustoilta. Treffisivustoilla kuitenkin on miehiä varmaan 3-4 kertaa enemmän kuin naisia. Jos naisella ei ole lapsia, niin ei hänen tarvitse mitään treffisivustoja käyttää ellei ole sitten aika ruma nainen.

    • Ykssinkku

      Nykyään naiset tekevät lapset miehen kanssa ja sen jälkeen etsivät "oikean" miehen, jonka kanssa ovat yhdessä.

      En ole tällä hetkellä treffisivustolla ja minulla ei ole lapsia. Monilla miehillä on lapsia ja tunnen olevani heidän kanssaan eri tasolla. Sen takia en uskalla mennä treffipalstoillekaan. Minut leimataan helposti itsekeskeiseksi ym., kun minulla ei ole lapsia. Olen isosta perheestä ja olen hoitanut siskojeni lapsia. Lapsettomuus ei ole itse valittu tie.

    • naiset-nirsoja

      Naiset tehneet lapsia alkoholistien ja muuten mielenvikaisten miesten kanssa jotka eivät kykene lapsia hoitamaan. Nyt ne etsii jotain rikasta elättäjää netistä ulkonäkövaatimuksetkin on kovia vaikka nainen on itse kuin rupsahtanut tomaatti.

      • Heikki_Sinsemilla

        Niin ne on tehneet aina. Omnneksi nykyään voi erota vaikka olisi hyvinkin riippuvainen muiden mielipiteistä, kuten suurin osa naisista nyt ja aina on.


    • lapsetturnoff

      Yhäreitä on joo nykyään joka hemmetin paikassa tarjoamassa itteään, tottakai on, kun lapsilla tapana laskea markkina-arvoa kumppanimarkkinoilla aika pahasti. Varsinkin kun yh-isät, jotka saattaisivat olla kiinnostuineita ovat harvinaisia:) Täällä oli ainakin viimevilkaisulla nuorta ja lapsetonta väkeä http://lovely-meetings.com/?campaign=8682

    • Aloittajan kanssa samalla linjalla. Olen nelikymppinen mies joka haluaisi tutustua lapsettomaan naiseen mutta sellaista on vaikea löytää. Monien naisten profiileissa lukee juuri tuo "lapset asuvat kanssani" ja tekstissä on pakollinen "en etsi lapsilleni isää, heillä on jo sellainen". Mutta on myös profiileita joissa naiset eivät ole laittaneet mitään tietoa lapsista mutta muutaman viestin jälkeen paljastuu että samasta taloudesta löytyy lapsia. En vihaa lapsia, mutta ainakin itse haluaisin suhteen joka alkaisi täysin puhtaalta pöydältä. Ei lapsia, ei exiä, ei säätöä, ei sirkusta jossa veivataan lapsia eri osoitteeseen. Itse olen halunnut saada lapsia melkein koko aikuisikäni mutta en ole tavannut sellaista naista jonka kanssa voisi suunnitella tulevaisuutta niin paljon että siihen kuuluisivat lapset. Rakkautta huokuva koti, yksi koti jossa lapsilla on yksi isä ja yksi äiti. Saatan olla "vanhanaikainen" mutta tämä on oikea haaveeni. Tosin ikää alkaa olemaan jo sen verran että taitaa jäädä haaveeksi, mutta pystyn kuvittelemaan tulevaisuuden myös lapsettomana.

      • Heikki_Sinsemilla

        Kelaapa, jossain ihme Udzkibenzkissä tai jossain on yhä tänäkin päivänä juuri tuollaista. Tuskin tarvii mennä Venäjän Karjalaa kauemmas.


      • Jumankautajuunääs

        Hehe, vai nelikymppinen mies etsii exätöntä ja lapsetonta naista ilman säätöjä ja sellaista. Käveles kuule siihen peilin eteen, katso itseäsi ja huomaa, että se juna meni jo parikymmentä vuotta sitten. Jos tähän mennessä et sellaista unelmiesi lapsetonta naista ole löytänyt, niin tuskin löydät tästä eteenpäinkään. Sun mahiksesi on edelliset kaksikymmentä vuotta laskeneet, samalla kun muut ovat jo nuorempana poimineet ne mukavat, lapsettomat ja ihanat naiset markkinoilta, niistä osa palautuu nyt markkinoille lapsensa tehneenä. Ne lapsentekokykyiset, ihanat ja lapsettomat naiset ikäluokassasi ovat vain haaveissasi, ne olisivat lapsensa jontehneet jos olisivat pystyneet. Ja nuoremmat tuskin taatan kanssa millekään alkavat, niille on miehissä tarjontaa yli kysynnän.


      • Tyhjäpesä

        Onhan niitä 40 naisia, joiden lapset muuttaneet jo omilleen. Vai eikö pari vuotta vanhempi nainen kelpaa?


      • lupausparemmasta
        Jumankautajuunääs kirjoitti:

        Hehe, vai nelikymppinen mies etsii exätöntä ja lapsetonta naista ilman säätöjä ja sellaista. Käveles kuule siihen peilin eteen, katso itseäsi ja huomaa, että se juna meni jo parikymmentä vuotta sitten. Jos tähän mennessä et sellaista unelmiesi lapsetonta naista ole löytänyt, niin tuskin löydät tästä eteenpäinkään. Sun mahiksesi on edelliset kaksikymmentä vuotta laskeneet, samalla kun muut ovat jo nuorempana poimineet ne mukavat, lapsettomat ja ihanat naiset markkinoilta, niistä osa palautuu nyt markkinoille lapsensa tehneenä. Ne lapsentekokykyiset, ihanat ja lapsettomat naiset ikäluokassasi ovat vain haaveissasi, ne olisivat lapsensa jontehneet jos olisivat pystyneet. Ja nuoremmat tuskin taatan kanssa millekään alkavat, niille on miehissä tarjontaa yli kysynnän.

        Haloo. Heh. Noin nuoristahan siis vielä tasan 15% pariutuu ennen 45 vuoden ikää. Ihan tutuissakin sanoisin noin 28 vuotiaiden naisten haluavan suhteen tuon ikäisen kera.
        Näin vanhempana itse pitää tyytyä vielä paljon nuorempiin timantteihin, kun ei itsellä ole mitään yhteistä vanhojen tanttojen kanssa tai jopa osin lapsia omaavien.

        Tuo mainitsemasi porukka on juuri sitä mikä eroilee, kun on väärin sattunut samanikäiseen tutustumaan ehkä liian nuorena. Suhdetta ei siis kannata aloittaa itseään vain hieman nuoremman naisen kera.


    • faktojaX

      No joo...palstojen miehet ovat itsekin pääosin eronneita ja lapsia löytyy. Mutta kuka lapset hoitaa ? No se exä tietysti. Eronnut mies sitten kuvittelee löytävänsä lapsettoman itseään 10 vuotta nuoremman naisen, joka alkaisi tätä äijää sitten hoitelemaan ammatikseen. Omia lapsiaan tapaa kerran kaksi kuukaudessa ja lesoo sillä, että on isä. Höpölöpö vierailija tollanen isä on lasten elämässä. Nelikymppiset miessinkut vaikuttavat lähinnä onnettomilta, elämää elämättömiltä kapakkaruusuilta.

      • kjfökdjsfg

        Lisätään vielä, että kuvailemasi miehen kanssa se lapseton 10 v. nuorempi nainen saa hoidettavakseen ne miehen lapset, kun nämä ovat isällään käymässä. Helppo juttu: tehdään yhteinen lapsi, ja sitten nainen saa vastuulleen koko katraan, kun isi käy töissä ja harrastuksissa.


    • hhjjcc

      Kirjoittelin tovin naisen kanssa ja juttu tuntui hyvälle. Ruvettiin sitten miettimään tapaamista ja sieltä se myrkkypilleri sitten tuli. Profiilissa naisella ei ollut mitään mainintaa lapsista niin olisihan se pitänyt arvata kyseessä olevan yhärin. Jostain syystä minulla oli jotain parempaa tekemistä.

      • Et selkeästi ole oppinut perussääntöjä nettideittailusta. Jos profiilissa ei ole mainintaa lapsista, todennäköisesti on lapsia. Jos profiilissa ei ole mainintaa ruumiinrakenteesta/painosta, todennäköisesti on ylipainoinen. Ja jos (miehellä) ei ole mainintaa pituudesta, todennäköisesti on lyhyt (kuten minäkin, mutta sentään mainitsen pituuteni).


    • raksamies-sinkku

      Ei kelpaa 35000 euron vuosituloilla naisille. Oon vaikka kuinka monen kanssa treffannut ja aina stoppaa rahaan. Olen liian käyhä ei voi mitään. Pitäis omistaa omakotitalo tai 200000 euron kämppä muuten. Naiset muutenkin kyselee tuloja, naisilla on itsellään velkaa ja ulosottoja. Sain selville että yhdellä naisella 270 tonnii velkaa, se halusi multa rahaa lainaksi. Ei ole terveitä velattomii naisia missään. Naiset tehnyt lapsia jonkun juopon kanssa ja sitten ei kelpaa normi mies enää.

    • Ritu33

      Sama ongelma se on toisinkin päin. Olen pari vuotta päälle 30. Mukavalle vaikuttavilla miehillä on järjestään se lapsi kotona koko ajan tai osan ajasta ja kun itse en halua omaa, enkä muidenkaan lapsia katsella. Niin ei ole vientiä kun ei tuo perheenperustaminen ole vain se mun juttu.

    • lapsetonin

      Jos naisella on lapsia yli 25 vuotiaalla ei kai tuo nyt niin ihme ole, enempikin normaalia. No ovathan he voineet tehdä erehdyksen miehen valinnassa tai sitten mies on voinut tehdä väärän valinnan.
      Jotenkin tuntuisi silti enemmän ihmeelliseltä jos naisella ei olisi muka lapsia yli 30 vuotiaana.
      Lapset voi tietenkin olla psykologinen este suhteelle, mutta vaikeampaa varmaan on löytää lapseton nainen kuin lapsellinen. Vaikka onhan lapsettomia myös. Tosin he voivat saada seuraa myös muuta kautta ja eivät edes perhettä välttämättä kaipaa.
      Rahallinen luottamuspula jos vaivaa niin silloin ei kannata etsiä suhdetta ollenkaan.
      Uusperhesuhteet ei ole helpoimmasta päästä, mutta vaihtoehdot kapenee jos odottaa ettei naisella olisi historiansa myös.
      Jos olet itse lapseton paras vaihtoehto on varmaankin toinen lapseton, niitä on ehkä vähän mutta minkäs teet.

    • lapsetonnatonna

      50 v nainen olen, enkä ole koskaan halunnut lapsia. S24 Treffit palstalla ongelma ollut, että kaikilla miehillä näyttää niitä olevan, tai niitä haluavat. Ei kovin mätsää tarpeet tästäkään näkökulmasta katsottuna.

      • kurpparaivoasavosta

        No sun kanssa ei tartte haluta


    • inhorealismi

      Naiset ovat valinneet väärän miehen lastensa isäksi, sitä se on.

      Kaikista eniten ihmetyttää naisten miesvalinnat, se on niin sumealla logiikalla toteutettua touhua että, huh huh.

      Esim. vauva palstalla on jatkuvasti joku katkera ja elämäänsä vittuuntunut ämmä valittamassa tyytymättömyyttään mieheensä, jokseenkin absurdia.

    • kätevävinkkisinulle

      Rastita hakuehdoista kohta "ei lapsia". Sillä tavalla löydät lapsettomien naisten profiilit kätevästi, eikä sinun tarvitse kahlata läpi niiden naisten profiileja, joilla on lapsia, jos ne kerran eivät kiinnosta. Tällä hetkellä suomi24-treffien haku ehdoilla nainen, hetero, koko maa, 30 - 45 vuotta, ei lapsia tuottaa 1630 profiilia.

    • n44

      Itse toivoisinkin löytäväni tulevaisuudessa miehen , jolla on jo lapsia kuten itsellänikin. Enemmänkin ihmettelisin, jos tässä iässä vielä kokemattomana kulkisin. Ymmärrän täysin tämän asian...lapseton etsii mieluiten lapsetonta kumppania. Ainahan se yhdinperhe on hienoin asia. Se vaan ei jokaisen kohdalla onnista...eikä siihen aina mitään alkoa tms. tarvita. Onnea etsintään teille kullekin ja toivotaan, että se lapseton nainen vielä kävelee vastaan nelikymppisenäkin.

    • dffhhhu

      Minusta on kiva että on lapsia. Itselläni on, ja olisi hienoa löytää mies jolla on myös lapsia. Mielellään tyttöjä, koska itselläni on poikia. Aikuisia jo, mutta kuitenkin.

    • Minä.maalta

      Näinhän se menee, että noin 40 v naisella on lapsia, monesti vielä kouluikäisiä, kuten minulla. Lasten tekeminen jätetään myöhempään ja myöhempään, minäkin olin 34, kun esikoinen syntyi. Eron jälkeen kokeilin nettideittailua ja ensimmäisellä miehellä oli yksi lapsi, jota hän tapasi kahtena viikonloppuna kuussa. Hän sanoi moneen kertaan, että hän pitää lapsista ja minun lapseni ovat tervetullut lisä suhteeseen. Aika nopeasti selvisi, että lapset ovatkin haitaksi, kun en seksiin suostunut lasten ollessa paikalla. Siis olisi pitänyt tenavat jättää olohuoneeseen leikkimään ja meidän olisi pitänyt mennä panemaan. Muutenkin häiritsi lasten äänet ja sotkut ja minun lapseni olivat huonona esimerkkinä hänen lapselleen, joten se juttu loppuikin lyhyeen. Myöhemmin viestittelin miehen kanssa, jolla ei lapsia ollut. Kysyinkin ihan suoraan, miten hän suhtautuu siihen, että minulla on. Ei kuulemma ollut ongelma ja yllättävästi ei ole ollutkaan. Tältä mieheltä olen saanut huomattavasti enemmän tukea ja apua lasten kanssa kuin lasten isältä edes silloin kun asuttiin hänen kanssaan vielä yhdessä. Nyt asumme tämän nettideitin kanssa yhdessä ja elämme perhearkea ja lapset käyvät isänsä luona häiritsemässä uuden rouvan ja isin rauhaa säännöllisesti. Onneksi on olemassa miehiä, jotka eivät itsekkäästi halua olla ainoana naisen elämässä. Jokaisella on historiansa ja sen kanssa on elettävä.

    • Sitten on näitä lisääntyneitä naisia, jotka eivät halua enempää lapsia, ja joilla on ehdoton vaatimus, että miehellä ei saa olla ennestään lapsia. Eli miehen tulee haluta vain lapset, jotka naisella on jo valmiiksi. Aika lailla "onnea etsintään" moinen kombinaatio, sanoisin...

      • kolmepoikaa

        Aika moni niin nainen kuin mieskin haluaa biologisia lapsia kun on aivan eri tunteiden syvyys ja yhteys biologiseen lapseen....tämä "lapseton" mies sattaa tulevaisuudessa tuntea itsensä onnettomaksi kun on tuhlannut vuosiaan kiintiötäys-naiseen.
        Naisella kun se on monesti periaatteessa vapaaehtoista haluaako lapsia vaiko eikö.
        Nämä naiset saisivat tehdä suhteen alussa selväksi että kiintiö on täynnä mutta tätähän ei monesti tehdä selväksi.
        Ei naisetkaan yleensäkään hyväksy toisten tekemiä lapsia ja etenkin jos rajoittavat heidän elämäänsä...
        Olen sen kolme kertaa seurustellut pidempään yhäri-mamman kanssa ja siihen kombinaatioon en suosittele kun se tavallinenarki alkaa.....


    • hämmästelijäN30plus

      Olin itsekin (yli 30v lapseton nainen, joka halusi omia lapsia) treffipalstoilla. Siellä oli aivan ylivoimaisesti suurin osa sellaisia miehiä, jotka edellyttivät naiselta seuraavia asioita:
      1. Laiha pitää olla tietenkin. Ja nuori ja hyvännäköinen. Ja "itsestäänhuoltapitävä" ja niin edespäin.
      2. Lapsia ei saa olla.
      3. Jos niitä onnettomuudekseen on tullut hankittua, olisi parempi, että ne asuvat isällään tai ovat muuten mahdollisimman paljon poissa häiritsemästä elämää.
      4. Lapsia ei saa MISSÄÄN NIMESSÄ haluta yhtään lisää.
      5. Hänellä on jo lapsia, ja niistä täytyy sitten tykätä paljon ja haluta, että hänen lapsensa ovat kiinteä osa minunkin elämääni.

      Eli yhtä aikaa olla tosi lapsivastainen ja lapsimyönteinen. Asenne riippuu vain siitä kenen geenejä lapsoset sattuvat kantamaan.

      Voisiko joku avata mikä logiikka tuossa oikein on? Minä en sitä oppinut ymmärtämään.

    • crux

      On se lapsettomalle miehelle yleensä paljon vaikeampi asia kuin naiset haluavat kuvitella. Palasten pitäisi muuten loksahtaa kohdalleen ihan uskomattomalla tavalla että parisuhde olisi mahdollinen jos naisella on lapsia. Parempi olla yrittämättä sellaista kolmoisvolttia kierteellä - joku siinä kuitenkin satuttaa itsensä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1702
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1332
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1206
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1094
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      903
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      390
      837
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      822
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      805
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      134
      783
    Aihe