Sananvapauden loppu

DiktaattorinAvaimet

Kaikki kritiikki eduskunnan päättömiä uudistuksia kohtaan on jatkossa venäjätrollausta ja hybridisodankäyntiä. Sitten voidaankin kyykyttää kansaa miten huvittaa kun kritiikki on nujerrettu.

7

142

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NoBoxx

      Siihen on jo pitkään pyritty, Jessikka vaatii jo erillisiä lakeja 'sananvapauden kitkemiselle'.
      Suomen eduskunnan hallintovaliokunta kuuli 8.2.2017 asiantuntija Jessikka Aroa, joka teki lukuisia parannusehdotuksia lainsäädäntöön ja lainkäyttöön rangaistusten koventamiseksi trolleja vastaan. Myös mm. Ylilauta ja Hommaforum olivat Aron sanktiovaatimusten kohteina.

    • VenäjäYstävämme

      Ilta Sanomissa on uutinen jossa kerrotaan Putinin ennakoivan USA:n uutta iskua Syyriaan.

      Koko ketju täynnä Venäjän ja Putinin solvaamista. Muutama myötämielinen kirjoitus sallittu.

      Onnistuinpa itsekin lähettämään ketjuun reippaanlaisen mielipiteeni jossa kerroin tänä päivänä uskovani enemmän Putiniin, Lavroviin ja Venäjään yleensäkin, kuin poliittisesti kaikintavoin alamäkeen menneeseen Suomeemme, hallitukseemme ja medioihin.

      Viestissäni ilmoitin olevani myös ääri-isänmaallinen kantasuomalainen. ("Se on niitä rasisteja!")

      Mikähän näistä ilmaisuistani, hetken esillä oltuaan, vetäisi kahvit päätoimittajan vääräänkurkkuun niin että painoi punaista nappia, että tuo kirjoitus välittömästi poistetaan!?

      Viesti oli paikallaan jonkin aikaa (n. 15 min.) ja sai pari tykkäystäkin. Yhtäkkiä se oli pois. Eli, sensuroitiin jälkikäteen.

      Siis, ryssää saa mielinmäärin haukkua, Venäjän valtiojohtoa solvata, mutta kun yksi suvakkeja pelkäämätön, suorasanainen Venäjän ystävä vapaamuotoisesti ilmaisee tykkäyksensä, herrajje.

      Kirjoitin uuden viestin, suoraan IS:n toimittajille kohdennettu, sitä ei tietty julkaistu ja sanoin mitä mieltä olen sananvapaudesta Suomessa ja että arvosteluni osui selvästikin oikeaan.

      Olen tänään kuunnellut venäläisiä juutuubeja ja tämä Mantshurian kukkulat, venäjäksi laulettuna veti kertakaikkiaan kyyneleet silmiini:

      На сопках Маньчжурии :
      https://www.youtube.com/watch?v=1EafHZcxi2Q
      .

      • Maailmaominsilmin

        Olen joskus testaillut tuota IS kommenttiosioita kirjoittamalla erilaisia mielipiteitä. Sen olen huomannut, että jos kirjoittaa Venäjästä kriittisesti niin kaikki menee läpi. Voi jopa huoritella toisia kirjoittajia. Ja kyllä kelpaa julkaistavaksi. Mutta auta armias jos kirjoitat Venäjästä positiivisesti ja niin asiallisesti kuin mahdollista, niin ei silti julkaista kuin ehkä 1/10 ja niistäkin kuten sanoit poistetaan pian sekin vähän mitä on julkaistu.

        Sellaista sananvapautta siellä Ilta Sanomissa siis.

        No nykyään kirjoittelen lähinnä ulkomaisilla saiteilla. Uskomatonta mutta totta edes natomaissa ei olla yhtä kriittisiä Venäjän suhteen kuin Suomessa puhumattakaan mielipiteiden sensuroinnista.


    • bandierabossanova

      Katotaan poistetaanko tämä täältä kun se läks alta aikayksikon toisesta foorumista. Onneks tallensin tämän.
      bandierabosso
      13.4.2017 14:57
      Uusi
      Ei täällä Euroopassa 70-80-luvuilla nyt niin hirveesti paukkunut, mutta ne paukut olivat aitoja. Aitoja siinä mielessä että niiden vaikutuksesta jopa kuoli oikeasti ihmisiä ja ne oli Naton organisoiman Gladio järjestön tekemiä ja niistä syytettiin kommunisteja. Nämä nykyiskut ja paukut on lavastettuja kriisinäyttelijöiden tekemiä huijauksia. . Kas siinä ero. Se ero ettei näissä kuole ketään, mutta niillä saadaan aikaan sotia. Joku kirjoittaa tai sitten trollaa eli lietsoo vihaa ihmisiä kohtaan, jotka ovat tulleet muualta. Lähinnä tulleet pakoon noilta alueilta minne sodat Naton toimesta on saatu aikaan, Katsokaa tästä videosta kun kaveri ampuu tahallaan ohi ja kuunnelkaa, kun toinen miehistä vastaa amerikan englanniksi "impossible shit" eli terroristit ovatkin jenkkejä,
      Klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=k-XKmzi9QaY
      Tai kirjoita Googleen VIDEO NON CENSURATO ORIGINALE ATTENTATO CHARLIE HEBDO tai Charlie Hebdo: il poliziotto non è stato colpito alla testa (video censurato)
      tai klikkaa https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw
      Siinä kerrotaan ja näytetään vesimeloonilla mitä olisi tapahtunut jos luoti olisi osunut päähän. Media tietenkin sensuroi tämän videon ja kertoi miehen kuolleen kadulle ja hirveä hössötys surevia ihmisiä poliitikot mukaan lukien puhumassa paskaa ottaen osaa miehen /elossa olevan) kuolemasta omaisille. Kaksnaamaista touhua. Siinä tuo NO BLOOD teema toistuu ja ihmisjahti manhunt kesti parisen päivää. Ihmisjahti ja kriisinäyttelijät on tämän päivän terrorismin ydin ja se, että sillä haetaan jatkuvan poikkeusolon tilanteet maahan, Halutaan poliisivaltio joka kontrolloi myös valtaväestoä. . Puhukaa vain islami terrorismista. Minä puhuisin huijauksesta ja fasisti porvarin salakavalasta juonesta. Nyt on tuo Syyrian lapsien kaasutus huijaus. Lapset on nukutettu eetterillä jotta olisivat tarpeeksi löysiä näyttelemään kuollutta.. Tässäkin on teemana NO BLOOD (ei verta) ja ihmisjahti (manhunt) kohdistuu nyt Al-Assadiin. Tämä teema toistuu näissä false flag iskuissa Palmen murhasta lähtien. Palmen verilätäkkö oli huijausta ja sitä myöten koko 'murha'. Bostonin marathon iskussa käytetään feikki verta. Katso netistä kuvia. Nuo fasisti porvarit on koko parlamentaarinen kirjo demareista vihreiden kautta porvariin. He haluavat kontrolloida vasemmistoliitosta vasemmalle meneviä ihmisiä salakuuntelemalla ja jopa salakatselemalla heitä välineillä joita ei edes tarvitse viedä paikalle. Tämä on jatkoa sille 80-luvun Naton Gladio Stay-behind toimille, jossa kommunisteja syytettiin itse terroriteoista joita nuo Nato fasistit tekivät ihan oikeasti tappaen siviilejä. . Nyt niistä (lavastetuista tosin) syytetään islamilaisia, mutta kommunisteja seurataan ja salakuunnellaan ja arkistoidaan ja vaikeutetaan niiden elämää työttömyydellä ja muilla köyhdyttämis keinoilla. Kukaan ei enää vastusta salakuuntelua esimerkiksi mukä on lievin seuraamis keino. Uuden sukupolven seuraamis keinot iskisivät hienosto rouvat ällikällä kun kerrottaisiin että sänkykamarisalat on helposti kuvattavissa talon ulkopuolelta kilometrienkin päästä. Hyvää päästäjäistä arvon hienosto rouvat! Äänestäkää ketä äänestätte. He puoltavat salaseurantaa kuitenkin. Ihme ettei venäläiset seuraa nykytekniikalla mitään ja ketään. Ne vaan trollaa.

    • trollikkammajaa

      Suomen valtamedia on ottanut jälleen osaa tökeröön propagandakampanjaan, jonka tavoitteena on kaataa Israelin vihaama Syyrian hallitus väkivaltaisen vallankaappauksen keinoin. Väkivalta oikeutetaan valehtelemalla, että presidentti Bashar al-Assad käyttäisi joukkotuhoaseita viattomia siviilejä vastaan.

      ”Joukkotuhoaseet” ovat olleet sionistien ja uuskonservatiivien suosikkitekosyy Israelin vihaamien hallitusten kaatamiselle. Esimerkiksi Irakin sota ”oikeutettiin” väärentämällä ”todisteita” Saddam Husseinin ”joukkotuhoaseista”, joita ei todellisuudessa ollut.

      New York Times lähetti kaksi lukuisista valheista kiinni jäänyttä Assad-vihaajaa tutkimaan Syyrian tapahtumia: Michael B. Gordon ja Anne Barnard. New York Times luottaa siihen, että Gordon ja Barnard suodattavat kaiken Syyriasta kantautuvan tiedon niin, että julkisuuteen pääsee vain Israelin kannalta edullinen näkökulma.

      Gordon on vannoutunut uuskonservatiivi, joka kannattaa väkivaltaisia vallankaappauksia kaikissa Lähi-idän maissa, jotka eivät tule toimeen Israelin kanssa. Gordon tunnetaan muun muassa pahamaineisesta 8.9.2002 julkaistusta artikkelista, jossa toimittaja väärensi ”todisteita” siitä, että Saddam Husseinilla olisi salainen joukkotuhoasearsenaali.

      Syksyllä 2013 Gordon väärensi todisteita myös Syyrian edellisestä suurta huomiota saaneesta kaasuiskusta. Gordon väitti, että tutkijoilla oli yksiselitteiset todisteet siitä, että Ghoutassa siviileitä tappanut kaasu oli ammuttu hallituksen sotilastukikohdasta.

      Rakettitieteilijät osoittivat Gordonin kuitenkin valehtelevan, sillä tämä oli liioitellut sariiniraketin potentiaalista kantomatkaa röyhkeästi. Gordon ei kuitenkaan lannistunut valheidensa paljastumisesta, vaan hän jatkoi sionistisen ja Assad-vastaisen propagandansa suoltamista valtamediassa.

      Barnard liputtaa puolestaan avoimesti al-Qaidan kanssa liittoutuneiden ”kapinallisten” puolesta Syyriassa. Parry muistuttaa, että Barnard nolasi itsensä täydellisesti 2.6.2015, kun tämä väitti, että Assad olisi liittoutunut Isisin kanssa. Edes Amerikan puolustusministeriö ei allekirjoittanut Barnardin väitteitä.

      Nyt Barnard ja Gordon päättävät siitä, miten kansainvälinen media raportoi Syyrian viimeisimmistä kaasuiskuista. Pahamaineiset toimittajat väittävät, että ”vain Assadilla on motiivi” murhata syyrialaisia siviileitä. Hallitusta vastustavat Isis ja al-Qaida kun ovat tunnettuja humaaneista ja herrasmiesmäisistä sotataktiikoistaan sekä siviilien hienovaraisesta kohtelusta.

    • aseistakieltäytyjä

      Jessica Aro vaati helmikuussa eduskunnassa kaikkien mielipiteiden sensurointia, joka ei vastaa eliitin narratiivia.. Nyt on Sipilä kiirehtimässä jo tätä lakia sensuurista.
      Syy: kansa ei ole samaa mieltä omien etujen ja verovarojen käytöstä kuin eliitti ja heidän media.
      Jessica Aro itse liehittelee CIA ihmisten kanssa , kuin kommarit aikanaan KGB: ssä.
      Historia sen näyttää että suurvallan etu ei ole koskaan ollut suomen kansan etu. Kuten natsisaksa ja neukkula, eikä nyt varsinkaan fasisti USA.

    • TeroAaltonenn

      TÄMÄ POISTETTIIN
      En oikein saanut selvää mitä tässä ketjussa höpistiin. Ainoa järkeen käypä väite oli tuo kun näytettiin se CHARLIE HEBDO VIDEO MISSÄ ENGLANTIA PUHUVAT KRIISINÄYTTELIJÄT tekevät tuon huijauksen missä muka poliisia ammutaan päähän ja syytetään arabeja. Se jota leikisti ammutaan päähän oli muuten arabi tai algerialainen mutta muslimi kuitenkin.
      https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw
      Tästä alkoi Ranskassa arabien ahdistelu jota johdettiin Jenkeistä käsin. Joku on sanonut että Isis niin kuin Al-Qaidakin on Jenkkien masinoima järjestö ja se tekee lavastettuja huijauksia ympäri Eurooppaa tai lähinnä Ranskassa, Englanissa, Saksassa ja Ruotsissa. Kaikki nuo teot on lavastettuja huijauksia kun tarkastelette niitä kriittisesti. Katsokaa tämä video. Mitä näette?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8036
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1866
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe