yli 10 vuotta vanha ja ajettu vain reilut 100tkm

halava.ei.saa.hyvää

..uskokaa ken huvittaa, käytettynä ulkomailta tuoduista veivataan mittarilukemia niin paljon että on hirmuinen tuuri jos kohdalle sattuisi mittariruuvaamaton yksilö. PAhinta on se kun et tiedä etkä saa mistään sitä selvitettyä, jos joku haluaa huijata
niin minkäs teet.

JOS saksan autoa on käytetty merkkihuollossa niin voi olla että siellä on sitten rekisterissä merkintöjä että ajotietokoneen tietoja on muuteltu tai se jopa ilmenee täysin selvästi. Vähänkään osaavempi venkula ei jätä jälkiä ja toiseksi eiköhän siihen sokeasti luoteta että meitä ei huijata eli kovinkaan moni varmaankaan ala saksasta selvittelee yhtään mitään, hymyillään vaan kusta lorotetaan silmään.

http://www.rekkari.com/
Tuolta katsoa helposti onko auto tuontiauto, aika hidas palvelu mutta toimii.

8

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valintoja_

      Kannattaako 10-vuotta vanhoja autoja edes harkita tuotavaksi ja jos, niin miksi?

      Vai koetatako liialla yleistyksellä vain jostakin syystä dissata tuontoautoja. Kyllä ne väärennökset Suomessakin osataan.

      Mutta jos auton haku aikuisen oikeasti itseäsi koskee, niin hae Belgiasta missä ns. CarPass (googleta) on pakollinen ja takaa varsin hyvin todelliset kilometrit, mutta etsi kuitenkin huomattavasti tuoreempaa kuin 10-vuotta vanhaa.

    • valintoja_

      Kannattaako 10-vuotta vanhoja autoja edes harkita tuotavaksi ja jos, niin miksi?

      Vai koetatako liialla yleistyksellä vain jostakin syystä dissata tuontoautoja. Kyllä ne väärennökset Suomessakin osataan.

      Mutta jos auton haku aikuisen oikeasti itseäsi koskee, niin hae Belgiasta missä ns. CarPass (googleta) on pakollinen ja takaa varsin hyvin todelliset kilometrit, mutta etsi kuitenkin huomattavasti tuoreempaa kuin 10-vuotta vanhaa.

    • bytbil.on.ok

      Tukholmasta löytää moneen merkkiin 100-150tkm ajettuja 10 vuoden ikäisiä autoja, kolme olen Ruotsista omaan käyttöön vuodesta 2007 hakenut.
      Tukholmassa useat swedut ajavat vaan viikonloppuisin ja lomilla omilla autoilla, työmatkat metrolla, junalla ja linja-autolla Tukholman ruuhkien vuoksi, siinä selitys pienille kilometreille.

    • Mites_se_on

      kun minulla tulee 6 tkm vuodessa ajoa. Meinaako aloittaja ettei Euroopasta sellaisia löydy ollenkaan. Melkein uskallan väittää että löytyy enemmän kuin kaikki suomalaiset yhteensä.

    • bytbil.on.ok

      Nimimerkki "Mites_se_on", juuri tällaisia autoja löytyy esim. Tukholmasta lukuisista merkeistä, diesel-taksit tietenkin poislukien.
      Ruotsalaisten autonkäyttö ja vaihto uuteen tai uudempaan on erillaista kuin täällä Suomessa.
      2016 Ruotsissa myytiin noin 372 000 henkilöautoa. Jos haluaa käytettyjen valikoimaan tutustua vuosilta 2004, 2005 ja 2006 niin melkoinen määrä autoja löytyy ja myös vähän ajettuja, hyvin pidettyjä ja ennenkaikkea hyvin varusteltuja.

    • E220_CDI

      Vähänkään osaavampi ei tosiaan jätä autoon jälkiä mittarinruuvauksesta, mutta eikö se aloittajan mielestä näytä yhtään epäilyttävältä, kun mittarissa on 175.000 km ja tehtaan mukaan 350.000 km huolto on tehty kaksi vuotta sitten?

    • bytbil.on.ok

      Nimimerkki "E220CDI" toteaa mittarinruuvauksen ja hultokirjan ristiriidan, muuten tämä kirjoitus ei oikein avaudu.

      Epäilemättä MB on yksi eniten huijausten kohteena oleva merkki, onhan kusenpolttama johtotähti vanhanakin brändinä Coca Colaan verrattavissa. On myös muita merkkejä, joissa laatu riittää normaalihenkilölle kohtuullisella hinnalla, joskaan ei välttämättä Suomessa.

      Ruotsissa uusia autoja vuonna 2016 myytiin 372000kpl, eli määrä on melkoinen. Kymmenen vuotta vanhoja autoja on siis myynnissä melkoinen määrä. Erityisesti Tukholma ja sen lähialueet muodostavat mielenkiintoisen ostoalueen, vähän ajettuja paljon, hinnat kilpailun vuoksi kohdallaan ja autojen varustelu tunnetusti sweduilla on hyvä.

      Tukholman koko ja liikenneongelmat ovat ajaneet ihmiset arkisin käyttämään julkisia liikkumavälineitä, juna, linja-auto, maanalainen verkkoliikenne. Eli autoa käytetään viikonloppuisin ja lomilla. Tässä syy, miksi Tukholmasta löytyy jopa yli kymmenen vuotta vanhoja autoja joilla ajettu 100000km.

      Yksityishenkilönä olen kolme Ruotsista ostanut, kaksi auto ok, kolmas meni vähän huonommin mutta se olikin vanha MB, kilometrit piti paikkansa mutta vikoja oli kahden edestä.

      Toivottavasti autovero pian poistuu, Ruotsista osto sen jälkeen helpottuu entisestään. Niin, kielestä vielä lopuksi. Huonolla englannilla toimii, suomenkielisiä autokauppiaita myös Tukholmasta löytyy.

      • E220_CDI

        Avautuu paremmin, kun muistat, että ei puhuta huoltokirjasta, vaan tehtaan tietokantaan tallennetusta huoltohistoriasta.

        Auton bittien taluttaminen ei riitä väärennökseen, kun jo tapahtuneen huoltohistorian voi selvittää hyvin helposti vaikkapa suomalaisesta merkiliikkeestä. Kun tehdas kertoo, että 350.000 km huolto on tehty, joutuu väärentäjä outoon valoon jos mittaritaulussa on yhtään sen vähemmän.

        Eivät ne tätä hyvää hyvyyttään tee, vaan sitouttaakseen valtuutettuihin huoltopaikkoihin, joilla on yhteys tehtaan koneelle lisätäkseen uudet huolto- ja korjaustapahtumat DSB-lokiin.

        Ruotsista ostaminen on halvan noudon ja myös hyvin hoidettujen vanhempien yksilöiden bongaamisen kannalta hyvä ajatus. Suoranaisten huijarien lisäksi Suomessa on kovin paljon laiminlyönneillään leuhkivia ("näin paljon ajettu eikä mitään ole tehty"), joiden vanhaa jo kasaantunutta syntilistaa ei viitsisi alkaa itse sovittaa omalla kustannuksella heti auton ostettuaan. Tuon asenteen vuoksi Suomesta on vaikea löytää iäkkäämpiä oikeasti hyvin hoidettuja autoja. Ruotsissa 10-vuotiaita tehtaan ohjelman mukaan hoidettuja Volvoja löytyy helpommin. En tosin tiedä, miten Volvon huoltohistoria tarkistetaan jälkeenpäin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe