Paavo Järvisen parantamisen armolahja?

Poikjuyh

En tiedä, pitääkö tämä paikkansa, mutta Paavo Järvisellä on kuulemma armolahja laktoosi-intoleranssin parantamiseksi. Näin lukee muutamalla nettisivulla.

Ensinnäkin, laktoosi-intoleranssi ei suinkaan ole sairaus, vaan itse asiassa suurin osa maailman ihmisistä on aikuisiällä laktoosi-intolerantikkoja. Ainoastaan pohjoiset rodut Fenno-Scandiassa kykenevät pilkkomaan laktoosia laktaasientsyymin avulla yhtä tehokkaasti kuin vauvana. Tämän mahdollistaa geeni, joka on yleistynyt pohjoisissa kansoissa pitkän talven, lehmien ja D-vitamiinin vuoksi. Pohjoisessa ainoa mahdollisuus selvitä pitkästä pimeästä talvesta, on ollut lehmän maidon juominen, koska se sisältää runsaasti D-vitamiinia ja kalsiumia. Ne ihmiset, jotka eivät ole kestäneet laktoosia, ovat kuolleet, ennen kuin ehtivät jatkamaan sukua. Näin ollen sukua ovat jatkaneet vain ne joilla on geenivirhe, joka mahdollistaa laktoosin hyväksikäytön vielä aikuisiällä. Maapallon aurinkoisemmilla alueilla laktoosi-intoleranssi on lähes kaikilla aikuisilla.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Laktoosi-intoleranssi

Minua kovasti ihmetyttä tällainen laktoosi-intoleranssin parantamistouhu, kun kyseessä ei ole sairaus laisinkaan, vaan terve ilmiö terveessä elimistössä.

22

1805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poikjuyh

      Olen siis itsekin uskovainen. Mutta tällainen laktoosi-intoleranssin parantava armolahja kuulostaa oudolta.

    • PuoliKova

      Onko kellään tiedossa kuka parantaisi impotenssia?

    • DoctorT

      Paavo Järvinen on HARHAOPETTAJA JA ILMESTYSTIEDON julistaja!

      Hänellä ei ole muuta kuin se armolahja, joka jokaisella RAHAAN rakastuneella hengellisellä huseeraajalla on!

      • pisnismiespaavo

        Doktorilla on aina varma tieto


      • DoctorT

        Niihän se tahtoo olla!


    • rgvbnkl

      Minua hän osoitti täpötäydessä kokoushuoneessa kaikkien nähden ja kuullen ja sanoi mm. että Herra on nähnyt sinun masennuksesi. Kysyin kotona mieheltäni että olenko ollut masentunut. Hänen mielestään en.

    • uskova22

      Paavo Järvinen on tyypillinen helluntaihuijari. Raamattu ei moista armolahjaa tunne, joten Paavon piti sellainen itse keksiä. Ylipäätään parantamisen armolahja toimi vain pienen aikaa Jeesuksen ja Apostolien aikana. Lahja sammui jo Paavalin aikana, eikä hän enää parantanut loppuaikana edes omia avustajiaan. Lääkäri-Luukas hoiti parantamiset sen aikaisen lääketieteen avulla. Parantamisen armolahja kuului ihme- ja merkkilahjoihin, joiden tarkoitus ei ollut parantaa ihmisten maallista elämää, vaan todistaa Jeesuksen olevan Jumala ja Messias.

    • huijari

      Uskooko joku muka P.Järvisen profetioihin?

      • DoctorT

        Moni uskoo ja on mennyt hengelliseen pimeyteen!!!


      • jotainhyvääkin

        En ollut tavannut koskaan aiemmin Paavo Järvistä ja menin tilaisuuteen siitä on reilusti toistakymmentä vuotta. Hän osoitti minua ja alkoi profetoimaan ja tunsin kuinka asiat oli tosia. Mutta sitten hän jatkoi vieressäni olevalle ei silloin vielä uskossa olevalle puolisolleni. Tiesin nuo asiat hänen kohdallaan ja ne osuivat. Tilaisuuden jälkeen puolisoni sanoi, että mitä sinä olet mennyt minun asioistani puhumaan. Kerroin, etten ole koskaan PJ tavannut, että Herra puhui hänen kauttaan. En tiedä, mutta olen useamman kerran kokenut, kun Sana tulee niin sen tietää, että ei se tule ihmisestä. Näyttää olevan, että ei ole Suomessa ketään julistajaa, joka täyttäisi Doctor T:n hengelliset kriteerit. Oletko itse julistaja? On minullakin arvostelun armolahja :)


      • DoctorT
        jotainhyvääkin kirjoitti:

        En ollut tavannut koskaan aiemmin Paavo Järvistä ja menin tilaisuuteen siitä on reilusti toistakymmentä vuotta. Hän osoitti minua ja alkoi profetoimaan ja tunsin kuinka asiat oli tosia. Mutta sitten hän jatkoi vieressäni olevalle ei silloin vielä uskossa olevalle puolisolleni. Tiesin nuo asiat hänen kohdallaan ja ne osuivat. Tilaisuuden jälkeen puolisoni sanoi, että mitä sinä olet mennyt minun asioistani puhumaan. Kerroin, etten ole koskaan PJ tavannut, että Herra puhui hänen kauttaan. En tiedä, mutta olen useamman kerran kokenut, kun Sana tulee niin sen tietää, että ei se tule ihmisestä. Näyttää olevan, että ei ole Suomessa ketään julistajaa, joka täyttäisi Doctor T:n hengelliset kriteerit. Oletko itse julistaja? On minullakin arvostelun armolahja :)

        Paavo Järvisessä taitaa vaikuttaa myös tietäjähenki!! Sillä Pyhä Henki ei julkisesti kerro ja osoittele ketään. Ja kun Hän puhuu kohti, tekee Hän sen niin, ettei ihminen joudu toisten katseltavaksi ja arvioitavaksi. Tämä on se Kaunis ero Herran Hengen ja muiden henkien toiminnassa!!

        Kysymykseesi julistajista: On aivan muutama harva, mutta ei tässä nuoressa, harhaan menneessä sukupolvessa!! Raittiit julistajat on siirretty reserviin ja tilalle nostettu nämä TV 7:n eksyttäjät ja amerikkalaiseen sontaan sotkeutuneet. Kuten nyt Missionmaailman toimet, Tiainen, Selkomaa, Vesavaara, jne jne

        Minulla ei ole arvostelun armolahjaa, mutta henkienerottamisen kyllä!

        Mitä julistajalla tarkoittanet, niin päätoiminen en, totuuden kyllä!


    • Tunnen henkilökohtaisesti useampia, joiden sairauden Paavo Järvinen on sanonut kokouksessa henkilöä tuntematta. Sairaus on myös monella tässä yhteydessä parantunut (ei laktoosi-intoleranssi). Samoin rukouspalvelussa kun olen käynyt muutamassa Järvisen kokouksessa niin en ole sanonut hänelle rukousaihettani. On sen kuitenkin sanonut ääneen kun tulin hänen eteensä. Näyttäisi olevan Järvisellä hyvin selkeä tiedon sanojen armolahja. Jumalan Hengellä on kaikki tieto ja voima parantaa. Se kirkastaa Kristusta. Samoin Paavon julistus on tervettä ja Kristuskeskeistä. Erehtymätön ei Järvinen ole kuten ei kukaan meistä, mutta ei se poista sitä tosiasiaa, että Jumala toimii hänenkin kauttaan voimallisesti, tunnusteoin ja ihmein. Sinä joka et usko vaikka todisteet Jumalan olemassaolosta ja Raamatun totuudesta ovat edessäsi:
      Älä enää pakene, vaan kohtaa elävä Jumala. Käänny Hänen puoleensa ennen kuin on myöhäistä. Anna elämäsi Jeesukselle ja pyydä Häntä tekemään sinut opetuslapseksi. Pyydä uskoen Jeesuksen sovituksen kautta syntisi anteeksi ja käänny niistä pois. Anna upottaa itsesi Jeesuksen nimeen kuten Raamatussa ja pysy Jumalan sanassa, rukouksessa ja seurakuntayhteydessä. Näin saat uuden pysyvän elämän, koska saat syntisi anteeksi ja Jumala synnyttää sinut uudesti ylhäältä. Ja kun pyydät Häneltä Pyhän Hengen kastetta, Hän täyttää sinut Hengellään ja antaa sinulle voiman tulla todistajaksi. Näin astut sisään siunatulle Jeesus-tielle, pelastukseen.

      • susiineipaavopuutu

        Paavo Järvisellä ei ole tiedon sanoja. Paavo Järvinen on tehnyt yhteistyötä Markku Koiviston kanssa, eikä Pyhä Henki puhunut Paavolle mitään. Luulisi Jumalan ilmoittavan harhaanjohtajan, eikä laktoosi-intoleranssia ja selkävaivoja. Paavolla on epämääräisiä sanomia omasta ylpeyteen langenneesta luonnosta, eikä Paavoa kukaan tule kuuntelemaan evankeliumin takia, vaan kaikki hakevat sirkushuveja ilmestyksistä. Jos Paavo lopettaisi omien ilmestystensä jakamisen, kuinka pitkään Paavo Järvisen firma pyörisi. Niin... FIRMA.


      • saviseutulainen

        Jotenkin tähän tapaan sanaili Paavo Järvinen joitakin vuosia sitten,
        eräässä TV7:n kautta tulleessa helluntailaisten kokouksessa, kun kolehdin aika tuli:
        "Ja nyt kaivakaapa niitä lompakoitanne ja annetaan Herran työhön oikein kitsastelematta ja iloisella mielellä".
        Reteällä "puavomaisella" tyylillään.

        HENGELLINEN HELPPOHEIKKI!


    • jotainhyvääkin

      Doctor T: "On aivan muutama harva, mutta ei tässä nuoressa, harhaan menneessä sukupolvessa. Raittiit julistajat on siirretty reserviin" . Olisin kiinnostunut tietämään, ketä nuo harvat ovat, että rohkenisi heitä mennä kuulemaan?? Olen seurannut näitä juttuja ja Doctor T , aika monet olet julistanut harhaoppisiksi. Osan heistä olen tavannut vuosia sitten, joten en tiedä nykyistä tilannetta. Kyllä se Pyhä Henki voi antaa myös tiedon fiksusti myös julistajan kautta kokouksessa ja tietää, että tämä minulle. Olen sen kokenut! En kokenut PJ:n tuomaa sanaa kiusallisena. En väitä, että minulla on henkien erottamisen lahja.
      Kun on saanut useissa tilanteissa samanlaisen sanoman eri ihmisten kautta niin on tullut luottamus asiaan. Ja useita julistajia on, joita et ole maininnut, mutta olen kokenut heidät Herran palvelijoiksi. Lopetan tähän tämän keskustelun. En ole AINA oikeassa.

    • Joh3jakuusitoista

      Jumala Paavo Järvistä väkevästi siunatkoon nyt ja huomenna.

      Amen

    • Herraonminunparantajani

      Minä olen jo kauan epäillyt, että nämä ns. parantajevankelistat omistavat vain tietäjähengen eivätkä mitään aitoja armolahjoja. Olen itse ollut kokouksissa, joissa saarnaaja, myös Järvinen, on ilmoittanut minulle minun sairauksia, mutta nuo sairaudet eivät ole koskaan parantuneet ja sitä paitsi minä olen tiennyt ne jo sitä ennen. Aivankuin minun ajatukset vain olisi luettu tuon puhujan toimesta.

      Sekin siinä ihmetyttää, että he ilmoittavat aina niitä sairauksia, jotka minä olen jo tiennyt. Koskaan ei ole ilmoitettu sellaista sairautta, joka olisi ollut minulta salassa tai puhkeamassa oleva sairaus. Vanhuuden mukana nimittäin uusia sairauksia on koko ajan tullut lisää, olisi ollut mahdollista varoittaa niistä jo etukäteen, mutta ei - se ei ole näille herroille ja rouville sopinut.

      Kyllä Jeesus parantaa mutta nuo tuollaiset tyhjän lupailijat eivät ole Jeesuksen palveluksessa.

    • Kirjakääröt

      Luuk.13:32 Biblia (1776) Ja hän sanoi heille: menkäät ja sanokaat sille ketulle: katso, minä ajan ulos perkeleitä, ja parannan tänäpänä ja huomena, ja kolmantena päivänä minä lopetan.

    • Silläviisiin

      Jotkut osaa parantaa sellaisen vaivan että jos liian paksu lompakko puristaa perstaskua niin armonlahjoillaan hoitavat kukkaron ohuemmaksi.

    • Järvisen.Paavo

      Järvisen Paavo rakenteli meilläpäin heinälatoja ja muita rouvimpia pytinkiä. Vaan rakensipa Järvisen Paavo itsellensä talonkin. Savupiippu Järvisen Paavon talossa oli tehty savesta ja puupalikoista. Järvisen Paavo ei päästännä nuohoojata eikä palotarkastajata talonsa katolle. Eläkepäivinä Järvisen Paavo nosti Postista Leijonakantisella tilinsä. Järvisen Paavo sanoi että nyt soa kahvia. Järvisen Paavo osti koko rahalla kaljaa, ilmeisesti Kohvia eli Koffia. Meidän isi piti Järvisen Paavoa vähän yksinkertaisena.

      • eeet

        Joku toinen Järvisen Paavo varmaan.


    • Anonyymi

      Täysi saatanan pelle. Kristityn ihmisen irvikuva!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1980
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1327
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1264
    4. 46
      1148
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe