Evolutionistit kieltävät todellisuuden. Siksi on syytä kerrata ja näyttää lisätodisteita ihmisen genomin rappeutumisesta.
1. 3-7%:lla ihmisistä diagnosoidaan geneettinen sairaus.
2. Maailmanlaajuisesti, 3-6%:lla lapsista on synnynnäinen kehityshäiriö johtuen geenivirheistä.
3. Yhdellä ihmisellä kymmenestä on jokin harvinainen geneettinen sairaus USA:ssa.
4. Geneettiset sairaudet vaikuttavat kaikenikäisiin ihmisiin kaikissa etnisissä ryhmissä. Jotkut geneettiset sairaudet ovat yleisempiä tietyissä etnisissä ryhmissä.
5. Kaikilla sairauksilla on yhteys geeneihin (paitsi traumalla).
6. Harvinaisemmat geneettiset sairaudet, jotka vaikuttavat 25-30 miljoonaan ihmiseen USA:ssa ja noin 30 miljoonaan ihmiseen Euroopassa, eivät kiinnosta lääketeollisuutta pienten voittojen takia.
Yksi esimerkki nopeasti rappeutuvasta genomistamme on autismi. Vuonna 1970 vain noin joka 2000 lapsella oli autismi USA:ssa. Nykyään joka 150 lapsella todetaan autismi ennen kahdeksatta ikävuottaan. Määrä on siis 13-kertaistunut reilussa 40 vuodessa.
Yleisimpien geneettisten sairauksien lista on pitkä. Linkki on ketjussa.
Jokainen sukupolvi tuo ihmisen genomiin 150-200 uutta geneettistä mutaatiota, eli geenivirhettä. On myös tieteellinen fakta, että suurin osa mutaatioista on tapahtunut viimeisen 100-200 sukuploven aikana. Ilman genomimme editointia ihmiskunnalla on aikaa n. 100-150 sukupolvea. Nykytiede tuntee n. 200 000 sairautta aiheuttavaa geneettistä mutaatiota populaatiotasolla. Suurin mitattu geneettinen ero kahden ihmisyksilön välillä on ollut 4.5%. Informaatiota vain katoaa.
Todisteet ovat murskaavat. Evoluutiota ei todellakaan tapahdu. Kaikki todisteet puhuvat raamatullisen totuuden puolesta. Älkää eksykö, hyvät ihmiset.
Faktaa ihmisen genomin rappeutumisesta
22
277
Vastaukset
Ja listaa yleisimmistä geneettisistä sairauksista:
Acute Lymphocytic Leukemia, Angelman Syndrome, Apert Syndrome, Aase-Smith Syndrome, Batten Disease, Carpenter Syndrome, Coarctation of the Aorta, Chronic Myelogenous Leukemia (CML), Crouzon Syndrome, Cystic Fibrosis, Duchenne Muscular Dystrophy, Ewing’s Sarcoma, Eisenmenger Syndrome, Fabry Disease, Fragile X, Epidermolysis Bullosa, Gastroschisis, Gaucher Disease, Hirschsprung’s Disease, Hurler Syndrome, Krabbe Disease, Legg-Calve-Perthes Disease, Marfan’s Disease, Microcephaly, Niemann Pick Disease, Neuroblastoma, Neurofibromatosis, Patent Ductus Arteriosus, Pompe Disease, Prune Belly (Eagle-Barrett) Syndrome, Sanfilippo Syndrome, Spina Bifida, Sickle Cell Anemia, Tay-Sachs, Tetralogy of Fallot, Tourette’s syndrome and Williams Syndrome."
Toivottavasti S24 automatiikka ei poista tätä. Siksi vähän suomea mukaan...- näin.aluksi
Miksi ihmisen rappeutumista ei huomattu menneinä vuosisatoina? Miten on mahdollista että maailman väkiluku on kautta vuosituhansien lisääntynyt rappeutumisesta huolimatta?
- Fiksu.Kreationisti2
Evolutionistit eivät kuulu palstan aihepiiriin.
Ilmoitettu poistoon. " Ilman genomimme editointia ihmiskunnalla on aikaa n. 100-150 sukupolvea."
Onko sinulla osoittaa jotain tieteellistä artikkelia, missä noin todetaan? Ei taida olla.- jnojoppjp
>Suurin mitattu geneettinen ero kahden ihmisyksilön välillä on ollut 4.5%. Informaatiota vain katoaa.
Mikä aivopieru tämä oikein on? Lähdettä kehiin!- kunhan.kysyn
RaamattuOnTotuus kirjoitti:
https://bmcgenomics.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12864-015-1479-3
Siinä lähde.Voisitkohan kertoa omin sanoin mitä tuolla linkissä sanotaan?
- kunhan.kysyn
Voisitkohan vähän avata tuota linkkiä suomeksi?
”Suurin mitattu geneettinen ero kahden ihmisyksilön välillä on ollut 4.5%. Informaatiota vain katoaa.”
Puutun tähän vain siitä syystä, koska antamasi linkki kyseisen väitteen ihmettelyyn osoittaa jälleen sen, ettet oikeasti ymmärrä yhtään mitään saarnaamastasi asiasta. Tai saatat sinä vaihtoehtoisesti jotain ymmärtääkin, mutta sitten valehtelet tietoisesti, mikä ei ole yhtään sen parempi asia. Kolmas vaihtoehto on vielä se, että Mortonin demoni yksinkertaisesti estää sinua ymmärtämästä tuota tutkimusta ja vilpittömästi uskot siihen mitä väität.
Tuossa tutkimuksessa arvioitiin rakenteellisia variaatioita. Et ehkä tiennyt, että lajien sisällä on pääsääntöisesti paljon geneettistä variaatiota, kuten yhden nukleotidin monimuotoisuudet, kromosomipoikkeamat ja näiden välimaastoon sijoittuvat erikokoiset rakenteelliset variaatiot. Näitä variaatioita löytyy vain osasta genomia. Rakenteellisia variaatioita löytyy arviolta hieman yli 10%:sta koko DNA-sekvenssin alueista, ja niiden diversiteetti vaihteli tuossa tutkimuksessa 1,8 %– 4,5% välillä, kun yhden yksilön (HS1011) genomia verrattiin tietokannasta löytyvään kokonaisuuteen. Tämä vaihtelu sopii täydellisesti siihen muutaman promillen geneettiseen kokonaisvariaatioon, joka ihmisten kesken vallitsee.
”Todisteet ovat murskaavat. Evoluutiota ei todellakaan tapahdu.”
Tämän sinä tiedät itsekin valehteluksi. Esim. tähän avaukseen et kyennyt esittämään mitään rationaalista vasta-argumentaatiota.[1]
”Kaikki todisteet puhuvat raamatullisen totuuden puolesta.”
Mikä se raamatullinen totuus on, ja voisitko pyynnöstä esittää niitä raamatunkohtia, jotka tukevat modernin lääketieteen näkemyksiä sairauksien alkuperästä? Se ei oikein vakuuta, jos jossain nyt todetaankin, että ravitse itsesi hyvin.[1] http://keskustelu.suomi24.fi/t/14779076/rakenteellinen-ja-toiminnallinen-monimutkaisuus
Voit yrittää uudelleen.Olen jo kommentoinut, että subfunctionalization:ia tapahtuu vain geenihäviön jälkeen, kun solu etsii vaihtoehtoisia biologisia mekanismeja informaatiokadon jälkeen. Ja tämäkin on suunniteltu mekanismi. Laajemmassa mittakaavassa se johtaa mm. siihen, että eliöstä tulee kaikkiruokainen. Tai loinen.
Polyploidit organismit ovat monimutkaisia ymmärtää. Varsinkin evolutionisteille.Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%
Kiitos. Ei muuta kysyttävää.RaamattuOnTotuus kirjoitti:
Olen jo kommentoinut, että subfunctionalization:ia tapahtuu vain geenihäviön jälkeen, kun solu etsii vaihtoehtoisia biologisia mekanismeja informaatiokadon jälkeen. Ja tämäkin on suunniteltu mekanismi. Laajemmassa mittakaavassa se johtaa mm. siihen, että eliöstä tulee kaikkiruokainen. Tai loinen.
Polyploidit organismit ovat monimutkaisia ymmärtää. Varsinkin evolutionisteille."Olen jo kommentoinut, että subfunctionalization:ia tapahtuu vain geenihäviön jälkeen, kun solu etsii vaihtoehtoisia biologisia mekanismeja informaatiokadon jälkeen. Ja tämäkin on suunniteltu mekanismi."
Ja jo silloin kerroin ettei selityksessäsi ollut mitään järkeä, kuten siinä ei ole vieläkään. No, leikitään mukana. Esitä tutkimus, jossa säilyneen duplikaatin toiminnallisuuden (neo/sub) määräytyminen tapahtuu kuvaamallasi tavalla? Saa suorittaa.
"Laajemmassa mittakaavassa se johtaa mm. siihen, että eliöstä tulee kaikkiruokainen. Tai loinen."
Osoita tämä tieteellisen tutkimuksen avulla, kiitos.
"Polyploidit organismit ovat monimutkaisia ymmärtää. Varsinkin evolutionisteille."
Sinulle se näyttää olevan ylivoimaisen vaikeaa, esitäthän niistä jotain väärää ja typerää joka kerta kun niistä kirjoitat.RaamattuOnTotuus kirjoitti:
Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%
Kiitos. Ei muuta kysyttävää."Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%"
Et ole tosissasi? Etkö oikeasti ymmärrä, mitä tuossa tutkimuksessa käsiteltiin ja mitä juuri siitä kerroin, vai kieroiletko kiusallasi? Joidenkin tiettyjen ja määritettyjen rakenteellisten varianttien[1] ero kahden yksilön välillä voi olla 4,5%, mutta sehän ei ole millään logiikalla sama asia kuin koko genomien ero noiden yksilöiden välillä. Etkö oikeasti ymmärrä?
"Kiitos. Ei muuta kysyttävää."
Ai, nytkö keksit tällaisen keinon paeta keskutelusta?
[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Structural_variation- KyrvännahkaBlues
RaamattuOnTotuus kirjoitti:
Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%
Kiitos. Ei muuta kysyttävää.Miksi Utti on sinua niin paljon viisampi että pakoilet hänen kysymyksiään?
- MelkoinenHolkkuma
RaamattuOnTotuus kirjoitti:
Eli myönnät sen, että kahden ihmisyksilön genomit voivat erota toisistaan 4.5%
Kiitos. Ei muuta kysyttävää.Tänään julkaistussa Turun Sanomien artikkelissa perinnöllisyystieteiden emeritusprofessori Portin kertoo eron olevan promillen luokkaa eri ihmisten välillä. Mitä minä en nyt ymmärrä?
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=16&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiFjozV9abTAhXB6CwKHd3ICas4ChAWCEAwBQ&url=http://www.ts.fi/mielipiteet/paakirjoitukset/1074015064/Petter Portinin aliokirjoitus Nykygenetiikka muokkaa nakemystamme ihmisesta&usg=AFQjCNEXjnG61Jf5w_23qe5XIkMLIaZyJA - Jytfdd
MelkoinenHolkkuma kirjoitti:
Tänään julkaistussa Turun Sanomien artikkelissa perinnöllisyystieteiden emeritusprofessori Portin kertoo eron olevan promillen luokkaa eri ihmisten välillä. Mitä minä en nyt ymmärrä?
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=16&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiFjozV9abTAhXB6CwKHd3ICas4ChAWCEAwBQ&url=http://www.ts.fi/mielipiteet/paakirjoitukset/1074015064/Petter Portinin aliokirjoitus Nykygenetiikka muokkaa nakemystamme ihmisesta&usg=AFQjCNEXjnG61Jf5w_23qe5XIkMLIaZyJA>Mitä minä en nyt ymmärrä?
Sinä ymmärrät, RoT ei ymmärrä.
Eli nyt geeneillä onkin merkitystä siihen millaiseksi kehitymme metylaatioepigenetiikan sijaan, koska kyseessä on negatiiviset asiat ja kreationistin rajaton itserakas omahyväinen maailmankuva. Tyypillistä tomille. Valehtelua ja hyväksikäyttöä oman taloudellisen edun nimissä.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Paskakaivo Kuhmo
Moniko teki uuden saostuskaivon, joka erittelee paskan ja nesteet imeytyskenttineen maassa taloissa. Kaikkien talojen pi664107Uskotko yliluonnolliseen?
Mitä jos tämä ns. kaivattusi on loitsunut sinut? Olettekos sitä ajatelleet, niinpä. Ette todellakaan. :D823731- 423215
Mitä kuuluu?
Toivottavasti sulla oli hyvä päivä tänään. Täällä on taas ollut niin negatiivista juttua. Oli pakko tulla sanomaan sinul192568Keilahalli
Onneksi rakennettiin aikoinaan se keilahalli, se pelastaa eläinpuistoyhtiöiden sekä koko Ähtärin kaupungin talouden!222427Uskallatko katsoa pitkään silmiin
kaivattuasi, jos olette samassa tilassa? Alkaako sydän jyskyttää, jos katseet jumittuvat? Pelkäätkö ulkopuolisten huomaa522226- 482065
- 471778
- 361730
- 301576