Raamatullinen kalenteri

Sapattikulttiuskonto

Vuosi 2017 ei ole raamatullisesta kalenterista. koska kaikki alkoi Luomisesta.

Kaikki alkaa luomisesta...
NYT on vuosi 5777 Israelin ajanlaskussa eikä tämä olekaan turha numero. Ensin armonluku 5 ja sitten perään kolme seiskaa. Armo on täydellinen kolme on täydentävä luku, joka tekee täydelliseksi, kuten Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Adventistiset aika-laskelmat Jeesuksesta ja vuodesta 1844 ovat huuhaata ja samoin kuin Ilm.kirjan tulkinnat sunnuntai pedonmerkistä.

Eihän usko Jeesukseen pyöri sapatin ympärillä ainakaan kristinuskossa?

21

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paremminkin maailmankaikkeuden alusta laskien nyt lienee vuosi

      13.82 GA

    • kalenterista.puhe

      Raamatullinen kalenteri on taivaallinen. "Kun aika täyttyi" - niin tapahtui Jumalan teon tapahtuma, kuten Jeesuksen paluu.

      Aikaa - taas jota käydään, viikkomme jaetaan 7 päivän viikkoon. Sapatti on viikolla perjantain jälkeen ja keskiviikko on keskellä viikkoa. Siksi raamatullinen kalenteri osoittaa tämänpäivän sapatin, joka alkoi eilen.

      Siis kyse on opetuksellisesti siitä, että Jumala halusi meidän muistavan sen, millä ja minkä pohjan tähden olemme täällä. Hän on Luoja. Hänessä luotiin kaikki ja meidän on siten kumarrettava Häntä, joka on luonut ja kaikki täten Jumalan työnä on sangen hyvää.

      Pelastuskin on Jumalantyö. Siksi Jeesus Luojana on Sapatin Herra.

      Näin raamatullinen kalenteri on selvä ja kun aika täyttyy - niin Herra palaa hakemaan omansa ja maa tulee tuomion aikaan, jossa ei enää ole pelastusta. Synnin palkka on kuolema ja toinen ylösotto on tuomion ylösotto.

      Raamatun kalenterin mukaan sitten ajan loppunäytelmässä on joka tiedetään NYT ja pitäisi ymmärtää päämäärätietoinen matkansa, on tuomio ja uuden luominen, kaikki entinen hävitetään ja sitten kaikki tässä luomistapahtumassa on kalenterin mukaan toteutunut.

      • kalenterista.puhe2

        "Kun aika täyttyi" - niin tapahtui Jumalan teon tapahtuma, kuten Jeesuksen paluu = pelastajana.

        Jäi tuo sana pois.

        Eihän usko Jeesukseen pyöri sapatin ympärillä ainakaan kristinuskossa? toteat.

        Eihän yleisuskonnoissa yleensäkään pyöritä Jumalan tahdon ympärillä.
        Siksi juuri hapateuskonto on yleistä uskonnollisuutta, jossa laittomuuden hengessä on kylmennyt useimpien rakkaus ja alkanut kulaisen vasikan aikakausi.

        Te ajatuksissa pyritte (kuten Venjällä ) yleisuskonnon ortodoksisuuteen. Tämän Martti Luhterin opin hapatteeseen tulkitsemaan tätä epäuskoksi jäänyttä Katolista sunnuntai - Herranpäivä oppia. Oppia, jota taas raamattu nimittää Herran päivä - tuhon päivä.

        Siis huomaamattanne julistatte itseellenne hapatetuohon.

        Raamatussa on muistiinkirjoitettu paljon opetusta. Siellä on nähtävissä tuo viimeisen tuomion käymä keskustelu Jumalan ja täällä vaeltaneen yleisuskovaisuuden kanssa, tämän kultaisen vasikan oppineen opetuslapsen kanssa.
        Emme me tehty Herran sinun opetukseesi mukaan. Muistattehan te tämän näköalan.
        Siis vielä tuolla vedottiin perinnäisoppiin. Perinnäisoppiin, Martin oppiin, esim.

        Mitä itse <Tuomari sanoi - sillä Sanahan meidät tuomitsee - jokaisen.

        "En tunne teitä - te laittomuuden tekijät"! Muistakaa tämä. Laittomuus kylmentää rakkauden.
        Rakkauden Jumalaan. Jumalan lain päämäärä on rakkaus.
        Laki ei pelasta - sillä on tehtävä erottaa meidät maailmasta ja muotouskonnollisuuksista - Isien perinnäisopeista - erottaa hapatteista ja mennä Veren suojiin Jeesuksen Sapatin Herran tekemään työhön, että Hän saa laittaa tahtonsa sydämeen, ympärileikata sen.

        Jos tämä ajatus ei jubileeraa sydämessä, ollaan kultaisen vasikan yleisuskonnossa kiinni, laittomuudessa ja Elämänkirja ei tunne sellaista, koska kielletään Jumalan valtasuuruus, valtakunta jne.

        Hän ei tunne se on kirjoituksissa esissä ja muistissa. Jeesus itse opetti, että te eksytte, jos ette tunne näitä kirjoituksia. ja Jumalan voimaa.

        Jumalan Voima on se moottori, joka rakkaudessamme Häneen, täyttää sydämessämme ja pitää tiellä. Se on Juamalan työ, jossa heitämme omat kruunumme Jumalan valtaistuimen juureen ja hylkäämme niin sunnuntai- hapatteet, monet muut tottelemattomuuden hapatteet ja astumme kuulaisuuden tielle Hengen voimasta, kun Henki kirkastaa tätä Kristuksen työtä ja kehtottaa seuraamaan Häntä, joka on kuuliainen.

        Laittomuus - jos se on sydämen tahto ja opetus - sekin on Sanaan muistissa - että taivas ei korota suureksi sellaista sydäntä - vaan joka armossa tahtoo opettaakin Jumalan Pyhää tahtoa - häntä kutsutaan taivaissa suureksi. Siis kirjoitetaan Elämänkirjaan.

        Jumala antaa nimellä varustetun "valkoisen kiven" omalleen. He tuntevat toisensa ja näin korva kuulee Jeesuksen paluun tapahtuman. Öljy riittää morsiamen astiassa Herran paluussa.

        Pitäkää varanne, jos kiellätte Jumalan tahdon ja asetatte omat valatistuimet jonkin nimissä Jumalan ja itsenne väliin.


      • kalenteristapuhe3

        Mat 5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.

        Mat 5:13 Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

        Mat 5:14 Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä; eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.

        Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

        Mat 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.
        Matt. 5:11-20

        Monesti vedotaan kirjanoppineitten ja fariseusten opetustapaan ja ratsastetaan sillä, että eihän hekään pystyneet, eikä meidän tarvitse pystyäkään elää Jumalan lain opetuksesssa.

        Siis, vanha liha - sehän ei pystykään se on tosi. Mutta kysehän on Jumalantyö. Jumalan Hengessä.
        Matt 23:2-5 kertoo Mooseksen istuimella istuvista kirjanoppineista. taakoista jne.
        Mitä ne taakat olivat ??? Jumalan lakiako? Ei vaan perinnäisoppeja, mitä sen ympärille tehtiin. Niillä tehtiin tyhjäksi Jumalan Sana. Tehtiin vaikeaksi kannettavia taakkoja.
        Ja näitä omia juttujaankaan he eivät siksi täyttäneet, kun kyse oli perinnäisopeista.

        Matt 23:23-28 selvittää hyvin oeptuksellisesti jota jae 25 tyhjentää syyn.
        Ulkopuoli on niin sitä pappeuden pyhyyttä olevinaan, mutta se sisin on ryöstäjän sisin ja hillittömyys. .... Huomatkaa, tuo ei tee tyhjäksi Jumalan tahtoa, vaan ihminen sen tekee.
        Mekin voimme tehdä tyhjäksi Jumalan lain. Laittomuuden hegessä ja jopa niin pyhästi siunaamme paria, joka on Jumalan suunnitelmissa kauhistus. Olkoon tämä perinnäisopin uusi vaihe teille ymmärrystä avaavana. Eli tuon Matt 23:28 jakeen mukaan mekin väärällä perinnäisopilla voidaan uskonnollisesti vaikuttaa hurskaalta, ulkokultaiselta ja kantaa laittomuutta. --- Nousee niin mieleeni harhaiset piispat mielipiteineen eteeni opettajina.

        Luukas vielä opettaa meitä näkemään asiaan lisää. Lk 11:29-40 Herra nuhteli fariseuksia, että te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta ---- sisäpuoli on täynnä ryöstöä ja pahuutta. ---- ajatelkaa sanoja --- Te mielettömät, ei se, joka on tehnyt ulkopuolen, ole tehnyt sisäpuoltakin??? Siis mitä mietteitä? Eikö juuri sitä, että Jumalan tahto on oltava myös sydämessä. Sydämessä niin, että se ympärileikkautuu perinnäisoppeihin muotomenoihin, maailmaan ja Henki saa viedä, kun kysymme Herralta, mihin nyt???
        Lk jatkaa mielenkiintoisen jakeen 11:44 Voi teitä, kun te olette kuin merkittömät haudat, joiden päällitse ihmiset kävelevät niistä tietämättä!"
        Hauta on kuolema. Synnin palkka. Eikä ihmiset tiedä, kun väärin opetetaan ja vieläpä sana VOI! tuossa alussa. Raamatussa VOI on tuomio. Siksi voi sanaa ei saisi lausua toisen yli.
        LK vielä puhuu 12:1 jakeessa tuhatmääräiselle kansalle opettaen opetuslapsiaan.
        "Ennen kaikkea kavahtakaa fariseustan hapatusta, se on: ulkokultaisuutta.!!!

        Miettikääs taas. astian sisin ja ulkopuoli, sekä perinnäisoppien tapa, tehdä tyhjäksi Jumalan Sana. ..... Opetuslasten pitää kavahtaa tätä Baabelilaista Katolilaista ja jopa Martin tuomaa opetusta - perinnäisoppia - jolla tehdään tyhjäksi Juamalan oma sana.

        Siksi sapatissa on raamatullinen sanoma. Luoja ! Kaiken takana ! Pelastaja - Jumala tekee kaiken "! Sapatti täten on Vapaus - Herrantyönä, ja myös kerran perillä alkaa lopullinen sapatinlepo. No otin yhden Jumalantahdon ilmaisun KOSKA se on maahanpoljettu perinnäisopin kautta ja niin kalkitut sydämet perinnäisopeissa huutavat tuon sunnuntain pyhyyden perään ja tekevät tyhjäksi Jumalan sanan.

        Onhan muitakin Jumalan tahdon ilmaisuja, mitkä pitäisi olla Pyhällä paikalla omassatunnossa.
        Kunnioittaako nuoret vanhempiaan? Kunnioitammeko me Isäämme joka on taivaissa.
        Siinä kaksi samaa ajatusta. Lapset ovat isänsä siemenestä lähtöisin.
        Opetuslapsi on Kristuksessa taivaallisen Isän Sanan siemenestä lähtöisin. jne.

        LK. sanoo vielä 16:15 Jumala tuntee teidän sydämenne; sillä mikä ihmisten kesken on korkeata, se on Jumalan edessä kauhistus!

        Niinpä niin. Ketä kumarramme, kelle annamme kunnian.


      • Anonyymi
        kalenteristapuhe3 kirjoitti:

        Mat 5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.

        Mat 5:13 Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.

        Mat 5:14 Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä; eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville. Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.

        Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.

        Mat 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
        Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.
        Matt. 5:11-20

        Monesti vedotaan kirjanoppineitten ja fariseusten opetustapaan ja ratsastetaan sillä, että eihän hekään pystyneet, eikä meidän tarvitse pystyäkään elää Jumalan lain opetuksesssa.

        Siis, vanha liha - sehän ei pystykään se on tosi. Mutta kysehän on Jumalantyö. Jumalan Hengessä.
        Matt 23:2-5 kertoo Mooseksen istuimella istuvista kirjanoppineista. taakoista jne.
        Mitä ne taakat olivat ??? Jumalan lakiako? Ei vaan perinnäisoppeja, mitä sen ympärille tehtiin. Niillä tehtiin tyhjäksi Jumalan Sana. Tehtiin vaikeaksi kannettavia taakkoja.
        Ja näitä omia juttujaankaan he eivät siksi täyttäneet, kun kyse oli perinnäisopeista.

        Matt 23:23-28 selvittää hyvin oeptuksellisesti jota jae 25 tyhjentää syyn.
        Ulkopuoli on niin sitä pappeuden pyhyyttä olevinaan, mutta se sisin on ryöstäjän sisin ja hillittömyys. .... Huomatkaa, tuo ei tee tyhjäksi Jumalan tahtoa, vaan ihminen sen tekee.
        Mekin voimme tehdä tyhjäksi Jumalan lain. Laittomuuden hegessä ja jopa niin pyhästi siunaamme paria, joka on Jumalan suunnitelmissa kauhistus. Olkoon tämä perinnäisopin uusi vaihe teille ymmärrystä avaavana. Eli tuon Matt 23:28 jakeen mukaan mekin väärällä perinnäisopilla voidaan uskonnollisesti vaikuttaa hurskaalta, ulkokultaiselta ja kantaa laittomuutta. --- Nousee niin mieleeni harhaiset piispat mielipiteineen eteeni opettajina.

        Luukas vielä opettaa meitä näkemään asiaan lisää. Lk 11:29-40 Herra nuhteli fariseuksia, että te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta ---- sisäpuoli on täynnä ryöstöä ja pahuutta. ---- ajatelkaa sanoja --- Te mielettömät, ei se, joka on tehnyt ulkopuolen, ole tehnyt sisäpuoltakin??? Siis mitä mietteitä? Eikö juuri sitä, että Jumalan tahto on oltava myös sydämessä. Sydämessä niin, että se ympärileikkautuu perinnäisoppeihin muotomenoihin, maailmaan ja Henki saa viedä, kun kysymme Herralta, mihin nyt???
        Lk jatkaa mielenkiintoisen jakeen 11:44 Voi teitä, kun te olette kuin merkittömät haudat, joiden päällitse ihmiset kävelevät niistä tietämättä!"
        Hauta on kuolema. Synnin palkka. Eikä ihmiset tiedä, kun väärin opetetaan ja vieläpä sana VOI! tuossa alussa. Raamatussa VOI on tuomio. Siksi voi sanaa ei saisi lausua toisen yli.
        LK vielä puhuu 12:1 jakeessa tuhatmääräiselle kansalle opettaen opetuslapsiaan.
        "Ennen kaikkea kavahtakaa fariseustan hapatusta, se on: ulkokultaisuutta.!!!

        Miettikääs taas. astian sisin ja ulkopuoli, sekä perinnäisoppien tapa, tehdä tyhjäksi Jumalan Sana. ..... Opetuslasten pitää kavahtaa tätä Baabelilaista Katolilaista ja jopa Martin tuomaa opetusta - perinnäisoppia - jolla tehdään tyhjäksi Juamalan oma sana.

        Siksi sapatissa on raamatullinen sanoma. Luoja ! Kaiken takana ! Pelastaja - Jumala tekee kaiken "! Sapatti täten on Vapaus - Herrantyönä, ja myös kerran perillä alkaa lopullinen sapatinlepo. No otin yhden Jumalantahdon ilmaisun KOSKA se on maahanpoljettu perinnäisopin kautta ja niin kalkitut sydämet perinnäisopeissa huutavat tuon sunnuntain pyhyyden perään ja tekevät tyhjäksi Jumalan sanan.

        Onhan muitakin Jumalan tahdon ilmaisuja, mitkä pitäisi olla Pyhällä paikalla omassatunnossa.
        Kunnioittaako nuoret vanhempiaan? Kunnioitammeko me Isäämme joka on taivaissa.
        Siinä kaksi samaa ajatusta. Lapset ovat isänsä siemenestä lähtöisin.
        Opetuslapsi on Kristuksessa taivaallisen Isän Sanan siemenestä lähtöisin. jne.

        LK. sanoo vielä 16:15 Jumala tuntee teidän sydämenne; sillä mikä ihmisten kesken on korkeata, se on Jumalan edessä kauhistus!

        Niinpä niin. Ketä kumarramme, kelle annamme kunnian.

        Tuossa kirjoituksessa et ole ottanut huomioon sitä että Jumala loi järjestyksen .Se tulee selväksi luomiskertomuksessa, 6 päivänä Jumala loi ja seitsemänä päivänä Jumala lepäsi sillä sapatti ei vesitä Pyhää Raamattua vaan tukee sitä jos ihminen itse ei viitsi sapattia niin silloin ihminen palaa loppuun kun ei osaa levätä vaikka järjestys on selvä kun lukevat sen Raamatusta luomiskertomuksen kenties sitten ymmärtäävät enemmän


    • hömppää

      Aloittajan "raamatulliselle" kalenterille ei löydy tarkkoja ajallisia/matemaattisia perusteita. Jos tuo aika olisi laskettu Raamatun sukuluetteloista, oltaisiin siinä vuosisatojen epätarkkuuksissa. Koska Raamattu ei ole tiedekirja, sukuluetteloita, jotka sitäpaitsi eroavat vielä toisistaan, ei saa käyttää aikalaskelmissa. Ei edes Ilmestyskirjan ja danielin kirjan aikalaskelmissa. Kun vielä tiedetään, että nykytieteen valossa maapallolta on löytynyt elonmerkkejä yli 7000 vuoden takaa, niin alle 6000 vuoden ikää ei voida mitenkään perustella.

      Olisi eri asia, jos maan ikä olisi kerrottu Raamatussa mutta sitä ei ole siellä kerrottu. Siihen ei ole ollut tarvetta. Edes Jeesus ei katsonut asiaa niin tärkeäksi, että hän olisi maininnut siitä sanallakaan. Siksi kaikki arvaukset ovat parhaimmillaankin vain epätarkkoja uskotteluja itselleen. Kyse on todella uskon asiasta mutta tuo usko ei perustu Raamattuun eikä ole osa kristinuskoa.

    • pyhpyhjapyh

      Aloittajan huuhaalla ei ole merkitystä.

      • AikalaskelmatJeesuksesta

        Kaikki alkoi luomisesta eikä adventistien hapatuksista ja Jeesusta koskevista aikalaskelmista (v. 1844).


      • Anonyymi
        AikalaskelmatJeesuksesta kirjoitti:

        Kaikki alkoi luomisesta eikä adventistien hapatuksista ja Jeesusta koskevista aikalaskelmista (v. 1844).

        Jumala ei osannut sanoa kuinka kaukana Aurinko on Maasta. Ei hän pystynyt ilmaisemaan ihmislapsille myöskään etäisyyttä Kuuhun.
        Kun tekee suuria, pienillä asioilla ei ole niin väliä.


    • näin-se-on

      Ympäri käydään ja yhteen tullaan.
      Joka viikko tullaan sapattiin. Ei siitä pääse yli eikä ympäri.

      • Viisailleymmärrystä

        Eipä sapatin palvonta ja Jeesusta koskevat v. 1844 aikalaskelmat ole kristinuskoa.


      • yritä.muistaa
        Viisailleymmärrystä kirjoitti:

        Eipä sapatin palvonta ja Jeesusta koskevat v. 1844 aikalaskelmat ole kristinuskoa.

        Joopa tyhmeliinin kertaaja. Kristinusko laskee sunnuntaimatematiikan laiskanläksyä Martin opetuksessa. Joko eilisestä unohdit, kuinka Martillakin oli monta laskelmaa. Pistin sen lukuun.
        Eli viisautesi on vielä kovasti hakusessa. Vielä se on joko ateismia, tai muotojumalista. Jompsin kumpsin ja tahalteen sinua härnäilen, että pysyt vetreenä ja kertailet. Heh.


      • pyhpyhjapyh

        Sapatin palvonta ja Jeesusta koskevat v. 1844 aikalaskelmat ovat kristinuskoa puhtaimmillaan.


      • adventismi
        pyhpyhjapyh kirjoitti:

        Sapatin palvonta ja Jeesusta koskevat v. 1844 aikalaskelmat ovat kristinuskoa puhtaimmillaan.

        Ne ovat adventismia puhtaimmillaan....


    • Yksi-usko

      >>NYT on vuosi 5777 Israelin ajanlaskussa>>

      Seitsemän on Raamatussa täydellisyyden luku. Mitähän tuo voisi tarkoittaa? 6000 - 5777 = 223 vuotta. Voisiko 1000 vuotta olla "sapattivuosi" ? No, ajatukset lähtivät lentoon, älkää ottako vakavasti, hyvää yötä...

      • Ottakaa.profetia

        1000 vuotta on kuin yksi päivä.
        Ja kun vuosi muutetaan päiväksi, niin tuloksena on adventtikirkon laskurin mukaan 223 päivää.
        Silloin Putin salamurhataan ja Jeesus saapuu pilvivaunuissaan.


      • omassa-voimassa-esitetty
        Ottakaa.profetia kirjoitti:

        1000 vuotta on kuin yksi päivä.
        Ja kun vuosi muutetaan päiväksi, niin tuloksena on adventtikirkon laskurin mukaan 223 päivää.
        Silloin Putin salamurhataan ja Jeesus saapuu pilvivaunuissaan.

        Omassa voimassa esitetty valeprofetia valeprofeetalta... milloin sait kyseisen profetian Jumalalta. Miten sait sen? Tarkistitiko onko profetia sopisoinnussa Raamatun kanssa?


    • Anonyymi

      Ihmisen sivistyksellinen ikä on yhtä vanha kuin uskonnot. Sekä myös harhaopit. Vain sivistynyt ihminen voinut uskoa saatanam valheita.

    • Anonyymi

      Ja vain sivistyneelle voimaam antaa Jumalan laki. Mitä se ei vieläkään ymmärrä miten pitää toimia.

    • Anonyymi

      Koira kesytettiin n. 250 000 vuotta sitten. Siis huomattavasti ennen maailman luomista.

      • Anonyymi

        Kuka lie kesyttänyt.
        Ei ainakaam se ihminen joka sai Jumalalta kivitaulut eikä vieläkään ymmärrä niiden sisältöä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe