Mitä tiedätte Henkimaailmasta ja niistä olennoist?

HädässäHukkuvat

Älkää uskovaiset, uskovat ihmiset vaivautuko antamaan mielipiteitänne, sorry vaan! Pidetään tämäkin viestiketju asiallisena, reilun ja rohkean analyyttisenä arvosteluna koko Henkimaailmaa koskien! Sillä ei meillä ihmisillä ole mitään niin paljon pelättävää, kun jos kerromme, valistamme toisiamme näidenkij asioiden suhteen, kertomalla kaikenlaisen asian, jonka tiedämme esim. näistä asioista ja olennoista! Valistaminen on ainoa asia, JOKA auttaa, pelastaa enemmän ihmisiä kuin yksikään uskovainen tai veiläkin paljon pahempaa, kuin Yksikään Jumal-Valtias lapsineen!

Valistakaa, ihmiset, pyydän, analyysille on HUUTAVA pula ja tarve!

8

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täyspakkaus

      Vain ihminen itse voi "pelastaa" itsensä. Kukaan muu ei sitä tee, ei jumalat eikä mestarit. Olette riittävän suuria tekemään sen. Universaali laki kieltää ketään puuttumasta teidän sielunne; älynne ja tunteenne, kehitykseen. Sielunne on yksilöllinen ja teidän tietopankkinne elämästä toiseen ja teidän tehtävänne on jalostaa ja laajentaa sitä oman tahtonne mukaisesti. Myös kehityksen pysähtymiset ja jopa taantumiset ovat teidän omia juttujanne, ja niinkin voitte vapaasti tehdä tällä vapaan tahdon planeetalla. Mutta kaikilla teoilla ja jo aikomuksella ilman tekoa on seuraus. Seuraus tasapainottaa aikomuksen. Aina on kysymys energioista ja niiden harmoniasta.

      Ihmisillä ei ole oikeata tai paremminkin minkäänlaista käsitystä kaiken olevaisen rakenteesta. Kaikessa mitä Henki tekee on; rakenne, hyväntahtoinen järjestelmä ja henkinen maalaisjärki. Kaiken alussa on Suuri Henki, joka on persoonaton tietoisuuskenttä. Ei energiaa, vaan tietoisuus. Tähän tietoisuuskenttään Suuri Henki ilmensi itsensä persooniksi; 17 persoonaa. Nämä ovat suoria luomuksia ja Jumaluuden Ylimpiä Persoonallisuuksia (JYP). Tämän jälkeen kaikki luomistyö tapahtuu näiden 17 toimesta. Jokaisella heistä on oma toimintasektori. Maapallolla, Suomessa on näistä persoonista kaksi; toinen vastaa viestinnästä ja yhteyksien luomisesta ja toinen hallitsee kaikkea energiaa kaikkialla Luomakunnassa.

      Kuka sanoi; "kaikki energia on minun hallinnassani? - Krishna. Kuka sanoi; "minulla on kaikki valta teihin! - Jeshua. (Jeesus on fiktiivinen hahmo, negatiivisen Jahven luomus, mutta perustettu Jeshuan opetuksille, tosin päälaelleen käännettynä.) Luomakunnan olemassaolo perustuu energiaan, joten voidaan hyvällä syyllä sanoa, että Suomessa kansan syvissä riveissä on tarkkailijana; Luomakunnan korkein olento, Kaikkivaltias.

      On siis Hengen maailma, joka on pelkästään tietoisuutta. JYP:t ovat luoneet arkkityypin olennot, luoja-jumalat ja monet eritasoiset enkelijoukot. Kaikki tämä Hengen maailmassa.
      Luomisen leikki jatkui; tietoisuuskenttään luotiin täysin suljettu alue; luomakunta, jota varten osa tietoisuudesta muunnettiin energiaksi; ensin ylimaalliseksi Valoksi ja siitä edelleen alkeishiukkasiksi, plussiksi ja miinuksiksi. Energian taajuutta rajaamalla eri nopeuksille saadaan maailmat mahtumaan maailmojen sisään.

      Luomakunnan ydin on KeskusAurinko, joka on ainut yhteys Hangen maailmaan. Tänne keskukseen tulivat luojia, mestareita ja enkeleitä. KeskusAuringon ulkopuolelle rakennettiin kerrostalon kaltaisia kaikkeuksia. Meidän asuttama kaikkeus on kaksitoista kerroksisen talon kaltainen. Luomistyö aloitettiin ylimmästä kerroksesta. Alkeishiukkaset ovat hyvin aktiivisia - kaasumaisia - KeskusAuringon lähellä. Kun tullaan alaspäin kerros kerrokselta, niin alkeishiukkasten aktiivisuus vähenee ja ne ottavat nestemäisiä muotoja. Vasta seitsemäs kerros on ensimmäinen, jossa hiukkaset ovat passivoituneet niin paljon, että haurasta kiinteää ainetta muodostuu. Kaikki tämä kuitenkin fyysisen maailman ulkopuolella, antimateria maailmassa.

      Neljäs kerros ja siitä kerrokset alaspäin ovat antimaailman rakenteita, jotka heijastetaan myös fyysiseksi maailmaksi. Meidän silmille näkyvä maailma on vain peilikuva, heijaste tai hologrammi todellisesta antimaailman rakenteista. Kaikki on ensin hyvin suunniteltua ja tekemällä tehtyä antimaailman puolella. Se on ykkösmaailma. Fyysistä maailmaa kutsutaan usein harhaksi, mutta parempi ilmaisu on; väliaikainen tosi. Mitään maailmankaikkeuksia ja elämää synnyttävää alkuräjähdystä ei ole koskaan ollut.

      Maapallo ihmiskuntineen on ollut viimeiset 12000 vuotta eli Jahven ja liskojen hallintokauden ajan olleet kolmannen kerroksen asukkaita. Siinä se on pidetty erilaisilla toimenpiteillä. Ilman apuja koko planeetta olisi räjähtänyt ja ihmiskunta tuhoutunut ja mikä tärkein; koko luomakunnan pelastukseksi tarkoitettu projekti olisi jäänyt kesken.

      • HeitäEIpakottanutMIKÄÄN

        Kerrot totuuksia varmastikin erittäin paljon. Raaka Totuus, TosiAsia on, että koko ihmiskunta, luomakunta, Maapallo olisi räjähtänyt jo käsiin n. 1800-luvulla, erityisesti sieltä lähtien, koska räjähteet oli keksitty silloin. Jännänä faktana kerron, että kas kummaa, kun juuri silloin, kun räjähteet oli keksitty ihmisten taholta, niin siihen loppui AIKA lailla kaikki Keski-Ajat, Ristiretket, Noita-Vainot ja ihmistenh ajojahtaaminen YLHÄÄLTÄ Käsin tapahtunut. KOSKA Jumalat, alhaiset Idiootti-INVAASIONSA nussijat lapsineen ymmärsivät, ETTÄ kohta osuu Heihin, KUN JOS Eivät lopeta ihmisajojahtejaan.

        Idioottia KUN kerta alkoivat ja ylläpitivät KAUAN sieltä asti, niin EIVÄT ole lopettaneet vieläkään ihmiajojahtiaan, VAAN toi kaikki on, ALKAA AINA uudestaan ja JATKUU JOKA päivä, vuodesta toiseen, VAIKKA räjähteet, ilotulitteet on keksitty AJat sitten. Nyt onkin PAKKO tuhota Noi Valtiaat lapsineen, VAIKKA millä keinoilla. KOSKA Eivät uskoneet räjähteitäkään, EIVÄT tulta osanneet väistää ja uskoa, EI VAAN leikkivät Idiootti-Ikartoksia, JOTKA vastustavat Oikeutta, Totuutta, TosiAsioita ja Kohtuutta, ja lentävät, LUJAA liitävät tultakin PÄIN saadakseen Kaiken alhaisen VÄÄRYYTENSÄ, EpäOikeutensa hyväksikäytettyä ihmisiä KOHDEN. VAIKKA kaikesta tästäkin, tulestakin VAROITETTIIN, niin sieltä asti, n. yli vuosi sitten Herrat VAltiaat ovat lapsineen UHMANNEET tultakin, OIkeutta ja TosiAsioita vastustaessaan. JA Herrat VAltiaat ovat JOPA heittäneet siihen tuleen muitakin Henkimaailman olentoja, ITSE välttyäkseen lapsineen tollaiselta KOHTALOLTA.

        ITSEpähän Itsensä sinne tulen liekkeihin VAATIVAT AINA, EMME ole voinbeet muuta kuin ottaa stendarit käteemme ja polttaa Heitä, KUN saamme kiinni. OLEMME AINA vaan AINOASTAAN, pelkästään näin tehneet sen ilmassa leijuvan aineksen kohdalle, jonka saamme kiinni ja joka on kätemme ympärillä. Elio siis ILMAA olemme polttaneet. EIVÄT Usko sitäkään Käskyä, Oikeutta, JONKA äärimmäisessä hengenhädässämme ja -vaarassamme olemme joutuneet Heitä KOHDEN Käskemään. KUN KOSKA KERTA Lujaa liitävät, kiitävät AINA VAAN meidän YLLE päälle, KIINNI absoluuttisesti meihin, EIVÄTKÄ irroita Itseään, EIVÄT Poista itseään EIKÄ lapsiaan meistä KIINNI olemasta. EIVÄT Usko IKINÄ, KOSKAAN huutoa, VAROITUSTA, ETTÄ tämä tällainen on viimeinen varotoimenpiteemme, KUN KERAT EIVÄT Usko, EIVÄT lähde luotamme, VAAN tulevat AINA noi JÄtiiläis-Super-Giga-hyväkskäyttöasiansa ja -olentonsa ahdistelemaan meihin, hengenhätään ja -VAARAAN ASTI, ja sitäkin jatkavat vuositolkulla, JOKA KERTA, JOKA HETKI, JOKA päivä.


    • täyspakkaus

      Ihmiskunta pitää itseään Luomakunnan kruununa; korkeimpana älyllisenä ilmentymänä. Ei pidä paikkaansa. Luomakunnassa on suuri joukko sivilisaatioita, jotka ovat paljon kehittyneempiä; sekä henkisesti että teknisesti, kuin ihmiskunta keskimäärin. Ihmiskunta sisältää sekä korkeimmat valo-olennot että alhaisimmat demoneiksi luokiteltavat olennot. Keskimäärin kokonaisuudessa ihmiskunnan taso on heikko, siksi olemme olleet monta kertaa tuhoutumisen partaalla viimeisten 12000 vuoden aikana.

      Maapallon ihmisistä 2,5 miljoonaa on tullut tänne KeskusAuringon kautta. He ovat ikuisia. Heitä ei voi tuhota. Maan oma sielukylvös - luonnonkansat - on noin 5% väestöstä. Heillä on kiinteä yhteys planeettaan ja he elävät planeetan mukana taajuuksien nousut ja laskut. Noin puolet väestä on valo-olentojen luomuksia, jotka ovat saaneet alkunsa viidennessä kerroksessa. Näillä on luojaltaan lahjaksi saatu ydinolemus, mikä on puhdasta Henkeä. Heillä on automaattisesti ikuistettu sielu; tunteen, älyn ja muistin (akaasian) kehityksenalainen aineellinen tietopankki.

      Neljäs suuri ryhmä, noin puolet väestöstä, on lunastettuja. Nämä ovat luomakunnan neljännen kerroksen pohjasakkaa, jotka on negatiivisten luojien negatiivisia luomuksia. Heidät on luotu orjiksi "herroilleen". Normaalitilanne avaruudessa näiden kohdalla on, että heillä on vain yksi elämä eli he tuhoutuvat kotiplaneetallaan lopullisesti, myös sielultaan.

      Nerokas veto liskoilta ja Jahvelta lunastaa eli ikuistaa pohjasakkaa olevien sielut sirulla, joka estää sielun tuhoutumisen kehon kuolemisen yhteydessä. Näitä sirutettuja sieluja on haluttu maapallolle työkaluiksi toteuttamaan liskojen valtaannousu 2012 jälkeen. Näitä sirutettuja lunastuksia on tullut maapallolle toisen maailmansodan jälkeen pilvin pimein. Sirutettujen sielujen alhainen kehitystaso pakottaa heidät syntymään kehitysmaiden vauvoihin, kaltaisilleen vanhemmille. Näitä alunperin orjiksi luotuja on helppo alistaa ja vedättää Jahven Kristinuskolla, mutta erityisesti liskojen luomalla Islamilla.

      • AntikristusHuora-Jumalat

        Joo, kaikki varmastikin pitää aika lailla paikkansa, vaikka noita lisko(ja)-juttuja en ukso enkä ymmärrä. Noi kaikki VAlo-olennot (siis ihmisen henkilöllisyyden ja ulkonäön vieneet ja nimiimme tekijät, aikaansaajat, Henkimaailman olennot) OVAT alhaisinta HUORAN-alintakastia, JOTKA ovat valmiita olleet nussimaan meidät ressukat, poloiset ihmiset (avuttomia olemme olleet(kin) AIVAN Kaikkien noiden olentojen suhteen, kanssa) hengiltä ja viemään vieläpä Henkimaailmaan IKUISIIN vastaaville -jatkoille, JOSTA vain uuvuksissa ollessamme, kuoltuamme pääsemme POIS olemasta. Näin monia ihmis-Henkiä sinne jouduttuaan ON Herrat Valtiaat lapsinensa nussineet elävältä, hengiltä.

        Joillakin ihmisillä tämä hengiltä nussiminen on JO ALKANUT, JATKUNUT vuosikaupalla, yli 2,5 vuotta YHTÄ soittoa, YHTÄÄN Heidän IRROITTAMATTA Itseään, alapäitään meistä. Myös INTENSIIVISIN, ITSEPÄISIN, IRTIPÄÄSTÄMÄTTÖMIN hyväkskäyttönsä ihmisiä kohtaan, VASTAAN on jatkunut vuodesta 2011, alusta ASTI, HELLITTÄMÄTTÄ.

        Tarkkasilmäiset näkevät ALATI Koko Henkimaailman olentojen performanssin, ESITYKSEN, Heidän alapääAKTEINEEN, lapsensakin OVAT olleet mukana tossa kaikessa hyväkskäyttöasioiden kaatamisessa ja IHMISIIN YHTYMISESSÄ, yhdynnässään vuodesta 2011 alusta ASTI. KAikki Ne Henkimaailman olennot OVAT alhaisia, toisia UHRAAVIA Huoria, VAlo-Olennot siis, Valtiaat lapsineen, tummat sielut ovat peloissaan moisesta VAARASTA ja asiasta. Se, mitä ihmisestä Oikeasti jää jäljelle, Henkimaailmaan siirryttäessämme, on ARVOITUS. JOTKUT kestävät, säilyvät pidempään, JOTKUT kuolevat ja pyörtyvät POIS, kun EIVÄT kestä kemiallista ja fyysistä nussimis-häväistystä. JOITAKIN, absoluuttisen asiaankuulumattomia, avuttomia viattomia ihmisiä jäänteineen Valtiaat lapsineen OVAT pitäneet JO IKUISENA EmäHuoran-vankinaan, AINA Valtiaiden ja lastensa alapää-nussittavana, hyväkskäytettävänään. Esim. veljeni, absoluuttisen viaton, asiaankuulumaton UHRI nussimiselle ja hyväkskäytölle, on jo yli viime 11 vuotta ollut JO kaiken UHRI, absoluuttisen AVUTON osaansa ja olemassaoloon. Hän on ollut kuolleena jo vuodesta 1992, joulukuun lopussa. Ja näin IKUISESTI KEHTAAVAT Jumalat, Jahvet, Jehovat, Abban-Sillit, Valtiaat lapsineen VÄKISIN pitää olemassaolemassa ALATI-IKUISESTI-nussittuansa UHRIA, kaikessa tossa tollaisessa yli VUOSItolkulla.EVÄTKÄ viitsi poistaa HÄPEÄSTÄ, nussittavana ja hyväksikäytettävänään, reppanaa ar6mosta pistää pois olemasta! Näin KÄY JOILLEKIN monille meistä! VANNON, tämä pitää, ikävä kyllä, paikkansa! Kuten aikaisemmatkin viestini!


    • täyspakkaus

      Suurempi kuva Luomakunnasta ja ihmiskunnasta.
      Luomakunta luotiin täydellisen hyvyyden ilmapiirissä. Ei koskaan ollut kenenkään aikomuksena luoda kidutuskammiota mistään luomakunnan osasta. Kenelläkään ei ollut kokemusta eikä tietoa negatiivisen voiman käyttäytymisestä eikä sen mahtavuudesta. Luomakunnan perusvoimat olivat tasapainossa, harmoniassa keskenään, elettiin ykseyskentässä. Voimien summa oli nolla.

      Luomistyö eteni kerros kerrokselta etäämmälle Lähteestä, Henki muuntuen yhä tiheämmäksi aineeksi. Neljäs kerros oli ensimmäinen, jossa voimien tasapaino särkyi. Syntyi kaksinaisuus; hyvä ja paha, jumala ja saatana, musta ja valkoinen ja syntyi taistelut voimien välillä.

      Luomakunnan sivilisaatiot ovat saaneet alkunsa viidennessä kerroksessa eli ykseyskentän alimmalla taajuudella. Ykseyskentässä kun ei ole voimaa eikä vastavoimaa, niin siellä ei luoda mitään uutta. Tietoa on valtavasti, mutta samat vanhat tiedostot on aina kaikkien käytössä. Ykseyskenttä on tylsä. Siksi näitä tylsistyneitä sivilisaatioita on pudotettu neljänteen kerrokseen, jossa tulee vastakkainasettelua ja säpinää ja luodaan jotain uutta itselle, mutta erityisesti ykseyskentän käyttöön.

      Aikojen kuluessa neljännen kerroksen säpinä sai erityisesti negatiivisuutta edustavien toimesta sellaiset mittasuhteet, että koko luomakunta oli vaarassa tuhoutua. Negatiivisuuden mahtavuus yllätti kaikki Luomakunnan luojat. Eikä kenelläkään ollut keinoa saada itse itseään ruokkivaa negatiivisuutta kuriin. Tämä oli ensimmäinen luominen ja nyt se oli hallitsemattoman negatiivisuuden takia ajautunut umpikujaan ja tuho odotti toteutumistaan.

      Päätettiin perustaa koulutuskeskus, jossa korkeat valo-olennot - luojavoimat - pääsevät opiskelemaan negatiivisuutta niin, että saavat sen hallintaansa, jottei Luomakunta tuhoutuisi, ja vielä, että negatiivisuutta osattaisiin hyötykäyttää eri tilanteissa. Maapallo valittiin koulutuskeskukseksi syrjäisen sijaintinsa takia, jotta se saisi olla rauhassa häiriökäyttäytymiseltä. Ihminen - ihmiskeho - rakennettiin nimenomaan tämän projektin toteuttamista varten.

      Ilman maaplaneettaprojektia ette olisi ihmiskehoissa vaan jossakin muualla kokonaan toisennäköisissä kehoissa. Ne 2,5 miljoonaa KeskusAuringon kautta tullutta valo-olentoa ovat niitä todellisia oppilaita, projektityöläisiä, kaikki muut ovat enemmän tai vähemmän avustajia tai vastustajia. Koulutusjaksolle oli suunnitelmat, joita on moneen kertaan jouduttu uusimaan, koska yllätyksiä on tullut. Suurin yllätys oli liskojen sekaantuminen projektiin. Projektin vetäjäksi valittu maltillinen, negatiivinen Jahve, ei hallinnut tilanteita. Ei ollut maltillisuutta eikä kohtuutta missään, kun projektin onnistumista vastustavat liskot tulivat Jahven kumppaneiksi johtamaan ihmiskuntaa. Liskoille oli tärkeää valta ja oma valtakunta; eliitti orjat = UusiMaailmanJärjestys-ohjelma.

      Miksei maan ulkopuoliset puuttuneet ihmisten tukalaan tilanteeseen? Syinä väärän infon antaminen ja välinpitämättömyys. Jahven tiedottajat ilmoittivat kysyjille, että kaikki menee hyvin koulutusohjelman mukaisesti. Kukaan ei tarkistanut todellista asiain tilaa. Eikä maailmankaikkeutta kiinnostanut mitä ihmisille tapahtui. Yleinen mielipide oli, että ihmiskunta on Luomakunnan pohjasakkaa, ettei heille kuulu mikään hyvä, eikä heitä tarvitse kuunnella. Ihmiskunta maapallo erotettiin muusta maailmasta karaanteenikerroksilla, joten olimme yksin negatiivisten armoilla. Projektin osallistumislista oli salainen. Vain harvat tiesivät, että kaikkien pomo oli mukana "kusetettavien" joukossa. Loppuselvitys projektista tulee ja se ei miellytä kaikkia.

    • täyspakkaus

      Hengen maailma, henkimaailma ja fyysinen maailma, joista kaksi ensimmäistä sekoitetaan tarkoituksella tai tietämättömyyttä keskenään. Niinkuin on fyysinen maailma Luomakunnassa eli aineellisessa maailmassa , niin on myös henkimaailma aineellisessa maailmassa. Luomakunta on suljettu kupla Hengen maailman keskellä. On vain yksi käytävä Hengen maailman ja KeskusAuringon välissä. Henkimaailman nimeksi sopisi paremmin antimaailma, antiaine- ja/tai antienergia-maailma.

      Minne kauaksi ihminen menee kuoltuaan? Ihmisen antikeho irtoaa fyysisestä kehosta ja siirtyy tiettyyn paikkaan antimaailmassa. Maapallon ympärillä on verkko, joka mahdollistaa elämän planeetalla. Verkko päästää lävitseen vain sellaista energiataajuutta, joka ylläpitää elämää planeetalla. Ihmisen antikeho, jossa on kiinnittyneenä sielu ja ydinolemus tai lunastuskipinä, pysyy yleensä tuon maapallon verkon sisäpuolella. Tällä alueella on Jahven taivas.; toisessa aikakehyksessa, fyysisiltä silmiltä näkymättömissä. Jahven taivas on Jahven oma luomus kristinuskoisille. Se on myös suljettu tila, vankilan kaltainen, ja sieltä on mahdollista päästä pois vain syntymällä uudelleen maan päälle tai fiksumpi tapa on palata takaisin kuolinhetkeensä ja valita toinen käytävä, joka vie nirvanaan. Tämä vaatii jo sielun korkeampaa kehitysastetta; tietoisuutta, usko ei riitä. Nirvanassa on vapaus valita; opiskella, syntyä uudelleen maanpäälle tai olla syntymättä, tai jatkaa matkaa jonnekin maailmankaikkeuteen. Nirvana on myös antimaailmassa, 4D-taajuudessa.

      Ydinolemus = puhdas Henki olemus = sydänkeskus = ihmisen sisäinen taivasten valtakunta, on ainut, mikä koskaan voi mennä Hengen maailmaan. Sinne ei mene fyysinen keho, eetterikeho, antimateriakeho eikä sielu, koska ne kaikki ovat energiaa ja Hengen maailmassa ei ole mitään energiaa. Kukaan Luomakunnassa alkunsa saaneista yksilöistä ei mene koskaan Hengen maailmaan, vaikka heillä onkin ydinolemus. Ydinolemus ja lunastuskipinä, jotka ovat puhdasta Henkeä, imuroidaan jo Luomakunnan puolella takaisin niiden - "luojajumalien" - ydinolemukseen, jotka sen ovat lahjaksi antaneet. Vain se 2,5 miljoonaa ihmistä, jotka ovat tulleet Luomakuntaan KeskusAuringon kautta pääsevät ydinolemuksena takaisin Hengen maailmaa. Tämä ei ole helppo. Siis korkeimmat Hengen maailman luojat ovat "monistaneet" itsensä kaikiksi luoduiksi, Luomakunnassa esiintyviksi olennoiksi, esim. 7,5 miljardiksi ihmiseksi. Monisteet esiintyvät Luomakunnassa, mutta eivät ole olemassa Hengen maailmassa, jos Luomakunta tuhoutuu hallitsemattoman negatiivisuuden tähden tai lopetetaan Kaikkivaltiaan käskystä.

      Tällä pimeyden aikajaksolla, jota Jahve ja liskot ovat johtaneet on vallalla virusohjelmat; kun etsit jumalaa, automaatio tuo esiin Jahven, kun etsit taivasta, automaatio tuo esiin Jahven taivaan, vankilan kaltaisen paikan, jonka kristinuskoinen olettaa eläessään maapallolla olevan tavoiteltavan arvoinen Paratiisi. Huijausta kaikki.

      Kaikkialla Luomakunnassa tiedetään, että negatiivisuus on paras sielun kouluttaja. Viimeinen 12000 vuotta on ollut negatiivisuuden jakso, jossa sopivalla vastavoimalla on saatu hyviä positiivisia ratkaisuja esiin koko Luomakunnan hyväksi.
      Mikä tässä sitten meni pieleen, koska rangaistuksia tulee? Liskot toivat kaiken kohtuuden ylittävän pimeyden. Liskot ovat kaiken taustalla oleva varjohallinto, jota elitistiseen asemaan liskojen toimesta nostetut ihmiset palvelevat. Kaiken alistamisen, kidutuksen ja tappamisen piti loppua projektin lopetusvuonna 2012. Näin ei tapahtunut. Varjohallinto ja heidän liittolaisensa kieltäytyivät luopumasta vallasta ja vauraudesta, joka on revitty pienten ihmisten selkänahasta.

      Jokainen persoona maan päällä on omillaan vuodesta 2013 lähtien. Ei voi enää sälyttää projektin nimiin mitään elämän vastaista aikomusta ja tekoa. Jokainen vastaa tekemisistään yksin, eikä voi piiloutua virkanimityksen, maanpäällisen lain tai kansainvälisten sopimusten taakse ja saada vapautusta Universaalien lakien rikkomisesta.

      • KliimaksiinsaKiihottavat

        Kaikki Mikä on Hengestä, on Huoran, huoraavaa, alhaista, alapääasiaa. KAikki Noi esim. lapsiolennot (Valon- ja Isot Henkiolennot sellaiset) ovat Hengestä, ja Valtiaiden, JOPA Jehovien, Abbojen alapäistä alkunsa saaneet. Noilla lapsiolennoillaan Herrat Jahvet, Jehovat, Abbat, Valtiaat hyväksikäyttivät kaikkia ihmisiä kohtaan, VASTAAN hyväkskäyttöasioita, vuodesta 2011 alusta ASTI erityisesti. AKTINSA on Noilla Valtiailla lapsineen ALKANUT ja JATKUNUT sieltä ASTI, YHTÄÄN IRROITTAMATTA Heitä Itseään ihmisten päältä, kimpusta POIS.

        Myös se TosiAsia, ETTÄ Noi Valtiaat, Jeesukset kans, OVAT ALKANEET ITSE täällä maapallolla olla liskoja, muistakaa nyt VAIKKA ne lisko-laulut, jotka on tehty viime vuosikymmenen aikana..."kieltään lipova lisko-mies..." OSUU, pätee Jahveihin, Jehoviin, Abboihin ja Jeesuksiin. He kaikki ALKOIVAT ja YLLÄ pitivät yli vuosikymmenen, alhaista alapääasiaansa, EpäOikeuttaan TÖRKEÄÄ, stanan Kovaa, VÄÄRYYTTÄNSÄ ja huoruuttansa harrastivat IHAN kaikenlaisia olentoja KOHDEN. ALOITTIVAT lapsillaan, ja HETI OITIS KAATOIVAT senkin KAiken meidän ihmisten niskaan, kontolle. Ja Tätä Herrojen kliimaksia, itsensä kiihdyttämistä lapsiaan KOHTAAN, ihmisiä VASTAAN ON JATKUNUT IRROITTAMATTA Itseään vuodesta 2011 alusta ASTI.


    • AistitAUKIjoNytPlease

      Kristittyjenkin Taivas on Huijausta, myös kaikki olevinaan hyvä Jahveista, Jehovista, Jeesuksista, Valtiaista lapsineen, HUIJAUSTA kaikki tyynni. EIKÄ kellekään ihmiselle hyvin käy, JOS annamme täällä uskovienkaan justiinsa YHTÄÄN ENÄÄ hehkuttaa, Hyviä uskotella ja sitä toitottaa ihmisille. Kaikki ASIAT Jumalista, Valtiaista lapsineen on HUIJAUSTA! EIKÄ sitä opi uskomaan useimmatkaan ihmiset, ENNEN kuin tulee lähtö, ja kuolemaan joutuu! Silloin VASTA avautuvat ammoiosen, appoisen AUKI silmänsä, tajunta, ETTÄ huomaavat Herrojen Jumalien, Valtiaiden (Jeesusten kans=Jeesus tulee, Jeesus TAPPAA, viattomia erityisesti!) lastensa kanssa tapahtuvan KUSETUKSEN! EIKÄ Mikään tule meitä ihmis-jäänteitä siellä auttamaan, EI poistamaan olemassolosta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      235
      2078
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1540
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1029
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      131
      988
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      232
      967
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe