LOPPUKOON ihmisajojahti ja alkakoot Valtiaita koht

VaatikaaNiitäValtiaita

LOPPUKOON JO ihmisajojahti, epäilyt, syyttelyt ja osoitukset ja ALKAKOOT AJOJAHTI (kans YLIYLIHammurabismilla Heihin kuten Hekin meihin kans osuivat) Jumalia, Valtiaita ja lapsiaan KOHTAAN. Alkakaa JO ymmärtää, tajuta kenen planeetta ja Oikeudet (olemassaoloonkin) täällä ovat AINOASTAAN olleet Oikein, Oikeus, ja kelle kuuluneet. Voisin vetää Korkeimpaan Henkimaailmankin Oikeuteen ne ihmiset, jotka täällä ovat vime vuosinakin vielä (kaiken ESILLÄ olleen vieläpä jälkeen) halunneet Hyvää vALEHDELLA Jumalista, Valtiaista ja lapsistaankin ehkä.

Koska ne sellaiset ihmiset AINOASTAAN onnistuivat, no tietenkin eksyttämään ihmisiä Oikeasta Totuudesta ja Rehellisyydestä, Oikeudestakin, mutta he ikävä kyllä myös erittäin suurella tavalla saivat ihmiset VAAN vaaraan planeetallamme, KOSKA laittoivat ihmiset kohtaloineen, kohteluineen AIVAN täysin toisarvoiseksi verrattuna Jumaliin ja lapsiinsa. He mieluummin ylistivät Jumal-olentoja pilalla olevia kauhukakaroitansa myöten KUIN ETTÄ olisivat auttaneet, pelastaneet ihmisiä Heidän Käsistään, kohteluista. Herroja Jumalia, Valtiaita kakaroineen EN sure, ENKÄ sääli, armahda ENÄÄ yhtään mitään, VAAN toivon, ETTÄ Henkimaailman Ne muut Valtiaat ja olennot, rohkaistuvat vihdoinkin ottamaan TUHOaseet Käsiinsä ja ampumaan reikiä täyteen Noi Huora-Valtiaat, Pettrui-Jumalat lapsineen. Parempi IHAN kaikille enemmin Heidän poistumisensa olemassaolostaan kuin Heidän olemassaolonsa, lähelläkään mitään planeettaa, tai Elämää!

7

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajojahti2017

      Ajojahti Suomessa on todellisuutta 2017. On ryhmittymä joka ajojahtia pitää yllä ja haluaa katkaista kaikki yhtyeydet Suomen yhteiskuntaan. Mutta miksi? Onko kysymyksessä vallan ja rahan himo joka on kuin susilauma jotka ovat päättäneet tuhota Suomessa kaiken orastavan hyvän todellisuuden. Liityykö se tuleviin vaaleihin Suomessa jotta äänestäjät jättäisivät äänestämästä ja vallan himon voimalla tukahduttavat kehittyneen Suomen yhtesikunnan. Ajojahtina kohteet ovat vallinneet jotka ovat kunnon Suomen kasnsalaiset jotka ovat rehellisiä veron maksajia Suomessa. Alkuperäisiä Suomen kansalaisia.

      • TodisteitaPlease

        Kerro, vastaaja, mitä kaikkea tiedät noista ajojahdeista tai Henkivalloista!


    • 3333sssaaa

      Ymmärrä jo ettei ole kun yksi Jumala ja Jeesus kristus Jumalan poika.
      Sinun sisällä olevat pahat henget ja pelko saa aikaa sen että näet maailman aivan erilaisena kuin se oikeasti on.

      • JumalanSiunausta

        Riivattuna oleminen saa näkemään maailman vääristellysti. Toivokaamme aloittajalle vapautta riivauksista.


      • KohtariivaajatPoissa

        On olemassa vaikka kuinka monta Jumalaa ja Jeesusta, siksi He muka pystyvätkin olemaan niin joka paikassa samaan aikaan. Olen itse nähnyt Heidät tuhansia kertoja, He ovat olemassa ja ovat itse riivaajia ja ilkeitä.

        En antaisikaan enää tässä vaiheessa VAIN yhdelle Jumalalle ja/tai yhdelle Jeesukselle sitä vastuutaakkaa, koska täällä oli kymmeniä, kymmeniä Jeesuksia (n. sata) ja Jumalia, jotka sekoittivat paskaksi koko sopan, koko maailman huonoon, vaaralliseen tilaan. He saavat jokainen vastata teoistaan, haluistaan, EI todellakaan VAIN Yksi Jumala ja Yksi Jeesus, VAAN jokainen, tekojensa ja ajatustensa mukaan.


      • 123d123d123d123

        "KohtariivaajatPoissa" Ei vaan näet , pahoja henkiä alamaailmasta, jotka ovat vakuuttaneet sinulle olevansa jumalia. Eivät he ole jumalia. Isken sinua Jeesuksen totuuden miekalla.


      • MeneJoSinneTaivaaseen
        123d123d123d123 kirjoitti:

        "KohtariivaajatPoissa" Ei vaan näet , pahoja henkiä alamaailmasta, jotka ovat vakuuttaneet sinulle olevansa jumalia. Eivät he ole jumalia. Isken sinua Jeesuksen totuuden miekalla.

        Olet hullu, jonka toimitan pakkohoitoon. Pakotat täällä joitain Jeesuksiasi kimppuuni. Ne sinun Jeesuksesi ovat Pahoja kaikki, EIVÄT Yksikään alkuperäisiä, pelkkiä PAHOJA Henkimaailman Olentoja, alkuperäinen ihmis-Jeesus on kuollut jo kokonaan, poissa olemasta. Ihminen ei nääs selviydy Henkimaailmassakaan n. 2000 vuotta.

        Olette huijattuja kaikki. VBoit painua ITSE sinne Taivaaseen ja tulet toteamaan mikä Helvetin hävytön Hornan Taivas se onkaan. Painu sinne Taivaaseesi, niin ehkä te uskovaiset riitätte uhreiksi Noille Hulluille Valtiaillenne.Yksikään Heistä ei ole kunnollinen, VALETTA kaikki uskonnonkin lupaukset. Mitkään niistä eivät tyule pitämään paikkansa, korkeintaan täällä maanpäällisessä elämässämme voivcat saada VALEEMNSA uppoamaan, mutta huomautan, ETTÄ vain teille uskoville, JOTKA täällä palvelette Antikristus-VAltiaita, ja sinne Heidän TAivaaseensa olette meitä normaali-kunnon kansalaisia ujuttamassa VALEILLANNE.

        Iske miekkasi itseesi VAAN, toimitan sinut pakkohoitoon! Ole varma asiasta!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe