Raamatullisista mielipiteistä potkut

Kunhankyselen

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4446052/RE-teacher-fight-decision-throw-course.html

Opiskelija oli arvostellut julkisesti synnillistä parinmuodostusta Raamatun sanan mukaisesti. Hänet erotettiin yliopistosta. Hän saa nyt kuitenkin viedä erottamistapauksensa oikeuteen. Tämä tapahtui Isossa-Britanniassa, jota on pidetty kristikuntaan kuuluvana länsimaisena maana.

Herättääkö mitään ajatuksia esimerkiksi kristillisestä yhteiskunnasta, vä mädätyksestä, vainoista tai sananvapaudesta?

Itselläni tulee mieleen, että jostain nykäisty pyrkimys uskontoneutraaliin yhteiskuntaan onkin toteutuessaan varsin ahdasmielinen, ettei peräti vainoava, toisinajattelijoita kohtaan. Vieläpä niin, että väkivallalla uhkailevat uskontokunnat saanevat enemmän julkista tilaa kuin rauhanomaiset. Ateismi valtionuskontona ei ehkä parannakaan kokonaisuutta.

7

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Potkut ovat oikein ja kohtuullinen reaktio. Uskonharhaisella ei ole minkäänlaista oikeutta puuttua muiden elämään oman harhansa perusteella.

    • Ierika

      Kyllähän modernissa yhteiskunnassa pitäisi jo päästä eroon ammoin keksityistä uskomuksista joten kaikki siihen suuntaan ohjaava toiminta on hyvästä. Olkoon kirkon pimeä historia ja poliittinen islam varoittavia esimerkkejä uskonnon vaikutuksesta yhteiskuntaan, inhimillisyyteen ja moraaliin..

    • gfhgjfghjkh

      Sanan- ja uskonnonvapaus eivät tosiaan kuulu globalistien ekumeeniseen maailmanuskontohankkeeseen, eivätkä tietysti ateistisuuteenkaan, jonka uskonto on evoluutioteoria ja ilmastouskonto. Kristittyjen vainojen paheneminen lopun aikoina on ennustettu Raamatussa jo tuhansia vuosia sitten. Tavallaan globalistit ovat edesauttamassa profetioiden toteutumista, tosin pahiksina.

    • Yksi-usko

      >>Opiskelija oli arvostellut julkisesti synnillistä parinmuodostusta Raamatun sanan mukaisesti. Hänet erotettiin yliopistosta.>>

      Homoparit ovat Raamatunvastaisia, se on selvää. Paholaisen hallitsema valhemaailma ei kestä kuulla totuutta. Eihän Jeesuskaan saanut elää täällä kauaa sen jälkeen, kun aloitti toimintansa. Uskovaiset, jotka rohkeasti sanovat kantansa, joutuvat aina silmätikuksi. Sellaiset uskovaiset, jotka ovat ihan hiljaa ja pitävät suunsa kiinni, voivat elää niin kuin uskontoa ei olisikaan.

      Täydet sympatiat tuolle kaverille ja toivottavasti oikeus olisi vielä oikeudenmukainen ja kaveri saisi jatkaa opintojaan. Luulisi, että englannissa olisi sananvapaus. Uskovaisia kyllä saa arvostella, mutta uskovaiset eivät saisi edes sanoa mielipidettään. Aika uskomatonta.

      • Aika.Näyttää

        Nykyaikana ei ole oikein, että perustellaan Raamatulla tms. homosuhteita. Koska me elämme 2000-lukua, emme elä enää keskiaikaa. Minulle asia on itsestäänselvyys. Sallin homosuhteet, muta itse en lähtisi sellaiseen. Kun aikaa vierähtää, niin aika kyllä kertoo vastauksen homosuhteessa eläjille. Heidän sukunsa ei jatku. Miksi siis kiusata homoja? Koska tulevaisuutta heillä ei ole suvunjatkamisen kautta. Siinä siis heidän "rangaistuksensa".


    • Mielenkiintoinen juttu. Ne, jotka kannattavat ja hurraavat tällaista mielipidesortoa, ovat lyhytnäköisiä (oletan, että heitä motivoi viha, sillä viha tekee sokeaksi). Voi olla, että tänään on heidän vuoronsa "olla oikeassa", siis yhtä mieltä ajanhengen kanssa, mutta huomenna voi olla toisin. Jos sanan- ja ajatuksenvapauden rajoittamisesta tehdään normaali käytäntö, ennen pitkää kukaan ei ole turvassa.

    • Herätyys

      Tässä pahan vallassa olevassa, saatanaa tuomiokseen palvelevassa maailmassa ei ole yhtäkään Kristillistä maata.

      Josta "pirun" hyväksi ja puolesta elävästä maailman touhuihin ja politiikkaan mukautumisesta / osallisuudessa elämisestä, = puolesta toimimisesta, Krist. uskovat ovat ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja. Sitä kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

      Jeesuksen nimessä.... uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, muistuttaen ja valistaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu. palvelijansa ja seuraajansa.

      Missä muut?!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      33
      3124
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      119
      2013
    3. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      86
      1709
    4. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      125
      1672
    5. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      90
      1515
    6. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      98
      1512
    7. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      94
      1365
    8. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      384
      1263
    9. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      1160
    10. En oikeasti välitä sinusta nainen

      Naureskellaan sinulle ja palstajutuillesi kavereitten kesken. Ollaan lyöty vetoakin oletko se sinä oikeasti. Kirjoitat t
      Ikävä
      80
      1139
    Aihe