Kretukin tunnustaa evoluution todeksi

DRHouse

Tässä ketjussa:

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14827997/aika-ajoin-on#comment-89675448

Kreationisti sanoo seuraavaa:

"Vaikka on ilmeistä, että lajiutumista tapahtuu"

Näin kretu tulee vahingossa itse sanoneeksi että makroevoluutio on fakta, lajiutuminen kun on määritelmällisesti makroevoluutiota. Tässä näemme myös sen miten kretut eivät tunne evoluutiobiologiaa ja sen käsitteitä. Nyt kun kretutkin ovat alkaneet tunnustaa evoluution olevan totta, voinemmekin sanoa että kreationismi on saattohoidossa oleva aate.

13

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Makroevoluutio on ateisti-evolutionistien stiiknafuulia." Tjs.

      • Knark5

        Häpeisit edes.


      • "Koko lajiutumiskäsite on vastikään kyseenalaistettu johtuen 'yllättävästä' havainnosta, että maailman eri karhu'lajit' voivatkin saada lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä."

        Olet ihan kuutamolla. Laji on aina ollut käsite, jolle ei ole selvää yleisesti hyväksyttyä määritelmää, koska lajiutuminen tapahtuu vaiheittaisen evoluution kautta ja todellisuudessa mitään selkeitä rajoja ei ole.

        "Kaikki täsmää raamatulliseen luomiseen ja vedenpaisumukseen."

        Buahahaa! Käytännössä ainoa tuota sivuava asia mitä kretut ovat onnistuneet Raamatustaan löytämään on se miten kaiken piti olla luotu lajiensa mukaan. Ja voi kun te kretardit olette nyt joutuneet nykyisin luopumaan jo siitäkin. Nytkin todellisuudessa kumoat vain sitä "raamatullista luomista" ja vahvistat sitä mitä evoluutiosta on aina kerrottu.

        Jokos olet muuten keksinyt mikä se kettujen ja susien kantalaji on nimeltään ja missä se elää?

        Niin ja se lapsellinen vedenpaisumuksesi on tarina sumerien jokitulvasta:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14810624/suuri-tulva-on-totta!


      • DRHouse

        Ja taas kretu antaa linin OMIIN horinoihinsa. Se siitä kretujen uskottavuudesta.


      • Valehtelet.

        Enkelitkö kantoivat reppuselässä eläimet ympäri maailmaa ja monimuotoinen biodiversiteetti muodostui pöf-vain suolaliejun peittämään maailmaan...


    • Ressu1

      Miksi kenguruita ja muita pussi eläimiä ei jäänyt arkista eurooppaan tai aasiaan ..ei edes luurankoja.

    • serappeutuu

      "Näin kretu tulee vahingossa itse sanoneeksi että makroevoluutio on fakta, lajiutuminen kun on määritelmällisesti makroevoluutiota."

      Sinulla on aika merkillinen käsitys kretuista. En todellakaan ole kirjoittanut vahingossa tuota lausetta. Kyllä tämä on ihan yleistä tietoa. Lajiutumista tapahtuu, esimerkkinä lintujen kehälajit.

      Mutta evoluutiolla on rajat. Sellaiset ominaisuudet, jotka vaativat kolmea yhtäaikaista mutaatiota siten että kaikki kolme mutaatiota yksinään eivät synnytä kelpoisuusetua, ei toteudu koskaan.

      Itse asiassa juuri mikään ominaisuus ei synny ilman tällaista vaatimusta. Evoluutio rajoittuu siis johonkin perhosen siipikuvion muutoksiin ja vastaaviin pieniin ominaisuuksiin. Ominaisuuksiin, jotka toteutuvat yhdellä pistemutaatiolla. Kas siinä on evoluution raja.

      • Knark5

        Häpeisit edes, mutta taidat olla jo niin pilalle rappeutunut ettet osaa.


      • "Sellaiset ominaisuudet, jotka vaativat kolmea yhtäaikaista mutaatiota siten että kaikki kolme mutaatiota yksinään eivät synnytä kelpoisuusetua, ei toteudu koskaan."

        Sinulla on varmaankin esittää jokin pitävä todiste.


    • Randomi.vierailija

      Evoluutiota puolustavien rintamasta löytyy niin paljon tietoa, että kretut on täysin alakynnessä tässä debatissa. Eikä ole uusi ilmiö, että kretu joutuu perääntymään. Mutta ei se peräänny ilman taistelua. Monethan on jo huomannut ilmiön, että kreturintamassa tunnustetaan evoluution olemassaolo, mutta uskomuksistaan kiinnipitäen, Jumalan luomana.

      Ateismin kasvamista ei voi estää, koska se on osa ihmisen evoluutiota siinä missä uskomuksellinenkin vaihe. Nyt eletään tiedollista vaihetta, joka tiedon laadun ja määrän perusteella muuttaa ja kehittää ihmistä ja elämää. Tietenkin. Uusien muutoksien vastustaminen on kuitenkin ihan luonnollinen ja tunnettu piirre ihmisissä. Uskonnot tässä asiassa ei ole ihan pieni juttu.

      Valitettavasti muutoksien vastustaminen aiheuttaa myös epäterveitä ilmiöitä. Niistä kretardismi vain yksi. Se luo kollektiivisen aggressiivisen ja epäterveen vaikutuksen keskusteluihin. Minäkin olen uskonut yli-inhimilliseen Luomiseen koko ikäni siihen asti, kunnes aloin syventymään ihmisen historiaan, jota kautta tuli esille myös uskomusten ja uskontojen syntytapa. Sen myötä aloin nähdä ihmisluonnon sormenjäljen uskomuksissa. Esim. lähes kaikissa uskonnoissa on kyse hyvän ja pahan kamppailusta, hyvä on aina kaunis, puhdas, valoisa ja pelastus, kun taas paha on ruma, likainen, pimeä ja kadotus. Yhdenmukaisuus ihmisen luonteen piirteiden kanssa on käsinkoskesteltavan todellinen. Uskonnollisesta maailmasta tekee mystisen se, että kaikissa uskonnoissa on ylimaallisia tapahtumia, ilmiöitä, mielikuvituksellisia olentoja jne. ja aina menneessä muodossa, kauan sitten, eikä mitään niistä voi nähdä muutoin kuin uskottelemalla itselleen niiden todelisuuden. Uskonnoissa kyse on voimakkaista psykologisista vaikuttimista, jotka luo niihin uskovalle epärealistisen kaikkeuden. Harhan.

      Onneksi tiede kuitenkin vähitellen murtaa alkukantaiset tavat ja niiden epäterveet vaikutukset ihmiskuntaan. Esim. uskonollispoliittinen strategia ja ideologia, islam. Uskonnon verhoon naamioitu pelote, alistamiseen, valloittamiseen ja omistamiseen houkutteleva elämäntapa, jonka mukaprofeetta Muhammed loi omaksi kuvakseen. Tässä on kuitenkin suoraan nähtävissä raamatullinenkin tapahtuma. Kuujumala, aamuntähti, suuri terrori, eli saatana, jota muslimit kutsuu Allahiksi, riivaa koko maan populaatiota pirujen, eli muslimien, hahmossa. Käytännössä islam on maailman suurin saatananpalvontaa harjoittava uskontokunta, mutta tietämättään. Muslimit onkin kansakuntaa, jotka kuuluisivat kategoriaan "Uskontojen uhrit". Näin rajusti näkymättömiin olentoihin ja sairaan ihmismielen tuottamiin oppeihin uskominen vaikuttaa koko planeetalla. Uskontojen pimeä puoli luo epätasa-arvoa, aggressioita, ylemmyydenharhoja, narsismia, itsekkyyttä, hyväksikäyttöä jne.

      Toivonkin tieteeltä massiivisia läpimurtoja, jotka todistaa, että kaikkeus syntyi luonnollisten voimien kautta. Hetken epätoivon ja hämmennyksen kaaoksen jälkeen ihmiskunta tottuisi ajatukseen maallisuuden kaikkivoipaisuudesta ja kehittyminen, elämänlaatu jne rakentuisi asianmukaisen voimakkaasti rationaalisin keinoin.

      • MyösRandomiVierailija

        "Monethan on jo huomannut ilmiön, että kreturintamassa tunnustetaan evoluution olemassaolo, mutta uskomuksistaan kiinnipitäen, Jumalan luomana. "

        Ne tunnustavat, jotka eivät koskaan ole asiaa edes ajatelleet, ainoastaan koulussa saaneet asiassa opetusta, mikä ei voisi vähempää kiinnostaa. Kouluhan tunnetusti kannustaa ja opettaa itsenäiseen ajatteluun.

        "Minäkin olen uskonut yli-inhimilliseen Luomiseen koko ikäni siihen asti, kunnes aloin syventymään ihmisen historiaan, jota kautta tuli esille myös uskomusten ja uskontojen syntytapa. Sen myötä aloin nähdä ihmisluonnon sormenjäljen uskomuksissa. "

        Olet uskonut valheen, paljon on valheellista tietoa liikkeellä kristinuskoa/juutalaisuutta kohtaan. Paljon on myös uskontoja, mitkä ovat paholaisesta, esim. Islam, nämä ovat sitä epäjumalanpalvelusta, mistä Raamattukin puhuu.


    • Viimeinen_vierailu

      Kreationismi on vain hätäistä ja valheellista kiemurtelua vääjäämättömästi jyräävän todellisuuden edessä. Se on vanhanaikaisen teismin kuolinpihahdus. Avatkaamme ikkunat maailmaan, ja päästäkäämme tuo pihahdus ulos, jotta voimme unohtaa koko jutun ja jatkaa elämää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi laatikkomansikoihin jätetty kannat?

      Tympeä homma kotona sitten poistaa...
      Maailman menoa
      223
      3256
    2. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      7
      2219
    3. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      11
      2034
    4. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      105
      2029
    5. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      165
      1690
    6. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      89
      1613
    7. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      98
      1553
    8. SDP-johtoinen hallitus luo vakaan yritys- sekä työmarkkinaympäristön

      Vaikka mitä puhutaan SDP-johtoinen hallitus luo vakaimman ja ennustettavimman yritys- ja työelämäympäristön. Mm. niin e
      Maailman menoa
      140
      1232
    9. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      68
      1115
    10. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      50
      1086
    Aihe