Jyrähtikö Autoliitto !!!

eikuulumitään

Kun taas Suomiautoilijaa kuritetaan Eu" pisti Suomelle massiiviset päästötavoitteet ja Politikkomme nyökkää ja kiittää ja melko absurdia koittaa hankaloittaa myöskin parkkeerausta kuin se olisi ollutki helppoa Hullua sanon minä.

13

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuhoämmä

      Eikö Bernerille saada loparia!

    • opensky

      Suomalainen autoilija on maksuautomaatti tappiin astti.

      • Puulaakit12

        korjaamo ja huoltopalveluista pitää saada pois asiakkaiden huijaaminen. Vaikka luulisi AD-korjaamon tuntevan 30v. kokemuksella auton tekniikan päälle, voi tulla huijatuksi kyseisellä pajalla. Kuluttajasuoja suojaaa vain 2 kuukautta tapahtuneen jälkeen. Ottakaa heti yhteyttä jos korjaamo kirjoittaa uusia laskuja valohoidosta. Ei nuoret asentaja kollit uskalla mennä korjaamopäälikön kenkien päälle, voipi ukko suuttua ja sitten....


    • piisofff

      Autoliitto pissii housuihinsa ei mihinkään mitään valtaa eikä vaikutusta.

      • Yli50vseurannut

        Eihän Autoliitto ole koskaan ajanut autoilijoitten asiaa. Se on vain parempiosaisten mahdollisesti auton omistavien hoonosoomi-herrasmiestan keskinäisen selkääntaputtelun klubi.


    • 2.4STW__

      Eihän EU aseta Suomen liikenteelle tavoitetta vaan koko Suomelle. Se on Suomalaisten asia päättää
      1. Onko tuo tavoite täysmääräisesti toteuttamisekelpoinen
      2. mitä päästöjä vehentämällä se voisi tapahtua
      3. millä tavalla kyseisen kohteen päästöjä tullaan vähentämään

      Tämä kolmonen voisi toteutua nostamalla kustannuksia mutta se ei välttämättä vähennä päästöjä, lisää vaan kansalaisten veroasetta.

      Henkilökohtaisesti lähtisin miettimään mistä suomen päästöt koostuu ja mistä olisi mahdollista vähentää päästöjä pienimmillä kustannuksilla ja jos samalla saadaan parannettua vientialijäämää niin aina parempi.

      Suomeen on käynnistymässä uusi ydinvoimala mikä myös tarjoaa mahdollisuuden vähentää päästöjä. Myös teollisuuden energian kulutusta voisi vähentää. Ei ole järkeä että asuintalojen eristevaatimuksia kun samalla yrityksien hallien energeiakulutus ei ole vähenemään päin.
      Lisäksi olisi syytä miettiä onko suomeen järkevää haalia yrityksiä mitkä käyttää järjettömästi energiaa suhteessa vientituloihin. Esimerkiksi Googlen ja muiden datacentterit vie käsittämättömän määrän sähköä mutta eivät oikeastaan tuo Suomelle mitään.

      Mutta yhtäkaikki ei EU pakota näihin uusiin liikennekurjistuksiin vaan virkamiesarmeija. En oikein usko että bernerkään on niitä itse keksinyt.

    • Lehmänkauppias

      Eikös Persut ole luvanneet pitää suomalaisten puolia.
      Onko jotain saatu aikaiseksi vai kaikki myyty että saa jatkossakin kuluttaa audin penkkiä valtion piikkiin.

      • lmfkmf

        Persut lupasivat kyllä yhtä sun toista, mutta paljastuikin historian suurimmaksi takinkääntäjäpuolueeksi. Itsekin äänestin maahanmuuttopolitiikan takia ja siitä kiitokseksi sain parinkymmenen vuoden mamut vuodessa ja Hesarissa pohditaan sitä miten laittomat maahanmuuttajat tulevat luomaan Suomeen pimeät työ- ja vuokramarkkinat. Ikään kuin kyseessä olisi joku luonnonlaki, johon ei ihminen voi vaikuttaa.

        Suomeen tarvittaisiin autoilevan ihmisen puolue, jonka yhtenä kärkitavoitteena olisi yksityisautoilun puolustaminen. Ja siitä sitten pitäisi kanssa pitää kiinni ja jättää ne kompromissit vähän vähemmälle. Varsinkin, jos ei osaa kompromisseja tehdä niin kuin Perussuomalaiset.


      • hohhoo_jajoo

        heh! tai hohohhoo kuten Jytky-Soini sanoo. Soini viis veisaa kansastamme ja sen kurjuudesta sekä rahankuppauksesta. Hän on niin veltto ja mukavuudenhaluinen, että odottaa vaan britannian suurlähettilään pestiä (pedattu Soinille). Hyvä palkka ja edut ja pääsee kurjistuvasta ja ilmastoltaankin nyt pilalle menneestä Suomesta pois.

        Sipiä on autohullu, vaihtaa Teslaakin vuoden välein, mutta eliitin edustajana, miljonäärinä, hän haluaa kadut ja tiet väljemmiksi ja siihen ei päästä ellei taviskansa saada pois sieltä -ja se onnistuu parhaiten naamioimalla kammottavat autonkäyttöverot ja maksut päästötavoitteisiin. Pipilä kaveeraa Bernerin kanssa, toisen miljonäärin, joka otti maamme kaksoiskansalaisuuden vasta juuri ennen eduskuntavaaleja. Tähän saakka Berner oli vain svetsiläinen.

        Juuri velton ja tahdottoman sutkauttelu-Soinin takia persut eivät saaneet oikeastaan mitään läpi hallituksessa, siis omia ajamiaan asioita. Täyttä myötäilyä.

        Varautukaa siis siihen, että tulevaisuudessa vain harvalla on varaa autoilla. Kannattaa siis opetella ajamaan sillä polkupyörällä, vinkki osta sähköpyörä niin vähäsen säästää hieltä -ja hyvä goretex-vaatetus.


    • jepppppppj

      Pieni Suomi aina etunenässä kuuliaisena ja nöyränä katsoo kun isot pojat leikkii panssareillaan ja koneillaan.

      • 432423423

        Kannattaa vähän miettiä keitä sinne politiikkaan äänestää. Edustajilta voisi jopa kysyä kantaa meppien touhuun.

        Jokainen voi myös mennä politiikkaan mukaan ja lopettaa itkemisen. Pitää vaan olla hyvä ja vakuuttava puhumaan ja vielä saada asioita läpi. Pitää siis olla hyvä vaikuttamaan ja manipuloimaan toisia poliitikkoja.


    • Eihän sillä saada suomen pieniä päästöjä nimeksikään pienemmäksi, että henkilöautoja kuinka verotetaan lisää ja muita maksuja lisätään!
      Jos henkilöautojen päästöista saatais vaikka 6% pois, mikä on jo paljon, niin suomen päästöt vähenis vaan n. 0.5%
      Tämä on tätä tyhmän kansan huijaamista. Varmaan kansa ansaitsee sen!

    • muttasuomi

      Suomi innokkaana vähentää ja kurittaa autoilijoita kuis esim Mexicossa onko siellä samat päästöarvot, Suomen päästöillä ei maailmassa ole mitään vaikutusta .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      615
      4403
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      49
      3520
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      70
      3207
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2971
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2324
    6. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2267
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2241
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2060
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      2015
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      48
      1973
    Aihe