EI uimahallia Klaukkalaan

kovaääninen_päättäjä

Jos klaukkalalaisuimareiden uintimotivaatio on niin huono, etteivät he jaksa mennä Rajamäelle uimaan, on parempi ettei Klaukkalaan rakenneta mitään uimahallia.

Ihan turha itkeä kulkuyhteyksiä, koska linja-autoillakin pääsee Klaukkalasta Rajamäelle ja liikunnasta pitävähän polkaisee Rajamäelle pyörällä.

Ja ihan vain vinkiksi, että siinä Klaukkalan vieressä on Valkjärvi, jossa on kaksi yleistä uimarantaa. Eipä hirveästi ole näkynyt uimareita Klaukkalassa.

Sitä paitsi jo pelkän Rajamäen uimahallin pyörittäminen on kunnalle kallista. Kunta on saanut jatkuvasti työntää uimahalliyhtiölle lisärahoitusta. Miksi pitäisi perustaa kilpaileva yhtiö sahaamaan omaa oksaa? Ennemmin kunnan pitäisi luopua Rajamäenkin uimahalliyhtiöstä.

Jos Klaukkalaan oikeasti kannattaisi rakentaa uimahalli, olisi jo yksityinen taho asialla. Se on fakta.

Klaukkalalaisilla ei siis ole oikeasti tarvetta uimahallille, vaan kyse on vain kateudesta ja siitä seuranneesta periaatteesta. Onneksi me kunnan vaikuttajat tunnistamme tämän asianlaidan emmekä koskaan tule edes miettineeksi Klaukkalan uimahallia.

Kirjoittaja on kunnan vaikutusvaltainen taustahenkilö

8

1109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä_tiivistyykään

      Eihän Klaukkalan tarvitsisi kuulua ollenkaan Nurmijärveen. On luonnollista, että Vantaan kanssa rajaa pitävä Klaukkala ajan myötä siis liitetään Vantaaseen ja näin rajamäkeläisten ylpeys, uimahalli, jää rajamäkeläisten omaan ja myös hyvinkääläisten että vihtiläisten käyttöön, kuten tähänkin asti. Linja-autolla uimahallikäyntiin menee koko päivä, pyörällä pääsisi vain kovakuntoisemmat trialtonistit.

      Samalla saadaan kunnollinen yhteys juna-asemalle, jonka myös nämä "kovapäiset" kunnan päättäjät ovat päättäneet torpata. Tyhmempää päätöstä tuskin saadaan odottaa enää uudelta valtuustolta, joka varmasti tulee torppaamaan tämän HSL:ään liityymisen kieltämispäätöksen.

      Normaali päättäjä katsoo tulevaisuuteen ja panostaa kunnan vetovoiman jatkuvuuteen, jossa sujuva joukkoliikenne pääkaupunkiin ja muualle lähialueelle tapahtuu raiteita pitkin.

    • Vedessäpaskaa

      Järvessä ei voi uida koska kalat ulostavat järveen ja
      kuka nyt haluaisi paskan seassa uida?

    • ...Klaukkalassa asuvat eivät muutenkaan käy Rajamäen uimahallissa. Martinlaakson ja Myyrmäen uimahalleihin on helpompi päästä, ja ovat muuten halvempia käyttää.

      Itsekin käyn ennemmin Myyrmäen hallissa - bussilla pääsee moottoritietä pitkin, sitten vähän kävelemistä ja oletkin jo perillä. Ja liput ovat KAKSI EUROA halvempia - aikuiset pääsevät hintaan 5€ (Rajamäki 6,50), opiskelijat tms. hintaan 2,60€ (Rajamäki 4,20).

      Rajamäelle bussilla Klaukkalasta: 6,10€, uinti 6,50€ = 12,60€
      Myyrmäkeen bussilla Klaukkalasta: 4,70€, uinti 5,00€ = 9,50€

      Kuka hitto haluaa lähteä Rajamäelle ja pulittaa kolme euroa enemmän, kun halvemmalla pääsee Vantaalle?

      • Eli puolet kunnan asukkaista jättää kunnan ainoan uimahallin käyttämättä. Siinähän kunnan päättäjät ihmettelevät, miten Rajamäen uimahalli ei tuota enempää rahaa.


      • kekel

        mutta siellä vantaalla on mamuja, ei kukaan halua uida mamujen kusessa


    • Ihminenonihminen

      Klaukkalaan uimahalli ja klaukkalan liittäminen Espooseen tai Vantaaseen. Kukaan täällä asuva ei halua oikeasti kuulua nurmijärveen mistä löytyy sisäänpäin kääntyneitä ihmisiä vaikka muille jakaa . Ylläoleva kommentti mamuista kuvastaa, kuinka tietämättömiä ihmiset Nurmijärvellä ovat.

      • Hoitre

        Toivottavasti ihminenonihminen muistaa tämän kommenttinsa vielä 20 vuoden jälkeen , kun totuus alkaa pikkuhiljaa kristallisoitumaan konkretiana. Me sisäänpäin kääntyneet saatammekin olla se parempi vaihtoehto elämänmenolle;)


    • Mitenolisisi

      Eräässä kommentissa oli ideaa. Liitetään Klaukkala osaksi Vantaata ja Rajamäki osaksi Hyvinkäätä. Molempien kylien ihmisethän käyvät oman puolensa kaupungeissa jo muutenkin asioimassa. Kirkonkylä, jonka pitäisi olla "keskusta" saa olla Nurmijärveä, sillä sekä Kllaukkala, että Rajamäki ovat enemmän keskustamaisempia taajamia. Kunta on nyt jo melkolailla näin jakaantunut kahtia, eikä kummankaan puolen asukkailla juurikaan ole tarvetta mennä kk:lle muutenkaan.

      Hyvinkääläiset käyvät ahkerasti Sääksin rannalla ja Sääksissä on muutenkin kaupungin toimintaa. Moni Rajamäkeläinen sanoo asuvansa "Hyvinkäällä" vaikka onkin oikeasti Nurmijärveä..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe