Aihe

EI uimahallia Klaukkalaan

kovaääninen_päättäjä

Jos klaukkalalaisuimareiden uintimotivaatio on niin huono, etteivät he jaksa mennä Rajamäelle uimaan, on parempi ettei Klaukkalaan rakenneta mitään uimahallia.

Ihan turha itkeä kulkuyhteyksiä, koska linja-autoillakin pääsee Klaukkalasta Rajamäelle ja liikunnasta pitävähän polkaisee Rajamäelle pyörällä.

Ja ihan vain vinkiksi, että siinä Klaukkalan vieressä on Valkjärvi, jossa on kaksi yleistä uimarantaa. Eipä hirveästi ole näkynyt uimareita Klaukkalassa.

Sitä paitsi jo pelkän Rajamäen uimahallin pyörittäminen on kunnalle kallista. Kunta on saanut jatkuvasti työntää uimahalliyhtiölle lisärahoitusta. Miksi pitäisi perustaa kilpaileva yhtiö sahaamaan omaa oksaa? Ennemmin kunnan pitäisi luopua Rajamäenkin uimahalliyhtiöstä.

Jos Klaukkalaan oikeasti kannattaisi rakentaa uimahalli, olisi jo yksityinen taho asialla. Se on fakta.

Klaukkalalaisilla ei siis ole oikeasti tarvetta uimahallille, vaan kyse on vain kateudesta ja siitä seuranneesta periaatteesta. Onneksi me kunnan vaikuttajat tunnistamme tämän asianlaidan emmekä koskaan tule edes miettineeksi Klaukkalan uimahallia.

Kirjoittaja on kunnan vaikutusvaltainen taustahenkilö

8

224

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mikä_tiivistyykään

   Eihän Klaukkalan tarvitsisi kuulua ollenkaan Nurmijärveen. On luonnollista, että Vantaan kanssa rajaa pitävä Klaukkala ajan myötä siis liitetään Vantaaseen ja näin rajamäkeläisten ylpeys, uimahalli, jää rajamäkeläisten omaan ja myös hyvinkääläisten että vihtiläisten käyttöön, kuten tähänkin asti. Linja-autolla uimahallikäyntiin menee koko päivä, pyörällä pääsisi vain kovakuntoisemmat trialtonistit.

   Samalla saadaan kunnollinen yhteys juna-asemalle, jonka myös nämä "kovapäiset" kunnan päättäjät ovat päättäneet torpata. Tyhmempää päätöstä tuskin saadaan odottaa enää uudelta valtuustolta, joka varmasti tulee torppaamaan tämän HSL:ään liityymisen kieltämispäätöksen.

   Normaali päättäjä katsoo tulevaisuuteen ja panostaa kunnan vetovoiman jatkuvuuteen, jossa sujuva joukkoliikenne pääkaupunkiin ja muualle lähialueelle tapahtuu raiteita pitkin.

  • Vedessäpaskaa

   Järvessä ei voi uida koska kalat ulostavat järveen ja
   kuka nyt haluaisi paskan seassa uida?

  • Beldarius

   ...Klaukkalassa asuvat eivät muutenkaan käy Rajamäen uimahallissa. Martinlaakson ja Myyrmäen uimahalleihin on helpompi päästä, ja ovat muuten halvempia käyttää.

   Itsekin käyn ennemmin Myyrmäen hallissa - bussilla pääsee moottoritietä pitkin, sitten vähän kävelemistä ja oletkin jo perillä. Ja liput ovat KAKSI EUROA halvempia - aikuiset pääsevät hintaan 5€ (Rajamäki 6,50), opiskelijat tms. hintaan 2,60€ (Rajamäki 4,20).

   Rajamäelle bussilla Klaukkalasta: 6,10€, uinti 6,50€ = 12,60€
   Myyrmäkeen bussilla Klaukkalasta: 4,70€, uinti 5,00€ = 9,50€

   Kuka hitto haluaa lähteä Rajamäelle ja pulittaa kolme euroa enemmän, kun halvemmalla pääsee Vantaalle?

   • Beldarius

    Eli puolet kunnan asukkaista jättää kunnan ainoan uimahallin käyttämättä. Siinähän kunnan päättäjät ihmettelevät, miten Rajamäen uimahalli ei tuota enempää rahaa.


   • kekel

    mutta siellä vantaalla on mamuja, ei kukaan halua uida mamujen kusessa


  • Ihminenonihminen

   Klaukkalaan uimahalli ja klaukkalan liittäminen Espooseen tai Vantaaseen. Kukaan täällä asuva ei halua oikeasti kuulua nurmijärveen mistä löytyy sisäänpäin kääntyneitä ihmisiä vaikka muille jakaa . Ylläoleva kommentti mamuista kuvastaa, kuinka tietämättömiä ihmiset Nurmijärvellä ovat.

   • Hoitre

    Toivottavasti ihminenonihminen muistaa tämän kommenttinsa vielä 20 vuoden jälkeen , kun totuus alkaa pikkuhiljaa kristallisoitumaan konkretiana. Me sisäänpäin kääntyneet saatammekin olla se parempi vaihtoehto elämänmenolle;)


  • Mitenolisisi

   Eräässä kommentissa oli ideaa. Liitetään Klaukkala osaksi Vantaata ja Rajamäki osaksi Hyvinkäätä. Molempien kylien ihmisethän käyvät oman puolensa kaupungeissa jo muutenkin asioimassa. Kirkonkylä, jonka pitäisi olla "keskusta" saa olla Nurmijärveä, sillä sekä Kllaukkala, että Rajamäki ovat enemmän keskustamaisempia taajamia. Kunta on nyt jo melkolailla näin jakaantunut kahtia, eikä kummankaan puolen asukkailla juurikaan ole tarvetta mennä kk:lle muutenkaan.

   Hyvinkääläiset käyvät ahkerasti Sääksin rannalla ja Sääksissä on muutenkin kaupungin toimintaa. Moni Rajamäkeläinen sanoo asuvansa "Hyvinkäällä" vaikka onkin oikeasti Nurmijärveä..

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   14221
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   3785
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2381