Jalor täyteaine - kokemusta?

Onko kenenkään kasvoja tai huulia täytetty Jalor täyteaineella?

Jos on, niin kerrothan kokemuksia aineesta, kiitos. :)

Outoa, ettei siitä löydy mitään kokemustietoa keskustelusivuilla, vaikka se on ilmeisesti ollut jo aika kauan markkinoilla.
Ilmoita


Mulla on olut Jalor Intenseä nenässä ja nasolabiaalijuonteissa. Ei kestänyt kuin n. 3-4 kk, mutta mulla pysyy muutenkin huonosti kaikki. Ei mitään pahaa sanottavaa, mutta ei mitään kehumistakaan.
Ilmoita
Ok, kiitos kun kerroit. Jånnä, ettei sulla pysynyt edes se Intense.

Minulle sovittiin, että laitetaan Jalor Intensea huuliin. Se pysyy kauemmin, mutta harvemmin sitä laitetaan huuliin, kertoi sairaanhoitaja. Sitä voi siis huuliinkin laittaa, mutta tulos on kovemmat huulet. Siksi valittiin Intense, kun sitä laitetaan myös poskiin.

Minulla on aika varattu kahden viikon päähän, mutta en tiedä vieläkään, uskallanko mennä, kun Jalor -täyteaineesta ei oikein kukaan mitään kokemuksia kirjoita. Hintakin reilusti yli 300 €.
1 VASTAUS:
Hirviän hintanen
+Lisää kommentti
No mulla lähtee kaikki täytteet yleensä pois nopeasti, aineenvaihdunta on kai tehokas. Huuliin en ole koskaan ottanut täytettä, joten en osaa sanoa miten huulissa toimii. Jos sulla yleensä pysyy hyvin, niin eiköhän tuo Jalor pysy ainakin saman aikaa. Ei kai sitä tiedä kuin kokeilemalla, kun aineenvaihdunta on yksilöllinen, toisilla voi pysyä vuodenkin ja tosiaan toisilla sen 4-6 kk.
Ilmoita
Minulle ei ole laitettu koskaan täyteainetta, joten en tiedä, miten käy. Kapseloituminen huolettaa.

Pysyisiköhän sinulla siirretty rasva paremmin kuin täyteaineet. Ekalla kerralla nekään eivät kai pysy niin hyvin eli vaatii vähintään kaksi siirtoa, eli aika kallista, mutta kalliiksi tulee täyteainehoidotkin, jos noin vähän aikaa vain pysyy kuin sinulla. Harmillinen juttu, mutta toisaalta kiva, että aineenvaihduntasi toimii. :)
Ilmoita
onko tää kiinalaista?
Ilmoita
Älkää hullut menkö pilaamaan huulianne MINKÄÄNLAISELLA täyteaineella! Katsokaa kuvia vaikka Johanna Tukiaisesta tai Suvi Pikäsestä ja vertailkaa niitä ennen huultentäyttöä edeltävältä ajalta. Molemmat naiset ovat TÄYSIN pilanneet ulkonäkönsä, eivätkä ole ainoat. Ja kaikki sanovat, etteivät aio ottaa kuin vähän täytettä, mutta siinä on just se juju, että siihen tulee vauhtisokeus ja alkaa hiljalleen tottua uuteen vääristyneeseen kuvaansa ja haluaa aina vaan enemmän, kunnes onkin jo tehnyt Suvit, joka on hirveä esimerkki siitä, kuinka nuori kaunis ihminen on pilannut TÄYSIN naamansa.
Ilmoita
Mä ajattelin täyttää Jalorilla huulien ympärillä olevia juonteita hyvin kevyesti, en täyteen, vaan ihan vain hippusen syvyytä niistä pois. En siis täytätä huuliani.

En ole koskaan tupakoinut ja muuten olen aina elänyt terveellisesti, mutta on sukuvika nämä huulirypyt. Puhun paljon työkseni, joten sekin on varmaan niitä edistänyt.

Ehkä juonteet oikenisivat, jos lihoisin, mutta kun syön terveellisesti ja liikun paljon ja ikääkin on pian 50 vuotta, niin juonteet senkun syvenee.

Liika on liikaa, nuoret nätit tytöt - älkää laittako liikaa täytettä huuliin.
Ilmoita
Sveitsiläinen täyteaine, jossa on laatu kohdillaan. Aika sama kun Teosyal Kissi. Itse oon jo 5 vuotta täyttäny huulia ja Jalor, Kissi ja Juvederm ehottomasti laadukkaimpia ja pysyvämpiä aineita ja paakkuja ei tule. Hoitaja sanonu et jos paakkuja tulis hyvis aineis niin saa hierottua pois. Toisin kuin Princess ja Revitajal ja muut . Ei saa edes vältti pois vasta-aineella. Oon tyytyväinen
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Jalor täyteaine - kokemusta?

Onko kenenkään kasvoja tai huulia täytetty Jalor täyteaineella?

Jos on, niin kerrothan kokemuksia aineesta, kiitos. :)

Outoa, ettei siitä löydy mitään kokemustietoa keskustelusivuilla, vaikka se on ilmeisesti ollut jo aika kauan markkinoilla.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta