Mika Yrjölän terveiset Tiaiselle!!!

Miksi kuljemme yhdessä .
Pastori Mika Yrjölän profetia Tiaiselle.

Tämä sinun on pakko kuunnella. Ihan pakko.

http://www.uskotv.fi/saarnat/yhdessajotta2/
Ilmianna
Jaa

79 VastaustaTäydellinen VALHEPROFETIA, joita Yrjölä on päästellyt aiemminkin.

Käsittämättömän tyhmä yleisö myös tai samassa harhan hengessä kuin rohoveettakin.

Minun käsitykseni mukaan Herralle petturit, valehtelijat ja miehimykset eivät ole mieleen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mika Yrjölällä ja Patrick Tiaisella on sama henki. Mistä voimme olla varmoja? Kummankaan profetiat eivät ole toteutuneet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hyvä puhe. Asiaa. Kunpa voisi toteutua Saalemissa ja muuallakin.
Ilmianna
Jaa
Olen varoittanut aikanaan Saalemin silloista vanhimmistoa Yrjölästä ja tuokin valherohovetia kertoo, miten hengeltään pimentynyt mies on!!

Hän latoo HERRAN nimiin sellaista, jonka jokainen tervejärkinen jumalatonkin ymmärtää valheeksi. Hän antaa tukensa sille Tiaisen harjoittamalle hengelliselle saastalle ja hyväksyy Tiaisen naimapetoksen ja jättää petetyn vaille huomiota!! Tuollainen mies ja erityisesti srkn johdossa, on Jumalalle kauhistus, evankeliumille ja Sanan totuudelle täydellinen häpeä!!

Ja kansa hänen edessään, heitä voisi johtaa vaikka apina, niin sokeita he ovat!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Yrjola puhuu vihaisena, ikaankuin vihjatakseen omasta fiksummuudestaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kuuntele koko puhe ensin . Täysin raamatullinen peruste.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sillä ei ole mitään merkitystä, vaikka puhe olisi 99% linjassa Sanan kanssa, jos siellä on henki, joka ei ole Herran Henki, niin se on saastunutta!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Aamen! Kiitos Sinulle tohtori siitä, että olet pysynyt ja pysyt jatkuvasti totuudessa. Tuo vain rohkeasti esillä näitä harhoja ja vääryyksiä!
Ennen kaikkea kiitos Jumalalle!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mika Yrjölä viimeistään nyt osoitti, ettei hänelle puhu Jumala vaan väärä henki. Mika Yrjölän profetia ei ole Jumalasta. Jumala ei tule käyttämään Patrick Tiaista omana profeettana, minkä tiedon on Patrick saanut Jumalan todistajien kautta.

Nyt on niin, että kaikkien tulee lähteä Saalemista ulos, ettette osallistu Mika Yrjölän synteihin.
Ilmianna
Jaa
Helluntaikirkko on luhistunut. Niin siinä käy kun liittoutuu harhaoppisten luterilaisten ja katolisten kirkkojen kanssa. Eikä Yrjölä tunnu edes ymmärtävän, missä mennään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Suurin osa luteril katol ortodx edustaa 'tätä maailmaa ja sen henkeä'! Enemmistö heistä EI ole uudestisyntyneitä, eivätkä siksi ole JeesukseSSA.
"Joka tahtoo olla maailman(hengen) ystävä; siitä tulee Jumalan VIHOLLINEN."

Tästä syystä juuri ekumenia EI OLE RAAMATUN JUMALASTA.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mika viittasi puheessaan Ef 4:1-6 ja sanoi, että Paavali puhuu Efeson seurakunnalle, jossa oli kääntyneitä juutalaisia ja kääntyneitä pakanoita, joiden kesken yhteyden säilyttäminen oli haasteellista. Paavali kehotti säilyttämään yhteyden erilaisista taustoista ja näkemyksistä tulevien kristittyjen kesken. Se, minkä Mika unohti puheessaan oli se, että Patrick on tietoisesti rikkonut Jumalan sanaa vastaan ja tietoisesti elänyt valheessa esittäen kuitenkin olevansa Jumalan voideltu. Jumalan sana tuomitsee väärät profeetat sekä ne, jotka opettavat väärää oppia eivätkä pysy totuudessa. Efesolaiskirjeessä kyse oli ihmisistä, jotka halusivat pysyä totuudessa ja seurata Jeesusta totuudessa, ei yhdessä pysymisestä väärien profeettojen kanssa.

Mika puhuu puheessaan siitä, kuinka sielunvihollinen haluaa hajottaa perheitä ja seurakuntia. Totta. Patrickin perhe hajosi, vaimoa ja seurakuntalaisia on petetty pahemman kerran.

Mika käy puheessaan läpi asioita, joista yhteys syntyy: 1) yhteinen tausta, yhteinen kokemus 2) yhteiset arvot 3) yhteinen päämäärä
Peilataan tätä nyt Patrickin suhteessa seurakuntaan:
1) Yhteinen tausta, yhteinen kokemus - esim. uskoontulokokemus. Patrickin oman sanan perusteella hän ei ole koskaan tehnyt uskonratkaisua, parannusta tai kääntymystä Jeesuksen puoleen vaan lähtenyt seuraamaan jumalaa, joka ilmestyi hänelle näyttämällä Patrickin ihmisenä, jolla on kotkan pää. Tunnustavina ja parannuksen tehneinä kristittyinä meillä ei siis ole yhteistä taustaa Patrick Tiaisen kanssa. Niillä, jotka Patrickia ovat seuranneet on varmasti ollut voimakas yhteinen kokemus hänen kanssaan. Kaikilla ei ole. On suuri määrä kristittyjä, jotka eivät kykene jakamaan yhteistä kokemusta Patrickin kanssa, vaan ovat kokeneet hänen lähellään suurta rauhattomuutta. Ei siis ole yhteistä taustaa tai yhteistä kokemusta, joka olisi synnyttänyt yhteyttä.
2) Yhteiset arvot. Yhteisinä arvoina Mika mainitsee sen, että "rakastamme Jeesusta ja Hänen Sanaansa, rakastamme opetusta ja oppia, rakastamme Pyhää Henkeä". Onko minulla yhteiset arvot Patrick Tiaisen kanssa? Onko minulla yhteinen arvopohja ihmisen kanssa, joka on kuukausia elänyt tietoisessa valheessa suhteessa vaimoonsa ja seurakuntaansa? Onko minulla yhteiset arvot ihmisen kanssa, joka on elänyt tietoisessa synnissä esiintyen Jumalan profeettana? Onko minulla yhteinen oppi Patrickin kanssa, joka opettaa, että Jeesus ei tehnyt ihmeitä maan päällä ollessaan Jumalana? Meidän tulee peilata omaa oppiamme Raamattuun enkä löydä montaa kohtaa, joissa olisin Raamatun sanan perusteella saman jeesuksen seuraaja kuin Patrick. En jaa yhteistä arvopohjaa Patrickin kanssa.
3) Yhteinen päämäärä. Mikan mukaan meidän päämääränämme on päästä taivaaseen, viedä sinne mukanamme niin monta ihmistä kuin mahdollista ja "tehdä sitä, mikä miellyttää Jeesusta". Jaanko yhteisen päämäärän Patrick Tiaisen kanssa. Blogissaan hän kertoo haluavansa luoda uutta seurakuntakulttuuria - tulenko jakamaan tämän päämäärän hänen kanssaan, mikäli hänen tulevaisuuden suunnitelmiinsa kuuluukin sateenkaariseurakunnan perustaminen. Raamattu ilmoittaa selvästi, mikä on syntiä Jumalan edessä ja että synti ei peri taivasta. Onko Patrick, valitessaan tietoisen valheessa ja synnissä elämisen, tehnyt sitä, mikä miellyttää Jeesusta? Onko minun päämääräni ja tavoitteeni sulkea silmäni synniltä ja hyväksyä se, mitä Patrick on tehnyt? Omatuntoni ei salli Patrickin tekojen hyväksymistä tai siunaamista.

Mikä rikkoo yhteyttä? Mikan mukaan yhteyttä rikkovat seuraavat asiat:
1) Sanamme, jotka tulevat nopeammin kuin itse ehdimme ymmärtääkään. Meidän tulisi Ef. 4:25 mukaan puhua sitä, mikä on hyvää hyödyllistä ja kuulijoille iloksi. Onko Patrick - eläessään tietoisessa valheessa - julistanut suullaan sitä, mikä on hyvää, hyödyllistä ja kuulijoille iloksi?
2) Tekomme. Heitämme kiviä, ammumme omiamme, tekomme hajottavat Kristuksen ruumista. Nyt kuitenkin kysyn, kumpi on hajottanut Jumalan edessä seurakuntaa enemmän: Patrick, joka toiminnallaan särki avioliittonsa, rikkoi Jumalaa, vaimoaan ja seurakuntaa kohtaan, aiheutti opetuksellaan ja valheessa eläen hajaannusta ja hämmennystä seurakunnan keskellä vai ne, jotka ovat pyrkineet varoittamaan Patrickin opista ja valheesta, kivittäen - ei Patrickia - vaan hänen väärän oppinsa? Kuka on toiminut Jumalan edessä seurakuntaa hajottaen - epäraittiista opista särkyneellä ja nöyrällä mielellä varoittajat vai Patrick, joka ylpeydessään opetti valhetta?
3) Asenteemme. Mika viittaa jälleen Efesolaiskirjeeseen, jossa meitä kehotetaan olemaan ystävällisiä, lempeitä ja antamaan anteeksi. Onko Patrickin puolelta ollut ystävällisyyttä ja lempeyttä valehdella niin vaimolleen kuin seurakunnalleenkin? Tuleeko minun antaa Patricille anteeksi? Kyllä. Kyllä. Kyllä. Tarkoittaako ystävällisyys ja lempeys sitä, että en voi puhua valheita opettavaa henkeä vastaan ? Ei. Ei. Ei. Tarkoittaako ystävällisyys, lempeys ja anteeksi antaminen... ...Jatkuu...
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
...sitä, että meidän tulee hyväksyä Patrickin teot niin kuin mitään ei olisi tapahtunut? Ei. Ei. Ei. Emme voi Raamattuun uskovina hyväksyä syntiä tai synnissä elämistä sen enempää kuin Jumalakaan. Emme voi siunata henkilöä, joka julistaa uskovansa mutta elää petoksessa. Hajottaako synnin sanominen synniksi seurakuntaa vai hajottaako seurakuntaa kenties se, että luovumme Jumalan sanasta ja siunaamme petoksen ja synnin lempeyden, ystävällisyyden ja anteeksiantamuksen nimessä? Mika kehottaa meitä 'valmiiksi anteeksiantavaan, positiiviseen asenteeseen, joka edistää yhteyttä'. Raamattu ei kuitenkaan kehotta meitä 'valmiiksi positiiviseen asenteeseen' vaan pikemminkin koettelemaan kaiken ja pitämään sen, mikä hyvää on.

Mielestäni Mika myös unohti yhteyttä rikkovien asioiden listalta juuri sen kaikkein olennaisimman ja tärkeimmän: SYNTI. Synti rikkoo perheitä, synti rikkoo seurakuntia, synti rikkoo ihmisiä. Seurakuntia tai perheitä ei riko ensisijaisesti se, että "päästämme suustamme asioita nopeammin kuin ehdimme edes tajuta" vaan se, että valitsemme tietoisesti tehdä syntiä suullamme eli valehdella läheisillemme, seurakunnallemme, Jumalalle ja itsellemme. Seurakuntia tai perheitä ei riko ensisijaisesti se, että "heitämme kiviä ja se tuntuu hyvältä" vaan se, että teemme tietoisen valinnan elää synnissä satuttaen itseämme, läheisiämme, seurakuntaa ja Jumalaa. Seurakuntia ja perheitä rikkoo synti, tietoinen valinta elää synnissä. Jokainen meistä on syntiä tehnyt ja on Jumalan kirkkautta vaille. Armosta olemme pelastettuja, emme omien tekojemme kautta ettei kukaan meistä kerskaisi. Jokainen meistä syyllistyy syntiin niin sanoin kuin teoinkin. Mutta kun vertausta kivien heittelystä käytetään niitä vastaan, jotka murtuneella sydämellä Jumalan edessä eivät voi jakaa samaa taustaa, kokemusta, arvopohjaa tai näkyä Patrick Tiaisen kanssa olemme kivittämässä joka tapauksessa. Heitämme silloin kivellä niitä, jotka ovat varoittamassa synnistä, varoittamassa valheesta, varoittamassa väärästä opista. Kun toiselle kumarrat, toiselle pyllistät - pätee tähänkin tilanteeseen. Ne, jotka Patrickia siunaavat, ovat osalliset hänen syntiinsä ja ne, jotka Patrickia henkilönä haukkuvat, pilkkaavat hänen luojaansa. Patrick on Jumalalle rakas -hänen tekonsa eivät. Ja Jumala rakastaa oikeutta, puhtautta ja pyhyttä jopa enemmän kuin Hän rakastaa yhtäkään meistä - siksi Hän lähetti Jeesuksen, sillä synteinemme emme voi päästä taivaaseen. Jumala rakastaa vanhurskautta, oikeamielisyyttä, pyhyyttä ja puhtautta niin paljon, että Hän on valmis tuomitsemaan synnin, tuomitsemaan luomansa, hänelle niin rakkaat ihmiset helvettiin. Jumala ei ole vain rakkaus. Jumala on myös pyhyys ja vanhurskaus. Siksi Jumala vaatii meiltä myös parannuksen tekoa, kääntymistä synneistämme ja pois pahoilta teiltämme. Siksi Raamattu kehottaa meitä varovaisuuteen, ettemme olisi osallisena toistemme synneissä. Synti on aina synti. Armo on aina armo. Anteeksiantamus on aina anteeksiantamus. Jumala on aina Jumala.

Ymmärrän, että Mikaa paimena ja pastorina huolestuttaa seurakunnan hajaannus. Seurakunnan eheyttämiseksi ei kuitenkaan ole kuin yksi tie: Jeesus. Jeesus on ainoa tie Isän luokse. Jeesus ei kehota meitä hyväksymään syntiä vaan hyväksymään syntisen ihmisen. Jeesus ei kehota meitä nielemään kaikkea purematta vaan kehottaa meitä varomaan vääriä opettajia ja harhaoppeja, jotka voivat eksyttää jopa uskovat. Ei kaikki ole kultaa mikä kiiltää, eikä jokainen joka sanoo Herra Herra pääse taivasten valtakuntaan. Valvokaa siis ja rukoilkaa, ettette eksyisi. Jeesus ei kehota meitä yhteyteen niiden kanssa, jotka tietoisesti valitsevat elää synnissä, vaan niiden kanssa, jotka tunnustavat tarvitsevansa Jeesusta ja jotka tunnustavat ja tekevät parannuksen synneistään.

Mika puhui Efesolaiskirjeen luvusta neljä, valiten sieltä tiettyjä jakeita tukemaan sanaansa. Kehotan kuitenkin jokaista, jota asia kiinnostaa, lukemaan tuon luvun kokonaisuudessaan, sillä sieltä löytyy myös kehotus laittaa pois kaikkinainen valhe, opetus siitä, että emme ole tulleet tuntemaan Kristusta kuten pakanat, jotka elävät himojensa mukaan, kehotus laittaa pois vanha itsemme haluineen ja uudistua mieleltämme jne... Jokaista Raamatun jaetta voidaan käyttää tukemaan sitä mitä haluamme sanoa kun ne irrotetaan asiayhteydestään. Toivon, että Mika olisi saarnassaan katsonut Efesolaiskirjeen neljättä lukua kokonaisuutena, ei poimien sieltä yksittäisiä jakeita tukemaan sanomaansa Patrick Tiaisen puolesta.

Ja vielä kerran - koetelkaa kaikki ja pitäkää se, mikä hyvää on, niin Mikan puheesta kuin tästä puheen reflektiostakin. Olkaa siunattuja Jumalan kansa. Antakaa Jeesuksen veren puhdistaa teidät kaikesta synnistä, jotka ette vielä ole parannusta tehneet. Pysykää Raamatun sanassa, sillä se on Jumalan Sana pelastukseksi.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
JrAsparagus kirjoitti:
Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.
Kertakaikkiaan loistava kirjoitus, arvoisa junioriparsa. Voisin jopa harkita tämän kirjoituksen fiittaamista blogissani, jos se sopii sinulle ja ellei sinulla ole mitään legiitimpää julkaisukanavaa tälle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
JrAsparagus kirjoitti:
Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.
Hyvä JrParsa:)!! Samaa mieltä HoseeHalapenjon kanssa!Kiitos vaivannäostösi. Ei tarvinnut katsoa koko ohjelmaa itse, aikaa säästyi. Uskomatonta miten Marian tuska sivuutettiin ja on sivuutettu. ja Tiaisten seuraajien. Tosin en tiedä onko heistäkään kukaan uudestisyntynyt ylhäältä, jos väärää henkeä ovat seuranneet. armahda Jeesus meitä kaikkia!
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
HoseeHalapenjo kirjoitti:
Kertakaikkiaan loistava kirjoitus, arvoisa junioriparsa. Voisin jopa harkita tämän kirjoituksen fiittaamista blogissani, jos se sopii sinulle ja ellei sinulla ole mitään legiitimpää julkaisukanavaa tälle.
Hyvä HoseeHalapenjo, kiitos luottamuksesta. Mielelläni kurkistaisin blogiisi. Voit laittaa blogisi linkin halutessasi sähköpostiini junioriparsa@gmail.com.

Palataan asiaan ja oikein siunattua päivää!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
JrAsparagus kirjoitti:
Ja mikä äsken jäi vielä sanomatta:
Mika kävi puheessaan läpi asioita, jotka hänen mukaansa säilyttävät yhteyden: 1) yhteinen rukous 2) työn tekeminen yhdessä 3) yhdessä syöminen (ehtoollinen)
Näitä enää sen kummemmin pitkästi puimatta ja ruotimatta edellisten vuodatusten jatkoksi, arvioni Mikan puheen raamatullisesta pohjasta ja em. kohdasta kolme suhteessa Patrick Tiaiseen olkoon 1 Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

Ugh! Olen puhunut. Pyhä Henki vaikuttakoon loput.
Missä on paljon sanoja, siitä ei syntiä puutu. Peräänkuulutan rakkautta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ennenkaikkea Mika Yrjölä unohti sen, että Patric Tiainen ei ole uskossa ollenkaan. Jos Mika Yrjölä kuuluu samaan "perheeseen" Tiaisen kanssa niin silloin Yrjöläkään ei ole uskossa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juuri näin huhuhui. Kiitos. Patrick ei ole koskaan tehnyt uskonratkaisua ja siksi hän ei myöskään sisälly Efesolaiskirjeen paikkaan, josta Mika puhui eikä hänellä voi olla Mikan kuvaamaa uskovien yhteyttä. Tunnen mikan kymmenien vuosien ajalta ja tiedän, että hän on uskonratkaisun kohdallaan aikoinaan tehnyt, mutta nyt hän on siunaamassa ihmistä, jossa ei ole Jumalan henkeä ja näin ollen osallinen tuon ihmisen synteihin. Mikan aika olisi tehdä paranus, sanoa synti synniksi ja palata evankeliumin sanomaan ennen kuin Jumala hänetkin hylkää palvelutehtävästä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tiaisen arvot:
1. Valhe uskoontulo.
2. Uskonsanan antikristuksen oppi ja seurakunnan perustaminen tälle opille.
3. Valheet: pahoinpitely, autokolari/-tulipalo...
4. Vaimonsa pettäminen kaikessa.
5. Homous
6. Muiden seurakuntien saastuttaminen.

Eikö tässä ole tarpeeksi???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sinä siis olet ollut kaikissa näissä synneissä ja tapahtumissa mukana, kun niin hyvin tiedät ja tuomitset. Jos et ole ollut, niin sitten annat ja sen tiedän satavarmasti ja jokainen, joka lukee näitä sinun solvauksiasi, väärää todistusta lähimmäisestäsi, josta olet kerran vastuussaJumalan ja Jeesuksen Kristuksen edessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
...Jeesuksen Kristuksen, Jumalan edessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen aina tiennyt, että helluntaikirkkosysteemin täytyy joskus luhistua mutta kyllä tämä nyt näyttää tapahtuvan yllättävän nopeasti.
Ilmianna
Jaa
Mika Yrjölä unohtaa myös yhden tärkeän seikan. Onko Patrick Tiainen luopunut suhteestaan toiseen mieheen? Onko hän jossain ilmoittanut että suhde on loppunut? Ei. Hän on vain pyytänyt kerran anteeksi aiheuttamaansa mielipahaa ja hämmennystä. Nyt kun vaimokin ilmoittaa facebookissa olevansa jälleen sinkku, edellytyksiä avioliiton jatkumiselle ei ollut. Joko pian ihmisillä silmät aukee todellisuuteen?
Ilmianna
Jaa
Meinaatteko eksytys julkaisijat että lukijoiten pitäisi edelleenkin roikkua teidän kanssanne toisten lankeemuksissa ja väärissä opeissa.Luuletteko että Jeesustakin kiinnostaa tuollainen.

Miten suuri murhe teille tuleekaan siitä jos Patric pääsee lankeemuksesta ,sopii niitten kanssa joita vastaan on rikkonut ja pääsee oikeaan suhteseen Jumalan kanssa. Näinhän on jo voinut tapahtua. Mutta täällä jotkut vain haukan tavoin pitää kiinni hänen entisestä elämästä .Siinäkö teidän elämäntehtävänne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Väärästä opista tulee varoittaa. Myös Patrickin seuraajia. Jeesusta kiinnostaa se, mitä hänen nimessään julistetaan ja ruokitaanko hänen lampaitaan vai johdetaanko Jumalan kansaa harhaan. Olisi suurta Jumalan armoa ja upea Jumalan työ, jos Patrick tunnustaisi väärän opetuksensa ja irtisanoutuisi siitä kuten myös syntielämästään. Nyt ei myöskään ole kyse hänen 'entisestä elämästään' vaan statuksestaan apostolina ja lauman paimenena - ei ole kyse siitä, että hän olisi noussut ylös synnistä Herran lauman kaitsijaksi vaan siitä, että hän tietoisesti johdatti laumaansa harhaan. Jos todellinen parannus on tapahtunut, kiitän siitä Jumalaa, mutta samalla tiedostan, että Patrickin tulisi nousta myös irtisanoutumaan väärästä opetuksesta, jota hän on jakanut, jotta hänen seuraajansa eivät jatkaisi väärällä tiellä. Patrick valitsi julkisen raamatunopettajan osan - julkisesti tulisi hänen myös korjata väärät opetuksensa. Mikäli näin ei tapahdu tarkoittaa se, että hän edelleen jatkaa tietoisesti valheessa antaessaan seuraajiensa jatkaa väärässä opissa eikä hän ei ole tullut parannukseen teoistaan. Mikään määrä siunausta hänen työlleen ei tee mustasta valkoista eikä väärästä oikeaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ymmärrättekö saalemilaiset, että Mika Yrjölä vie teidät helvettiin jo tässä ajassa sekä iankaikkisuudessa?
Kun särjet avioliittosi, muista nämä sanat.
Ilmianna
Jaa
Raamattu sanoo selkeästi millainen tulisi olla seurakunnan kaitsijan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Yhden vaimon MIES...
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mikä Yrjölä vääntelee Jumalan Sanaa kuin piru Raamattua.

Mika Yrjölä sai Australiassa kosketuksen Hillsongiin ja jatkaa nyt Pat Mesitin jalanjäljissä.

Rommy Yrjölä on kuitenkin kaiken eksymyksen takana.
Ilmianna
Jaa
Mika Yrjölän terveiset Patrick Tiaiselle ei voi olla Jumalalta, koska Patrickin tapauksessa ei ole kyse lankeemuksesta, vaan tietoisesta jatkuvassa synnissä ja valheessa elämisestä.
Lisäksi Patrick on opettanut Raamatun vastaisia harhaoppeja, joihin Jumalan Pyhä Henki ei voi yhtyä.
Jumala ei koskaan voitele tällaisia henkilöitä palvelijoikseen eikä halua heitä valtakuntansa työssä käyttää.
Paavalikin kehoittaa sellaisia karttamaan. 1. Kor. 5:11-13
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Katsos, kun Mika Yrjölän henkiopas ilmoitti Patrickin olevan hänen kanssaan samassa hengessä ja Mika Yrjölä tyhmyyksissään tämän vielä ääneen sanoi, niin oman uskottavuutensa takia Mika Yrjölä joutuu harrastamaan Sanan vääristelyä.
Mika Yrjölä uppoaa koko ajan syvemmälle suohon, eikä tässä suossa ole pelastusta tarjolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Samanlaisen profetian voisi profetoida kenelle tahansa. Kyllä Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä ja haluaisi kaikkia ihmisiä käyttää. Mutta mikäli Yrjölä tässä tarkoittaa, että Jumala haluaa käyttää Tiaista hänen nykytilassaan, niin ei voi muuta sanoa kuin voi oksetus!!!
Ilmianna
Jaa
Oli henkilökohtainen viesti. Herra, Jumala rakastaa, välittää ja haluaa käyttää Patrick Tiaista. Tämähän on totta. Jumala ei rakasta vain Patrick Tiaista vaan kaikkia ihmisiä. Hän välittää kaikista, haluaa, että kaikki tulisivat mielenmuutokseen elikä parannukseen. Jeesus on Vapahtaja, varsinkin uskovien Vapahtaja, sanoo Raamattu.
Tottakai Mika Yrjölä tarkoittaa parannuksen tekoa ennen kuin Jumala käyttää.
Mutta totisen parannuksen teon jälkeen Jumala haluaa käyttää. Kun synti on tunnustettu ja pantu pois ja saatu uusi puhdas sydän ( esim. kuningas Daavid, Ps. 53) haluaa Jumala käyttää.
Missä synti on suureksi tullut, on armo tullut ylenpalttiseksi!
Kristityn tulee elää elämäänsä jokapäiväisessä suhteessa Jumalaan. Pitää lyhyet tilivälit Herraan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Kuka on kuullut Tiaisen tai Koiviston katuvan syntejään, häpeävän lankeemustaan ja pyytävän kyynelin anteeksi petostaan, valheitaan ja syntiään??

Kuka on kuullut? EI KUKAAN, KOSKA NÄMÄ PIMEYDEN VOIMIEN KANSSA TUHERTAVAT EIVÄT VOI TULLA SYNNINTUNTOON!!

Ja näille VALHEPROFEETTA KIERTOVEDET SILMISSÄÄN ENNUSTAA VALHEITA!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Korjaus edelliseen. Ps. 51. Siellä on kuningas Daavidin rukous, kun profeetta Naatan tuli hänen luokseen sen jälkeen, kun Daavid oli yhtynyt Batsebaan ja yrittänyt peitellä jälkiä murhautttamalla Batsebaan miehen. Ps. 51 kertoo Daavidin sydämen vuodatuksen Jumalan edessä.
Tuon rukouksen voi rukoilla pienempienkin syntien jälkeen. Jos on totinen sydän, Jumala kyllä ilmestty! Ihmiset näkee ulkokuoren, Jumala näkee jokaisen sydämen!
Raamatussa sanotaankin, että yli kaiken varjeltavan, varjele sydämesi sillä sieltä lähtee elämä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näinymmärsin kirjoitti:
Korjaus edelliseen. Ps. 51. Siellä on kuningas Daavidin rukous, kun profeetta Naatan tuli hänen luokseen sen jälkeen, kun Daavid oli yhtynyt Batsebaan ja yrittänyt peitellä jälkiä murhautttamalla Batsebaan miehen. Ps. 51 kertoo Daavidin sydämen vuodatuksen Jumalan edessä.
Tuon rukouksen voi rukoilla pienempienkin syntien jälkeen. Jos on totinen sydän, Jumala kyllä ilmestty! Ihmiset näkee ulkokuoren, Jumala näkee jokaisen sydämen!
Raamatussa sanotaankin, että yli kaiken varjeltavan, varjele sydämesi sillä sieltä lähtee elämä.
Yrjölän "profetia" on väärä. Raamattu kertoo, miten Tiaiselle olisi Jumala puhunut:

1 Kor 5:1: Olen kuullut, että teidän keskuudessanne on haureutta, jopa sellaista mitä ei tavata edes pakanakansojen parissa: eräskin elää äitipuolensa kanssa. 2 Ja te vielä pöyhkeilette, vaikka teillä olisi ollut syytä surra ja erottaa joukostanne mies, joka on syyllistynyt tuollaiseen.

Tiainen on erotettava seurakunnasta, eikä hänen kanssa saa olla missään tekemisissä. Jumala ei käytä Tiaista, eikä Tiaisella ole enää paluuta.

1 Kor 5:9 Sanoin kirjeessäni teille, että teidän ei pidä olla tekemisissä siveettömästi elävien kanssa. 10 En tarkoittanut tämän maailman siveettömiä enkä ahneita, riistäjiä tai epäjumalanpalvelijoita, sillä silloinhan teidän pitäisi lähteä kokonaan pois maailmasta.

11 Nyt täsmennän vielä: jos jotakuta sanotaan veljeksi mutta hän on siveetön tai ahne, epäjumalanpalvelija, pilkkaaja, juomari tai riistäjä, älkää olko tekemisissä hänen kanssaan. Älkää edes aterioiko tällaisen kanssa. 12 Ei kai minun asiani ole tuomita ulkopuolisia? Ettehän tekään tuomitse muita kuin omaan piiriinne kuuluvia. 13 Ulkopuoliset tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2.Kor.2:5-11 Paavali kirjoittaa, mitä pitää tehdä katuvalle synnin tekijälle.
Jos eräs on tuottanut murhetta, ei hän ole tuottanut murhetta minulle, vaan teille kaikille, jossakin määrin, etten liikaa sanoisi. Semmoiselle riittää se rangaistus, minkä hän useimmilta on saanut;
Niin että teidän päinvastoin ennemmin tulee antaa anteeksi ja lohduttaa, ettei hän ehkä menehtyisi liian suureen murheeseen.
Sentähden minä kehoitan teitä, että päätätte ruveta osoittamaan rakkautta häntä kohtaan;
Sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.
Mutta kenelle te jotakin anteeksi annatte, sille minäkin;
Sillä mitä minä olen anteeksi antanut - jos minulla on jotakin anteeksiannettavaa - sen olen anteeksi antanut teidän tähtenne Kristuksen kasvojen edessä,
Ettei saatana pääsisi meistä voitolle;
Sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näinymmärrän kirjoitti:
2.Kor.2:5-11 Paavali kirjoittaa, mitä pitää tehdä katuvalle synnin tekijälle.
Jos eräs on tuottanut murhetta, ei hän ole tuottanut murhetta minulle, vaan teille kaikille, jossakin määrin, etten liikaa sanoisi. Semmoiselle riittää se rangaistus, minkä hän useimmilta on saanut;
Niin että teidän päinvastoin ennemmin tulee antaa anteeksi ja lohduttaa, ettei hän ehkä menehtyisi liian suureen murheeseen.
Sentähden minä kehoitan teitä, että päätätte ruveta osoittamaan rakkautta häntä kohtaan;
Sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.
Mutta kenelle te jotakin anteeksi annatte, sille minäkin;
Sillä mitä minä olen anteeksi antanut - jos minulla on jotakin anteeksiannettavaa - sen olen anteeksi antanut teidän tähtenne Kristuksen kasvojen edessä,
Ettei saatana pääsisi meistä voitolle;
Sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.
En ole havainnut minkäänlaista katumusta Patrick Tiaiselta. Pelkkää selittelyä ja muodolliset pahoittelut. Ei Muuta.
Mika Yrjölä osoitti suurta harkintakyvyn puutetta, joka saattaa pelkästään rohkaista Patrickia perustamaan Suomeen jonkun iljettävän sateenkaariseurakunnan tai vastaavaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Näinymmärrän kirjoitti:
2.Kor.2:5-11 Paavali kirjoittaa, mitä pitää tehdä katuvalle synnin tekijälle.
Jos eräs on tuottanut murhetta, ei hän ole tuottanut murhetta minulle, vaan teille kaikille, jossakin määrin, etten liikaa sanoisi. Semmoiselle riittää se rangaistus, minkä hän useimmilta on saanut;
Niin että teidän päinvastoin ennemmin tulee antaa anteeksi ja lohduttaa, ettei hän ehkä menehtyisi liian suureen murheeseen.
Sentähden minä kehoitan teitä, että päätätte ruveta osoittamaan rakkautta häntä kohtaan;
Sillä sitä varten minä kirjoitinkin, että saisin nähdä, kuinka te kestätte koetuksen, oletteko kaikessa kuuliaiset.
Mutta kenelle te jotakin anteeksi annatte, sille minäkin;
Sillä mitä minä olen anteeksi antanut - jos minulla on jotakin anteeksiannettavaa - sen olen anteeksi antanut teidän tähtenne Kristuksen kasvojen edessä,
Ettei saatana pääsisi meistä voitolle;
Sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.
Patrick Tiainen ei saa syntejään anteeksi.

Hepr 10:
26 Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi.
27 Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tästä tulee mieleen kaksi asiaa. Ensinnäkin kyseessä on Yrjölän valhe-taskuprofetia. Toiseksi hän esittää tämän hurskastelevan valheprofetiansa henkilölle, joka on kuulunut eksytykseen ja eksyttäjiin alusta lähtien. / Mikä täydellinen hengellinen pimeys ja pimentyminen Yrjölässä vaikuttaa. / En enää ole jaksanut pitkään aikaan edes ihmetellä näitä ihmisiä tämän saman ilmiön takana. He tulevat ja menevät ja yhä jumalattomammaksi käy heidän menonsa. Tämän "modernin seurakunnan" teologia on täysin ihmiskeskeistä ja lihallista. Ihmettelen noitakin Saalemin kuulijoita, jotka vielä taputtivat tälle kornille tarinalle. / Jeremia 23:16-17 Näin sanoo Herra Sebaot: Älkää kuulko profeettain sanoja, noiden, jotka teille ennustavat täyttäen teidät tyhjillä toiveilla: oman sydämensä näkyjä he puhuvat, mutta eivät sitä, mikä tulee Herran suusta. He hokevat minun halveksijoilleni: ‘Herra on sen sanonut: Teillä on oleva rauha!’ Ja kaikille, jotka vaeltavat sydämensä paatumuksessa, he sanovat: ‘Ei teitä kohtaa onnettomuus’.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Henki vie pimeyteen, valheen isä tulee tässäkin myöhäissateen (latterrain) eksyttäjässä esille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Siis hänessä vaikuttaa torontohenki? Ollut bakerin latauksissa? bethel(vainaja)henki? sitten se on -Kuoleman henki ja valheen henki, eli ÄSSÄ (s).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Viime kesän Seinäjoen Summerfestin hengenmiehet, Yrjölä ja Tiainen, mutta minkä hengen?

Molemmat hengenmiehet tuhoavat ja hajottavat seurakuntansa. Sama henki, sama päämäärä.

Kaksi uusapostolia, molemmilla uusi ilmestys. Molemmat harrastavat Raamatun kokonaisilmoituksen vastaista julistusta. Molemmat toivovat sateenkaarikirkkoa, toinen salaa, toinen hartiavoimin uurastaen.
Ilmianna
Jaa
Helluntaiherätys voisi vaihtaa nimensä, kun kukaan ei enää herää, vaan sen sijaan pastorit tuudittavat synnin uneen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Helluntainukutus?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ja kansa taputti kuin konsanaan jollekin teatteriesitykselle!!! Kai se sitten oli niiiiin hyvää teatteria...
Ilmianna
Jaa
Helluntaikirkko on aivan eri asia kuin helluntaiherätys.
Ilmianna
Jaa
'Sanansaattaja' nimimerkki kertoi että vuotta aiemmin Tiainen sai profetian kuinka häneltä otetaan pois seurakunta. Yrjölä puhuu toiseen suuntaan vaikka kaikki tämä kauheus on nähtävissä. Jumalan tahto on että kaikki pelastuisivat mutta Ef. 5 kertoo näistä seurakunnan sisäisistä asioista omaa kieltään, hyvä tsekata mitä siellä sanotaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Laitetaan toteutuneeseen profetiaan linkki: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14158187/patrick-tiainen-menettaa-seurakuntansa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Eikö siellä Saalemissa ole enää vanhimmistoa, joka arvoisi saarnaajansa edesottamuksia/ Raamatullisuutta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yrjölä on vain inhimillinen Jumalapelkoa ei ole sekä väärä Jumalakuva. Ei Jumala halua Tiaista käyttää tuo on jo Jumalan häpäisyä.
Ilmianna
Jaa
Uskotteko Yrjölän olevan eksyttäjä, jos Yrjölän profetia osoittautuu samanlaiseksi valheeksi kuin muutkin Yrjölän profetiat?
Ilmianna
Jaa
Tämä menee aina vaan hurjemmaksi. Hillsongin haureellinen henki jyllää. Missä on Jumalan pyhät, jotka julistavat kirkoissa ja srk.ssa Jumalan Sanaa niin kuin se on kirjoitettu. Kertakaikkiaan järkyttävä esitys Mika Yrjölältä.
Mutta eksytyksien täytyy tulla seulomaan ja koettelemaan seurakuntia.
On niin kummallista, että ei jo tunnisteta tuota henkeä. Tiaisessa vaikutti ihan selvästi kundaliinivoima. Olen itsekkin sen nähnyt. Ja hänen käsien välityksellä se henki tarttui toisiin ja sitten alkoi kokeminen, joka ei ole kaunista katseltavaa. Joogaa harrastaneet tietää ainakin mitä se voima on. Ja jos tällainen pahojen voimien sitoma eksyttäjä, homo, avionrikkoja, pettäjä, joka ei kykene katumaan että on ollut suuri eksyttäjä yms on Yrjölän mielestä rakas veli, niin hän ei ainakaan ole hyvä paimen joka välittäisi eksyneistä ja rikkimenneistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Pettäjien mestari ja pääpomo omansa tunnistaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Totta tosiaan menee aina vain hurjemmaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
En pystynyt katsomaan alkua pidennämme. Pahoinvointia..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Helluntaikirkon hyvävelijärjestelmään pääsee teoilla.

Kun voit osoittaa pilkkaavasi Jumalan Sanaa, niin sinusta tulee "rakas veli", jolle "on vielä helluntaikirkossa käyttöä".

Valehtelulla, väärillä profetioilla, erilaisilla haureuden synneillä ja katumattomuudella ollaan jo aika lähellä jäsenyyttä. Kaiken tulee kuitenkin tapahtua teatraalisen uskoontulon jälkeen (ennen uskoontuloa tapahtuneista synneistä saa pisteitä nuorisopastoriksi ja evankelistaksi) ja mielellään apostolina, pastorina, voideltuna tai muuna julkisuudenhenkilönä, jotta maailman silmissä Kristuksen ruumis näyttäisi porttolalta.

Tällaisia te ennen olitte ja sellaisiksi palasitte.

Hillsong-Saalem - kun sika etsii rapakkoa.
Ilmianna
Jaa
”Jumala rakastaa sinua, välittää sinusta ja haluaa käyttää sinua”, siinä MY:n viesti PT:lle.

Ehkä haluaa käyttää vielä, mutta siinä on ehtoja. PT on kertonut ja selitellyt homoudestaan, mutta ei ole tunnustanut sitä SYNNIKSI. Hän ei myöskään ole julkistanut, että hän olisi luopunut siitä.

Apostolien teot 3: 19 ”Tehkää siis PARANNUS ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois, ”

Matteus 18: 8 ”Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.”

Matteus 19: 12 ”Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."

Ellei kykene elämään avioliitossa vastakkaisen sukupuolen kanssa, pitää ”hakata poikki” seksuaalisuutensa. Tämä Jeesuksen vakava puhe ei ole vain homoille, vaan kaikille.
Jumalan palvelemiselle on hintansa myös PT:lle. Hänen pitää hylätä syntinsä ja nöyrtyä palvelemaan alhaisuudessa, vaatimattomuudessa ja rakkaudessa. Jumalan palvelijan tie on itsestään luopumisen ja ristin tie.

Johannes 6: 55-56 Sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on totinen juoma.
Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, se pysyy minussa, ja minä hänessä. - - - 60 Niin monet hänen opetuslapsistansa, sen kuultuaan, sanoivat: "Tämä on kova puhe, kuka voi sitä kuulla?" - - - 66 Tämän tähden monet hänen opetuslapsistaan vetäytyivät pois eivätkä enää vaeltaneet hänen kanssansa.

Täyttä evankeliumia harva enää julistaa. Jos julistaa totuutta, useimmat kaikkoavat, jäljelle jää enää pieni, ehkä köyhä, mutta sisälukutaitoinen lauma, joka uskoo Jumalan Sanaan.

Uskossa kokeneen seurakunnan saarnaajan ja johtajan olisi pitänyt kertoa tämä kaikki PT:lle. Silläkin riskillä, että monet suuttuisivat häneen. Loputtomalla rakkaudella ja suvaitsevaisuudella tehdään suurta vahinkoa sekä kääntymättömälle PT:lle että tuleville mahdollisille kuulijoille. Ajatteliko MY todellakin, että PT voi hetken huilattuaan jatkaa taas kuten ennenkin?

* * *

Jeesuksen seuraaminen ja palveleminen on kaukana jatkuvasta juhlasta, harvakseltaan saa kokea Pyhän Hengen läsnäoloa, sen verran, että jaksetaan taas rupeama kuuliaisena eteenpäin. Se on USKOSSA vaeltamista. Tämän olen itse vuosikymmenten vaelluksen aikana oppinut ja täten todistan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Lisäksi MY:n pitäisi tajuta, että PT ei ole edes uskossa. Kotkapäinen mies ei pysty ketään pelastamaan eikä edes halua pelastaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ihminen, joka väittää, ettei ole tehnyt syntiä, on harhauttaja. PT pyysi anteeksi, joten hänessä on jotain suurempaa kuin sinussa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se, että homo leikataan miehestä naiseksi ei poista hänen syntisyyttään. Seksuaalinen suuntaus ei ole synti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Veggsu kirjoitti:
Se, että homo leikataan miehestä naiseksi ei poista hänen syntisyyttään. Seksuaalinen suuntaus ei ole synti.
Ihmisille valehteleminen ja teeskenteleminen on synti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yrjölän profetia on väärä. Jumala ei halua käyttää Tiaista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
olqqqs kirjoitti:
Ihmisille valehteleminen ja teeskenteleminen on synti.
Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi. Kertoisitko, miksi käsky on juuri tuossa muodossa?Huomaa, että käsky ei ole muodossa: Älä koskaan valehtele.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuskin käyttää, ennenkuin tunnustaa homouden syntinä ja sen myötä saa ja haluaa vapautuksen siitä.Sellaista rohkeutta Yrjölältä ei löytynyt
että olisi tämän sanonut. On aivan turha yrittää sivuuttaa, ohittaa, alittaa, ylittää, mitätöidä selvää Jumalan Sanaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Homous ei ole synti, koska naisena oleminen ei ole synti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Avauksen otsake on aivan oikeassa: Nämä olivat Yrjölän terveiset Tiaiselle.

Viesti paljastaa lähettäjänsä tavan suhtautua yleensäkin totuuteen. Jokainen tilanne pitää käyttää hyväksi, kun on tarve korottaa omaa häntää ja vahvistaa omaa roolia "apostolisena johtajana."

Keinoja kaihtamaton ulkisuuden ja medianäkyvyyden etsiminen, kertoo siitä pohjattomasta nälästä, joka naristisilla "johtajilla" yleensäkin on. Ennen sanomaansa Yrjölä pyytää tarkoitushakuisesti kohdentamaan kameran omiin kasvoihinsa. "Jumalallisen viestin" kantaja kertoo vitaillen rakastavansa omien kasvojensa katselemista, ja jo samassa hän heruttaa "sanomaan" kuuluvat kyyneleet vuosien harjoittelun tuomalla vakuuttavuudella.

Ihmetellä täytyy, ettei moinen laskelmointi ala kyllästyttää kuulijoita. Aplodeista päätellen se menee läpi ainakin joihinkin uskollisimpiin kannattajiin, jotka epätoivoisesti pyrkivät löytämään paikan laikeijana suuren johtajansa siipeyksessä.

Polvirukoukset eivät pysty peittämään sitä sydämen laskelmoivaa kovuutta, joka kaiken takaa kuultaa läpi joka tapauksessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Järkyttävää nähtävää Helsingin Saalemista! Herra armahda!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Mika Yrjölän kehon kieli paljastaa huijauksen. Tuo polviasento on samanlainen kuin Heidi Bakerilla ja Pekka Perhollla, pari nimeä mainitakseni. Jos tiedätte uuskarismaattisten piirien käyttämää sanatonta viestintää, jota he eivät voi myöskään hallita, niin koko homma alkaa etomaan ensi hetkistä alkaen. Ei tarvitse olla profeetta ymmärtääkseen mistä on kysymys.
Paatumus, se on päivän sana. Luopumus, se edelsi paatumusta. Eksytys, se vei ihmisen pimeyteen. Mika Yrjölä ei nouse omin voimin syvyyden kuilusta, jonne hän on joutunut. Krokotiilin kyynelistä huolimatta kivisydämen kovuus näkyy jokaiselle uudestisyntyneelle kristitylle. Mika Yrjölän toiminta oli vain laskelmoitua oman edun tavoittelua ja kaukana kristillisyydestä.

Ja kyllä, jokaisesta sanasta meidät kerran tuomitaan, niin minut kuin Mika Yrjöläkin. Siksi kirjoitan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se on juuri noin, kuin kirjoitat!

On mies pimentynyt mieleltään ja hengeltään , kun työntää ulos ihmisten edessä TÄYDELLISTÄ VALHEILMOITUSTA!!

Kyllä siinä Jumalan Pyhyys ja Auktoriteetti on työnnetty kauas!

Mitä pitää Saalemissa tapahtuakaan? Miten voivat sen uskossa olevat jäsenet tuossa ilmapiirissä? Ovat hiljaa ja tyytyvät osaansa, niinkö???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On hyvää,että rukoillaan "vanhurskaan rukous voi paljon,kun se on harras.
Eliakin rukoili rukoilemalla..... mitä tapahtui ? Mikä on rukouksen voima ?
Se ei tarkoita, että hyväksymme tai olemme "samassa hengessä".
Terveessä seurakunnassa on vanhemmisto ja Raamatussa on ohjeet millainen seurakunnan vanhemman tulee esim ei äsken kääntynyt......
Kuuntelin puheen, erittäin hyvä ja oikeassa hengessä.
Kristus kuoli ristillä ja sovitti syntimme ei henkisesti eikä hengellisesti vaan ruumillisesti " isä sinun käsiisi minä annan henkeni ", ei kadotuksessa. Paholaisella ei ollut mitään valtaa Kristukseen
Kristus kuoli ja kuolema missä on sun valtasi, Hän voitti kuoleman ja meilläon ylösnousemus toivo
Hän nousu ylös kolmantena päivänä kirjoitusten mukaan
Ilmianna
Jaa
Veljet, sisaret Herrassa.Rukoilkaa Helsingin Saalemin vanhimmiston puolesta, rukoilkaa ymmärryksellä, mutta etenkin kielillä, sillä Pyhä Henki rukoilee Jumalan tahdon mukaan.Helsingin Saalemin vanhimmistoa on käsittääkseni kohdannut vakava eksytys ja meillä ei ole sota lihaa ja verta vastaan.

Efesolaisille 6 KR 33/38

10. Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
11. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
12. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
13. Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
14. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
15. ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
16. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
17. ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
18. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
19. ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,
20. jonka tähden minä olen lähettiläänä kahleissa, että minä siitä rohkeasti puhuisin, niinkuin minun puhua tulee.
21. Mutta että tekin tietäisitte tilani, kuinka minun on, niin on Tykikus, rakas veljeni ja uskollinen palvelija Herrassa, antava teille siitä kaikesta tiedon.
22. Minä lähetän hänet teidän tykönne juuri sitä varten, että saisitte tietää meidän tilamme ja että hän lohduttaisi teidän sydämiänne.
23. Rauha veljille ja rakkaus, uskon kanssa, Isältä Jumalalta ja Herralta Jeesukselta Kristukselta!
24. Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta - katoamattomuudessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Tunnen erään Helsingin Saalemin vanhimmistoveljen, hän on eksynyt ja syyt ovat ne perinteiset. Rukoilkaa saalemilaiset, että Herra Sebaot tarttuisi tämän vanhimmistoveljen elämään ja perheeseen. Herra on voimallinen!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Syyt ne "perinteiset"...?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
HerraTaistelee kirjoitti:
Tunnen erään Helsingin Saalemin vanhimmistoveljen, hän on eksynyt ja syyt ovat ne perinteiset. Rukoilkaa saalemilaiset, että Herra Sebaot tarttuisi tämän vanhimmistoveljen elämään ja perheeseen. Herra on voimallinen!
Saalemissa ei taida olla oikeaa vanhimmistoa ollenkaan, vaan naisillä höystetty tiimi!!! Tuo malli ei kestä Raamatun linjassa ja on siten vain ihmisten yhteenliittymä, jossa Herran Henki ei tahdo toimia.

Saalem on ollut Yrjölän vetämänä näyttämässä ja avaamassa tietä pois SANAN TOTUUDESTA!

Jotain hengestä kertoo MUSTAAN mietyminen sisustuksessa.

Jotain hengestä kertoo se, että niin Sekakuoro kuin Soittokuntakin, on siirretty lakkautettavien joukkoon. Tilan ja tilaisuudet on saanut haltuunsa KYSEENALAINEN joukko räsypekkoja ja -pirkkoja jonninjoutavinen veisuineen!!!

Mutta yksi on hyvä muistaa, Herra valvoo seurakuntaansa ja toimii tavoillaan siinä vaiheessa, kun RIETTAUS on ylittänyt äärensä!! Silloin kompastuvat komeimmatkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Aabrahamkin rukoili ja ruinasi Jumalalta armoa ja kyseessä oli syntinen kaupunki.
Kyllä eksytyksen syövereissä olevien uskovien ja seurakuntien puolesta kannattaa rukoilla.Jumala sitten päättää lopulta miten käy.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Onko Mika Yrjölä juhlapuhujana huhutun sateenkaariseurakunnan avajaisissa, samoin kuin oli Saalemista lähteneen Northwind Churchin avajaisjuhlassa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mika Yrjölän terveiset Tiaiselle!!!

Miksi kuljemme yhdessä .
Pastori Mika Yrjölän profetia Tiaiselle.

Tämä sinun on pakko kuunnella. Ihan pakko.

http://www.uskotv.fi/saarnat/yhdessajotta2/

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta