yhteiskuntavastaiset Maidanilaiset

lastenkasvattajat

Hehän ovat täysi-anargesteja, joku on vuokrannut torin ja he meinaavat väkisin olla siellä . Heitä, tönijöitä, rähjääjiä, pitäisi poliisin vielä pokkuroida. Onneksi ei päässyt valtuustoon tämä punatukkainen nainen, äiti, joka opettaa siis lapsilleenkin poliisivastaisuutta ja yhteiskuntavastaisuutta? Kaikkea sitä maailmassa viiskymppisistä löytyy.

10

655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lastenkasvattajat

      Kunnanvaltuutettu ja äiti vetelee sätkää kävellessään torilla ja suunnitellessan poliisin vastustamista. Niinpä. Ennen sentään opetettiin, jos nainen tupakoi, hän ei tupakki suussa kävele. Ja opettajat ihmettelevät, kun lapset eivät osaa mitään tapoja, eivät kunnioita sääntöjä eivätkä poliisia. Mistähän oppivat?

    • oudottyypit

      Marco on kadulla kävellessään kuin maalaismies, rupeaa tuntemattomia kuulustelemaan. Kyllä minäkin kääntyisin pikaiseen toiseen suuntaan, kun kiiluvasilmäinen, virnunaamainen mies rupeaisi puhuttelemaan. On ne outoja.

    • työttömäntuet

      Hanhikarille lähetetty viesti, asuuko hän toisten maksamassa asunnossa, kun tahtovat olla toisten maksamalla torialueellakin. Epäilemättä varmaan maksammekin Hanhikarin vuokran, koska hän ilmeisesti on työtön. Helsingin vuokrat ovat kalliit, siihen tarvitaan meidän veronmaksajien rahoja,

    • kolmeleukaa

      Uskookahan maalla-asuvat ihmiset tosiaan näitä maidanilaisia, ettei rautatieasemalla liiku ollenkaan suomalaisia? Ja että mamut liikkuvat vain porukalla? Näähän kulkee yksinään nää maidanilaiset, ei edes kameraa perässä. Keksejä on leirilä ollut, kun on valtuustoehdokkaallakin kolme leukaa.

    • kulttiseuraajat

      Miten nuo miehet voivat olla noin yksinkertaisia? (ei tietysti ihme, etteivät töissä ole, töissä pitää sentään vähän aivotoimintaa olla.) Joku aamulähetys. Vanha 200 kiloinen mies vilkuttelee Iljalle, terveisiä Iljalle. Paasaa samaa ratasta yksinkertaistettuna kuin kunkkunsa Marco.

      Eikö nää tyypit ole ikinä kuulleet ravintolapäivästä, tuollainen yksinkertaisuus tekee pahaa suorastaan. Mutta ei kai maan terävin kärki tuolla istuisi öitä jonkun kulttijohtajan seuraajina.

    • tönittäviäpiisaa

      Miten ne voivat väkisin olla alueella, mistä joku muu maksaa vuokran? Voivatko ne tulla mun kasvimaalle, josta olen maksanut kaupungille vuokran? Tai vallata torikauppiaan maksaman kojun paikan? No, ainakin on viikonloppuna ihmisiä tönittäväksi. Varokaa vessassa kävijät, teistä maidan tekee pillkavideoita.

    • suvaitsevainen_vihreä

      Tänään poliisi häätää Suomi ensin leirin Rautatientorilta.

      "Turvapaikanhakijoiden mielenosoitusleiri Rautatientorilla sai yllättäen jatkoaikaa, Suomi ensin -leirin täytyy poistua keskiyöhön mennessä – ”Poliisi saa kantaa meidät pois”

      Saadaan taas nauraa kun Marcoa kannetaan putkaan :D
      Ai kun naurattaa, rassefasistit lähtee.

    • kielenkäytönvetoketju

      Maidan palkannut näyttelijä -naisen kioskin ohjelmaa varten. Eihän siellä tuommoista nuorta naista ole näkynyt, jokunen pimutyylinen tyttö ja se kikattava nainen, joka jätti menemättä balille, ennemmin oli 5 viikkoa marcon kanss varastoteltassa. Ja niitä karkeapuheisia mummuja. Miehetkin enempi eläkeläismiehiä ja jotain natseja. Kiven patsas ja pylväät vastarinta liikkeen tarroilla päällystetty

      • ouyhipyu52obg

        On se hyvä, että laittomasti maahan tunkeutuneet saa jatkaa leireilyä ja suomalaisia häädetään!! Se on tätä päivää!! Voin kertoa, että näillä päätöksillä rasismi tulee lisääntymään ja jonain päivänä läikähtää totaalisesti yli laidan!! Olkaapa tarkkana kummassa leirissä silloin oleilette! Silloin ei paljon kysellä!! Ellei käytännöt muutu, tämä on edessä!! Molemmat leirit v..tuun Rautatientorilta!!


    • reippainalastenkimppuun

      22. päivä 22 vuotias,22 kuollutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe