Suomi24 tukee Suomen lakia

Yhteiskuntakriittinen

On sanoinkuvaamattoman hirveää, että suomi24 antaa mahdollisuuden ilmiantaa viestistä, joka kehottaa rikkomaan lakia.

15

512

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • grundval

      Joku kirjoitti maailman menoa palstalla, johon vastasin. En tiedä onko hän lukenut koko ketjun,mikä tosin on aika tylsääkin luettavaa, mutta voihan sitä hyppiä joidenkin juttujen yli, sillä toistan asioita niin usein että se menee kyllä kaikkien kaaliin pikkuhiljaa (i slow motion).

      Syväjokimeininki 14.6.2017 2:04 Uusi Ehkäpä kohta saadaan uusia kansan vaatimia murhia haudottavaksi...

      Ei kansa Palmen murhaa vaatinut. Ei sitä vaatinut kukaan. Yksi syy hänen lähtöönsä pois julkisuudesta oli varmaankin tuleva Moskovan vierailu, josta jotkut eivät olisi pitäneet.
      Kun esittelin tuon videon tässä alla niin tästä välistä on poistettu 14 pitkää viestiä sieltä ja 4 täältä..
      Tässä videossa Ingmar Krusell, joka alkujaan sanoi, että murha oli median ja jonkin maan tiedustelupalvelun yhteistyötä, kääntää takkinsa ja vihjailee pelkästään Petterssonin suuntaan. Hän puhuu pakenijan erikoisesta juoksutyylistä. En tiedä toiko hän sen ensimmäisenä esille, sillä se kuuluu jutun juoneen (alkujaan jewish run ja sitten mannen sprang som en elefant.) Kukaan ei ota kuuleviin korviinsa näitä väitteitä, miksi juoksu tyyli tuli kuvioihin myöhemmin.
      Moni poliitikko sanoo, että Ruotsille olisi parasta, jos murhaaja olisi yksinäinen sekopää tai oikea seinähullu (en ensam vettvilling) ja moni tietävä sanoo, että Ruotsille olisi parasta jos murhaa ei koskaan edes selvitettäisikään ja ettei Ruotsin kansa ole valmis kuulemaan totuutta murhasta.
      https://www.youtube.com/watch?v=muWXiGUwrYI
      Pettersson olisi paras ratkaisu Ruotsille, mutta kun se ei käy- se ei käy - se ei käy. Miehellä oli alibi, niin kuin Haamumiehelläkin. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435 Mutta Haamumiehen alibi on bluffin motiivi. Se on vaikea ymmärtää ja tajuta.

      En vanlig benämning på privatpersoner som försöker hitta sanningen om Palmemordet är "privatspanare". Ruotsissa henkilöitä, jotka tutkivat yksityishenkilöinä erinäisiä murhia pelkillä tiedoilla, joita saavat lähinnä tiedotusvälineistä, kutsutaan hienosti nimikkeellä "privatspanare". Minä luin jostain suomalaisesta huuhaa-lehdestä, että heitä kutsutaan "mulkvisteiksi".
      Tunnettuja privatspanareita on Sven Anér, Lars Borgnäs, Ingvar Heimer, Lars Krantz, Fritz G Pettersson, Lennart Remstam, bröderna Kari Poutiainen och Pertti Poutiainen och Gunnar Wall.

      Minä olen liittänyt - olematta mikään 'mulkvisti' - yhteen Palmen murhan ja vakoilun ja Elia Kazanin filmin 'Saarroksissa' (The Boomerang) ja Haamumiehen (Rikhard III) jota vakoiltiin, sillä hän näki tuon filmin jokin viikonloppu ennen murhaa ja se oli viimeinen ohjelma, minkä telkkarista oli nähnyt niin siksi se palautui hänen mieleensä pikkuhiljaa (i slow motion) 'murhan' jälkeen. Hänellä on alibi, vaikka itse filmi se ei suoranaisesti olekaan. Jos hänet oltaisiin pidätetty heti murhan jälkeen, niin hänen kertomuksensa olisi saanut kuulustelijat tärisemään munaskuitaan myöten (skaka i sina grundvalar). https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc
      Katsokaa se uudelleen niin löydätte uusia yhtymäkohtia ja tajuatte taas jotain uutta. (minulla on henkilökohtainen syy ratkaista tämä mysteerio) (en halua Ruotsille enkä ruotsalaisille mitään pahaa)

      Tuo murhan rekonstruktio varmaan paljasti myös sen, että kaikki tapahtumat paikalla on tapahtunut kuin hidastetussa filmissä (i slow motion). Palme makasi maassa useita minuutteja ja ambulanssi tuli paikalle sattumalta ja vei miehen vaimoineen mennessään. Vaimo tuli sitten sairaalaan eri kyydillä ja eri takissa johon kuula oli osunut. Todistajien kertomat ajat eivät täsmää, kun niitä vertailee keskenään. Ne on keksittyjä. Uusi rekonstruktio paljastaisi vain bluffin ei muuta. Moni on vielä elossa noista lavastajista (kriisi näyttelijöistä) Hekään eivät tiedä kaikkea tai sitä, miksi heidät otettiin mukaan tähän bluffiin.

    • Saddu_hymiö

      Tuohan on samanlaista Israelin kansan sanelemaa toimintaa , kuten oli tuo 911-iskukin !?!
      Rahan valta sanelee kaikki toiminnat yhteiskunnissa... mikä olisi aikain kuluessa muka muuttunut ?!?
      Noo... se la vie ;^}

    • g7y6f2r5

      Aina voi ottaa ruutukaappauksen ja laittaa sen vaikka suojelu-poliisille.
      Syytä onkin monessa tapauksessa.

    • Vedelle

      Niin tai menkää psykiatrille. Heko heko.

    • Mielipide.1

      Anarkistin ei ole pakko elää kehittyneessä yhteiskunnassa, voit muuttaa sellaiseen maahan missä voit toteuttaa anarkistin unelmia.
      Anarkistille ei ole tilaa

      • LucyP

        "Anarkistille ei ole tilaa"
        Ainoa "kehittynyt yhteiskunta" joka voi sanoa noin on diktatuuri.


    • Sisko.Suppusuu

      "On sanoinkuvaamattoman hirveää, että suomi24 antaa mahdollisuuden ilmiantaa viestistä, joka kehottaa rikkomaan lakia."

      Meissä kaikissa asuu "Pavlik Morozov" joissakin se on pinnemmassa kuin toisissa. Hienostunein se oli aikoinaan DDR ssä. Joskin myös N-liitossa. Mutta miten se nyt olisi sen kummempaa. Kautta historian on ollut niin , että jos valtio on auttanut ilmiannon jälkeen ilmiantajaa saavuttamaan päämääränsä on toki sitä mahdollisuutta käytetty sumeilematta. Asiasta ja asian vierestä on kirjoitettu runsaasti. Oksanen on kertonut Viron tapauksesta , mutta onko siinäkään syy valtion jos sisarukset perintöosuuksistaan päätyvät siihen , että toinen ilmiannetaan ja karkotetaan. Lehmä maa ja aviomies siirtyivät vain toisen hallintaan. Nyt tuntuu olevan muotia tuo "vihapuhe ja yllytys" kirjoittelun ilmiantaminen . Poliittinen vastustaja on helppo saada kuulusteluun ja lehtien jos ei sitten somettamisen avulla mustatuksi. Siinäkin on useimmin se sama juoni vallanhalu ja sen varmistaminen. Avioeroissa on myös selkeä paikka lasten huolto on riitakapulana ja sinisilmäiset sosiaalitädit hoitavat lopun jos ei sitten oikeuteen päästä. Niistäkin on esimerkkejä ja varsin tuoreita lehtien palstoilla.

    • Orwell.oli.optimisti

      Täällähän zensuroidaan lähdeviiteitetyt asiaviestitkin ja siitä johtuen näille palstoille on jäänyt viimeisen kymmenen vuoden aikana pääasiassa pelkät älyttömyydet ja typeryydet. Ne kun ovat harmittomia ja voidaan sallia ns. anonyymikeskusteluihin. Myös Valtion tuottamaa propagandaa ja manipuloinita löytyy sivuilta vesittämässä keskusteluita.

      Jo 2004 tajuttiin:

      > Nykynäkymin Orwell oli optimisti

      http://www.is.fi/digitoday/art-2000001419503.html

      Ajatuspoliisi se on jo Suomessakin.

      https://yle.fi/uutiset/3-6302667

    • Hys.hys

      Tämäkin osattiin jo ennakoida.

      >EU tekemässä anarkisteista ja aktivisteista "terroristeja"

      ...Helmikuussa 2002 Espanja teki EU:n puheenjohtajamaan ominaisuudessa “Euroopan terrorismivaliokunnalle” aloitteen, jonka mukaan ns. globalisaation vastaiset aktivistit (harhaanjohtava termi, jota paremmin sopisi esim. uusliberalismin vastaiset aktivistit) määriteltäisiin terroristeiksi. ..

      http://www.anarkismi.net/kapis/31terroristeja.htm

    • Kussi.Jumoamaton

      "EU tekemässä anarkisteista ja aktivisteista "terroristeja""

      Kuinka iso ero noilla sitten todellisuudessa on ?
      Jos tavoite on lakitekstin mukaa "Laillisen esivallan kumoamiseen tähtäävä toiminta, yllytys siihen tao osallistuminen edellä mainittuun" .
      Mikä sitten on niiden tarkoitus ja päämäärä jotka puuhaavat vallankumousta ??
      Kannattaisi varmaankin tutustua "Takku" sivustoihin !!

    • pervojasairas

      syväjoki meininkiä tarjottiin muuto täs yöllä jollekki.ilmiantakaa se.pervo ja sairas sentakana on.

    • ihasairas

      joo mäki näin sen.iha sairas

    • AntiSaatana

      Minusta on sanoinkuvaamattomampaa, että suomi24 rikko Lakia IHAN ITSE poistamalla ihmisten sananvapauden ja "pelkästään" -nähtävästi- Mafian, Tanskan naisvihaaja-terroristien ym-terroristien tahosta!
      - Ilmoitusten lähettämisen ilmoittaminen on täyttä Potaskaa, koska KAIKKI voivat tehdä noita itse - ei mikään suljettu ryhmittymä, jonka idioottikin tietää!!!

      • AntiSaatana

    • Kun joskus 1960-l. on ollut niin että homotkin on voitu laittaa vankilaan ja homosteluun yllyttäminen on ollut rikos.
      Jos olisi vielä sama laki voimassa niin kylläpä taitaisi äkkiä lähteä kaikki homotus palstoilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe