Uusi Päivä sarja loppuu, mutta miksi

sekopäistätouhua

Herää vain kysymyksiä miksi?

Mikä järki Ylellä on aina lopettaa suosituimmat sarjat ja tuoda tilalle sisältöä, joka ei kiinnostaa suuria massoja (ja joka ei ole myöskään erityisryhmiä palvelevaa sisältöä). Näitä ohjelmia sitten jatketaan väkisin montavuotta. UP sentään on ollut Areenan top 3 sisältöjä jo pitkään ainakin siitä lähtien kun tulevan viikon kaikki jaksot alkoivat tulemaan areenaan ennaakkoon saman aikaisesti. Keikkunut myös Finnpanelin mittausten mukaan katsotuimpien TV2 ohjelmien joukossa jo vuosia. Vieläpä kun sarja on erityisest viimeaikoina ollut tv2 katsotuin ohjelma pelkät tv katselut huomioiden. No aikansa kutakin, mutta olisi luullut, että UP loppuu vasta kun katsojat alkavat sarjan hylätä. Erikoista toimintaa lopettaa yksi Ylen suosituimmista sisällöistä.

Olen myös törmännyt artikkeleihin asian tiimoilta, missä loppuminen on tullut teikijöillekin yllätyksenä ja halua olisi ollut vielä jatkaa. Eikö sarjaa sitten voisi yrittää kaupata Neloselle, Maikkarille, Foxille tai Discoverymedian kanaville. Vai tarkoittaako se, koska Yle ei halua tilata enää sarjasta uusia kausia vuoden 2018 jälkeen niin sarjan on pakko loppua?

7

2073

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huomenna..on..uusi.päivä

      Liian kallista. Halvemmaksi tulee näyttää uusintoina yli 10 vuotta vanhoja brittisarjoja. Sitä paitsi Uudenpäivän alasajo alkanut jo kauan sitten. Ohjelma
      pyörii käytännössä nuorten pienipalkkaisten näyttelijöiden varassa. Käsikirjoittajat vaihtuneet ja juonikuviot huonontuneet.

      • sekopäistätouhua

        Mielestäni Uusi Päivä on mennyt vain parempaan suuntaan muutaman vuoden takaisen uudistuksensa jälkeen. Tarkoitan siitä suurta uudistusta kun julkaistiin tuo nykyinen tunnari ja kuvauksesta tuli erityisesti elävämpi ja värikylläisempi.

        Itse olen siinä käsityksessä, että UP:tä tulisi vain 2018 kevääseen saakka. Varmaa tietoa ei ole.

        Ja oli miten oli HALUAISIN EDELLEEN HUOMAUTTAA, että Sarja on Ylen katsotuimpia sisältöjä ollut jo monta vuotta. Mikäli Yle tosissaan haluaa säästää niin eikö kannattaisi nyt viimeistään myydä sarjan oikeudet vuodesta 2018 eteempäin jollekin muulle. Aivan varmasti tällä vielä pienen lisäsäästön saa aikaiseksi. Samalla joku muu toimija joko herättää sarjan vielä uudelleen henkiin tai sitten vain ottaa sarjan "palveluunsa" näytettäväksi uusintana. Jos nyt mitetitään puhtaasti sarjan lopettamisen myötä saatavaa maksimi säästöä ja kertaluontoista lisätuloa.


    • lilovits

      eiks sitä tule kyl vielä 2018 vuoden loppuun jonka jälkeen se loppuu kokonaan

    • tätäkömehalutaan

      Ensin Syke sitten UP. Sykettä seurasin vain muutamia jaksoja, UP:ta hieman enemmän. Molemmat sarjat lukeutuivat Ylen suosituimpiin kotimaisiin sisältöihin. Sen sijaan Yle on päättänyt jatkaa Siskonpetisarjaa. Eikö jatkossa voisi tehdä lopettamispäätökset jo 2 kauden jälkeen.

      Facebook tykkäykset on 13.6.2017 klo. 10:57
      Siskonpeti: 29 301
      SYKE: 54 878
      Uusi Päivä: 74 502

      Tämäkin todistaa sitä järjettömyyttä TV ja Areena katsojalukujen lisäksi. Kun tekijöillä ja näyttelijöillä olisi vielä lisäksi ollut halua jatkaa (Sekä UP & Syke), Ylessä päätettiin toisin. Sykkeen jatko jossain suoratoistopalvelussa tai muulla kanavalla voi ehkä olla vielä mahdolinen, mutta UP ilmeisesti kuopataan kokonaan vuonna 2018. Sarjallekin kun saattaisi olla vankan fanipohjan myötä ottajia, mutta se tarkoittaisi sitä että Yle päästäisi (myy oikeudet) UP:n oikeuksista irti eikä hautaisi niitä omaan kassakaappiinsa ja täyttäisi televisiota uusien jaksojen sijaan vuodesta 2018 eteempäin vain Uuden päivän uusinnoilla.

      Tätäkö me halutaan. Kun kyseessä on Yle sillä mitä katsojat haluavat ei ole mitään väliä, koska raha tulee jokatapauksessa.

    • ppppppppppppppppppppp

      Höpö höpö. Kotimaiset sarjat ovat aivan kaameita. Kaikista käsittämättömintä "UP":ssa oli aina se, että missä olivat kaikki homopojut ja -miehet? Yksi bi-nainen joskus aikanaan ei lasketa. On hyvina epärealistinen kuvaus nykyajan jokaisesta yhteisöstä, erityisesti nuoria pikkukaupunkilaisia kuvaavassa sarjassa, lol.

      • Caoinvaiyerwesyes

        Ovat tai eivät, mutta suosittuja kuitenkin.
        UP:llä muuten on tämän viestin kirjoitushetkellä jopa enemmän tykkääjiä Facessa kuin Salkkareilla, jolla on vain 48 269.

        Sitä varten on ihan omat sarjansa ja elokuvansa Mega pp... Kai sä sen tiedät


      • ikuinenupfani

        Uusi päivä on paras ohjelma monen mielestä!!!Siis kaikki fanit nyt yhessä puolustetaan up. En ymmärrä miks vaikka nelonen tai maikkari ei osta sitä itelle ku kuitenki on huippu sarja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2524
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      299
      2229
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2082
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1791
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1701
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1659
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      115
      1321
    Aihe