Aihe

Milloin Jukola saadaan Nurmijärvelle?

Jukola_Nurmijärvelle

Jukolan suunnistuskilpailu on Suomen suurin suunnistuskilpailu. Jo pelkästään suunnistajia tapahtumassa on n. 20 000. Lisäksi huoltojoukot ja yleisö. Tapahtuma on massiivinen spektaakkeli, huikea läpi yön kestävä trilleri.

Jukola on lainannut nimensä Nurmijärveltä Aleksis Kiven tarinoista. Myös miesten osuuksien määrä (7) ei ole sattumaa. Nurmijärven olisi aika nostaa profiiliaan ja järjestää Jukola.

Tässä hahmotelmaa:

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14878383/jukola-nurmijarvelle-onnistuisiko

Kunna päättäjät ja Rajamäen Rykmentti, herätys!!

8

110

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • karmaatouhua

   Pitäisi kieltää pesintäaikana tuollaiset tapahtumat, luonnonrauha tuhotaan tuollasella massatapahtumalla.

  • kannatetaan

   Jukola on Suomen suurin urheilutapahtuma. Presidentti Niinistökin tulee paikalle. Hyvinkäällä oli Jukola 2010 ja silloin Kytäjän kisakeskukseen vedettiin kunnallistekniikka (vesi ja viemäri) sekä voimalinja. Se oli kuin 40 000 ihmisen telttakaupunki. Oli kaupat, ravintolat ja saunat auki läpi yön.

   Jukola Nurmijärvellä olisi kyllä aikamoinen piristysruiske.

  • eiikinäenää

   Ei se kyllä Kytäjälle mikään piristysruiske ollut. Omavarainen leiri , rajoitti vielä paikallisasukkaiden kulkemistakin. Siivoomiset siitä jäi lopulta vain paikallisille käsiin, siinä se.
   Piristysruiskeena sitä Kytäjällekin markkinointiin, mutta esim. Kytäjän kioskin myynti romahti, koska tie oli poikki, eikä asiakkaita päässyt sinne kulkemaan.
   Luonto kyllä tärvääntyi sen sopulilauman jäljiltä.

   • zsxddf

    Totta turiset.


   • jukola_aktiivi

    No ei kioskin elämä ole yhdestä viikonlopusta kiinni varsinkin kun rakennus- ja purkuporukka piti kioskin kiireisenä viikkokausia.


   • pitäisilaillakieltää
    jukola_aktiivi kirjoitti:

    No ei kioskin elämä ole yhdestä viikonlopusta kiinni varsinkin kun rakennus- ja purkuporukka piti kioskin kiireisenä viikkokausia.

    Höpön pöpön, ei ollut kioskilla mitään rakennusporukoita. Muutenkin Jukolasta ei tosiaan ole mitään hyötyä paikkakunnalle, koska tuovat kaiken tullessaan, koko tapahtuma on hermeettisesti sisäsiittoinen , paitsi tarvitsevat suorituspaikan, jona k tallovat kuin sonnilauma.


   • Variantti

    Miksei, Palojoen ympäristössä ei tosin ole kovin haastavia maastoja, joten sinne ei varmaankaan tuota voisi ajatella, vaikka A. Kivi sieltä kotoisin olikin. Kiljavan alue voisi sopia hyvinkin tuohon tarkoitukseen. Perinteisesti PV: n viestirykmentti on hoitanut Jukolan tietoliikenteen, joten siltäkin osin sijainti olisi hyvä, Riihimäeltä on Kiljavalle melko lyhyt matka.


  • xcvbnqw

   Ei koskaan Nurmijärvelle koska liian köyhä kunta kaikilla mittareilla eli kaikki retajaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   18760
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   366
   6912
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2059