unico minkälainen paikka mikä palkka

umpeloo

pitäs saada töitä ja rahaa kokemuksia tästä virmasta

40

999

Vastaukset

 • Sanotaan, että kaoottinen, huonosti organisoitu tehdas väliaikasratkaisun oloisessa hallissa. Tuotantomäärät ylisuuria verrattuna tehtaan todelliseen kapasiteettiin. Palkka trukkikuskina oli n.9,5€ tunti. Ihan hyvä työporukka, silloin kun ite olin hommissa. Vaikkakin porukka vaihtui hyvin tiuhaan. Kuitenkin varmasti parhaita matalan palkan työpaikkoja alueella. Jos sietää hommasta toiseen pompottelua pienellä palkalla, suosittelen kokeilemaan. Ylitöiden tekoa odotettiin lähettämössä vakiona, mutta sen suhteen kannatti pysyä tiukkana jos ei sitä halunnut tehdä.

 • Tyypillinen halpatyöala, mitä tässä maakunnassa muutenkin on. Sopii täkäläiselle kouluja käymättömälle juntille, jolle riittää kunhan jotain ryyppyrahaa saa.

  Eteläsuomessa vastaaviin työpaikkoihin ei ole enää pitkiin aikoihin saanut suomalaisia, vaan vastaavat työpaikat ovat ns halpamaista tulleiden henkilöiden hommia.

  Etelä-Pohjanmaa on varmaan ainoa paikka, missä tuollainen hanttihomma kelpaa vielä suomalaiselle. Kai täällä eletään niin tynnyrissä, ettei paremmasta osata edes kuvitella.

 • Vuokratyön kautta matala palkkatyötä. Jos oot valmis pieneen palkkaan ja lyhkääsiin pätkätöihin nii mikäs siinä. Porukkaa tuloo ja menöö mutta son selevä että jos vähä enämpi saat muualta lähdet sinne. Kansainvälinen paikka nykyään. Johto persiistä, ei mitää jatkuvuutta, sekoilua riittää

  • Kansainvälinen paikka, tiedätkö miksi?
   Kerronko?
   No kerron, suomesta ei löydy enää ammattitaitoista porukkaa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kansainvälinen paikka, tiedätkö miksi?
   Kerronko?
   No kerron, suomesta ei löydy enää ammattitaitoista porukkaa.

   Ammattitaitoa ja asennetta saa kun maksaa niistä käyvän hinnan. Jos vähän maksaa vähän saa. Mutta jatkakoon sähläystä koko firma. Kaikki ei kestä päivänvaloa tässä firmassa.


 • Eli normi härmä paikka 10e pala kauhavaa

 • Ei saa kymppiä tunnilta 9-9,5

  • Etelä-POHJANMAALLA SUOMEN PIENIMMÄT PALKAT KERTOO PALKKAVERTAILU.KAINUU .LAPPIKIN MENEE OHI.

   10.20 EUR.


 • Kertoo jotakin porukan älykkyys osa määrästä.Ei se oo tyhmä joka maksaa vaan se joka teköö

 • No joo ei mikään ihanne nuan paikkana ja rakennuksena, kesällä kuuma talvella kylmä, mutta mä sain vuosia siellä duunarina 13 egee tunnilta että aivan keskivertoa kansakoulupohjalta ja töitä tosiaan on koko ajan.

 • Niinkö sitä vaan "mennään" johonkin töihin? Ja ensin kysellään netissä palkkoja ym. kun voisi ensin kysyä edes että voisko edes saada niitä töitä?

  Ei ennen kyllä tällasella asenteella pärjännyt. Töitä otettiin vastaan mitä saatiin eikä naristu työoloista vaan oltiin tyytyväisiä kun oli edes jotain työtä. Nykynuoret luulee että on työnantajan velvollisuus palkata näitä "työmarkkinoiden halutuimpia" tyyppejä jotka mielestään "joutuu" matalapalkka-hommiin ihan työnatajien vääryyttä vaan, vaikka olis selevää johtaja-ainesta...

  Eikös voisi ajatella että jos ei oo esim. käynyt mitään kouluja tai ei saa koulutustaan vastaavaa työtä niin vois olla iloonen että on edes jotain, mutta kun nuorten pitää vissiin heti päästä johtajaksi, ilman koulutusta, työkokemusta ja minkäänlaisia näyttöjä? Ei kai työnantaja oo perustanut firmaa sen tähden että sillä olis joku velvollisuus tarjota kaikille halukkaille huippuhommia korkealla palkalla ja vielä ilman ylitöitä?

  • Niin se on, tyvestä puuhun noustaan. Tämä tuntuu nykymaailmassa unohtuneen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niin se on, tyvestä puuhun noustaan. Tämä tuntuu nykymaailmassa unohtuneen.

   Hyvä työpaikka


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hyvä työpaikka

   Tyypillinen kepulaisten markkinasosialismityöpaikka joka pyörii tukiaisilla.1000 patjasetistä duunarin osuus on 10 euroa.Ei enää koskaan kymmenen viiskyt egee


 • Tätähä tämä pohojalaanen yrittäjyys nykyään on!

  Leheres kauhistellaan, jotta ei saara mistään työntekijöitä ja rekrytoirahan ulukomailta, kun ei suomalaasista löyry tekemähän töitä!

  No sitten suomalaanen menöö työhaasttatteluun ja kun kerrotahan palakka, niin on siinä pakko duunarin niäleskellen sanoa, jotta ei millään viittis päivää käyttää töis ja illalla lähtiä keräämään pulloja, tai kerijäämähän ja soittamahan haitaria lidlin etehen!

  Puusepät lähtöö pohojanmaalla 8,70€/h ja esimerkiksi Ammattiluokkahitsarille maksetahan vain11€/h. Ja jos ei vaarita mitään koulutusta, niin kyllä se palakka jää siihen 10€/h

  Sitä ei varmahan nämä yrittäjät tajua, jotta kun tuollaasia palakkoja maksaa, niin ei siinä työlääsellä oo varaa enää mitään ostaa ja siitä seuraa taas alamäki, kun ei oo ostovoimaa työväenluokassa!

  Sitten vielä herrat ihimettelöö, kun kasvukeskukisiskin jää asunnot ostamati! Ei tuollaasella 10€/h millään pysty ostamahan yli 170t€ maksavaa kerrostalokolmiota!

  Herroolle kertyy kokoajan vain lisää ja lisää ja ny ruvetahan jo verottajankin osalta suojelemahan näitä isoorikkahia ja jätetään niiren verotierotkin julukaasematta! Taitaa porvaria ittiäkin hävettää, kun koko suomi saa tietää, paljonko on ilijenny herra/rouva työntekijänsä selekänahaasta itteelleen raapia!

  Sitten vielä nämä muualta tullehet työntekijät vääristää koko työnteon. Tullahan halapamaasta, johon perhe jää asumaan ja siälä on niillä pienet kulut. Tänne tullahan töihin ilolla 8.70€/h, kun täällä asutahan kimppa kämpäs, 6-8 ihmistä jakaa asumiskulut ja kuljetahankin yhyrellä autolla, joka on ulukomaan rekisterissä. Kaikki rahat lähetetähän kotopuolehen ja joka lomalla ajellahan kotia. Meikäläisille ei jää näistä turistityöntekijöistä, kun rupia per....een!

 • Yli 30v työkokemuksella eri yrityksissä yhdyn edelliseen kommenttiin.

 • Ulukomaan työlääset jokka ajeloo Viron kilipisillä autoolla vois eres rekisteröörä ne suomehen niin sais valtio autoverorahaa niistä

  • No mukavaahan se on...tehdastyö. Aamulla pätkääset leiman korttii ja aina tiärät mihinkä koneelle meet mitä teet ja kuinka kauan. Ja palakka tuloo säännöllisesti. Piäni mutta tuloo varmasti kaharesti kuus.
   Ei oo ollu valittamista.
   Porukka mukavaa ku ei piänistä piittaa eikä juarua turhia


  • Anonyymi kirjoitti:

   No mukavaahan se on...tehdastyö. Aamulla pätkääset leiman korttii ja aina tiärät mihinkä koneelle meet mitä teet ja kuinka kauan. Ja palakka tuloo säännöllisesti. Piäni mutta tuloo varmasti kaharesti kuus.
   Ei oo ollu valittamista.
   Porukka mukavaa ku ei piänistä piittaa eikä juarua turhia

   Totta tuoki..parempi näin ku työttömänä


 • Johtoportaassa vika ku eivät arvosta työntekijöötä. Maksavat niin huonua palakkaa ettei mitää rääpyä ja itte ajellahan uusiilla komeella autoolla beeämveetä se olla pitää ja isua

 • Varsinkin pohojanmaalla tämä tuttu ilmiö.Ristus notta mersuhan se pitää olla köyhät kyykkyyn.Kyllä härmästä löytyy muutama kohtuu palkkaa maksavakin yritys.

 • Maksaako ne niille mamuulle samaa palakkaa ku suamalaasille 9€?

  • Luultavasti saavat sen minimin mitä kehtaavat maksaa eli noin 8.50 eur.tunti.
   Työskentelemällä Unicolla saat unicon unettomat yöt kaupan päälle koska sillä palkalla ei elä kyläkoiraPönssekaan.Sos.luukku kutsuu.
   Töihin saa tulla mutta palkkaa ei makseta.
   Kun työnantaja on maksavinaan palkkaa niin minä olen tekevenäni töitä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Luultavasti saavat sen minimin mitä kehtaavat maksaa eli noin 8.50 eur.tunti.
   Työskentelemällä Unicolla saat unicon unettomat yöt kaupan päälle koska sillä palkalla ei elä kyläkoiraPönssekaan.Sos.luukku kutsuu.
   Töihin saa tulla mutta palkkaa ei makseta.
   Kun työnantaja on maksavinaan palkkaa niin minä olen tekevenäni töitä.

   Kehtaamisesta ei näillä oo tosiaakaan kiinni.
   Ei oo tyhymä se joka vähä maksaa vaa se joka vähällä tuloo.
   ja Rekat ajaa tavaraa virosta minkä kerkiää suomalaasta laatua siinä syntyy


 • Kaoottinen työpaikka kuin joku sanoi. Tavarat sekaisin ja tavaraa mistä tehdä puuttuu vaikka välillä kaikki paikat täynnä tavaraa ja niin sekaisin. Sekavat on myös ohjeet tehtaanpäälliköltä varmaan saa sekavia ohjeita ylempää. Välillä ei päätä ei häntää, mutta jos ei välitä ja pieni palkka riittää niin mikäs siinä sitte on muovin paloja nostella tai puuta naulata vuokratyöläisenä.

 • Paska firma, Paskempi johto. PASKIN PALKKA. ei mulla muuta

 • Hjuva Virma. Ma Viron poika teeb baljo homma ja saab enembi palka puti puht käteeb

  • Tämä! Koska loppuu vilppi ja petos?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tämä! Koska loppuu vilppi ja petos?

   Vika on työntekijässä jos ei saa palkkaa toiset on tekenivään toiset tekevät jopa enemmän kuin on käsketty kyllä työnantajat sen näkee vaikka ei ole paikalla tekijän palkka nousee tekemättömän ei ihan hyvä systeemi työttömän sosiaalietuudet ovat vain liian hyvät eivät kannusta työn tekemiseen varmaan olisi kannattanut jatkaa koulutusta olis parempi palkka että pitäis kattoa omaan päähän ?


 • Välttäkää ny hyvät ihimiset tätä firmaa. Työlääsiä pompotetahan milloon mihinkäkin. Hommia tehtääs jos olis mistä tehrä aina puuttuu jotaki. Palakka aivan surkia. Johto tai sen puutos menöö yli hilseen täysin päätöntä kaoottista kuten joku sano ennemmin. Hyvä veli järjestelmä pelaa. Lisä hommaa tiskin alta mutta ei kaikille harvoolle ja valituulle vaan. Pimiää touhua kaikki tyynni.

 • Mahtavaa paikkaa kaikil hyv ol ko ol huanoo paskoo. BMW

 • Kyllon taas palijo kateellisten paskapuhetta. Karavaani kulukoo ja koirat haukkuu. Perustakaa kommarit itte firma ja ottakaa sinne tyälääsiä kovilla palakoolla. Stanan mersu persut

 • Itte oot kommari. Huijjjareita kaikki vilungin pelaajia

  • Persu oot pohojammnaan persu ku et ymmärrä notta piänellä palakalla saa piänen tyäpanokse


 • On syvältä ja poikittain

 • Viäläkö käyttää hyväksi työpajalaasia halapatyövoimana

  • Luultavasti näin.Menkää Ideaparkkiin.Siellä saa hampurilaisten kasaaja 11 euroa tunnilta ja kahvilan kahvinkaataja.munkin antaja saa myös sen 10,80 euroa tunti.


 • No ei todellakaa saa, korkeintaan saa imeä omistajan slaikkaria

 • Paistan mieluummin pizzaa tai hampurilaasia ja ranskalaasia ku meen unicolle Saa ainaki mahan täytöhön. Severon pizza poika mannekiinina pelle

  • Serkun likka pääsi Ideaparkin pikaruokapaikkaan hommiin.Tienaa 11.20 euroa tunnis ja 30 tuntia viikkotyöaika.
   Unicolla saman rahan eteen pitää tehdä 48 tuntia töitä


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.