unico minkälainen paikka mikä palkka

umpeloo

pitäs saada töitä ja rahaa kokemuksia tästä virmasta

176

3164

  Vastaukset

  • Sanotaan, että kaoottinen, huonosti organisoitu tehdas väliaikasratkaisun oloisessa hallissa. Tuotantomäärät ylisuuria verrattuna tehtaan todelliseen kapasiteettiin. Palkka trukkikuskina oli n.9,5€ tunti. Ihan hyvä työporukka, silloin kun ite olin hommissa. Vaikkakin porukka vaihtui hyvin tiuhaan. Kuitenkin varmasti parhaita matalan palkan työpaikkoja alueella. Jos sietää hommasta toiseen pompottelua pienellä palkalla, suosittelen kokeilemaan. Ylitöiden tekoa odotettiin lähettämössä vakiona, mutta sen suhteen kannatti pysyä tiukkana jos ei sitä halunnut tehdä.

  • Tyypillinen halpatyöala, mitä tässä maakunnassa muutenkin on. Sopii täkäläiselle kouluja käymättömälle juntille, jolle riittää kunhan jotain ryyppyrahaa saa.

   Eteläsuomessa vastaaviin työpaikkoihin ei ole enää pitkiin aikoihin saanut suomalaisia, vaan vastaavat työpaikat ovat ns halpamaista tulleiden henkilöiden hommia.

   Etelä-Pohjanmaa on varmaan ainoa paikka, missä tuollainen hanttihomma kelpaa vielä suomalaiselle. Kai täällä eletään niin tynnyrissä, ettei paremmasta osata edes kuvitella.

  • Vuokratyön kautta matala palkkatyötä. Jos oot valmis pieneen palkkaan ja lyhkääsiin pätkätöihin nii mikäs siinä. Porukkaa tuloo ja menöö mutta son selevä että jos vähä enämpi saat muualta lähdet sinne. Kansainvälinen paikka nykyään. Johto persiistä, ei mitää jatkuvuutta, sekoilua riittää

   • Kansainvälinen paikka, tiedätkö miksi?
    Kerronko?
    No kerron, suomesta ei löydy enää ammattitaitoista porukkaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kansainvälinen paikka, tiedätkö miksi?
    Kerronko?
    No kerron, suomesta ei löydy enää ammattitaitoista porukkaa.

    Ammattitaitoa ja asennetta saa kun maksaa niistä käyvän hinnan. Jos vähän maksaa vähän saa. Mutta jatkakoon sähläystä koko firma. Kaikki ei kestä päivänvaloa tässä firmassa.


  • Eli normi härmä paikka 10e pala kauhavaa

  • Ei saa kymppiä tunnilta 9-9,5

   • Etelä-POHJANMAALLA SUOMEN PIENIMMÄT PALKAT KERTOO PALKKAVERTAILU.KAINUU .LAPPIKIN MENEE OHI.

    10.20 EUR.


  • Kertoo jotakin porukan älykkyys osa määrästä.Ei se oo tyhmä joka maksaa vaan se joka teköö

  • No joo ei mikään ihanne nuan paikkana ja rakennuksena, kesällä kuuma talvella kylmä, mutta mä sain vuosia siellä duunarina 13 egee tunnilta että aivan keskivertoa kansakoulupohjalta ja töitä tosiaan on koko ajan.

  • Niinkö sitä vaan "mennään" johonkin töihin? Ja ensin kysellään netissä palkkoja ym. kun voisi ensin kysyä edes että voisko edes saada niitä töitä?

   Ei ennen kyllä tällasella asenteella pärjännyt. Töitä otettiin vastaan mitä saatiin eikä naristu työoloista vaan oltiin tyytyväisiä kun oli edes jotain työtä. Nykynuoret luulee että on työnantajan velvollisuus palkata näitä "työmarkkinoiden halutuimpia" tyyppejä jotka mielestään "joutuu" matalapalkka-hommiin ihan työnatajien vääryyttä vaan, vaikka olis selevää johtaja-ainesta...

   Eikös voisi ajatella että jos ei oo esim. käynyt mitään kouluja tai ei saa koulutustaan vastaavaa työtä niin vois olla iloonen että on edes jotain, mutta kun nuorten pitää vissiin heti päästä johtajaksi, ilman koulutusta, työkokemusta ja minkäänlaisia näyttöjä? Ei kai työnantaja oo perustanut firmaa sen tähden että sillä olis joku velvollisuus tarjota kaikille halukkaille huippuhommia korkealla palkalla ja vielä ilman ylitöitä?

   • Niin se on, tyvestä puuhun noustaan. Tämä tuntuu nykymaailmassa unohtuneen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin se on, tyvestä puuhun noustaan. Tämä tuntuu nykymaailmassa unohtuneen.

    Hyvä työpaikka


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä työpaikka

    Tyypillinen kepulaisten markkinasosialismityöpaikka joka pyörii tukiaisilla.1000 patjasetistä duunarin osuus on 10 euroa.Ei enää koskaan kymmenen viiskyt egee


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tyypillinen kepulaisten markkinasosialismityöpaikka joka pyörii tukiaisilla.1000 patjasetistä duunarin osuus on 10 euroa.Ei enää koskaan kymmenen viiskyt egee

    Virheet vie kaiken ja hakee charter lennoilla nuoria miehiä "pakolaisia leireiltä".


  • Tätähä tämä pohojalaanen yrittäjyys nykyään on!

   Leheres kauhistellaan, jotta ei saara mistään työntekijöitä ja rekrytoirahan ulukomailta, kun ei suomalaasista löyry tekemähän töitä!

   No sitten suomalaanen menöö työhaasttatteluun ja kun kerrotahan palakka, niin on siinä pakko duunarin niäleskellen sanoa, jotta ei millään viittis päivää käyttää töis ja illalla lähtiä keräämään pulloja, tai kerijäämähän ja soittamahan haitaria lidlin etehen!

   Puusepät lähtöö pohojanmaalla 8,70€/h ja esimerkiksi Ammattiluokkahitsarille maksetahan vain11€/h. Ja jos ei vaarita mitään koulutusta, niin kyllä se palakka jää siihen 10€/h

   Sitä ei varmahan nämä yrittäjät tajua, jotta kun tuollaasia palakkoja maksaa, niin ei siinä työlääsellä oo varaa enää mitään ostaa ja siitä seuraa taas alamäki, kun ei oo ostovoimaa työväenluokassa!

   Sitten vielä herrat ihimettelöö, kun kasvukeskukisiskin jää asunnot ostamati! Ei tuollaasella 10€/h millään pysty ostamahan yli 170t€ maksavaa kerrostalokolmiota!

   Herroolle kertyy kokoajan vain lisää ja lisää ja ny ruvetahan jo verottajankin osalta suojelemahan näitä isoorikkahia ja jätetään niiren verotierotkin julukaasematta! Taitaa porvaria ittiäkin hävettää, kun koko suomi saa tietää, paljonko on ilijenny herra/rouva työntekijänsä selekänahaasta itteelleen raapia!

   Sitten vielä nämä muualta tullehet työntekijät vääristää koko työnteon. Tullahan halapamaasta, johon perhe jää asumaan ja siälä on niillä pienet kulut. Tänne tullahan töihin ilolla 8.70€/h, kun täällä asutahan kimppa kämpäs, 6-8 ihmistä jakaa asumiskulut ja kuljetahankin yhyrellä autolla, joka on ulukomaan rekisterissä. Kaikki rahat lähetetähän kotopuolehen ja joka lomalla ajellahan kotia. Meikäläisille ei jää näistä turistityöntekijöistä, kun rupia per....een!

  • Yli 30v työkokemuksella eri yrityksissä yhdyn edelliseen kommenttiin.

  • Ulukomaan työlääset jokka ajeloo Viron kilipisillä autoolla vois eres rekisteröörä ne suomehen niin sais valtio autoverorahaa niistä

   • No mukavaahan se on...tehdastyö. Aamulla pätkääset leiman korttii ja aina tiärät mihinkä koneelle meet mitä teet ja kuinka kauan. Ja palakka tuloo säännöllisesti. Piäni mutta tuloo varmasti kaharesti kuus.
    Ei oo ollu valittamista.
    Porukka mukavaa ku ei piänistä piittaa eikä juarua turhia


   • Anonyymi kirjoitti:

    No mukavaahan se on...tehdastyö. Aamulla pätkääset leiman korttii ja aina tiärät mihinkä koneelle meet mitä teet ja kuinka kauan. Ja palakka tuloo säännöllisesti. Piäni mutta tuloo varmasti kaharesti kuus.
    Ei oo ollu valittamista.
    Porukka mukavaa ku ei piänistä piittaa eikä juarua turhia

    Totta tuoki..parempi näin ku työttömänä


  • Johtoportaassa vika ku eivät arvosta työntekijöötä. Maksavat niin huonua palakkaa ettei mitää rääpyä ja itte ajellahan uusiilla komeella autoolla beeämveetä se olla pitää ja isua

  • Varsinkin pohojanmaalla tämä tuttu ilmiö.Ristus notta mersuhan se pitää olla köyhät kyykkyyn.Kyllä härmästä löytyy muutama kohtuu palkkaa maksavakin yritys.

  • Maksaako ne niille mamuulle samaa palakkaa ku suamalaasille 9€?

   • Luultavasti saavat sen minimin mitä kehtaavat maksaa eli noin 8.50 eur.tunti.
    Työskentelemällä Unicolla saat unicon unettomat yöt kaupan päälle koska sillä palkalla ei elä kyläkoiraPönssekaan.Sos.luukku kutsuu.
    Töihin saa tulla mutta palkkaa ei makseta.
    Kun työnantaja on maksavinaan palkkaa niin minä olen tekevenäni töitä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luultavasti saavat sen minimin mitä kehtaavat maksaa eli noin 8.50 eur.tunti.
    Työskentelemällä Unicolla saat unicon unettomat yöt kaupan päälle koska sillä palkalla ei elä kyläkoiraPönssekaan.Sos.luukku kutsuu.
    Töihin saa tulla mutta palkkaa ei makseta.
    Kun työnantaja on maksavinaan palkkaa niin minä olen tekevenäni töitä.

    Kehtaamisesta ei näillä oo tosiaakaan kiinni.
    Ei oo tyhymä se joka vähä maksaa vaa se joka vähällä tuloo.
    ja Rekat ajaa tavaraa virosta minkä kerkiää suomalaasta laatua siinä syntyy


  • Kaoottinen työpaikka kuin joku sanoi. Tavarat sekaisin ja tavaraa mistä tehdä puuttuu vaikka välillä kaikki paikat täynnä tavaraa ja niin sekaisin. Sekavat on myös ohjeet tehtaanpäälliköltä varmaan saa sekavia ohjeita ylempää. Välillä ei päätä ei häntää, mutta jos ei välitä ja pieni palkka riittää niin mikäs siinä sitte on muovin paloja nostella tai puuta naulata vuokratyöläisenä.

  • Paska firma, Paskempi johto. PASKIN PALKKA. ei mulla muuta

  • Hjuva Virma. Ma Viron poika teeb baljo homma ja saab enembi palka puti puht käteeb

   • Tämä! Koska loppuu vilppi ja petos?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä! Koska loppuu vilppi ja petos?

    Vika on työntekijässä jos ei saa palkkaa toiset on tekenivään toiset tekevät jopa enemmän kuin on käsketty kyllä työnantajat sen näkee vaikka ei ole paikalla tekijän palkka nousee tekemättömän ei ihan hyvä systeemi työttömän sosiaalietuudet ovat vain liian hyvät eivät kannusta työn tekemiseen varmaan olisi kannattanut jatkaa koulutusta olis parempi palkka että pitäis kattoa omaan päähän ?


  • Välttäkää ny hyvät ihimiset tätä firmaa. Työlääsiä pompotetahan milloon mihinkäkin. Hommia tehtääs jos olis mistä tehrä aina puuttuu jotaki. Palakka aivan surkia. Johto tai sen puutos menöö yli hilseen täysin päätöntä kaoottista kuten joku sano ennemmin. Hyvä veli järjestelmä pelaa. Lisä hommaa tiskin alta mutta ei kaikille harvoolle ja valituulle vaan. Pimiää touhua kaikki tyynni.

  • Mahtavaa paikkaa kaikil hyv ol ko ol huanoo paskoo. BMW

  • Kyllon taas palijo kateellisten paskapuhetta. Karavaani kulukoo ja koirat haukkuu. Perustakaa kommarit itte firma ja ottakaa sinne tyälääsiä kovilla palakoolla. Stanan mersu persut

  • Itte oot kommari. Huijjjareita kaikki vilungin pelaajia

   • Persu oot pohojammnaan persu ku et ymmärrä notta piänellä palakalla saa piänen tyäpanokse


  • On syvältä ja poikittain

  • Viäläkö käyttää hyväksi työpajalaasia halapatyövoimana

   • Luultavasti näin.Menkää Ideaparkkiin.Siellä saa hampurilaisten kasaaja 11 euroa tunnilta ja kahvilan kahvinkaataja.munkin antaja saa myös sen 10,80 euroa tunti.


  • No ei todellakaa saa, korkeintaan saa imeä omistajan slaikkaria

  • Paistan mieluummin pizzaa tai hampurilaasia ja ranskalaasia ku meen unicolle Saa ainaki mahan täytöhön. Severon pizza poika mannekiinina pelle

   • Serkun likka pääsi Ideaparkin pikaruokapaikkaan hommiin.Tienaa 11.20 euroa tunnis ja 30 tuntia viikkotyöaika.
    Unicolla saman rahan eteen pitää tehdä 48 tuntia töitä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Serkun likka pääsi Ideaparkin pikaruokapaikkaan hommiin.Tienaa 11.20 euroa tunnis ja 30 tuntia viikkotyöaika.
    Unicolla saman rahan eteen pitää tehdä 48 tuntia töitä

    11,20 €/h* 30 h = 330€
    9,50 €/h * 30 h = 285€
    Samas ajas pikaruokalas 45€ enemmän, melkeen +16% enempi, jokaanen voi tuosta miettiä kumpi paree


  • aika surkia paikka

  • Oottako miettiny, jotta nämä firmat on valmiita maksamaan henkilöstövuokrausfirmoille ISOJA summia, josta henkilöstövuokrausfirma maksaa TYÖNTEKIJÄLLE minimi palkkaa ja vetää itse välistä H Ä V Y T T Ö M I Ä S U M M I A! No, kun työntekijä sitten jää alkuperåisen firman työntekijäksi, minimipalkalla ja firma säästää sen 50%, kun ei tarvi maksaa henkilöstövuokrafirmalle...... No työntekijä vittuntuu ja lähtee...Ja taas aletaan alusta.....

   TYÖNANTAJAT HALOO!!! Palkatkaa itse ja maksakaa samaa palkkaa, kun vuokrafirmoille, niin saatte hyviä työntekijöitä, jotka sitoutuvat teidän palvelukseen pitkiksi ajoiksi!

   Nim. Palkalla se työläinen elää!!

   • Nyt puhut ASIAA!!

    Itse ole yrittäjä ja nämä vuokrafirmat on täyttä kusetusta! Imevät hyvän työntekijän nahasta voittonsa ja henkilostökulunsa! Maksavat minimipalkkaa ja itse veloittavat PALJON enemmän! Jokainen voi käydä katsomassa, mitä vuokrafirma veloittaa yritykseltä! Nämä vuokrafirmat ovat työmaekkinoiden mätä omena! Niin työnantajalle, kun työntekijälle!

    Firma, joka repii voittonsa rehellisiltä työntekijöiltä, rehellisiltä työnantajilta, on kyllä työelämän musta pekka! Kummallekin, työntekijälle ja antajalle jää musta pekka käteen... Vuokrafirma repii voitot, ilman mitään riskiä..... HERÄÄ SUOMI!


  • Vuokrafirmat työllistää! Itse olen tehnyt vuokrafirmoille töitä useita vuosia! Ok, firma vetää välistä ja itse olen saanut vain TES minimipalkkaa, ei etuja, kuten normi työntekijä, eikä paljon muitakaan etuja! No hyviä puolia, palkka maksaeaan aina ajallaan. Työteveys hoidossa, aina ei saa kiinnii ketään, kenelle ilmoittaa, että on sairas ja päivä tai pari menee omalle kontolle...No on se työnteosta maksettava... Jotenkin kyllä tuntuu, että itselle jää todella vähän ja henkilöstövuokrausfirma imee kaiken voiton.. Työ on työtä, väliäkös sillä, elääkö sillä!

  • On työelämä aika heikos mallis jos se on ainut etu että saa palkkansa ajallaan.

  • Palkka se on pienikin palkka mutta rajansa kaikella. Henkilövuokraus on firmoille kannattava tapa siirtää henkilöriskit sille toiselle firmalle eli vuokrafirmalle. Hinta on kova mutta ei riskiä narisevasta saikuttavasta myöhästyvästä työlääsestä. Vuokrafirmabisnes on tämän maan helpointa ja kannattavinta bisnestä ja että ne maksaa justiin sitä palakkaa mitä se vuokraaja niille sanoo. unico täs tapauksesa

  • kuka vähänki järjissään oleva menee töihin unikolle ei kukaan

  • Johdolla ei johtolankaa päätöksis täysin päätöntä touhua vailla mitään lokiikkaa. Kaaos hätä kiirus olevinaan kun ei mikää oo järjestykses niin hätähän siinä on. Sekaasin ja tavaraa puuttuu mutta huomenna tai ylihuomenna kuulemma tuloo lisää. Kun tierettäis mitä ja mistä... Huomenna ; oho no nyt tuli tuota jota ei tarvita no koittakaa keksiä sille paikka . Ylihuomenna sitä tarvitaan ja kukaan ei tiedä onko tullut jos on niin mihinä se on.

   • Toihan on ihan tavallista tehtailla🤣🙄


  • Hjuuva töö paikka, palka hjuva, ma ole uks virolaane ei halpatöö 9€ hjuuva

  • Voi yhyren kerran! Kyllä suomalaasia työlääsiä pojethan oikeen urakalla! Tuollaasia paskoja alle 10€ tuntipalakkoja kehtaa vaan maksaa kunnon riisto porvari! Kyllä suomalaanen työnantaja, joka ei pysty maksamaan ihimisille yli 12€ tuntipalakkaa, niin kannattaa kyllä miettiä, kannattaako ikänä yrittää!

   OTTAKAA NYT YRITTÄJÄT PÄÄ POIS OMASTA PERSEESTÄ! Maksakaa työläisille kunnon palkkaa ja ottakaa ittelle vähän vähemmän ja saatte suomen taas nousuun.... Myös porvarit näihin talkoisiin!

   Paskaakos yrittäjät itkee, jotta ei saa työvoimaa, kun ei maksa kunnon palkkaa! Työvoimapula on 100% kusetusta! Mikäli maksettais, niin työvoimapula olis pelkkää sanojen helinää....

  • olin töissä unicolla enkä siitä paljon muille huudellu hävetti olla siellä

  • Olin myös töissä unicolla. Voin sanoa että minut huijattiin sinne. Luvattiin kymmenen kaunista ja komiaa. Mikään lupauksista ei toteutunut. pelkkää sanahelinää ja paskapuhetta, sitä siellä riittää. Hyvää joulua kuitenkin mutta ei niille...

  • Ei se oo hölömö joka kusettaa vaa se jota kusetetahan

  • Hävettääs olla unikolla töis 9 euron palakalla jolla ei eres jauhelihaa saa ku paketin.

  • Menisin unicolle töihin mutta en pääse. Oon kommunisti. Tykkäisin tehdä töitä etnisesti erilaisten ihmisten kanssa eli virolaisten, venäläisten ja vokkilaisten kanssa. Oon myös kova tupakoimaan mutta unicolla kuulemma saa poltella milloin vain, kukaan ei tuu sanomaan. Oon vähän lusmu myös mutta kyllä 9,5 euroo on ihan hyvä. Oppisi kansainvälisyyttä myös samalla ja ostaisin myös bmw:een kunhan säästäsin ensin.

   • Ei ole sitten sun paikka, siellä tehdään töitä kovalla tahdilla eikä turhia tupakka tai muita taukoja pidetä.


  • mistä säästät

  • Unicolla on hyvät palkat ja mahtava ilmapiiri. Hienoa tehdä töitä kun tehdään yhdessä ja kunnon laatua!

   • kumpi poijiista kommentoi


   • Anonyymi kirjoitti:

    kumpi poijiista kommentoi

    Unico on Kauhavan ja sen takia koko pohojanmaan paras firma. Ei tartte muualle vilkuilla kun on parhaas paikas töis ja tietää että hommaa piisaa.


  • No ei oo häävit duunipaikat kauhava härmä akselilla ha ha.

  • Ompa kuitenki töitä! Sulla ei taira olla. Mulla on ja firma tarjuaa kaffit eikä tupakkitauoolla oo niin väliä. Palakka on aina ollu aijjoos tilillä, ei oo tarvinnu liiton rahoja orotella. Unico on paras.

  • Huh, juuri olen kirjoittamassa työhakemusta ompelijaksi kun näyttävät hakevan... onneksi tulin lukemaan niin saa poistaa koko hakemuksen. Ajattelin että ajat olisi jo muuttuneet ja palkka noussut sielläkin mutta ei...

   • Jatkuva haku päällä koska vaihtuvuus on niin suurta. Miksi vaihtuvuus on suuri? Erittäin epäselvä työnjohto ja huono palkkaus. Ei oikein muuta lisättävää... ihmiset äänestää pankkitilillään ja oman työnsä arvostamisen vähyydellä ja lähtee heti muualle joa vähääkään paremman paikan saa.


  • Mahtava paikka kökällä teherähän minkä keriithän ja taatusti kaikki kiky tunnit päälle.

  • Haetaan hölömöjä töihin fiksut ei 9€ lähde

   • Onko tosiaa palkka tuota luokkaa?


  • Jumankaut ylihämäräs saa 10e.

  • Hämäräs on aina komiampaa. Mutta kantakauhavan unikolla on hommat ojennukses ja palakat kohorillaan. Työlääset on tekevinään koska omistajat on maksavinaan

  • Kun nei ny vaan lapualaasekki hae unikolle töihin. Kaikki haluaa patjantäyttäjiksi huippupalakoolla 9,36€ liittoorava korotusten jäläkeen komiaaaaaaaa

  • On se tuo 9 palkkana aika pieni jo on perhettäkin.Tuntuu oleva aika takapajula nyt sekä tästä eteenpäin Kauhava alueena jos tänne ei saada yrityksiä joilla on pakanmaksukykyä.Työpaikat tuottaa samoja tuotteta kehitysmaiden kanssa jotain korkeammman jalostusasteen yrityksiä alueelle pitää saada.
   Eihän tuosta jää kellekkään mitään kouraan loputkin porukasta muuttaa parempiin ansioihin muualle.

   • MSK groupkin toimii Suomessa mutta maksaa samanlaista palkkaa kun Kiinassa tai Intiassa.


  • Kyllä pussijouset ja vahtomuovi on highteghiä ja palkkoja vois nostaa mutta ei ole halua nostaa kun ressukoita riittää

  • Ulukomaita myöten haetaan työntekijöitä. Ei tartte osata mitään. Kunha pirät turpas kiinni ja teet niska limas töitä. Saat saman ku suomalaiset JOPA 9,5€ tunnis. Plus asuntoetu ja viisumit kans.

  • Ei oo totta. Poijjaat taas asialla

  • Tämon kyllä mahtava perinteenen firma! Pikkujouluuski myyntimies puristeloo tyttöjä persiistä ja ehkä tissiistäki.

  • Onha unico ny heittämällä kauhavahärmän paras työpaikka. Ei paljo hommat paina. Lusmuan päivät pitkät. Ketään ei kiinnosta mutta ei muakaan . palkka juoksee Mutta mä en.

  • Tuo myyntimiäs on ku lihapulla jolla kaks tikkua jalakoona.

   • Myyntimies tietää pitsat ja pimiät pisnekset. Ei kannata sille ruveta. Käy pian huanosti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myyntimies tietää pitsat ja pimiät pisnekset. Ei kannata sille ruveta. Käy pian huanosti.

    Hah mälli matti se on. Lihapulla tikuulla. Pitsakeisari persiistä puristelia. Pisnesmies jumankauta nääs ja tiskinalta kans


   • Pohojammaan kovin myyntitykki on unikon myyntimikki-hiiri


  • Hienosti siellä osatahan rakentaa semmonen ilimapiiri, notta vähänkään tyhmempi teköö kyllä epätoivoosena hommia niska limas, niin kauan ku jaksaa. Jos vaikuttaa notta sillä alakaa raksuttaa päänupis, mutta olis vielä riistettävää jäljellä, saattaa ilimaantua pimiä poonus tai jotain pientä jolla saarahan tekjälle sellaanen olo, notta se olis jotakin velekaa. Kovalla työtahrilla ja ilimaasilla ylitöillä saattaa saara paremman homman. Sekin homma on paree vaan unikolle ittellensä. Siellä ei makseta paremmin ku joillekin jokka osaa pelata täysillä samanlaasta likaasta peliä ja auttaa näin virmaa nyhtämhän enemmän duunareista.

   • Tuos on enemmän kun totuuden siemen. Niillä harvoolla joilla raksuttaa todellakin omat boonukset juoksee, ollaan hissunkissun ja ollaan hyvää pataa. Ressukat ei tajua kuka kusettaa ja ketä.


  • Pisnes on pisnestä. Halavalla työlääset. Halavemmalla tavarat mistä tehrään jos ne ei oo loppu. Poonukset persiinnualioolle tiskin alta samoon ylityät. Hämärää hommaa. Ei muuta

  • Tuloo surku kun hyvää firmaa mollataan. Kateellisten puheita niitä riittää.

  • Uniko on hyvä firma. joka tasolla saa sählätä ja säätää. Johto on ihan ulalla mitä firmas oikiasti tapahtuu Ei tapahru mitään järkevää ku yks kaveri saa touhuta tehtaan piällikkönä vuoresta toiseen

  • Vilunki firma, kierrä kaukaa jos vähänkään ajattelet omilla aivoilla

  • viäläkö tuloo vettä sisälle onko kuuma onko kylymä onko hometta?

  • Kaikkea löytyy! Vettä, paskaa, hometta. Talvella kylmä ja kesällä kuuma keskiarvona kaik kunnos. Itte vähä fikstaan paikkoja niin saa halavalla eikä tartte nii välittää ku palakat on niin pienet. Ainahan ne voi mennä muualle ei meillä ooo pakko olla

  • On tehtaita ja firmoja jois homma toimii ja , no , sitten on Uniko, sielä ei toimi mikään

   • Kyllä siellä jonkun täytyy toimia kun pääkaupunkiseudun huippuhotellitkin hankkii kaikki tarpeensa sieltä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä siellä jonkun täytyy toimia kun pääkaupunkiseudun huippuhotellitkin hankkii kaikki tarpeensa sieltä.

    Hotellithan ei osta ku halvinta pa.kaa se on fakta. Mieti ite jos ostat 200 huoneeseen sänkyt, maksatko 199e vai 299e nii ostaako hotellit laatua sun mielestä


  • Kyllä 9,5 eurua riittää niin saa ylähuulen lisäksi lauvantai makkaraa leivän päälle. Muu on turhaa sanoo sänkykeisarit

  • Uniko on lummukkalaasten ja härmäläästen ameriikka kaikki on komiaa patjat ja palakat

  • kannattaa kattoa jotakin muuta!

  • Kerran mietin haenko Unicolle töihin. En hakenut enkä ikinä enää mieti tuohon läävään hakemista niin huonosti mulla ei mee toivottavasti ei sullakaan.

  • Unikol o hyvä ihmise ol. E tööt paina ja palka o hyva.

  • Ketjun perusteella ihan normi pohojalaane isäntävetoone firma. Isäntä on maksavinaan ja duunari on tekevinään. Molemmat tyytyväisiä?

  • Duunarille Kvan paras On Unico

  • mikäs toiseks paras näitä hikari pajojahan täälä piisaa

  • Parhaat sängyt ja patjat Kauhavalta. Toiseksi parhaat Hästenssiltä!

  • Paikkakunnan kovin patjanpanija saa paikan palakka o hyvä liki paras näillä kulumilla

  • Rohkiasti vaan hakemaan hyvää työpaikkaa Unicolta. Tee oma päätös. Älä anna näiden ruikuttajien vaikuttaa.

   • noo pojat pojat


  • Unikon mamuulla Koronaa,,, ja myyntimiähellä pullos Coronaa

  • Mersupersuko se on tuo myyntimiäs joka hoitaa vilunki pelit ja pitsat vaikka tiskin alta

  • Tehtaan johto on pihalla mitä tehtaas tapahtuu ei mitää kun kukaan ei välitä mistään

  • Cauhavan Corona Wapaa Wyöhyke Uniko mamulandia

  • Ei kait kukaan täysjärkinen ole Unicolla töissä, niin on sekavaa suhmurointia päivästä toiseen.

  • Mäkin haluun unikolle kaikki mun kaverikki on siällä

  • Onko lamautus

  • Hienojen ihmisten hyvien johtajien huippupaikka eiku huippupalkka

   • San severino kaikilla mausteilla


  • Ehdottaisin kokeilemaan, niin se selviää.

  • Ei hommat paina lomaalu on mukavaa ja lusmuulu töis. molemmat onnistuu unikolla

  • Törkiää menua unikon ompelijoos parit hutsut

   • tämäpä alakoo kiinnostaa, jospa hakis vaikka töitä


  • Pienen ihimisen paras tyäpaikka koko härmäläästen ameriikas on uniko. Ei hommat paina eikä tuu väsy ku pomoolla jokka on aiva pihalla mitä virmas tapahtuu ku ei tapahru mitää ku aina on joku loppu ja pian tuloo lisää jos joku o muistanu tilata ja kiirus on niin notta ny kelepaa lomaalla

  • Lomaa lomautuksia lusmuilua ja pirullisen epäseleviä ohojeita huippupalakalla. Suasittelen

  • Onko bisnesmiäs lomautettu ku ei oo enää sellillä näkyny. Vai onko löytäny paremmat pisnekset

  • Urakalla pääsee helposti 18-20e tunti

  • ha ha

  • Ei osaa sanoa

  • Ei oo Oikiaa urakkapalkkaa kun eivät osaa laskea.

   • Ei urakkaan mitään laskutaitoa tarvita, paiskii vain lujasti hommia ja kun kellokalle käy niin tekee kaikkien aikojen tuotantoennätyksen niin että kaikki työkaveritkin saavat tehdä reippaasti töitä aina ja iänkaikkisesti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei urakkaan mitään laskutaitoa tarvita, paiskii vain lujasti hommia ja kun kellokalle käy niin tekee kaikkien aikojen tuotantoennätyksen niin että kaikki työkaveritkin saavat tehdä reippaasti töitä aina ja iänkaikkisesti.

    Joo. Paitti että omistajat niin pihejä ettei ota kellokallea vaikka pitääs just nuosta syistä mitä sanoit. Tai teht.pääl on samaa sorttia eikä älyä :0)


  • Hae niin tiedät eikä tartte täälä kysellä

  • Koko Härämänmaan PARAS tyäpaikka o . Uniko näi o!

  • Emmä ny tiärä palio puhetta vähä tekoja nii piäni palakka o hyvä

  • Nyt siälä ainakin tarkenoo, kaamia sauna en menisi mistään hinnasta

  • Joo siis ihan hämärä paikka.. Tee sitä eiku tee sittekki tuota.. Talvella siellä jäätyy ja kesällä paistuu.. Muka laatua tehdään mutta jos ihmiset tietäs että mimmoses homeluolas sitä joutuu olee ni voi voi.. tosiaa jotain kympin saa tunnilta.. Surkia paikka ku joutuu kuunnella valittavaa työtoveria kuinka kaikki on niin surkiaa ja tuoki joutuu tehä sitä ja tätä...

   • Son sillon keskimäärin hyvin Älä valita turhasta. Ei sielä pakko ooolla, mee pois,muttet tairapäästä ollenkaa sisää.
    Päällikkö on kuutamolla


  • surkea paikka

  • Täys vitsi koko firma. Johtajat myyntimies ja tpäällikkö kaikki samaa vilunkipeliä pitää ja hölömöt ei tajua

  • Höpö höpö ei sulla oo aikomusta töihin mennä kun et oo ikään ollut oot sosiaali pummi !

  • Tämon täys vitsi koko firma. Kuse..sta koko rahalla. Komiaa ollahan muttei kunnon palakkoja viittitä maksaa. Kansa on niin tyhymää että tuloo töihin puali iliman. Ressukoota ku ovat.

  • Näinhän se täälä päin tapana

  • Jos sekavaa johtamista haluat nii mee unikolla siälä sitä piisaa. Mee tuanne tee tuata. Eiku sittenki sinne ja tällääästa naulaat täs ny tämän päivän. Jep moon naulaavinaan ei kukaa tajua

  • Kukaan täys järkinen ei varmaan tuonne töihin mee. :D

  • Potkuja persiille ja lomalappuja kouraan, komiaa

  • Joko lomautukset ja lopputilit on jaettu?

   Voisin hakia töitä ku kova työmiäs oon

   • No mutta älä valita. Olisit käyny kouluja niin olis hyvä palkka.


  • Jos käy kouluja pääsöökö unikolle töihin. Voisin laskia patjat joka päivä ja sitte mennä myyntimiähen kans sellille lopuksi päivää

  • Ei tartte kouluja käyrä ja pääsöö unikolle huippuhommiihin jokaane pano... eiku tyämies

  • Mä en usko näitä juttuja että olis paska paikka. Mä tierän sen!
   Kusetusta ja tyhjiä lupauksia

   • Se on teheras! Siälä kuuluuki olla tympiää ja ja siälä pitääki kituuttaa piänellä palakalla ja yrittää kestää vit..aisia tyäkavereita vaikka järki lähtis!
    Eikä se ikää muuksi muutu!
    Jaa mistä tiärän..? Ku itte oon siälä töis!
    Enkä meinaakkaa lähtiä ettimhä parempaa!!
    Ihimisen elämän kuuluu olla kurjaa rankkaa ja köyhää!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on teheras! Siälä kuuluuki olla tympiää ja ja siälä pitääki kituuttaa piänellä palakalla ja yrittää kestää vit..aisia tyäkavereita vaikka järki lähtis!
    Eikä se ikää muuksi muutu!
    Jaa mistä tiärän..? Ku itte oon siälä töis!
    Enkä meinaakkaa lähtiä ettimhä parempaa!!
    Ihimisen elämän kuuluu olla kurjaa rankkaa ja köyhää!!

    Hianua että oot löytäny vertaases paikan. Ruurinkeksijöören ameriikka on Uniko.
    Johtajat kusettaa ja myyntimiäs panoo pikkujoulus haisemahan


  • Kyllä mä niin miäleni pahootin ku en päässy unikolle hommihin. Notta ilimaaseksiko olis pitäny tulla notta olis kelevannu.
   Vuokrafirman kauttako tuanne vaan pääsöö töihi?

  • Pohojalaaseen tapaan iliman tietenkin sehän pääasia että saa olla.

  • Mul ei oo verokorttia nii pääsenkö unikolle ylitöihin

   • joo alipalkalla ylitöihin


  • Ylitöitä kortilla kannata tehdä. Se on bisnes mikä kannattaa. Pääsispä Unicolle.

  • Kyllä ylitööt on hyvät lisät. Alkaaa taas olla pimiämpää nii kerkiää paremmin unicolle viikonloppusi hommihin. O hyvä paikka paras sanon mä

   • Joo onse hyvä ja paree tili ku tyättömyys korvaus


  • No eihän tuola toimi mikää! Johtajat ihan kujalla mitä firmas tapahtuu No eipä oo oma firma. Piirin suurin näläkäpalkalla pitävät väkipakolla onnettoman surkeita ihimipoloosia patjahommis. Onneksi kaikki ei oo kirijoos ja kansiis niin bisnes pyörii paremmin.

  • En ikinä kuuna päivänäkää koskisi pitkällä tikulla unikon tyäpaikkoohin.
   Huijareita kaikki tyynni

  • Metsäteollisuuden vanavedessä unikolla palkkaneuvottelut heti käyntiin!
   Ainii ei oo ketään kenen kanssa neuvotella, no jatketaan poijjaat samalla sanelupolitiikalla.
   Köyhät kyykkyyn

   • tyhjästä on paha nyhjästä


  • Unikolla voi ottaa lunkisti tyämaalla. Ketää ei kiinosta. Surkia ihimisen surkia paikka.

  • Joko Unicolle voi taas päästä töihin? Mitä kautta sinne kannattaa hakea, että pääsee?

   • Hehkumuovilla oli sirkusta palkat.Taisi olla Kauhavan ja koko maakunnan huonoimmat.
    Jätkät painoi melkein urakka tahtia ja alle 20 markan tuntipalkalla.Olin kesätöissä kunnalla ja sain 22.50 markkaa tunnilta ja 7 tunnin työaika mutta palkan sai 8 tunnilta.
    Nämä Pohjanmaan NS. Isäntien kökkä ja talkoohommat tiedetään ympäri Suomea.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hehkumuovilla oli sirkusta palkat.Taisi olla Kauhavan ja koko maakunnan huonoimmat.
    Jätkät painoi melkein urakka tahtia ja alle 20 markan tuntipalkalla.Olin kesätöissä kunnalla ja sain 22.50 markkaa tunnilta ja 7 tunnin työaika mutta palkan sai 8 tunnilta.
    Nämä Pohjanmaan NS. Isäntien kökkä ja talkoohommat tiedetään ympäri Suomea.

    Eikös ollut Yli-pelkosten pulju.


  • Kyllä son niin notta tyänteko kannattaa aina.
   Mutta ei sentähäre näläkä palakalla niinku unikolla.
   Tai onhanny niitäki pölövästiä jokka tuanne menöö

  • Täs on firma johona tehrähän eikä meinata,mä tierä kummoon siä hommis. On valoosia ja hämämpiä hommia.

   • Pohjanmaalla on kaikki työt tehty aina talkoilla.
    Siksi täällä duunari tienaa vähiten Suomessa.
    Kainuu ja nälkämaakin ajaa ohitte.


  • just näin ja sit ihmetellään ku kukaan ei rakenna eikä osta taloja.

  • No kyllä unikolla tienaa jotta voi taloon rakentaa. Pitää rakentaa vaan aika pieni, leikkimökki!

  • No emmä tierä kaveri ollu tuala töis niin sanoo notta ihime touhua.
   Välillä kauhia kiirus ja välillä ei oo mistä teherä.
   Palakka. No vuakrafirmat ny maksaa mitä maksaa jos oot kova neuvottelia niin kymppi tunnis jää haaveheksi.

  • Kauhavan kauheen paikka olla töis! Piänen piäni palakka ja piänen piänillä aivoolla varustetut pomot

  • Kyllä moon tuanne töihin päässy.
   Mutta viälä tyytyvääsempi moon ollu ku pääsin pois!!
   Koko seutukunnan p.skin paikka olla töis son fakta!

   • Äläkääs ny noin pahasti Unicosta puhuko. Saarisen Olavi loi sakulonin lähes tyhjästä ja työllisti valtavan määrän ihmisiä.moni perhe sai sieltä leipänsä.Nostan hattua Saarisen pojille tällaisena aikana järjestää töitä todella monille.Ei työnantajallakaan niin helppoa ole.Arvostan Unicoa.olisiko kivempi olla työttömänä.onhan laiskana olokin hetken mukavaa.T.Seppo Ylitalo.


  • Kyä o kauhavan p@skin paikka olla hommis.
   Piäntä ihimistä ketuttaa ku ei arvosteta tyäta jota teet nii o piänet palakat.

  • Noniin Ilkka-P:n mukaan ompelu siirtyy virosta suomeen.
   Mutta ei Kauhavalle vaan Kankaanpäähän.
   Pääasia että Suomeen.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7828
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5293
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4216
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3145