Huonosti toteutettu onnettomuuskohtaus

Pilkunviilaaja

Miten Emma löysi Jamesin niin helposti metsästä ja miksi heidän piti päätyä sillalle?
Miten hentoinen Emma sai työnnettyä raskastekoisemman Jameksen sillalta alas kaiteen yli. Kaiteen yläreuna oli Jamesin vyötärön korkeudella?
James tippui sillalta kuin olisi seisonut kaiteen päällä ja kaatunut siitä selälleen. Jos olisi tipahtanut työnnöstä, niin olisi pyörähtänyt, eri tavalla ja suoraan alas.
Miksi kaikki emmerdalelaisten onnettomuusautojen ajajat katsoivat ennen onnettomuutta puhuessaan kyydissä olijaan. Nooh, itse aina katson ajaessa ja puhuessa eteenpäin.
Miten sattuikin niin paljon emmerdalelaisia sille moottoritielle?
Sumu poistui välillä ja taas tuli uudestaan. Kun Ashley katseli Emmaa sillalle sumussa, niin samaan aikaan auringonpaiste loisti Ashleyn naamaan.
Piercen autoon törmäsi pakettiauto melkoisella voimalla eikä käynyt pahemmin.
Paddyllä oli verenhukkaa ja autossa jalat jumissa, mutta istui sairaalassa "vain" käsi paketissa.
Miten Lachlan pääsi peräkontista pois, kun ei päässyt kuivalla maalla? Sai toki jesarin ja narut irti aiemmin.

Niin ja onhan kyseessä TV-ohjelma, mutta olisi voinut toteuttaa paremmin.

18

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kainosyytön

      En tiennytkään, että Emmerdalen vieressä on noin vilkas tie.
      Eikä kukaan nähnyt valkoasuista hahmoa sillalla! Cainia sen sijaan syytettiin.

      • EnadNeze

        Yleensä ajavat Hottenista ja Hotteniin sellaist tietä, jolle ei mahdu kahta autoa rinnakkain.


    • Katsoja123

      Niin ja oikeassa elämässä poliisit olisivat tutkineet vaimon alibin perusteellisesti koska yleensä puoliso on aina syyllinen. Tarkistaneet puhelutiedot, valvontakamerat, ..yms. Mutta tämähän onkin vaan tv-sarja ja jännityksen pitää säilyä pitempään.

      • typeräjuoni

        Mistä Emma sai niin paljon morfiinia, eihän ollut edes töissä, kun vahti Jamesia ja pojathan olis käyneet, jos Emma ois ollut töissä. Emma on niin hentoinen ja hoikka, että James olis voinut poistua talosta, milloin vain. Semmoinen kasa autoja ja porukkaa, kyllä jonkun muunkin olis pitänyt nähdä Emma. Mitenkäs Emma on taas ihan normaali, ei oikeat hullut pysty noin esittämään normaalia.


    • Viilanhöylääjä

      Emma löysi Jamesin kompassin avulla. Sillalle päädyttiin, koska se kutsui kulkijoita. Emma sai Jamesin alas sillalta, koska on pieni mutta pippurinen. Sitäpaitsi, hän on salaa käynyt salilla. Ajajat katsoivat kyydissä olijaan, koska se on maan tapa. Moottoritielle sattui paljon kyläläisiä, koska he kaikki halusivat koeajaa vastavalmistuneen tien. Sumu poistui siksi, kun autot ajoivat niin kovaa, että ilmavirta sai sen hetkeksi väistymään. Ashleyn naamaan ei osunut auringonpaiste, vaan uskonmiehen valaistus. Piercen auto ei ollut moksiskaan, koska se on valmistettu lähes saman kaavan mukaan kuin KITT. Paddy istui sairaalassa "vain" käsi paketissa, koska on kovempi jätkä kuin kukaan uskookaan. Paketoitu käsikin oli itse asiassa vain hämäystä. Lachlan pääsi takapaksista pois, koska on friikki.

      Toteutuksessa ei mitään vikaa. Vika on mitään tajuamattomissa katsojissa. Sitäpaitsi, kyseessä ei ole tv-ohjelma, vaan salakatselu.

      • pppppppppppppppppp

        Poistakaapa höpinät.


      • NeljätoistaCruijff

        Aloitus on tehty 2,5kk sitten. Varmaan mietit kommenttejasi niin kauan...


      • Viilanhöylääjä
        NeljätoistaCruijff kirjoitti:

        Aloitus on tehty 2,5kk sitten. Varmaan mietit kommenttejasi niin kauan...

        Oletko ajatellut, etteivät kaikki asu Suomi24:sen Emmerdale-palstalla kellon ympäri, oli sitten kesätauko, tai ei? Jotkut saattavat käydä palstalla vaikkapa ihan ensimmäistäkin kertaa, jolloin näkevät viestitkin ensimmäistä kertaa. Onko siis sääntö siihen, että kuka ja milloin saa vastata mihinkin viestiin? Ja mitä suureen pohdintaasi tulee, niin en. En miettinyt niin kauaa, vaan tuli itse asiassa hyvin spontaanisti.

        Pohditaanpa sitten tuota höpinöiden poistoa. Aloittaja sepustaa, kuinka huonosti toteutettu kohtaus oli, ja hän kyseenalaistaa useampiakin kohtia. Minä sen sijaan annoin vastauksia tapahtumiin. Jos joku sanoo niitä höpinöiksi, niin yhtälailla aloittajan teksti on samanlaista höpinää; hänhän kyseenalaistaa draamaa. Jos draamasarjan juonet voi tuolla lailla kyseenalaistaa älyttömiksi, niin samantien koko sarjan voi leimata höpinäksi, joten tämän myötä koko palsta on yhtä höpinää, joka joutaisi poistaa. Eihän minun näkemykseni tapahtuneesta ole yhtään sen enempää höpinää kuin realistiseksi tarkoitetun draaman epärealistiset epäkohdat. Itse asiassa koko palsta on jatkuvaa, melkeinpä, valitusta
        siitä, kuinka typeriä juonenkäänteitä sarja on täynnä. Miksi siis porukka repii perseensä, jos annan selityksiä selittämättömiin epäkohtiin? Pohdipa sitä nyt vaikka seuraavat 2,5 kuukautta.


      • Emmeäysiysistäalkaen

        "Vika on mitään tajuamattomissa katsojissa"
        Kuulutko heihin?


      • Viilanhöylääjä
        Emmeäysiysistäalkaen kirjoitti:

        "Vika on mitään tajuamattomissa katsojissa"
        Kuulutko heihin?

        Ah, sitä on oikein otettu tunteisiin tuon myötä. En oikein ymmärrä, kuinka tuollaiset tosikot voivat katsoa fiktiivistä tv-sarjaa, josta tälläkin palstalla kirjoitetaan aloituksen kaltaisia viestejä alati? En tiedä, ehkäpä joillain on vaikeaa hahmottaa todellisuus, fiktio, huumori ja vakavamielisyys. Onhan näitä Salkkari-näyttelijöitäkin, joille mammat on tullut kaupassa ripittämään näiden roolihahmojen tekojen vuoksi. Ehkäpä täälläkin tuo huumorintaju on yhtä olematonta kuin tuollaisten henkilöiden käsitys fiktiosta.


      • häirikötPOISpalstalta

        Teini-iässä n 15v on sellainen negatiivinen vaihe että kukaan ja mikään ei ole mitään heidän mielestään ja liityy kai heidän omaan vielä vajavaiseen käsitykseen itsestään maailmasta ja asioista. Jotkut voivat olla sellaisia aikuisenakin että esim. elokuvaa katsoessa he koko ajan kiinnittävät huomionsa epäolennaisiin asioihin ja huomauttelevat ettei" tuo ole totta,tosi tyhmää jne. Elokuvissa ollessaan he selostavat tapahtumia suureen ääneen ja muka tietävät mitä tapahtuu häiriten muiden katsomista.


    • Jatkoatoteutukseen

      Jameksen hautajaisissa paistoi kirkkaasti aurinko, mutta vettä satoi kaatamalla (paikallisesti hautajaissaattueen päälle)

    • Jospa minäkin vielä vähän pohdin tuota taannoista onnettomuutta.
      Vastaan joihinkin aloittajan kysymyksiinkin. Aloittaja sanoo Ashleyn katselleen Emmaa sillalla sumussa, vaikka aurinko loisti hänen kasvoilleen. Minä ymmärsin tuon siten, että Ashley oli kolarissa saamastaan tällistä hieman sekaisin ja näki siksi hiukan epäselvästi ja utuisesti sillalla seisovan hahmon. Näytti siltä, että hän koetti kuitenkin terästää katsettaan ja lopulta näkikin selvemmin Emman hahmon, tajuamatta kuitenkaan kuka tämä hahmo oli.

      Onnettomuuden aikaan sumuakin näytti kyllä olevan. Olisiko ollut sumuinen aamupäivä, joka odotti vielä päiväksi kirkastumistaan. Eikö yorkshiressä sumuinen sää ole aika yleistä, ainakin rannikolla. Kaikki olivat kuitenkin säästä huolimatta, varhain menossa samaan aikaan liikenteessä, menossa johonkin asioilleen. Myös James oli noussut tähän kohtalokkaaseen päivään sängystään ja lähtenyt hortoilemaan, etsimään apua, mielenvikainen Emma kintereillään.

      Aloittaja ihmetteli myös sitä, miten Emma sai tönäistyä Jamesin kaiteen yli.
      Se olisi tietysti näyttänyt luonnollisemmalta, jos sillan kaide olisi ollut laho ja James olisi rysähtänyt, ei sen ylitse, vaan sen lävitse tielle Emman tönäisyn voimasta. Yhdellä jalalla hoippuva, lääketokkurainen menettää helposti tasapainonsa, tällöin moinen horjahdus kaiteen läpi tielle olisi luonnollista.

      Nyt odotamme emmerdalessa vain sitä, milloin Emma jää kiinni kaikista pahuuksistaan ja valheistaan. Emma kuuluu niihin emmerdalessa aina aikansa sählääviin kieroilijoihin ja pirullisiin hahmoihin ja siksi hänen ilkeitä temppujaan ei kauan viitsisi katsella. Sekin oli aika sydämetön temppu, kun pilasi Moiran lihatuotteet joulun alla. Vaikka Moira oli muutenkin niin allapäin ja suri Hollyn kuolemaa.
      Harmi, että Moira on niin sokea Cainin varoituksille Emmasta.
      Cain on aina sitonut ja teljennyt, kurittamiaan ihmisiä johonkin. Nyt siihen olisi kerrankin oikeasti syytä.
      Cain voisi teljetä Emman johonkin tekemästä pahuuksiaan. Ei sitä kukaan muu kuitenkaan tekisi.

      • batmani

        Käsitin että onnettomuus tapahtui iltapäivällä tai oikeastaan alkuillasta. Emman keittiön kello ainakin näytti jotain 16.00 - 17.00 heidän vielä ollessaan sisällä, en enää tarkalleen muista. Ja sairaalan kellot näyttivät jo iltaa, vaikka vielä valoisaa olikin.
        Siksi ihmettelin esim Aaronin ja Robertin autoajelua,ajelivatko vaan ympyrää, hehän kuiteskin lähtivät jo aamupäivällä liikenteeseen. Paddy ja Rhonahan tietenkin olivat jossain retkellä ja Ashley lähti iltapäivällä ristiäisten jälkeen liikenteeseen.
        Onko kukaan muuten huomannut, millaiset uudet autot ovat romujen tilalle tulleet? Vai eikö kellään ollut kaskoa?


    • Olikohan Emman ja Jamesin keittiön kello aikoineen tuolloin tarkoituksella näkyvillä?
      Jos oli, niin batmani on ollut tarkkana ja on oikeassa kellonajan suhteen.
      Itse en huomannut lainkaan kelloa seinällä.
      Silloin tällöin sarjassa näytetään kelloja ja niiden aikaa, joskus sillä ei ole mitään tarkoitusta, jos onkin, niin siihen kelloon aikaan kiinnitytetään jotenkin katsojan huomio.
      Muuten ei muihin tapahtumiin keskittyneenä ei kelloja, eikä aikoja tule koskaan pistettyä merkille. Ajankohtia tulee päätteltyä vain lähinnä, valoisuuden ja pimeyden mukaan.
      Kolarissa ruttaantuneiden autojen tilalle tulleita,uusia autojakaan en ole huomannut.

      • qöofbhtjjzjsjewdsfs

        Jaksot alkoivat 9 aikoihin aamulla ja kukin meni omille asioilleen. Robertin oli aikomus kosia Aaronia ladossa mutta Lucky sekaantui asioihin uhkailuineen Romuttamon pihassa ja hän joutui matkalle mukaan. Hehän kävivät lähellä louhostakin jossa Lucky yritti työntää Aaronin alas veteen. Dottien ristiäiset pidettiin aamupäivällä ja palasivat kotiin mutta muistamaton Asley lähti ominpäin ajamaan autolla myöhemmin. Paddy,Moron,Rhona,Leo olivat metsäretkellä johon myös Pierce tuli.
        Kolari tapahtui iltapäivällä ja illalla kun kaikki olivat palaamassa kotiinsa kylään. Wylien tilalta oli lyhyt matka tielle jonka ylikulkusillalta James putosi alas. Syksyllä on sumuista ja oli jo ilta. James kuoli n. klo 21.40 perjantai illan jaksossa.
        Kolarissa käytettiin vanhoja autoja koska eihän nyt tuhlata rahaa uusiin. Kuvaukset tehtiin Longrossin suljetulla studio alueella Lontoon lähellä. Netistä löytyy kuvia alueista.


      • OlisKivaKatsoa
        qöofbhtjjzjsjewdsfs kirjoitti:

        Jaksot alkoivat 9 aikoihin aamulla ja kukin meni omille asioilleen. Robertin oli aikomus kosia Aaronia ladossa mutta Lucky sekaantui asioihin uhkailuineen Romuttamon pihassa ja hän joutui matkalle mukaan. Hehän kävivät lähellä louhostakin jossa Lucky yritti työntää Aaronin alas veteen. Dottien ristiäiset pidettiin aamupäivällä ja palasivat kotiin mutta muistamaton Asley lähti ominpäin ajamaan autolla myöhemmin. Paddy,Moron,Rhona,Leo olivat metsäretkellä johon myös Pierce tuli.
        Kolari tapahtui iltapäivällä ja illalla kun kaikki olivat palaamassa kotiinsa kylään. Wylien tilalta oli lyhyt matka tielle jonka ylikulkusillalta James putosi alas. Syksyllä on sumuista ja oli jo ilta. James kuoli n. klo 21.40 perjantai illan jaksossa.
        Kolarissa käytettiin vanhoja autoja koska eihän nyt tuhlata rahaa uusiin. Kuvaukset tehtiin Longrossin suljetulla studio alueella Lontoon lähellä. Netistä löytyy kuvia alueista.

        "Netistä löytyy kuvia alueista. "
        Voitko laittaa linkin tänne?


    • Buuukk

      Böøöööööö

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe