Miten suu pannaan Nato nassikat

, kun joku tälläkertaa Feikki Snowden USA:sta vuodattaa tahallisesti nippukaupalla Suomen Nato-jäsenyys sekoiluista dokumentteja esimerkiksi vuosilta 2007-08? Homma varmaan hoituu siten, että samalla vuodatetaan muitakin asiakirjoja, ympäri maailmaa.....

Good Night.

c u

-masson.

http://www.masson.info

4

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisään

      Taitaisi mennä muutama henkilö törkeästä maanpetoksesta istumaan 13 vuodeksi Linnaa ja koko ammatti kunnan häpeä. Virkamiehienkin pitäisi talaissa Nato-kysymyksiä ymmärtää muitakin asioita, kuin vain omaa kuitenkin melko kapea-alaista alaansa. Yhden alan kuin vain hallitsee, ei kokonaisuutta voi ymmärtää.

      Ne on teräviä kaveritta oppimaan, mutta tulisi syventää opintoja laaja-alaisemmaksi, siksi pidemmäksi tosin ammattikunnalta puuttuu yksi tärkeä tekijä joka on: Luovuus, ennakko luulotottomuus, silloin kun se on otollista ja se, että ei pidä kaavoihin kangistua silloin kuin se on haitta enemmän kuin hyöty.

      On myös niin, että asioita täytyy katsoa eripuolilta ja eri näkökulmista tapahtumat voivat olla arvaamattomia, ei tarvita, kuin lievästi tärähtänyt uusi USA Presidentti ja joudutaan antamaan nappi otsaan juuri itse koulutetuille sotilaille, jossain lapissa.

      On toki niitäkin jotka ymmärtävät osittain, mutta ovaaat sitä mieltä, että jos ei pidä USA:sta niin pitää pitää Venäjästä ja Kiinasta. Minun kutenkin täytyy sanoa, etten rauhaa rakentaessani pidä: USA:sta, Iso-Britanniasta ja ylipäätään anglosakseista, heidän lian ylpeästä toimistaan, kun nähkääs, ei ne oikein pidä meitä suomalaisia, saksalaisia ja ranskalaisia ihan tasavertaisina ihmisinäkään.

      Ne kuvittelee, siis tämä kerho Five Eyes USA, Iso-Britannia, Australia ja joku piskuinen Uusi-Seelanti, että heti kun silmät välttävät me ryhdytään Natseiksi.

      Mä voin kertoa, etten ammenna oppejani jostain ihan uudesta, suuresta ja korkeasta, joka ei ole mitään vanhan toistoa. Kuten on natsismi, sionismi, sosialismi, ne konservatismi, kommunismi jne..

      En ole nimennyt elämänkatsomustani vielä mitenkään ja ole vuosikaudet prosessoinut sitä, mutta joudutte vielä joitakin vuosia odottamaan kun kirjoitan kirjani opistani. Prosessi on loppusuoralla, mutta prosessi ei saa koskaan jäätyä.

      Jos kysymyksiä sattuu tulemaan myöhemmin yritän vastailla niihin, parhaan kykyni mukaan tiistaina, ehkä jopa jo maanantaina, mutta jos niitä ei tule, niin ei sekään haittaa tulee sitten kerta annoksella muutaman vuoden päästä kirjani jonka nimeä en vielä tiedä.

      http://www.masson.info

      Katsellaan ensiviikolla sitten ja tarinoidaan jos on tarpeen....

      -masson.
      :D
      -masson.

      • Trollitehdas

        No niinpä...


    • vieläkorjaanjalisään

      Ne kuvittelee, siis tämä kerho Five Eyes: USA, Kanada, Iso-Britannia, Australia ja joku piskuinen Uusi-Seelanti, että heti kun silmät välttävät me ryhdytään Natseiksi. Naurettavaa ja surullista, sikäli koska tosiasiassa on kysymys vallasta, eli olemmeko me suomalaiset ja europalaiset tulevaisuudessa vapaita, vai olemmeko vain riistaa ja orjia, kun meidän täytyy maksella USA:n velkoja pois? On niin monia ihmisiä, jotka katsovat vain menneisyyteen ja luulevat, että vaara voi tulla vain yhdestä sunnasta, tai lähteestä, minusta tämä on aivan väärä ajattelutapa. <kaikki toki tulee esittää diplomaattisen hienosti, muta nokkelasti, ettei jää epäselvyyksiä. EI meillä europalaisilla ole varaa haastaa riitaa kenenkään kanssa. Viime kerallakin oli niin, että USA oli Stalinin takapiruna jo vuodesta 1933. minkä takia, oliko Bolševismi mukamas jotenkin jotain parempaa /harmittomampaa, kuin Saksan jutut, jotka sentään ainakin pelastivat meidät? olivat saksalaiset noin muuten poliittisesti mitä olivat.

      Nyt lopetan ja kirjoitan aikaisintaan maanantaina,

      -masson.

    • TurhaLuulo

      Jos haluat ihmisiä linnaan niin pitää ensin olla syyte jostakin! Siihen yleensä lakastuu näiden kiiluvasilmäisyen hanke. "Väärä mielipide" kun ei riitä syytteeseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      188
      3174
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      174
      2328
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      68
      2029
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1459
    5. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      83
      1447
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      182
      1354
    7. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      99
      1275
    8. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1123
    9. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1120
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      24
      998
    Aihe