Desogestrel ratiopharm (cerazette) ja kuukautiset

Siis jumalauta mua ottaa aivoon kun neuvolassa mulle määrättiin kyseiset pillerit pari viikkoa sitten ja sanottiin että ne voi aloittaa koska tahansa vaikka pakkausselosteessa neuvotaan aloittamaan kuukautisten ekana päivänä.

No aloitin sitten heti ne. Olin siinä toivossa että kuukautiseni lakkaavat koska söin cerazettea n. 10 vuotta sitten pakkausselosteen ohjeen mukaan ja kuukautiseni loppuivat. Nyt ne ei näköjään loppuneet kun aloitin ne väärin (???). Kauheet viiltävät kivutkii.

Haluaisin tietää että oletteko te aloittaneet syömään kyseisiä pillereitä ennen kuukautisia ja onko silti kuukautiset jääneet pois? Vai onks tää mun juttu nyt ihan kustu?? En jaksa tätä veren lentämistä ja kipua ja päänsärkyä! :(

7

7680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Microluton

      Minä aloitin syömään Cerazettea kun mensut alkoi. Mensut saattoi tulla parikin kertaa kuukaudessa ja lisäksi tiputteluvuotoa ym. muita haittavaikutuksia. Lopetinkin Cerazetet ja siirryin muuhun pillerimerkkiin.

      • Minäkin ajattelin että täytyy varmaan kysyä muuta merkkiä, ihan kauheat kuukautiskivut ollut tänään, vielä normaalia kovemmat mutta verta ei vuoda kuin ihan tiputellen vaan.


      • Microluton

        Mulla on mensujen aikaa helvetilliset kivut. Sanottiin vaan aina, jotta ota buranaa, mutta kun ei yksi auttanut eikä viittisi montaa vetää naamaan. Näin siis pienellä paikkakunnalla. Muutettuani kaupunkiin sanoin samasta asiasta ja laittovat mulle reseptin Miranaxiin. Jo yksi auttaa ja menee vain noin 5-10 min. Kannattaa pyytää Miranaxiin resepti.


    • aegshrfd

      10 vuodessa ehtii kroppa muuttua niin paljon, ettei aiemmin sopiva merkki välttämättä enää toimi ollenkaan samoin. Sivuvaikutukset ovat joka kerta yksilölliset.

      Mitä tulee neuvolan ohjeeseen, niin kyllä pillerit voi aloittaa koska vaan, varsinkin jos niitä ei käytä ehkäisyyn. Pakkausselosteen ohje taas neuvoo aloittamaan kuukautisten 1. päivänä, jotta pillereiden EHKÄISEVÄ vaikutus alkaa heti. Näin minimoidaan käyttäjävirheiden määrää. Se, koska aloittaa, ei vaikuta sivuvaikutusten määrään tai laatuun noin pidemmällä tähtäimellä. On ihan mahdollista, että vuodot jäävät myöhemmin kokonaan pois tai sitten eivät jää. Kivut saattavat myös hellittää tai sitten eivät.

    • älä

      Mullakin sama kokemus, että cerazettella eka vuos ilman menkkoja. Nyt käytössä desogestrel ratiopharm ollu 4 kk ja viimesin vuoto on kestänyt yli 3 viikkoa, nyt ilmeisesti loppumas. Pillerit lopetan tänään ihan surkeet.

    • Vuotaja

      Joo mulla sama! Söin ceracettee ja ei ollu menkkoja ollenkaa. Sitte siirryin hinnan takia desogestrelii ja menkat 2vk välein. Vaihdoin microlutoniin ja menkat alko tulla normaalisti 1krt kuussa. Ajattelin että vaihto ei siis auttanut ja siirryin takaisin hinnan takia desoon. No! Menkat alko taas tulla 2vk välein. Ja kestää pitkään. Vaihdan takas microon heti tänään!! Perkele

    • cerru

      Siis Cerzette kuurin aikana kuukautiset saattavat jäädä ihan kokonaan poiskin. Yhdistelmäehkäisypillereillä kuukautiset saa kyllä tulemaan. Minipillereillä siis ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      252
      2374
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1794
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      168
      1505
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      328
      1493
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1045
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      82
      907
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      785
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      770
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      203
      712
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      710
    Aihe