Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pakolaisvyöry tuhoaa valkoisen rodun!

kurnelius

Tämä väittämäni on täyttä totta ja siksikö se poistetaan?

NWO eli uusi maailman järjestys on lahjonut kaikki kärkipoliitikkomme ja näin tapahtuu. Uusi tyhmä kansa on sitten halpaa orjamassaa eliitille.

10

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TässäTietoa

      EU-eliitti on vasemmistoliberaalia lähes kokonaan. Sehän on kaunisteluilmaus kulttuurimarxismille ja paneurooppalaisuudelle. Noiden molempien aatteiden pääagenda on muuttaa eurooppalainen väestö ei-valkoiseksi sekaroduksi.

      Kuulostaa hurjalta, mutta totta se vain on. Siksi tuo pääagenda piilotetaan kaikenlaisen näennäishumanistisen kapulakielen alle.

      Valitettavasti kansa on yleensä liian hyväuskoista ja siksi se herää useimmiten liian myöhään puolustamaan olemassaoloaan.

      Koska koululaitoksemme ja mediamme on valjastettu tuon hämäyksen suorittamiseen. Lapset aivopestään ns. suvaitsevaisuuskasvatuksella jo kouluissa ja aikuiset valtamedian hellittämättömän propagandan avulla.

      • Asiaa puhut. Globalistit pyrkivät muodostamaan kaikkialle saman sävyn. Helppo ohjailla. Ei tarvinne enempää avata. Trumpin valinta oli isku vasten globalistien kasvoja, koska amerikkaa eivät vielä saaneet. Amerikka vie nyt valtavasti globalistien resursseja ja tämä mahdollistaa Trump-ilmiön tapahtuvaksi myös muualla ja niin käy vielä Suomessakin. Periksi ei anneta.


    • Röhkäle

      Ylläpito poistaa kaikki viestit joissa kerrotaan zionistien suunnitelmista. Arvaa ketkä omistavat Suomi 24 :?

      • En_arvaa_vaan_tiedän

        Tanskalaisomisteinen Aller-media omistaa tämän foorumin. Tarkemmin sanoen Aller-median Suomen tytäryhtiö. Siten Suomi24 on alistettu valtamedian sensuurin alle!


      • asioihin.perehtynyt
        En_arvaa_vaan_tiedän kirjoitti:

        Tanskalaisomisteinen Aller-media omistaa tämän foorumin. Tarkemmin sanoen Aller-median Suomen tytäryhtiö. Siten Suomi24 on alistettu valtamedian sensuurin alle!

        Allerin ja monen muunkin valtamedian omistajakuntaan kuuluu keskuspankkeja, joita hallitsee mm. Rothschildin, Goldmanin jne. suvut. Ei tämä ole enää uutta. Kuten eräs judeoglobalisti sanoi, "kun hallitset mediaa, hallitset kansaa." Siellä tämä nykyinen informaatiomalli on päätetty... sensurointi, muunnellut faktat puhumattakaan valheuutisista. He jopa itse julkaisevat anonyymisti valheuutisia "rasistien" nimissä, jotta saavat (teko)syyn radikalismiinsa. Heidän käsialaansa on noitavainot, joiden uhreja on oman maansa hyvinvointia puolustavat tolkun ihmiset. Keinotekoistahan se on median kautta jakaa kansaa oikeutettuihin ja jahdattuihin. Sille on täysin normaali selitys, miksi yhtäkkiä normaalit asiat muuttui epänormaaleiksi ja päinvastoin. "Hajoita ja hallitse". Sitä samaa vanhaa paskaa, joka ei koskaan mihinkään muutu.


    • ei.tule.tapahtumaan

      Niin, kyllä yritystä siihen Coudenhove-Kalergin hengessä on, mutta ei tule tapahtumaan, koska nukkuva jättiläinen eli valkoinen mies on heräämässä.

    • iuyt

      Nämä ihonväriltään ja tavoiltaan toisenlaisiksi etelässä sopeutuneet (oliko tarpeeksi korrektisti) eivät näytä olevan lainkaan pahoillaan että heidän määränsä jyrää valkoiset. Päinvastoin. Mutta he eivät ole rasisteja, koska se sana tunnetaan vain valkoisten keskuudessa. He vain jyräävät. Käy kuin neandertaaleille, jotka taisivat olla loistokavereita.

    • muumitjää

      Mitä sitte?

      • Yhki

        Mitä niin mitä sitte?


      • muumitjää
        Yhki kirjoitti:

        Mitä niin mitä sitte?

        Niin mitä sitten tosta otsikosta-pakolaisvyory-tuhoaa-valkoisen-rodun! Sitähän te katsotte kuin jotain köyhää tv-jatko-ohjelmaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe