Home Farm-Kartano 100% spekulointia+spoilereita

DaleEmmer

Perhe Valkoinen kun aika selvästi poistuu sarjasta tämän vuoden loppuun mennessä niin kartano tarvitsee uudet asukkaat. Tuodaankohan sarjaan kokonaan uusi varakkaampi perhe vai tuleeko taloon mahdollisesti sarjan historiasta tuttuja naamoja?

1) Declan on mainittu nimeltä tällä viikolla pariinkiin otteeseen sarjassa. Voisiko hän palata?

2)Kim Taten paluu? Näyttelijär Claire King on lopettamassa Coronation Streetillä ja voisi näin ollen palata takaisin Kartanon rouvaksi. Tosin ilmeisesti näyttelijällä aika pahaa henkilökohtaista skismaa Bernicen näyttelijättären kanssa että olisiko se sitten esteenä? Mutta Taten perheen osittainen paluu olisi kyllä kova juttu.

3) Olisiko Lyndon Ogbournen eli Nathan Wylden aika palata takaisin vaatimaan paikkaansa Home Farmilla. Wylde on hahmona aikalailla samankaltainen kuin Robert, joten olisi kiinnostavaa nähdä tulisiko heistä parhaat ystävät vai vihamiehet? Kävisi kummin vain katsojalle se olisi joka tapauksessa mielenkiintoista katsottavaa. Nathan Wylde olisi hahmona myös tarpeeksi tasokas esim. Rebeccan (jos hän jää ainoana Whitenä sarjaan) pariksi.

23

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rbrf

      Kokonaan uusi perhe Kartanoon on paras ratkaisu. Ei muistella vanhoja evvk. Jos joku yhteys kylään niin Robertin joku uusi kaukainen äidin puolen sukulainen jolla olisi hyvät välit Robertiin. Ei ketään vihaisia sekopäisiä velipuolia tai hämäriä tyyppejä. Claire Kingin naama on jo liian kulunut muissakin sarjoissa. Eikä nainen sovi nykyiseen joukkoon. Nathan oli ketku. Declan on mahdoton ajatus paitsi jos hän olisi Moseksen isä. Rossista pitäisi päästä jo eroon. M. Parr on yhtä wittumainen tyyppi kuin roolinsa.. Minulle on jäänyt parhaiten mieleen Kartanon omistajista Chris Tate, Noahin isä.
      Tuottajan käsitykset sarjan hahmoista todella outoja. Esim. se mitä McLeod lausui pari päivää sitten pikku Robertista lapsena oli todella uskomatonta roskaa ja tietämättömyyttä sarjan tapahtumista ja katsojia loukkaavaa sepittelyä. Sarjan palkinnot on ansaittu K.Oates aloittamilla juonilla ja hyvien näyttelijöiden ansiosta.

    • Glub

      On todella sääli, jos Whitet joutuvat poistumaan kokonaan. Jotenkin en usko, että Chrissie olisi lähdössä mihinkään, ellei Louise Marwood itse halua poistua. Iain MacLeod kyllä antaa hänen jäädä niin kauan, kuin hän haluaa.

      Jos Whitet tosiaan poistuvat, on todella haastavaa, liki mahdotonta löytää korvaava, yhtä hyvä perhe tilalle. En usko, että mikään vanha perhe palaa, entiseen ei ole paluuta, ja sopivuutta ei ole.

      Uskon, että kaikista todennäköisintä on Tim Richardsin asettuminen Kartanoon, ja aikanaan hänen ympärille rakennettavan uusi perhe.

      Mahtavinta olisi tietysti ollut Leah Bracknellin palaaminen rooliin Zoe Tatena, sääli, että se nyt Bracknellin keuhkosyövän tähden on tuskin todennäköistä, ellei hän parane siitä jonain päivänä.

      Claire King ei tule palaamaan enää Emmerdaleen koskaan. Se luku on käsitelty, ja hänen lähtönsä tapahtui niin näyttävästi aikanaan, sitä ei ole syytä muuttaa. Wyldet, Kingit, yms. ovat ikivanhoja ja käsiteltyjä, eivät enää palaa.

      Megan on tietysti loistava hahmo ja on aina kuulunut Kartanoon joka tapauksessa, mutta hänkään ei välttämättä sinne enää halua.

      En tiedä, voisiko tähän asiaan liittyä jotenkin Iain MacLeodin luvattu 'suuri yllätys', joka kääntää koko Emmerdalen ympäri akselillaan. Mikään muu asiahan se ei voi olla kuin se, että joku jota on luultu kuolleeksi, onkin elossa, heti tuli mieleen Valerie, joka olisi helppo selittääkin. Erityisesti jos Eric ja Faith alkavat juuri olla tosissaan, ja menossa esimerkiksi naimisiin, niin Valerien ilmestyminen olisi odotettavissa oleva käänne. Toinen mitä mietin, olisi ollut Jamesin elossa olo, mutta tuskin Emmerdale vesittäisi niin hienosti tehtyä tarinaa. Mikään muu ei kyllä selitä, mikä voisi vaikuttaa koko Emmerdaleen niin paljon. Ellei sitten tosiaan esim. Declan palaa, mutta meh, toivon mukaan ei, hahmo on todella nähty ja vanha jo, ja vanhaan ei pidä palata. *Ainoa* asia mikä siinä olisi hyvä, olisi se, että Megan saisi veljensä takaisin ja takuuvarmasti tulisi 100 % etusivun juonitarina. Mutta toisaalta, hänen on ja hänen tuleekin saada sellaista jo muutenkin, siihen ei Declania tarvita. Ja muita lieveilmiöitä tulee välttää.

      • UusiahahmojaVanhatEvvk

        Chrissien setä Tim R. ole miellyttävä tyyppi eikä ole rikas. Olisi huono ratkaisu pitempiaikaiseksi. Vimeossa on ollut video nähtävänä jossa nuorehko posh mies on menossa Kartanoa katsomaan osto mielessä ja puhuu korjaamolla Debbien hahmon kanssa. Tuskin valittu koska ko mies liian pitkä 195cm,pitempi kuin Moron.


      • Humoristista

        "Claire King ei tule palaamaan enää Emmerdaleen koskaan. Se luku on käsitelty, ja hänen lähtönsä tapahtui niin näyttävästi aikanaan, sitä ei ole syytä muuttaa. Wyldet, Kingit, yms. ovat ikivanhoja ja käsiteltyjä, eivät enää palaa. "
        Ovatko nuo edelliset Sinun vai tuottajan tai käsikirjoittajan päätettävissä?


      • Glub
        Humoristista kirjoitti:

        "Claire King ei tule palaamaan enää Emmerdaleen koskaan. Se luku on käsitelty, ja hänen lähtönsä tapahtui niin näyttävästi aikanaan, sitä ei ole syytä muuttaa. Wyldet, Kingit, yms. ovat ikivanhoja ja käsiteltyjä, eivät enää palaa. "
        Ovatko nuo edelliset Sinun vai tuottajan tai käsikirjoittajan päätettävissä?

        Eipä kysellä hassuja : )


      • DaleEmmer
        UusiahahmojaVanhatEvvk kirjoitti:

        Chrissien setä Tim R. ole miellyttävä tyyppi eikä ole rikas. Olisi huono ratkaisu pitempiaikaiseksi. Vimeossa on ollut video nähtävänä jossa nuorehko posh mies on menossa Kartanoa katsomaan osto mielessä ja puhuu korjaamolla Debbien hahmon kanssa. Tuskin valittu koska ko mies liian pitkä 195cm,pitempi kuin Moron.

        Chrissien setä ei ole rikas, mutta minusta hän on ihan OK, Lawrence on vain mustamaalannut häntä. Tänäänhän Chrissie ja setä jo tapasivatkin, mutta tämä salasi todellisen henkilöllisyydensä. Nettiin vuodetuissa spoilereissä Tim/Simon joutuu Luckyn ja tämän sellikaveri Gerryn kidnappaamaksi (taas yksi uhri auton takapaksiin tungettuna, onko tämä joku Yorkshirelainen perinne?!) kun yrittää tavata Chrissietä toistamiseen. Kartanoa katseleva posh-kaveri on kaikesta päätellen Simon Cottonin näyttelemä hahmo.


      • Spoilerkuvissanäkyy

        Ei ole Kartanon myynti asioia vielä. S.Cotton esittää Bryant hahmoa jolla on jotain liikeasioita Whitien kanssa mm. Rebeccan kanssa tapaamisia. Lawrence joutuu sairaalaan ja Chrissie saa tietää isästään ja lähtee pois Kartanon töistä kokonaan joten Rebecca hoitaa asioita ja tarvitsee Robertin apua elokuun alussa.


    • Reincity

      Yleisessä tiedossa on, että kartano perheineen on tuottajille murheenkryyni. Tämä johtuu osaltaan kartanon vaikeasta historiasta, mutta ennen kaikkea siitä, että on vaikea löytää perhettä, joka asettuisi kartanoon pidemmäksi aikaa.

      Kartano on toistoa niin juonikuvioiden kuin hahmojenkin osalta. Tatet, Kingit, Wyldet, Maceyt ja Whitet ovat nousukkaita, jotka ovat hiljattain luoneet omaisuutensa ja se on kihahtanut kupoliin. Lawrence White on virkistävä poikkeus kartanonherrojen joukossa, koska ei muistuta edes etäisesti Frank Tatea, Tom Kingiä, Mark Wyldeä eikä Declan Maceytä George Verneystä puhumattakaan.

      Entäpä kartanon naiset? Kim, Charity ja Rosemary kuuluvat tietenkin kartanon naistraditioon, jossa kartanonrouva on petollinen, vilpillinen ja salakavala. Natasha Wylde erottui edukseen, koska ei ollut läpensä kiero ja hän tuntui myös hahmottavan roolinsa kyläyhteisössä kartanonrouvana ja yritti käyttäytyä sen mukaisesti. Kim ja Natasha olivat nousukkaita, Charity on taas mukautunut kulloisenkin elämäntilanteen mukaisesti eri sosiaaliluokkiin. Rosemary kuului yläluokkaan jo syntymästään ja käyttäytyi arvokkaasti herättämättä pahennusta ja ilman nousukkaan elkeitä. Tämä näkyi myös kyläläisten suhtautumisessa. Siinä missä Kimiin, Charityyn ja Natashaan kohdistettiin pilkallisuutta, niin Rosemaryn asema kartanonrouvana hyväksyttiin. Chrissie on taas köyhän miehen kopio Kimistä ja Charitystä.

    • kintsukuru

      White perheen ongelma Lawrencen homo salailu ja valehtelun lisäksi hänen oman biologisen tyttärensä Rebeccan syrjiminen ja Chrissien suosiminen. Sama äiti tytöillä mutta tietenkin suosi Chrissietä,joka on ollut manipuloiva lapsesta lähtien. Perheessä on tapahtunut todennäköisesti pahoja asioita joista saamme tietää ennen perheen poistumista. Toivottavasti katsojille avataan syitä miksi näin tapahtuu kun vanhemmat syrjivät,hylkäävät oman lapsensa.
      Sugden perheessä on ollut sama ongelma. Ei verisukulainen rikollisen poika tekee kaikkensa vahingoittaakseen ja mustamaalatakseen valheillaan perheen omaa poikaa. Yrittää murhata useita kertoja perheen oman pojan,ampui isää ja murhapoltti äidin ja tappoi opettajan ym. Max King pelasti Robertin hengen tarttumalla rattiin estäen päälle ajon mutta kuoli itse. Tuon ajan tuottajan on täytynyt olla jotenkin vinksahtanut kun kehitti Sugden juonia.
      En olisi kovin luottavainen nykyiseen tuottajaan uuden perheen suhteen.

      • Sarjaakauanseurannut

        Höpö höpö, sehän on ihan päinvastoin. Manipuloiva Robert se on aina ollut kiusaamassa ja ilkeilemässä Andylle. Andy ei ole murhannut ikinä ketään, sytytti sen palon kun halusi Jackille vakuutusrahat. Ei tiennyt että siellä oli kukaan sisällä. Ja se oli kylläkin Marc Reynolds joka ajoi opettajan päälle, ei Andy. Robert on ollut teinistä asti paha ja manipuloiva kiusaaja. Andy on impulsiivinen eikä yhtä älykäs ja kiero kun Robert ja hänet helppo myös manipuloida tekemään typeryyksiä(kuten teki Ross).
        On se kumma että Robertin fanit näkevät nuo asiat niin eri tavalla ja aina tuota ketkua puolustavat, teki hän sitten mitä vaan. Sekin aina unohtuu että Robert tappoi Katien(joka oli Andyn suuri rakkaus) ja yritti tappaa Paddyn.


      • Sarjaakauanseurannut

        Ja se oli Robert joka aiheutti Max Kingin kuoleman ajamalla tahallaan Maxin ja Andyn autoa päin, Max väisti viime hetkellä mutta kuoli.


      • Älkäävääristelköasioita

        Andy ajoi autoa ja Max King istui vieressä kun Andy tahallaan ajoi autonsa päin Robertia. Max King tarttui viime hetkellä Andyn auton rattiin vääntäen ja esti näin törmäyksen ja heidän autonsa suistui tieltä kaatuen ja syttyi palamaan. Robert ei törmännyt heidän autoonsa. Valitettavasti Robert kirjoitettiin pelastamaan ensin tuottajan suosikin Andyn ja Max menehtyi.
        Poika Robertia esittänyt lahjakas Christopher Smith vaati parempaa sopimusta,eivät suostuneet, erottivat hänet ja ottivat nyky Robertin edeltäjän uudeksi esittäjäksi.
        Itse en arvosta enkä halunnut enkä halua katsoa jaksoja ennen 2014. Aika ennen sitä on arvotonta väkivaltaisista roskaa Sugdenien kohdalla.


      • Sarjaakauanseurannut
        Älkäävääristelköasioita kirjoitti:

        Andy ajoi autoa ja Max King istui vieressä kun Andy tahallaan ajoi autonsa päin Robertia. Max King tarttui viime hetkellä Andyn auton rattiin vääntäen ja esti näin törmäyksen ja heidän autonsa suistui tieltä kaatuen ja syttyi palamaan. Robert ei törmännyt heidän autoonsa. Valitettavasti Robert kirjoitettiin pelastamaan ensin tuottajan suosikin Andyn ja Max menehtyi.
        Poika Robertia esittänyt lahjakas Christopher Smith vaati parempaa sopimusta,eivät suostuneet, erottivat hänet ja ottivat nyky Robertin edeltäjän uudeksi esittäjäksi.
        Itse en arvosta enkä halunnut enkä halua katsoa jaksoja ennen 2014. Aika ennen sitä on arvotonta väkivaltaisista roskaa Sugdenien kohdalla.

        Äläpäs itse vääristele asioita kun et edes ole omien sanojesi mukaan katsonut kyseisiä jaksoja. Olen katsonut sarjaa kauan ja muistan selvästi miten kaikki tapahtui. Robert ajoi suutuspäissään suoraan Andyn ja Maxin autoa päin, Max tarttui rattiin ja väisti mutta kuoli. Jos joku tietää mistä voisi katsoa videoklipin kysesestä kohtauksesta laittakoon linkin.
        Mitä tulee Chrissieen niin hänen narttumainen käytöksensähän alkoi vasta kun Robertin pettäminen paljastui ja sitten nykyinen tuottaja halusi sitä vielä korostaa. Mainittakoon vielä että Rebecca on mielestäni hyvä hahmo ja tuleva lapsi hyvä asia. On mielenkiintoista nähdä Robert isänä. Toivottavasti ei sitten rupea juonittelemaan lasta pois äidiltään kuten Jai.


      • Ihmeellisestitehty
        Älkäävääristelköasioita kirjoitti:

        Andy ajoi autoa ja Max King istui vieressä kun Andy tahallaan ajoi autonsa päin Robertia. Max King tarttui viime hetkellä Andyn auton rattiin vääntäen ja esti näin törmäyksen ja heidän autonsa suistui tieltä kaatuen ja syttyi palamaan. Robert ei törmännyt heidän autoonsa. Valitettavasti Robert kirjoitettiin pelastamaan ensin tuottajan suosikin Andyn ja Max menehtyi.
        Poika Robertia esittänyt lahjakas Christopher Smith vaati parempaa sopimusta,eivät suostuneet, erottivat hänet ja ottivat nyky Robertin edeltäjän uudeksi esittäjäksi.
        Itse en arvosta enkä halunnut enkä halua katsoa jaksoja ennen 2014. Aika ennen sitä on arvotonta väkivaltaisista roskaa Sugdenien kohdalla.

        Tapahtuma oli kömpelösti toteutettu. Roba ajoi keskitietä päin Andyn ajamaa autoa ja Andyn kyydissä oli Max. Andy olisi voinut pysåyttää auton välttääkseen onnettomuuden sen sijaan, että ajoi autoa eteenpäin ja ihmetteli, miksi Roba ajaa heitä päin. Summa summarun; Lopputilanteeksi haluttiin Maxin kuolema ja siksi piti tehdä noin...


      • DaleEmmer
        Ihmeellisestitehty kirjoitti:

        Tapahtuma oli kömpelösti toteutettu. Roba ajoi keskitietä päin Andyn ajamaa autoa ja Andyn kyydissä oli Max. Andy olisi voinut pysåyttää auton välttääkseen onnettomuuden sen sijaan, että ajoi autoa eteenpäin ja ihmetteli, miksi Roba ajaa heitä päin. Summa summarun; Lopputilanteeksi haluttiin Maxin kuolema ja siksi piti tehdä noin...

        Itse en koskaan lämmennyt käenpojalle, varsinkin viimeisinä vuosina hän oli lähinnä vastenmielinen, hakkasi vaimoaan ja järjesti velipuolensa murhan, joka onneksi meni kuitenkin lopulta piirun verran pieleen. What's on TV-lehti haastatteli Kelviniä eilen ja vaikkei tuosta jutusta kauheasti asiaa saa irti niin paluu Emmerdaleen kuulosti (ONNEKSI!) aika epätodennäköiseltä. Enimmäkseen puhuu moottoriurheilu-urastaan jutussa. Linkki ohessa (englanniksi) jos joku haluaa lukea:
        http://www.whatsontv.co.uk/emmerdale/emmerdale-news/kelvin-fletcher-lucky-motor-racing-job-482781/


      • Kauansarjaaseurannut
        DaleEmmer kirjoitti:

        Itse en koskaan lämmennyt käenpojalle, varsinkin viimeisinä vuosina hän oli lähinnä vastenmielinen, hakkasi vaimoaan ja järjesti velipuolensa murhan, joka onneksi meni kuitenkin lopulta piirun verran pieleen. What's on TV-lehti haastatteli Kelviniä eilen ja vaikkei tuosta jutusta kauheasti asiaa saa irti niin paluu Emmerdaleen kuulosti (ONNEKSI!) aika epätodennäköiseltä. Enimmäkseen puhuu moottoriurheilu-urastaan jutussa. Linkki ohessa (englanniksi) jos joku haluaa lukea:
        http://www.whatsontv.co.uk/emmerdale/emmerdale-news/kelvin-fletcher-lucky-motor-racing-job-482781/

        No joo, ei Andykaan ole mikään puhdas pulmunen, mutta sehän oli Ross joka suunnitteli sen murhan ja manipuloi surun ja vihan vallassa olleen Andyn mukaan siihen. Andyhan ei kuitenkaan pystynyt tappamaan Peteä. Itse en toivo Andyn paluuta ihan siksi etten jaksaisi enää katsella hänen ja Robertin välistä vihanpitoa. Uuden näyttelijän myötä Robertista on tullut jopa välillä ihan siedettävä, Karl Daviesin näyttelemä Robert oli aikoinaan sarjan pahin ja kieroin pikkunilkki. Turha hänen tekosiaan on jälkeenpäin kaunistella.

        Kartanon väestä sen verran että Kim Taten paluu voisi olla ihan mielenkiintoinen. Mukana olisi tietenkin myös hänen ja Frank Taten poika James ja miksei myös Joseph Tate. Pääsisi Noah tutustumaan näihin sukulaispoikiin.


      • Ölaksshdh

        En halua puhuttavan palstalla siitä ämätööritasoa olevasta karvaisesta ällötyksestä,joka viimein poistettiin sarjasta elokuussa 2016. Paluuta ei ole 20v jälkeen. Se # meni Rossin luokse Robertin murha aikeissa eli oli aloittellinen.
        Karl D oli vastenmielinen.evvk.roskaa.
        Minulle on merkitystä vain pieni poika Robert C.Smith ja nykyinen Hawleyn näyttelemä R.
        Sarjassa on useita ja on tulossa oikeita koulutettuja komeita lahjakkaita näyttelijöitä.


      • aloittellinen
        Ölaksshdh kirjoitti:

        En halua puhuttavan palstalla siitä ämätööritasoa olevasta karvaisesta ällötyksestä,joka viimein poistettiin sarjasta elokuussa 2016. Paluuta ei ole 20v jälkeen. Se # meni Rossin luokse Robertin murha aikeissa eli oli aloittellinen.
        Karl D oli vastenmielinen.evvk.roskaa.
        Minulle on merkitystä vain pieni poika Robert C.Smith ja nykyinen Hawleyn näyttelemä R.
        Sarjassa on useita ja on tulossa oikeita koulutettuja komeita lahjakkaita näyttelijöitä.

        En halua puhuttavan palstalla tällaisia epäselviä sepustuksia


      • Tate2.0
        Kauansarjaaseurannut kirjoitti:

        No joo, ei Andykaan ole mikään puhdas pulmunen, mutta sehän oli Ross joka suunnitteli sen murhan ja manipuloi surun ja vihan vallassa olleen Andyn mukaan siihen. Andyhan ei kuitenkaan pystynyt tappamaan Peteä. Itse en toivo Andyn paluuta ihan siksi etten jaksaisi enää katsella hänen ja Robertin välistä vihanpitoa. Uuden näyttelijän myötä Robertista on tullut jopa välillä ihan siedettävä, Karl Daviesin näyttelemä Robert oli aikoinaan sarjan pahin ja kieroin pikkunilkki. Turha hänen tekosiaan on jälkeenpäin kaunistella.

        Kartanon väestä sen verran että Kim Taten paluu voisi olla ihan mielenkiintoinen. Mukana olisi tietenkin myös hänen ja Frank Taten poika James ja miksei myös Joseph Tate. Pääsisi Noah tutustumaan näihin sukulaispoikiin.

        Taten toinen, uusi sukupolvi olisi tosiaan mielenkiintoinen. Siinä olisi sopiva yhdistelmä uutta ja vanhaa. Tuttu perinteinen nimi, mutta uudet naamat. Ja hyvä huomio myös Noahkin pääsisi samalla sarjassa vähän enemmän esille. Välillä tuppaa unohtumaan se seikka että hänhän on tosiaan loppujen lopuksi Tate.


      • yhteysAsiaan
        DaleEmmer kirjoitti:

        Itse en koskaan lämmennyt käenpojalle, varsinkin viimeisinä vuosina hän oli lähinnä vastenmielinen, hakkasi vaimoaan ja järjesti velipuolensa murhan, joka onneksi meni kuitenkin lopulta piirun verran pieleen. What's on TV-lehti haastatteli Kelviniä eilen ja vaikkei tuosta jutusta kauheasti asiaa saa irti niin paluu Emmerdaleen kuulosti (ONNEKSI!) aika epätodennäköiseltä. Enimmäkseen puhuu moottoriurheilu-urastaan jutussa. Linkki ohessa (englanniksi) jos joku haluaa lukea:
        http://www.whatsontv.co.uk/emmerdale/emmerdale-news/kelvin-fletcher-lucky-motor-racing-job-482781/

        Mites sun kirjoitus liittyy autokolarikirjoitteluun, johon kommentoit?


      • OlipahanKysymys
        yhteysAsiaan kirjoitti:

        Mites sun kirjoitus liittyy autokolarikirjoitteluun, johon kommentoit?

        Autokolarikirjoitteluun ei varmaan mitenkään, mutta tuohon yleiseen Ändy vastaan Roopertti juttuun liittyi. En olisi varmaan edes kommentoinut, mutta kun satuin samana päivänä lukemaan ton Fletcherin tuoreen haastattelun, niin heitin kommentin vaan ketjun jatkeeksi.


      • Henkilöautoja
        OlipahanKysymys kirjoitti:

        Autokolarikirjoitteluun ei varmaan mitenkään, mutta tuohon yleiseen Ändy vastaan Roopertti juttuun liittyi. En olisi varmaan edes kommentoinut, mutta kun satuin samana päivänä lukemaan ton Fletcherin tuoreen haastattelun, niin heitin kommentin vaan ketjun jatkeeksi.

        Ja ketjun aihe on kartano...


    • kxft

      Ja eipä unohdeta Jean Tatea. : )

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe