Blockfest ottaa käyttöön maksurannekkeen

NÄIN_SE_MENEE

"Tamperelaisfestari Blockfest siirtyy maksurannekkeeseen. Elokuun 18.-19. päivä järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest on ensimmäinen suomalainen festivaali, jossa ostamiseen käteistä rahaa ei käytetä lainkaan. Ensi kuussa järjestettävillä festivaaleilla kaikki ostokset aina tehdään Pivon maksurannekkeella".

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201707172200269331_vd.shtml

Pivon maksuranneke toimii maksamisen lisäksi myös tapahtuman sisäänpääsyrannekkeena. Rannekkeeseen on mahdollista ladata rahaa ennakkoon ja tapahtuman aikana verkossa. Tarvittaessa käytössä ovat myös tapahtuma-alueella sijaitsevat latauspisteet, jotka toimivat kortilla ja käteisellä.

Rannekkeeseen ladattuja käyttämättömiä varoja ei palauteta takaisin.

9

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varkaat.vankilaan

      "Rannekkeeseen ladattuja käyttämättömiä varoja ei palauteta takaisin."

      Mistä lähtien varastaminen on ollut laillista?

    • Juuhelikkäs11

      Missä lukee, ettei käyttämättömiä varoja palauteta takaisin? :D Viime kesänkin Blockfesteilla (taisi olla eri toimijan kanssa tehty sirumaksumahdollisuus rannekkeessa) käyttämättömät rahat palautettiin takaisin, mikäli summa oli yli tietyn määrän (yli pari euroa tms)

      Tamperelainen: http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/540962-blockfest-tekee-suomalaista-festarihistoriaa-ei-kateista-ostokset-maksetaan

      "Maksurannekkeelle ladattavan summan voi päättää jokainen asiakas itse, ja käyttämättä jääneet rahat voi pyytää takaisin omalle tililleen tapahtuman jälkeen."

    • Pivo-ja.rahat.veks

      PIVON MAKSURANNEKE
      http://www.blockfest.fi/info/info-suomeksi/

      "Blockfest on Suomen ensimmäinen festivaali, jossa käteistä rahaa ei käytetä ostamiseen lainkaan. Kaikki ostokset juomista oheistuotteisiin tehdään Pivon maksurannekkeella. Maksurannekkeen käytöstä on nyt julkaistu tarkat ohjeet seuraavan linkin taakse, missä pääset myös lataamaan rahaa jo pelkän festarilipun kera (sinulla ei siis tarvitse olla vielä fyysistä ranneketta olemassa) ennakkoon: https://blockfest.pay.intellifest.com/

      Maksurannekeuudistuksen mahdollistaa Pivo, joka on myös ehdottomasti vaivattomin vaihtoehto ladata rahaa rannekkeelle sekä ennen tapahtumaa että sen aikana".

      Pääkohdat

      - maksuranneke nopeuttaa palveluiden toimivuutta ja turvallisuutta huomattavasti
      - kaikki lipputyypit vaihdetaan maksurannekkeeseen (myös yhden päivän)
      - rannekkeelle voi ladata rahaa mitä tahansa pankkia käyttämällä joko ennakkoon (verkossa) tai tarvittaessa paikan päälläkin (käteinen, kortti, online)
      - käyttämättä jääneen summan (yli 5€) voi pyytää takaisin tililleen tapahtuman jälkeen
      - samaa Intellitixin systeemiä käyttävät mm. Coachellan ja Tomorrowlandin kaltaiset jättimäiset festivaalit maailmalla, joten tämä ei ole verrattavissa muiden festareiden aiempiin maksurannekekokeiluihin

      .

      Minulla jäi ylimääräistä rahaa rannekkeelle, miten saan sen takaisin?
      https://blockfest.pay.intellifest.com/faq
      "Luo tili tälle sivustolle ja liitä rannekkeesi siihen, tämän jälkeen voit hakea palautusta sille tarkoitetulla lomakkeella".

      Käyttämättä jääneet rahat palautetaan kävijöille tapahtuman jälkeen alla olevien ehtojen mukaan:

      - ​​Jotta voit saada palautuksen, tulee rannekkeellasi jäljellä olevan saldon olla vähintään viisi euroa
      - Palautuksista peritään kolmen euron käsittelymaksu
      - Vain verkossa tehdyt lataukset palautuvat kävijän tilille automaattisesti noin viikon kuluessa tapahtuman päättymisestä
      - Alueen sisällä olevilla latauspisteillä tehdyistä käteis- ja korttilatauksista voit hakea palautusta erillisen lomakkeen avulla. Lomake löytyy Blockfestin rannekelataussivuilta kohdasta “Palautus”. Lomake avautuu 20.8.2017 ja voit tehdä palautuspyynnön 3.9.2017 mennessä

      .

      Pivo maksurannekkeessa on keksitty hyvä rahastuskeino festarikävijöille. Et voi ostaa ilman Pivo-maksuranneketta festareilla mitään, joten se on pakkohankinta.

      - Pivo-maksurannekkeelle jääneet rahaa voi hakea takaisin ainoastaan 15 päivää!
      - Palautuksista peritään 3 €:n palautusmaksu!
      - Rahat Pivo-makukortista saa takaisin ainoastaan, jos rannekkeessa on rahaa yli 5€!
      - Maksurannekkeella olevan rahan määrää ei voi tarkistaa, eli sinun pitää muistaa jäikö sinne yli 5€:a rahaa, eli kannattaako rahaa hakea edes takaisin!

      Tällä pyritään siihen että mahdollisimman moni jättäisi hakematta rannekkeella olevan rahan pois. Monihan ei ole edes varma paljonko rannekkeelle jäi, 1 vai 20 euroa?
      Koska takaisin rahat saa vain jos rannekkeessa on yli 5€ ja palautuksesta peritään 3€ sekä hakuaikaa on vain 15 päivää, iso osa antaa olla.

      Pivo-maksuranneke on tätä nykyaikaista ryöstörahastusta. Itse boikotoin kaikkia Pivo-maksuranneketapahtumia!

    • TäyttäHuijausta

      "Rahat, jotka jäävät käyttämättä, palautetaan seuraavien ehtojen mukaisesti:

      Käsittelykulu kaikissa palautuksissa on kolme (3) euroa. Et voi hakea palautusta alle (5) euron saldoihin.
      VERKOSSA TEHDYT LATAUKSET

      Verkossa tehdyt lataukset: tilillesi jääneet varat, jotka on ostettu verkossa Pivolla tai maksukortilla, palautetaan automaattisesti takaisin tilillle viimeistään viikon kuluessa tapahtuman päättymisestä.
      ALUEELLA TEHDYT KORTTI- JA KÄTEISLATAUKSET

      Alueella tehdyt lataukset: tilillesi jääneet rahat, jotka on maksettu paikan päällä tapahtumasta käteisellä tai kortilla, edellyttävät, että täytät manuaalisen palautuslomakkeen alla olevasta "Hae"-painikkeesta.
      Manuaalisen palautuksen hakuaika on 20.8.-3.9.2017. Palautuslomakkeen vahvistamisen yhteydessä hyvitys käsitellään viikoittain hakuajan sisällä. Rahat palautuvat tilille viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.
      Mikäli olet tehnyt molempia latauksia (verkko / festivaalialue), täytä varmuuden vuoksi palautuslomake!

      HUOM! Mikäli olet tehnyt alueella panttipalautuksia, tulee sinun täyttää Palautus-lomake niitä varten. HUOM! Otathan yhteyttä Checkout Finlandiin (https://checkout.fi/), mikäli olet saanut kuitin verkkolatauksesta (online refund) eikä maksusi ole saapunut perille".

      ..


      Olen kirjautunut https://blockfest.pay.intellifest.com/refund sivulle, rekisteröinyt rannekkeen ja palautussivussa tulee yllä oleva teksti. Ongelma on se että tuota "Hae"-painiketta ei edes sivulla ole. Tämä Pivo-maksuranneke on täyttä huijausta ja edes mitään puhelinnumeroa ei löydy josta saisi jonkun henkilön kiinni. Aivan selvästi tarkoitus on viedä rannekkeella olevat rahat tässä tapauksessa 30 euroa. En enää koskaan mene tapahtumiin jossa Pivo-latausranneke koska aivan selvästi rannekkeella olevien rahojen palautus on tarkoituksella tehty mahdottomaksi tai ainakin niin hankalaksi että edes 20-vuotta tietotekniikkaa harrastanut ei kirjautuneena ja maksurannekkeen rekisteröineenä löydä palautuslomaketta, eikä yhteystietoja joiden avulla tämän rahanryöväysrannekkejärjestelmän ylläpitäjät saisi kiinni jotta rahanpalautuksen saisi suoritettua. Älkää hyvät ihmiset menkö tuohon halpaan vaan boikotoikaa rahavarkaita!

    • tyhmät.menettävät

      Tasasummankin voi ladata.
      Ihan huijaustahan tuo muilta osin on. Huijaus joka perustuu siihen, että ihmiset eivät viitsi alkaa perimään pikkurahoja takaisin. Tai sitten eivät lue ohjeita etukäteen.
      Jos on 10000 rannekelaista joka haluaa rahaa takaisin, Pivo tekee sillä 30000 euron voiton myymättä mitään, siis tyhjästä.
      Menijä sitten joko lataa tasasumman (jos ostaa jotain) tai laskee etukäteen että useampi euro menee hukkaan tai jos on oikein tyhmä (kuten suurin osa ihmisistä), niin sitten ei syynää ohjeita suurennuslasilla ja alkaa vasta jälkeenpäin itkemään menetystään.
      Järjestäjät voivat luottaa ihmisten tyhmyyteen.
      Festareille saa viedä puolen litran avaamattomia vesipulloja sekä ruokaa, niin että ei sieltä mitään tarvitse ostaa.

    • turhatoivo

      Tuollaisen tapahtuman kierrän kaukaa, ettei joku hemmetin lukulaite tyhjennä tiliä.

    • KampeIatutkija

      Mitä kiinnostavaa tuolaisissa festareissa ja ihmismassoissa voi olla??? Siitäkin jo maksaa ettei tartte mennä!

    • ei-oo-totta

      "Minulla jäi ylimääräistä rahaa rannekkeelle, miten saan sen takaisin?
      https://blockfest.pay.intellifest.com/faq

      Luo tili tälle sivustolle ja liitä rannekkeesi siihen, tämän jälkeen voit hakea palautusta sille tarkoitetulla lomakkeella.

      Käyttämättä jääneet rahat palautetaan kävijöille tapahtuman jälkeen alla olevien ehtojen mukaan:

      ​​Jotta voit saada palautuksen, tulee rannekkeellasi jäljellä olevan saldon olla vähintään viisi euroa

      Palautuksista peritään kolmen euron käsittelymaksu
      V
      ain verkossa tehdyt lataukset palautuvat kävijän tilille automaattisesti noin viikon kuluessa tapahtuman päättymisestä
      A
      lueen sisällä olevilla latauspisteillä tehdyistä käteis- ja korttilatauksista voit hakea palautusta erillisen lomakkeen avulla. Lomake löytyy Blockfestin rannekelataussivuilta kohdasta “Palautus”. Lomake avautuu 20.8.2017 ja voit tehdä palautuspyynnön 3.9.2017 mennessä
      Muut tapahtumaa koskevat kyselyt:

      Alle 5€ saldoja ei voida palauttaa tilille
      Manuaaliseen rahojenpalautukseen asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta
      Viimeinen päivä manuaaliselle rahojenpalautukselle on 3.9.2017"

      .

      EI näköjään riitä että sivulle kirjauduttua laittaa Pivo-rannekkeen lyhyemmän ja pidemmän numerosarjan, pitää laittaa vielä Blockfest-sisäänpääsylipun numero, mutta miten pistät kun lippu on ostettu lipputoimistosta ja annettu festivaalissa sisäänpääsyssä? Mistä sen lipun numeron saa siis tuonne sivulle laitettua? Kirjautuminen tapahtui sivulle Blockfestin jälkeen kun Pivo-maksurannekkeelle jäänyttä rahaa haluttiin palautuksena takaisin. Missään ei aiemmin kerrottu että Ilman sitä pelkän rannekenumerot laitettua ei näe mitään saldoja ym. Mitään palautuslomakkeita ei sivulta myöskään löydy. Taitaa olla pahemman luokan kusetusta ja rahanryöstöä kyseessä tämä maksuranneke.

    • SuikkakinIhanSavessa

      Siirtyköön vaan, minä kun en tue kotimaisia, enkä ulkomaisia suvakki taiteilijoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe