Muutan pois täältä matulandiasta.

poispoispois

Olen tehnyt päätökseni, muutan pois täältä hullujen joukosta syksyllä. En enään välitä siitä, kuinka paljon ja millaisia matuja tänne haalitaan. Suomi on tehnyt valintansa ja saa minun puolestani tehdä itsemurhan, sillä sehän on seurauksena tästä islamistien haalimisesta.
Onneksi lapseni ovat sellaisissa ammateissa, että tarvittaessa heidänkin on helppo lähteä täältä niin päättäessään.
Täältä tullaan Espanja.

32

430

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pahuusz

      On niitä Espanjassakin, joskin siellä eivät saa niin täyttä kattausta kantiksia parempia palveluita, tietääkseni ainakaan.
      Visengradit, ehkä Madeira, olisivat luullakseni tässä mielessä rentouttavia paikkoja.

      • poispoispois

        Espanjassa on lähes kaikki edullisempaa ja ihmiset ystävällisiä ja ennen kaikkea siellä ei pakoloiset ole kantaväestöä paremmassa asemassa.
        Siellä ei ole myöskään Sipilää ja hänen jalkavaimoaan Berneriä kavereineen haalimassa valtion omaisuutta itselleen.


    • Umaijadit

      Heh, Al-Andalus ei ole kaikkein paras paikka muuttaa matuja pakoon. Muslimit tuumaavat että tuo maa kuului aikoinaan heille ja kuuluu pian taas.

    • sdfgdsfhgdfrs

      Minnepä kuule enää kohta muutat? Espanjakin on melko mokutusmyönteinen maa.

    • aikansakutakinsanopässi

      Hyvää matkaa ja vitusti heippoja!

      • MinuakinVituttaisi

        Taisi katkera asuntovelallinen herätä? Vituttaako kun joudut jäämään romahtavaan maahan ja lapset käy samaa koulua matujen kanssa? Odota vaan niin kyllä se tuberkuloosi teillekkin ehtii vielä ja täit....


    • Tunkelo

      "Muutan pois täältä matulandiasta.
      Olen tehnyt päätökseni, muutan pois täältä hullujen joukosta"

      Onnitteluni hyvän päätöksen johdosta. Mihin maahan aiot tunkeutua?

    • Harmitusta

      Onnea matkaan, me jäämme tänne taistelemaan olemassaolosta. Me suomalaiset olemme satoja vuosia asuttaneet tätä maata ja sotiakin maan puolesta on käyty, joten joten tämä on meidän maa, ei matujen. Ihan sama, mistä joskus on tänne tultu, rodut on yhdistyneet ja toivoa sopii, että yhdessä myös kannatamme omaa kulttuuria ja yms. Harmikseni kuitenkin tämä maa on jakautunut kahtia ja sen vuoksi ulkopuolisen on tää helppo vallata, joka voi tapahtua milloin vain.

      • Pahuusz

        Itse en oikeastaan jaksa taistella Suomen olemassaolosta toisia suomalaisia vastaan. Jos kerran maa ja kansa on niin mätä, että suuri osa kansalaisista haluaa mokua ja islamia, niin sellaisen kansan kuuluukin tuhoutua. Ikävä juttu, mutta luonnonlait ovat julmia. Suomalaiset ovat degeneroituneet sukupuuton partaalle ja itse itsensä hävittävät.
        Minä en tätä vastaan jaksa sotia, enkä kyllä jaksa katsoa sivustakaan, joten mieluiten pakenen.


    • MokuttajatSuomenSyöpä

      Niin minäkin muutan mutta määränpääni on Etelä-Amerikka jossa islamilla ja mokuttajilla ei ole mitään sijaa.

      • voi.sokeutta

        Olet kyllä aika pahasti väärässä. Toivottavasti otat asioista selvää ennen kuin muutat.

        Venezuelallla on oudot kauppasuhteet menossa Iranin kanssa, konttilaiva seilaa edes takaisin maiden välillä... Venezuelassa asustaa oma islamistiyhteisönsäkin...Vähän alle 50 000 tuhatta muhamettilaista on kerääntynyt "omaan kyläänsä", eikä kukaan oikein tiedä mitä he siellä tekevät.

        Chilellä on omat ongelmansa pikkuhiljaa hiipineiden muhamettilaisten kanssa, ja ovat melko ihmeissään.

        Brasiliassa on ongelmia ollut jo pitkään. Ja monenlaisia.

        Meksikoon tulee joka päivä laittomasti muhamettilaisia laivalla Atlantin yli. On tullut jo muutaman vuoden. Osa tulijoista jatkaa suoraan pohjoiseen, USAn rajaa kohti (jostain kumman syystä pääsevät myös jonojen ohi rajamuodollisuuksissa..). Mutta osa jää lorvimaan Meksikoon ja vaatimaan itselleen kaikenlaista. Meksikolaiset ovat hyvin käärmeissään. Eräskin tyyppi kertoi, että tulijoide tulisi ymmärtää, ettei Mksiko ole hyvinvointivaltio eikä Meksikossa ylipäänsä saa kukaan mitään ilmaiseksi valtiolta..Mutta muhamettilaiset jatkavat ylimielistä oleiluaan ja rötöstelyjään.

        Kannattaa todella avata silmät, tutkia asioita ja huomata että matuongelma on maailmanlaajuinen.

        Missään nimessä nämä tapahtumat eivät ole sattumaa. Joku tätä rahoittaa, ja joidenkin yhteisellä päätöksellä tämä ennenkuuulumaton ilman papereita matkustaminen sallitaan tiettyihin maihin.

        Qui bono? Kuka hyötyy? Sotaa tai levottomuuksia tässä haetaan, ja voittaja asiassa on Rothchildien pankki-imperiumi. Asiat eivät välttämättä eskaloidu miksikään suursodaksi, vaan vuosikausia (vuosikymmeniä) kestäviksi paikallisiksi kahakoiksi ja yleiseksi turvattomuudeksi.

        Sitten onkin aika alistaa ylivelkaantuneet ja epäyhtenäiset kansakunnat yhdeksi valtioksi, Uudeksi Maailmanjärjestykseksi...Hajota ja hallitse, järjestystä kaaoksen kautta...YK tulee olemaan sen maailmanjärjestyksen hallitus. Teatterimainen tosin, koska jäsenvaltiot ovat joko lakanneet olemasta tai ovat yksittäisinä valtioina liian heikkoja vastustamaan NWO:n jättivaltiota. NWO siis sanelee ulkopuolelle jääneille, mitä tehdään ja miten.

        Toivottavasti osaat espanjaa ja englantia. Käväise nyt ainakin juutuupin puolella katsomassa tavallisten ihmisten postauksia Etelä-Amerikan tilanteesta. Ettet vahingossa joudu ojasta allikkoon. Joku Tulimaa taitaa olla vielä aika rauhallinen paikka...muita ei nyt just tule ko. mantereelta mieleen.


    • VeronmaksajaVain

      Joo, Suomesta on tullut liian kallis maa matujen hyysäämisen takia

    • poispoisäkkii

      Sama juttu, pois vaan ja äkkiä.
      Ensin omaisuus myyntiin ja rahat kasaan. Ihan mukava summa tulee kun myy auton ja asunnon. Vielä on vähän auki mihin sitä muuttaa. Tuntuu, että monella on samaiset suunnitelmat, toiset vaan pumppaa ensin valtion varallisuuden ennen lähtöä. Tietty sitä voisi miettiä vielä mistä kanssa repisi vielä lisää rahaa kun tuntuu että millään ei ole enää väliä.

    • qåaäzm

      Minä muuttaisin Puolaan jos olisin lähdössä. Voi tulla tilanne että pakko johonkin on lähteä kun oleminen käy sietämättömäksi täällä tuhotussa maassa.

      • huonosuuunnitelma

        No sinne ei ainakaan mamuja oteta.


      • qåaäzm

        Unkari on toinen vaihtoehto. Olen ymmärtänyt että Unkari ottaisi eurooppalaisia alkuperäisiä kansalaisia turviksiksi jos tilanne äityy pahaksi Euroopassa ja äityyhän se.


    • Hhflkhhkll

      Tässä muutama maa joita mamukiima eo haittaaa

      Uusi seelanti
      Australia
      Portugali
      Irlasti
      Islanti
      Viro
      Monaco
      Kanada

      • UnelmaaPukkaa

        Irlannin ja Kanadan voi ainakin ottaa pois tuolta listalta. Niissä maissa on sellainen unelmahöttöporukka vallassa ettei mitään jakoja. Kehitysmaamamujen vähäinen määrä on heidän mielestään varmasti paha ongelma, joka pitää korjata ensi kädessä. Australiastakin löytyy joitakin älyttömiä suvakkeja ja muslimeja esittämässä vaatimuksiaan, mutta ymmärtääkseni tilanne on kurissa siellä


      • voi.sokeutta

        Australiassa muhamettilaiset vaativat omaa islamilaista valtiotaan Australian sisälle. Ja shariaa ovat vaatineet jo kauan normaalin länsimaisen lain rinnalle.

        Irlannissa on järkyttävän suuret ongelmat muslimien kanssa. Eivät halua sopeutua, vaativat shariaa ja erioikeuksia.

        Kanada? Mistä revit tietosi? Kanada on pääministerinsä Trudeaun kaudella vajonnut musulmaanien mielistelyssä ehkä vielä pahemmalle tasolle kuin Ruotsi! Muutama esimerkki:

        Burkhaan pukeutuneen muslimin ei tarvitse riisua burkhaansa nykyään edes viranomaisvalokuvausta varten. Esim. aseluvan saa, vaikka poseeraa kuvassa säkitettynä vain silmät vilkkuen.

        Kanadan parlamentti hyväksyi ns. blasphemy law:n, eli islamia ei saa kritisoida millään tavalla. Jos kritisoi, joutuu syytteeseen uskonnon häpäisemisestä. Muita uskontoja saa kritisoida.

        Emersonin kautta tulee maahan joka päivä paperittomia muhamettilaisia, jotka levittäytyvät maahan. Poliisin pitäisi lain mukaan raportoida tulijoiden määrä viikottain, mutta nyt on otettu käyttöön uudet kujeet: poliisi ei enää kerro tulijoiden määrää, mutta Emersonin asukkaat ovat kauhuissaan ja se kertoo jo paljon.

        Kanadassa on myös kaupunkeja, joissa vääräuskoisten tyttöjen ja naisten raiskaukset ja hyväksikäyttö (prostituutioon pakottaminen) ovat todellinen ongelma. Aidot islamistit jopa MYYVÄT nuoria tyttöjä seksiorjiksi. Hiljattain paljastui tapaus, jossa tyttöjä(osa alle 10-kymmenvuotiaita) oli myynnissä alastomana ja _kahleissa_.

        Trudeausta riittäisi kerrottavaa..hän sanoi julkisesti vuosi sitten, että "islam on totuus" ja on kunnostautunut joka käänteessä peesaamaan muslimeita..hän itkee heidän puolestaan, hän paastoaa heidän kanssaan, hän vaikka mitä...Viimeisin skandaali liittyy jättimäisiin, yli 10 miljoonan dollarin korvauksiin eräälle muslimiroistolle, joka oli ollut "syyttömänä" vangittuna...en jaksa selittää..etsi itse uutisia.

        Joo, muuta Kanadaan! Onnea matkaan!


    • lisääRahaaMatuille

      miksette tue Suomea, joka on maailman kela ja sossu

    • SuomiLoinen_rikastaa

      Hyvä päätös!

      Mihin maahan aiot tunkeutua matuksi?

    • Tuhoojat

      Oikeastaan nuorten kannattaakin muuttaa pois tästä maasta, sillä valtio on nyt niin velkaantunut ja velkaantuu lisää ja lisää. Jonkunhan on ne velat maksettava, nuorille ne joskus lankeaa. No matut on tulleet tänne, joten velat kuuluu yksin heille. Tosiasiassa ne ei haluu töitä tehdä, eikä siten verotuloja tule, niin tämän maan rappiotila on varma. Ne tuhoaa tämän kauniin maan.

      • voi.sokeutta

        Me voimme aina tehdä Islannin tapaan, eli jättää velat maksamatta ja sanoutua irti Euroopan keskuspankista. Otamme oman markkamme takaisin käyttöön, ja Suomen Pankin takaisin omaan haltuumme (nyt sen omistaa Rothchildit, mikäli ette tienneet). Painamme itse oman valuuttamme.

        Matut tuhoaa tämän maan ja kaikki muutkin maat, mikäli me annamme heidän sen tehdä!

        Mutta mihin lähtee matu-parat, kun länsimaista on tullut islamististen valtioiden kaltaisia paskaläpiä? Siinäpä kysymys...Suomesta lähtevät viimeistään siinä vaiheessa pois, kun virtaa ei tule töpselistä, lämpöä patterista eikä vettä kraanasta.


    • äitykkä

      Ei huono valinta,siellä on jo paljon suomalaisia nauttimassa auringosta ympäri vuoden.Siellä on minunkin tuttujani nauttimassa eläkepäivistään.

      • tervemenoavaa

        Sinne vaan mahdollisemman paljon eläkeläisiä, niin Suomessa pystytään hoitamaan jäljelle jääneet eläkeläiset paremmin.


    • Kiljukaulanen

      Suomessa voisivaT kyllä SipILÄ ja muut ryhdistäytyä ja palauttaa kurin ja turvallisuuden eli ihan normaalin elämäntavan takaisin Suomeen. On muitakin ja parempiakin tapoja auttaa kuin altistaa oma maa tunkeilijoille ja heistä johtuville ongelmien vyyhdille! JÄRKI KÄTEEN NYT SIPILÄ JO VIIMEINKIN! Pakolaisia pitää auttaa lähellä, eikä uhrata kotimaatamme ja oman kansamme tulevaisuutta niinkuin nyt teette!!!!

    • Hungary

      Miksi Espanjaan? Miksei Unkariin?

    • Jaetaan.Taakkaa

      Jossain vaiheessa rikastuttaminen muuttui taakanjaoksi.

    • heippaa

      Tänne kirjoittavat voisivat palata kotimaahansa Venäjälle.

      • Jfigi

        Mieluummin tänne tulijat voisivat palata takaisin sinne mistä tulivatkin ja se ei ole Venäjä.


    • Jaspersauna

      Tää onkin hauska. Matut haittaa kirjoittajaa niin paljon, että ryhtyy itse matuksi:) Ja vielä sellaisia maita ehdolla, joissa matuja ei pahemmin tueta. Logiikan riemuvoitto:):):) LOL

      • Hähähähhhäää

        Ennemmin suomimatu kuin asuntovelallinen....Rikkaat lähtee ja köyhät jää ja paskasta nousee velallisen pää....


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3115
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2502
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2326
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2035
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1857
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1265
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe