media valehtelee maahantunkeutujista

Valemedioita

11

215

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etsilleen7

      Ainahan sitä posiitiivista asiaa yritetään ulos antaa, jopa valheellista että saataisiin kriittiset mielipiteet tukahdettua. Mutta kyllä ne sinisilmät vielä aukee jossain vaiheessa. Suvakitkin antavat vetäistä itseään huiviin 10-0. Kyllä turviksilta otetaan heti lausuntoa kun joku vähän ärjäisee mutta montako raiskattua nuorta tyttöä on otettu huomioon, ei ensimmäistäkään, lakaistaan vaan totuus maton alle.

    • Suvakintekijät

      Tottakai ne valehtelee, koska juutalaiset omistaa Sanoman ja Almmedian ja TV:n pelkkiä uusintoja lähettävät mainoskanavat. Eli ovat pilanneet koko median tuuttaamalla kaikissa samaa matutusagendaansa. Näin on syntynyt heikommasta aineksesta suvakkeja. Sama porukka ajaa suomalaisten vaihtamista islamisteihin. Ja ajaa Kalergin opein EUn avulla NWO tyranniaa. USAssa on sama tilanne, kansalaisista vain 6% uskoo siellä tätä valhemediaa. Suomessa juutalaimedia ja yle kääntää vain suomeksi samaa pskaa mitä CNN suoltaa. On kärähtänyt monesti tekaistuista uutisista, mutta Suomessa ei ole koskaan korjattu valheita vaan ne on jääneet "totuudeksi". Siksi näiden valeuutisoijien täytyy joka kissaristiäisissä oikein korostaa olevansa "oikea media". Oikeasti noihin tarinoihin uskoo alle 5% suomalaisista.

      • Nörttejä

        Tuo ilmaus on ihan nappiin, pitää paikkansa, "heikommasta aineksesesta on syntynyt suvakkeja".

        Luulen, että he ovat jo koulussa olleet niitä nörttejä, pilkulleen uskovat, mitä ope sanoo. Joten he ovat niitä, jotka uskovat sinisilmäisesti kaiken uutisista tulevan valheen.


    • 345534643

      Suvaitsevaisuudesta tuli saksassa uusi natsismi.

      • aatun.keinoilla

        Sopii hyvin kuvioon. Nämä tyrannian ajajat käyttävät aivan natsien keinoja ! Seuraavaksi lääkärit pyritään nopeasti yksityistämään, näin voidaan helpottaa kätevästi epätoivottujen suomalaisten "hoitoa".. Natsien suunnitelmassahan lääkärit eivät suinkaan parantaneet. vaan pitivät sairauksia yllä, että voitiin kupata vuosikausia rahaa itselle. Kaikki nykyisetkin vitsaukset kuten aids, ebola, zikavirus, ym. on tahallaan levitetty. Ensin viruksia jalostettu tehokkaammiksi laboratoriossa.


      • ei.höpötyksiä.kiitos
        aatun.keinoilla kirjoitti:

        Sopii hyvin kuvioon. Nämä tyrannian ajajat käyttävät aivan natsien keinoja ! Seuraavaksi lääkärit pyritään nopeasti yksityistämään, näin voidaan helpottaa kätevästi epätoivottujen suomalaisten "hoitoa".. Natsien suunnitelmassahan lääkärit eivät suinkaan parantaneet. vaan pitivät sairauksia yllä, että voitiin kupata vuosikausia rahaa itselle. Kaikki nykyisetkin vitsaukset kuten aids, ebola, zikavirus, ym. on tahallaan levitetty. Ensin viruksia jalostettu tehokkaammiksi laboratoriossa.

        Ihan ilman salaliittoteorioitakin suvakkius on natsismia; rasistiksi-leimaamista kovin seurauksin; vasemmisto/antifa on hyvin fasistinen, väkivaltainen ja suvaitsematon jäykkäaatteinen organisaatio ja nyt jopa valtavirtamedian mokutus-valheet ovat silkka tosiasia.


    • Kcickckckxkx

      Koskee erityisesti suomea...tuo juttu olisi voinut olla juurimsuomen tilanteesta koska juurimsamoin täällä on toimittu median ja poliittisten päättäjien taholta.

      • Jjlhgkjhghk

        Journalistit kohtelivat hallituksen politiikkaa kritisoivia ihmisiä epäilyttävinä ja potentiaalisesti rasisteina. Samalla sanomalehdet näkivät roolinsa olevan kansalaisten kasvattaminen paremmiksi ihmiseksi, tutkijat toteavat artikkelissaan.

        “Useimmat journalistit epäonnistuivat työssään, jossa heidän oletetaan objektiivisesti kuvailevan maailmaa lukijoilleen”, tutkijaryhmää vetänyt Die Zeitin entinen päällikkötoimittaja Michael Haller totesi.

        Uutisartikkeleiden yhteyteen sekoitettiin usein journalistin oma mielipide, kun taas tavallisten kansalaisten, asiantuntijoiden ja turvapaikanhakijoiden itsensä mielipiteet usein sivuutettiin, Halle lisäsi Die Zeitille.


    • PahuusLeviää

      Median valehtelu on hyvin eurooppalaista, jokaisessa EU maassa samanlaista soopaa syötetään. Onneksi on muutamia maita, jotka vastustavat pakolaisten ottamista julkisesti. Suurin osa EU maista on osallistunut kansainväliseen salakuljetus rikokseen ja huijaukseen, toisiaan yllyttäen, uhkaillen ja pakottaen, mukaan. Suomen hallitus on yksi heikoimpia, johon pystyi heti vaikuttamaan.

    • SipilänTalohanke

      Millos sipilä ja sen suku antaa okt taloja maahantunkeutujille? Ne kuulemma odottelee niitä....

    • Pahuusz

      Persulehtikin hävitti jonkun sata kommenttia tuosta. Olihan siellä varmasti mukana kaikenlaista sontaa, mutta myös asiallisia tekstejä. Miksi edes antaa ihmisten kommentoida, kun sitten viedään kaikki tekstit nipsnaps pois?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe