Yksi vapaan sanan media MV lehti

huppusilmillä

joutunut vaikeuksiin.

11

297

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lödfagjklödfjlödfjklö

      Tuo on jo vanha uutinen.

    • kohtiuusiapisneksiä

      Kannattaisi toimia lain mukaan.
      Ilja kääräisi rahat taskuun ja häippäsi.

    • KiitosIlja

      MVlehti on ainoa sensuroimaton lehti. Kertoi ja näytti ensimmäisenä video Turun terroristin Allah huutamisesta.

      • Väiskilä

        Sensuroimaton?
        Rys, snteeksi, venäläisistä ei MV-lehdessä sanota sanaakaan negatiivista.
        Mieluummin Suomeen kymmenen Afrikasta tullutta kuin yksi venäläinen.


      • saapaanvarsi

        "Mieluummin Suomeen kymmenen Afrikasta tullutta kuin yksi venäläinen. "
        Tämähän on suomalaisten yksimielinen mielipide.


      • KauppiasK

        MVlehti sensuroi vain sellaiset kirjoitukset, jotka eivät edistä sen agendaa. Siksi sitä on syytä kutsua sensuroimattomaksi.


    • yäkyäkyäk

      MV on itse tyrinyt maineensa ja ansionsa vääristelemällä asiota lähes kaikissa "totuuksissaan". Siksi se on tätä nykyä vain täyttä paskaa.

    • TurunveitsiMatu

      MV näkyy ja voi hyvin. MV on paras.

    • olipakerrantoimittaja

      Luen MV lehteä päivittäin. Lisäksi kotimaiset ja ulkomaiset uutislehdet. MV lehdessä on joitain hyvin kirjoitettuja artikkeleita, samoin videoita. Valitettavasti sieltä löytyy myös näitä todella ala-arvoisia ja umpisurkeita tekeleitä, jotka toimivat vain itseään vastaan. Viimeisimpänä voi mainita herra Lokan videotekeleen, jossa hän soittaa Oulu-lehden päätoimittajalle. Jos joku vielä tuon äänitteen jälkeen pitää miestä millään muotoa uskottavana, kaikkien aikaisempien aivopierujen jälkeen, ei lukijallakaan ole kaikki inkkarit kanootissa. Herra ihmettelee ihan tosissaan, miksi hän ei voi esiintyä yleisellä paikalla Oulu-lehden kuvaajana, vaikka hänellä ei ole mitään tekemistä ko. aviisin kanssa. Eikä siinä edes vielä kaikki. Kaulassa roikkuu parin muunkin firman laput ja tuskin hän niillekään työskenteli, vaikka ehkä niin uskottelikin. Hirmuinen älämölö nousi, kun hänet otettiin poliisin toimesta kiinni, kun ei noudattanut virkavallan selkeää poistumiskäskyä alueelta. Olipa vielä laiminlyönyt saapua kuulusteluihinkin, ainakin median mukaan ja joutunut siten poliisin kiinnottamaksi.
      Miksi ihmeessä siihen anttifanttien ja muitten anarkistiääliöitten eteen pitää mennä kuvaamaan näyttävästi ja pasteeraamaan?? En ymmärrä moista. Kyllä kauempaakin voi kuvata ja jos pitää mennä lähelle, käyttää kameraa, joka ei näy jokaiselle, varsinkaan poliiseille. Toinen asia on, jos haluaa pelkästään provosoida tilannetta mutta silloin pitää varautua siihen, että koppi kilahtaa, eikä vinkua siitä jälkeenpäin.
      Sitten on vielä tämä kritiikitön Venäjän ja Putinin nuoleskelu, joka suorastaan oksettaa, todellisia, isänmaallisia suomalaisia. On tainnut jäädä historian opiskelu väliin arvon toimittajilta, taikka sitä on opiskeltu samassa opinahjossa, missä Tuomioja ja Halonenkin oppinsa saivat. Molemmilla mainituillahan on vieläkin suupielet neuvostopaskassa.
      USA:n ääliöpresidentti on lehdessä nostettu suorastaan jumalan asemaan, vaikka jokainen näkee, miten kyseinen pelle tuhoaa amerikkalaisten viimeisenkin uskottavuuden maailman silmissä.
      MV-lehden avustajat kaivoivat erityisen ansiokkaasti kuvia raakuuksiin lähi-idässä syyllistyneistä ja uskon niiden kuvien olleen ainut syy sille, että poliisi ylipäätään koskaan lähti tutkimaan ketään heistä. Valitettavasti vain maamme poliittisesti korruptoitunut oikeuslaitos teki kaikkensa, ettei heitä vahingossakaan tuomittaisi. Mikäli olisi tuomittu, olisi se vienyt uskottavuuden Suomen päättäjien ja sisäministeriön kyvystä selvittää tulijoitten todelliset taustat. Jokainen varmaan muistaa Nergin aivopierun, jonka mukaan jokainen ja jokaisen taustat tunnetaan. Turun tapahtumat olivat tälle, poliittisesti korruptoituneelle koplalle todellinen isku, johon mietitään uskottavaa vastausta ja yritetään mitätöidä tapahtunutta. Uskon vakaasti, että nämä antifasistien mielenilmaisut ovat vasemmiston ja vihreitten ajatushautomoitten tulosta. Näistä kertovista artikkeleista jotkut olivat lehdessä hyvin tehtyjä.
      Sitten tullaan jatkuvaan virkavallan nimittelyyn, jolla saavutetaan loppujen lopuksi vain miinusmerkkistä hyötyä. Se porukka, joka hurraa näille, yksittäisiä poliiseja rienaaville jutuille, ei koskaan tule kykenemään siihen, mihin niillä pyritään. Nimittäin haittamaahanmuuton vastustamisen lisääntymiseen. Tämä porukka on useimmiten itse jo vaikeuksissa virkavallan kanssa ja ihan omasta syystään. Heitä ajaa suurimmaksi osaksi eteenpäin vain katkeruus omasta puolestaan ja tämä antaa kanavan tuntea ylemmyyttä edes hetken. Muuten he ovat asialle täysin hyödytöntä porukkaa, jolla ei yksinkertaisesti edes riitä äly monimutkaisempaan pohdintaan. He eivät kykene ymmärtämään, että suurin osa suomalaisista on ihmisiä, jotka eivät tee mitään, ennen perusteellista harkintaa. Ääriajatukset ovat meille vieraita. Juuri sillä me eroamme niistä, jotka tänne ovat kutsumatta tulleet. MV-lehden toimittajien ja avustajien pitää ymmärtää talibanien kultainen sääntö: lännellä on teknologia, meillä on aika.
      Vihollista vastaan pitää taistella sen omilla aseilla. Laatikaa strategia, jolla tähtäätte tulevaisuuteen. Ei niitä tulijoita saada täältä pois huomenna, eikä ensi viikolla. Alkakaa järkevällä mielipiteitten muokkauksella. On turha kiihottaa niitä, jotka jo valmiiksi ovat samaa mieltä. Se ei johda muuhun, kuin degeneroitumiseen. Kohta teillä on pieni, mielisairaitten piiri, jotka kaikki hokevat samaa jargonia ja muut nauravat säälien ympärillä.
      Kaikkea hyvää lehden jatkolle ja toivottavasti näemme parempaa vastajournalismia tulevaisuudessa.

    • Vaakalukija

      Saa sieltä sellaista tietoa jota ei välttämättä muista lähteistä, edes suvakkituttujen somesta. Kunhan vääristelyä ei esitetä se on ok. Vahva agenda vaatii vahvan vastapaino-agendan. Herkästi reagoivat tyypit sopivat sellaiseen. Eihän se ole edes väkivaltainen.

    • Talvisodanhenki

      MV-lehti on suomalaisen vaihtoehtomedian pioneeri. Arvostan todella kyseisen julkaisun todella korkealle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe