Miehet eivät kiinnostu minusta

Ninavalo

Olen ihmetellyt, mikseivät miehet kiinnostu minusta.
Olen yrittänyt kyllä, mutta en ole onnistunut.
Kaverini sen sijaan tapailevat millon ketäkin, ja naureskelevat kumppaneilleen.
Itse en ole sellainen, vaan etsin suhdetta tositarkoitukseen.
Arvostaisin miestä.
Olen perus kaunis, urheilullinen, itsestään huoltapitävä, töissä käyvä ja mukava nuori nainen.
Olen kiltti, ja osaan laittaa ruokaa, ja hellisin miestä mielelläni.
Olen kerran seurustellut, ja se loppui lyhyeen sillä mies alkoi kommentoimaan pituuttani haitalliseksi. ( 163cm)
Hän myös piti minua typeränä, joten petti ja jätti.
Enkä ole mikään sellainen, että etsisin vain jotain saadakseni, sillä minä haluan oikeasti arvostaa toista ja rakastan kumppaniani paljon.
Miksi kaikki rempseät ja miehiään kaltoin kohtelevat pääsevät naimisiin tai seurustelevat mutta minä en?
Tuntuu pahalta olla yksin.

16

2549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinensamanlainen

      Taidat olla sellainen joka ei ikäänkuin tyrkytä itseään miehille. Olen huomannut että sellaiset löytävät helposti parisuhteen.
      Uskon että sinäkin löydät vielä, kun kuulostat kyllä sellaiselta naiselta johon voi varmasti ihastua!

    • antaa_palaa

      Voin luvata, että noilla tiedoilla sinulla on valoisa tulevaisuus. Ne rempseät kaltoinkohtelijat tulevat saamaan näpeilleen, eivätkä ole koskaan tyytyväisiä elämäänsä. Jossain vaiheessa he katkeroituvat ja heistä tulee ikisinkkuja. He huutavat, etteivät ryhdy miehen omaishoitajaksi. He huutavat, että heillä on niin ihana elämä. Kukaan ei kuitenkaan auta heitä siinä vaiheessa jos heille tulee vaikeaa. He eivät myöskään kestä vastoinkäymisiä. He eivät ole onnellisia. Kunnollinen mies/nainen, hänelle on selviö, että jos puoliso on antanut elämänsä ja rakkautensa toiselle, hän tulee saamaan vaikeuksien edessä vaikka omaishoitajan puolisostaan. Aionhan minäkin hoitaa vanhempiani, kun sen aika tulee. Pituudessasi ei ole mitään vikaa. Paljon lyhyemmilläkin naisilla on hyvät mahdollisuudet, kaikki riippuu siinä vaiheessa vain siitä mitä siellä pään sisällä on. Nykyajan uusavuttomat sinkut eivät osaa laittaa edes ruokaa. Itse tein juuri hyvää ja terveellistä ruokaa ja maustoin luonnonyrteillä.

      Toivon, että löydän joskus kaltaisesi naisen. Minusta tuntuu samalta kuin sinusta. Suomalaisista on tullut uusavuttomia itsekkäitä huonotapaisia ja ahneita paskiaisia. Minä olen sellainen vaatimaton ja vähään tyytyväinen luonnonlapsi ja vaikken ole löytänyt ketään, näen päivittäin, että moni on kateellinen minulle. Pahaltahan se tuntuu olla yksin, mutta se asia tulee korjaantumaan. Minä olen menettänyt toivoni jo vuosia sitten, koska minä en ole enää nuori, vaikka olenkin ikäluokkani parhaimmistoa fyysisen kunnon suhteen. Jollen löydä ketään muutamaan vuoteen, alkaa ulkomaille muuttaminen houkuttaa, olen valmistautunut siihen. Yksin en jää tänne pakkaseen palelemaan. Vien sitten vanhempanikin mukani, se on molemminpuolinen tahto. Vanhoja luita on parempi lämmittää jossain muualla kuin veemäisten ihmisten kylmässä ja pimeässä Suomessa.

    • Sinulla rakastettava "Ninavalo" on valoisa tulevaisuus kun otat kumppaniksesi minut hellän ja tunneherkän miehen. Et taatusti tule pettymään etkä petetyksi missään vaiheessa.
      Sinun vaan pitää uskaltautua ottamaan yhteys inuun niin elämäsi järjestyy hyvin.
      Minä suorastaan rakastan laittaa ruokaa kalasta ja kanasta sekä vihanneksista.
      Jälkiruuaksi laitan hedelmiä ja marjoja.
      Suukkoterveisin
      Jalokala
      Yhteystietoni ovat profiilissani.

    • asdfsdfasdf

      Kiltit tytöt vetävät pahoja poikia magneetin lailla puoleensa ja päinvastoin.. Eipä se ole helppoa aina miehilläkään. Pirun vaikeaa se on aina ollut seuraa löytää yrittämällä olla mukava ja kunnollinen. Kerta toisensa jälkeen kun kuulee että "oot kiva mut ku ei o kipinää ja haluun olla vaa ystävä.." Bulsshit.. Sitten kun pääsin rellestämisen ja naistenkaatamisen makuun niin johan sitä hameväkeä alkoi pyöriä ympärillä. Tänä päivänä saa olla melko yksin kun pikarakkauden perässä kylillä roikkuminen ei innosta ja varattuja jakorasioita ei innosta käyä hoitamassa. Eikä naisten vietteleminen urheiluhengessäkään innosta. Noilla kun ei o paljoa mitään rakkauden kanssa tekemistä.

      Hey, mutta pointti oli, että etsi ja ota sitten se tylsä "kaverityyppi" ja tyydy siihen ettei kipinää ole, jos haluat vakavaa suhdetta. ihan kaikkea ei voi aina saada.

      • Toinensamanlainenkuinap

        Minä tykkään sellaisista kilteistä, hieman ujoista miehistä. Sellainen ongelma siinä vaan kun olen itsekin senverran ujo että vaikea osoittaa tunteita ja saada asioita eteenpäin. :( minua usein yrittäneet iskeä sellaiset "kovat pojat" mutta he eivät saa aikaan mitään tunteita minussa.
        Ehkä siinäkin yksi syy miksi olen aina ollut sinkku, kun haluaisin sellaisen ujon ja herkkävaistoisen miehen ja olen itse samanlainen nainen. Kahden sellaisen on vaikeaa saada asioita etenemään tunteista käytäntöön. Monesti varmaan käy niinkin ettei kumpikaan koskaan saa tietää toistensa tunteista. Mutta tiedän että kaksi tälläistä ihmistä muodostaisivat hyvän suhteen, jos vaan sen saisi aluilleen!
        Jonkun mielestä se kiltti mies on se mielenkiintoinen eikä se paha poika.


      • Tässä on juuri tuo oravanpyörä jota on vaikea saada pysähtymään. Itse olen iso, miehen kokoinen mies joka pärjää normaalissa elämässä hienosti, pystyn kommunikoimaan ihmisten kanssa. Mutta sitten kun mennään yksityisyysalueen sisäpuolelle, tulee heti ongelmia. Omaan herkän ja suuren sydämen jota on helppo satuttaa. Vuosien varrella sydäntäni on satuttaneet juuri nuo rempseät naiset. He eivät ilmeisesti tiedä minkälaista on elää suuren, pehmeän ja herkän sydämen kanssa. Noista asioista viisastuneena olen oppinut sulkemaan sydämeni kylmää ja pahaa maailmaa vastaan. Sydämeeni on pitkä matka eikä hätäisimmät naiset sinne pääse koska heiltä loppuu kärsivällisyys kesken. En osaa "iskeä" naista koska kunnioitan häntä kun en tiedä hänen taustojaan eli onko vapaa ja etsiikö hän kenties miestä. Ja toiseksi pelkään että taas kerran sydämeeni sattuu.. Asiasta mitään tietämättömän on varmaan helppo sanoa että mitä sitten jos suhde ei toiminut ja maailma on täynnä naisia. Tälläisen kommentin esittänyt ei todellakaan tiedä mitä kaltaiseni ihmisen rinnassa tuntuu kun ihan oikeasti sattuu. Vaikka kenties järki sanoisi ihan muuta, mutta kun sydän itse tietää että milloin sitä sattuu.
        Toiset ihmiset voivat heti suhteen päätyttyä aloittaa uuden, mutta minä en siihen pysty. Saattaa kuullostaa hölmöltä, mutta minulla menee ainakin vuosi tai kaksi että saan haavani nuoltua ja koottua itseni. Pidän rauhallisesta ja tasaisesta elämästä, en halua elämäni olevan sirkusta. Olisi mahtavaa rakastua, kietoa nainen kainaloon, suukottaa ja sitten nukahtaa siihen. Tuntea toisen ihmisen läheisyys, toisen ihmisen hengitys, toisen ihmisen sydämen lyönnit.. Mutta mieluummin yksin kuin rempseän naisen kaltoin kohdeltavana.
        Ja tähän lopuksi on ihan pakko sanoa, että vieno ujous on mielestäni seksikästä.


    • wohohooo

      Olen mies, ja ajattelin aikoinani kuten sinä nyt. Mistään ei tullut mitään, ja nykyään olen "vittumainen mies". Olin aikoinani ns "hyvä mies", "sydän paikallaan mies", "kaikkia auttava mies", "toisia huomioiva mies". JNE. Nykyään olen ylimielinen, en edes halua ketään, en ikinä ota ketään asumaan kanssani, olen päätynyt suhtautumaan naisiin pelkkinä panoina, ja panoja on todella tullut saatua.

      Saman tien kun hylkäsin koko asenteeni mistään vakavasta, alkoi panohommat todella määrällisesti lisääntyä.

      Summa summarum: Kun naisiin asennoituu pelkkinä reikinä, saa toosaa niin paljon kun haluaa ja jaksaa painaa. Jos suhtautuu ystävällisesti ja vakavasti, suhdetta etsien, ei tule mitään muuta kuin ahdistuneita treffejä, jotka ei johda mihinkään.

      Naisten asenne oli aina, että "ei nyt oikeastaan uskalla enempää, kun voi jotain parempaakin olla tulossa".

    • Ehkä miehet pitävät sinua sellaisena, jota ei voi saavuttaa?
      Monella miehellä on epävarmuutta kun kohtaavat kiinnostavan, kauniin naisen.
      Myös miehen voi olla vaikea tehdä aloitetta!
      Mieskin voi olla ujo, vaikka saattaa kaveriporukassa olla kovinkin ulospäin suuntautunut.
      Oletko kokeillut treffi-palveluita?
      Uskoakseni monikin mies haluaisi juri sinun kaltaisen kauniin kiltin hellivän naisen.
      Itse ainakin.

      -Mr.P

    • En ole kriittinen miesten suhteen, joten ulkonäkö ei aina ole se joka ratkaisisi.
      Enkä myöskään juokse "pahojen poikien" perässä, joten.

    • vanha-äijä

      Kyll maar mää voin sut ottaa.Mää ole kunnon mies.
      Mää en juo viinaa.Mää ole maailma mukavin mies.

    • alexT

      Onko tutustua sinun kanssa?

    • Kyllä noilla mainitsemillasi spekseillä monikin mies sinusta varmasti kiinnostuu, vaikka kokonaisuudessa voikin tuo lukumäärä olla vähäinen. Hirveän monelle kuitenkin tuntuu olevan tärkeintä, niin miehille kuin naisillekin, että mitä muut ajattelevat kumppanista. Mutta pääasiassa luulisin, että sinunlaisista kiinnostuvat miehet, jotka eivät ajattele tuolla tavalla, vaan haluavat naisen, jota ei jokainen alapäällään ajatteleva piiritä.

    • Jotain_tuttua

      Mistä muuten miehet tietävät, että olet vapaa? Tuo ongelma on sekä miehillä että naisilla. Ja jos mies on vähänkin ujo, hän ei edes uskalla tehdä aloitetta, koska pelkää loukkaavansa naista. Tai pelkää saada näpeilleen. Monet sinunlaisesi naiset ovat kuitenkin varattuja (en toki tiedä ikääsi), jollain tavalla he ovat miehen itselleen saaneet. Nimim. jotain tuttua.

      • Jotain tuttua.. Juuri niin, mistä tietää onko nainen vapaa?? Kuten tuossa ylempänä jo kirjoitin että kunnioitan naista koska en tiedä hänen taustaansa eli toisin sanoen juuri niinkuin mainitsit, pelkään loukkaavani häntä ja myös pelkään saada näpeilleni.


    • Aloitteeton

      "Olen ihmetellyt miksi miehet eivät kiinnostu minusta" No oletko itse kiinnostunut jostakin /joistakin, oletko itse tehnyt asian eteen jotain, kuten pyytänyt treffeille tai muuten ilmaissut kiinnostusta.

      Itselläni sama tilanne, mielestäni olen ihan järkevän näköinen ja oloinen kaveri ja kouluaikoina "sain" juuri ne tytöt kenet halusin. Mutta nyt pitkä 10vuoden suhteen jälkeen tuntuu että juuri kukaan nainen ei tee minkäänlaista aloitetta ja en kyllä ole tehnyt itsekkään. Silti vain ihmettelen mikä Oulun naisissa kiikastaa kun eivät he mitenkään ilmaiae kiinnostusta tähän suuntaan.

    • kirsi_kka_

      Ehkä olet liian nirso? Minulla oli se ongelma että miehet vain aina hakivat minusta seksiseuraa. Minua on sanottu kauniiksi jne. mutta en vain onnistunut löytämään ihanaa ja rakastavaa poikaystävää.
      Nyt lopulta usean särkyneen sydämen jälkeen olen viimeinkin löytänyt ihmisen, jolle kelpaan sellaisena kuin olen ja joka haluaa olla kanssani. Sinun pitää vain löytää se oikea, tunnet kyllä kun se tulee vastaan! Nykyinen poikaystäväni ja kihlattuni sanoo minua lyhyeksi jne mutta olen hyväksynyt sen enkä jätä häntä sen takia, meillä kaikilla on virheemme..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1174
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1006
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      13
      691
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      48
      687
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      604
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      575
    Aihe