Vesien erot

Vaikka on nälkyys, niin silti myös proteiinia on saatu e-tarvike kokonaisuuksista. Haasteena on ollut myös juomapuoli. Sodavesi ja b-aquan b-berry k-vedestä laadittu oma mix 98/2 on auttanut saamaan raikkauteen liittyvää napakkaa suutuntumaa. Ja siihen liittyvää mieleniloa. On myös suolot. Herkkä e-tarvike ja ravintoasioihin liittyvä tasapaino on. Mutta kuitenkin on huomioitava, että vaikka asiaa on rakennettu. Niin silti siihen liittyy myös uhkakuvat. Kulttuuria ravinnon ja n-kurkiaisen kohtaamisille ei ole kuitenkaan syntynyt. Ja siksi tämänpäivän haasteellinen tilanne voi hyvin äkkiäkin johtaa siihen, jollakin e-tarvikkeiden sisältämällä ainesosalla voi sen puutostilaan johtava kehitys eskaloitua aiheuttaen sille tyypilliset ongelmaryhmät.
Juomapuolesta voidaan mainita, että vaikka sokuriliruja on saatavuuden maailmassa. Niin silti luonnon aitoihin makuihin perustuvia raikkausjuomia köyhyysarjessa voi tavata kovin harvoin. Metsä on kaukana. Ja hiki vie tärkeitä minaraaleja, johtaen erilaisiin krampistoihin, jos polkupyörällä yrittää virtsattomaan tai roskattoman vyöhykkeen metsistöön. Positiivisena valonvälkähdyksenä voidaan mainita guarana, inkivääri, kaneliomanamehu, joka oli pop, paitsi myös makunsa, niin myös sisäisen koostumuksensa ja struktuurinsa johdosta. Sokurilirulle tyypillista turhuuden tunnetta ja ohutta makumaailmaa ei päässyt syntymällä muodostumaan tuotteeseen liittyen.
Näillä hyvin lyhyillä saatesanoilla ja e-tarviketerveisin tahtoo n-kurkiainen toivottaa kaikille köyhyysmaailmassa operoiville reippaudenmaailmaan liittyvät kesänlopun ja syksyn ajan terveiset. Keep on going.

3

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köyhänjuomat

      Kyllä köyhäkin pärjää pelkällä vedellä, ei siihen tarvita kalliita juomia.

      • Voisi melkein sanoa, että suurin virhe ääriköyhyyden katu tai metsäolosuhteissa (riippuen majapaikan valinnasta) on pelkkä veden käyttö juomiseen. Koska vesi liuottaa ihmisestä kaikki hiven, kivennäisaineet ja vesiliukoiset vitamiinit. Jos esim. on pullopatrol tilanteessa ja joutuu ostamaan makkaroita atrillien sarjoista. On vesi vanha voiteheksi. Ja tarvitaan kivennäisaineita, hivenaineta, sekä vitamiinejä. Jotka voidaan saada oikein juomatuotteita käyttämällä. Lähdeveden vaikutuksia ei n-kurkiainen osaa tosin todeta. Mutta ainakin muutamien lähteiden vesi on todella raikasta ja antaa hyvän kylläisen ja täyteläisen olon. Asian varmaankin riippuessa siitä, mikä ko. alueen geologia on ja sitä myötä ravintotieteellinen kokonaisuus ko. kohteessa on?
        On eri asia, jos ihmisellä on sosiaalinturva. Sieltä ihmiset ovat voineet onnistua saamaan, jopa ajoneuvon ajamiseen tai kylmien öiden yöpymiseen. Myös ravintoa voi saada sosiaalinturvan kuponkia vastaan tai jotenkin.
        Mutta muutoin ihmisen on kuitenkin varauduttava siihen, että esim. asunnottomuuden tai tulottomuuden jaksoissa elämän perusasiat, eli peseytyminen, ajankuluminen ja suojautuminen säitä vastaan, vaatetusesineden hallinta ja ravinto voivat olla sellasia, että matkaansa kykenee jatkamaan.
        Siksi on tärkeää, että voi olla olemassa kokemusta asiasta. Koska esim. pitkät ravinnottomat jaksot ym. ovat kuitenkin aina tilanteita, joissa voidaan tehdä toisin kuin pitää. Koska olemassa oleva dotriini asian tiimoilta on kuitenkin se, että mitä ei virallisesti ole olemassa, ei olisi myöskään todellisuudessa olemassa.


    • Ota_ne_lääkkeet

      Älytön sepustus aloittajalla, ilmeisesti lääkkeet ottamatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2052
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1537
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1115
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      131
      1027
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      53
      847
    Aihe