Touko Aalto petti vaimoaan!

Toukon.tulevaisuus

Vaimo otti eron! Vihreät on naisten puolue, miten he hyväksyvät herra Aallon petturuuden?!

175

4045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauniita.sanoja

      Vaan kyllä kauniisti tuo Touko asiasta kirjoittaa:

      "Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto ja vaimo Johanna Pietiläinen eroavat kahden avioliittovuoden jälkeen, kertoo Ilta-Sanomat. Nyt myös Aalto itse vahvistaa asian Facebook-tilillään:

      - Elämä ei aina mene niinkuin sen on suunnitellut. Joskus elämä on musertavan vaikeaa.

      Aalto kertoo eropäätökseen liittyvän myös kolmas ihminen.

      - Olemme päätyneet yhdessä vaimoni kanssa päätökseen erota. Vaimoni jätti yksin eroanomuksen, mutta päätös oli yhteinen. Kahden ihmisen yhteinen elämä on vain ja ainostaan kahden ihmisen välinen asia. Kukaan ulkopuolinen ei sitä koskaan voi ymmärtää, tietää ja tuntea, kuten ne kaksi ihmistä, jotka ovat yhteistä elämää yhdessä eläneet.

      Vaikka eron taustat ovat syvällä kahden ihmisen välillä, asiaan liittyy myös kolmas ihminen. Minulla on suhde Vihreiden puoluetoimistolla työskentelevän ihmisen kanssa.

      Mies ei halua kommentoida asiaa enempää ja toivoo, että yksityisyyttä kunnioitetaan.

      - Näin. Asiat on sanottu. Elämä on välillä suunnattoman raskasta, mutta elämä jatkuu. Toivon, että ihmiset voivat kunniottaa toisten ihmisten yksityisyyttä enkä tule asiaa enää tämän enempää kommentoimaan.

      Touko Aalto ja Johanna Pietiläinen jännittivät yhdessä kesäkuussa vihreiden vaalivalvojaisten tulosta. Aalto valittiin puheenjohtajaksi.

      Pariskunnalla on kaksi yhteistä kissaa, Bruno ja Wilma.

      Aalto ja Pietiläinen tanssivat häitään elokuussa 2015 Viitasaarella. Pariskunta kertoi häistään myös sosiaalisessa mediassa. Vihkimispäivänä kansanedustaja lisäsi sivulleen kuvan, jossa hän on nauttimassa seurueineen hääateriaa Grilli 21 -nimisessä pikaruokapaikassa Jyväskylässä. Aalto intoili häitään bestmaniensa kanssa.

      - Parhaiden miesten kanssa pappia ja morsianta odottelemassa, Aalto kirjoitti odotellessaan morsiantaan."

      • kaapista_ulos

        Touko Pouko siis löysi homoutensa? Ihanaa sanoo varmaan prideväki! On vaan ihan tyypillistä vihervasemmistolaista touhua.


      • sgegsg
        kaapista_ulos kirjoitti:

        Touko Pouko siis löysi homoutensa? Ihanaa sanoo varmaan prideväki! On vaan ihan tyypillistä vihervasemmistolaista touhua.

        Tule vaan sieltä kaapista ulos niin ei tarvitse homoista huudella.


      • green_slime

        Vakka löysi kantensa! Feminatsi vihreä jakorasia ja kommunisti vihreä naisten heittopussiksi käyvä turhake! Siinäpä oiva johtajan malli punaviherhörhöille.


      • omgomgomgomgomg

        Tässä kuvia pettäjästäDDD
        http://mvlehti.net/2017/08/09/valokuvissa-touko-aallon-jalkavaimo-iris-flinkkila/

        Että tällänen tapaus.


      • virheiden_alamäki
        omgomgomgomgomg kirjoitti:

        Tässä kuvia pettäjästäDDD
        http://mvlehti.net/2017/08/09/valokuvissa-touko-aallon-jalkavaimo-iris-flinkkila/

        Että tällänen tapaus.

        Eikö tuo Iris-rukka ole ihan lyhyesti luonnehdittuna aito pissis? Kai tuo touko sai mitä ansaitsi, vihreän pissiksen. Mitähän meinaa tehdä jatkossa tuon kanssa paitsi sitä? Kai nuo sitten jakavat samat arvot, sellaiset tosivihreät arvot? Sellaiset, jotka puistattavat normikansalaisia.


      • hoochicoochi

        "Elämä on suunnattoman raskasta" - onpas nyt drmaattista ilmkaisua. Kulunutta sanontaa köäyttääkseni voisi todela että housuissas on raskasta


    • Lain-mukaan-mennään

      Tietojeni mukaan partasuinen Touko Aalto on kääntynyt muslimiksi jo pari vuotta sitten. Islamilaiseen lakiin vakiona kuuluu useamman vaimon pitäminen.
      Ne lisävaimot on kiireisen puheenjohtajan kätevintä napsia itselleen juuri omasta Vihreästä naisten puolueesta.

      • näin.menee

        Halla-aho on siis muslimi, koska pitää kahta vaimoa.


      • menee.näin
        näin.menee kirjoitti:

        Halla-aho on siis muslimi, koska pitää kahta vaimoa.

        Ei tuo vielä mitään. Aikoinaan "vanhan koulukunnan" mormonit saatto pitää kymmentä tai vielä useampaa vaimoa.


    • Itkevä-viherpeippo

      " Elämä on välillä suunnattoman raskasta..."

      Voi hyvät hyssyrät sentään tuota vihreän moraalin valittelua.

      Touko Aalto päässyt vieraan naisen lämpöiseen jalkoväliin köllimään. Silti itkeskelee naismaisesti, että elämä on niin suunnattoman raskasta.

      Toki Vihreän Liikkeen hövelit naiset ihan mielellään syövät tämän Toukon oksentaman miesitketyksen moskan.

      • Kyllä.näin.on

        Onhan se raskasta kun kahden vuoden jälkeen vaimo lähtee lätkimään. Touko tahtoisi syödä ja säästää kakun yhtä aikaa, mahtaa vihreää vituttaa.


      • ojojogijeoijfohasouhfa

        Ei voi muuta sanoa kuin että hirveä sika tuo ukkeli. Harmittaa vihreiden puolesta, yksi mäntti pilaa koko puolueen maineen ja kannatuksen. Naiset vihreitä pääasiassa äänestää, mutta ei naiset tuollaisia arvoja kannata. Ja uusi naisensa Iris on samaa kastia, hänellä ei ole mitään tekemistä feminismin kanssa vaikka feministiksi itseään mainostaakin.


      • prlkeleeeeeee

        Täysi sika.

        Naurettavaa esittää uhria.

        Olisi eronnut ja sitten vasta alottanut suhteen.


    • elostelijat

      On uuvattien elon elostelijan kanssa samoja hengenheimolaisia. Sitä ihmettelen mitä naiset näissä hiirissä näkevät vai onko kenties Aallon kumppani mies. Sopisi hyvin vihreiden hegemoniaan.

    • 576776

      On niin raastava erota ,mutta kyllä vieras pesä silti tuntuu niin hyvältä millään ei saa nukutuksi.

    • avoinTilitys

      Yllättävää.Luulin että Touko on pesunkestävä kehitysvammainen homo.Näin sitä erehtyy.

      • Narsissimo

        Ulkonäön perusteeella evoluution ns apinoista kehittynyt ihminen..


    • Tätä_nykypvää

      Ok ymmärrän pontin mitä täällä kirjoitetaan, mutta hyvä että hänen vaimonsa sai tietää ja eroavat. Mielestäni parempi näin, kuin pettää jatkuvasti selän takana. Niin ja ikävä kyllä olen hyvin läheltä nähnyt miten monet ovat valmiita pettämään, jos vain mahdollisuus. Yllättävän monet:( mutta se siitä.
      Ne joilla on luotettava ja vahva liitto, olette helkatin onnellisia!!!!

    • puoleterovaakin

      kaikki ukotonPETTUREITA avioliitonKIKKOJIA NE VASTA HEIKKOJA ASTIOITA OVATKIN!

      arvotontakissankultaa oli vaan.
      se jokakerranmenee mennäsaa .

      luulee vaihtavanparenpaan onnenhuumanjälkeen on ARKI

      • Miten noin nätti nainen on lähtenytkin moisen kummituksen kelkkaan ?????
        Aateko siellä on jälleen velvoittanut?


        Late Lapista. SSSS Ry!


      • En.ymmärrä

        Latella hyvä pointti, kaunotar ja hirviö, miten onnistunut kauniin naisen iskemään?! Onko uusi yhtä kaunis vai ratkaisiko nyt aatteen palo, on äärivihreä?!


      • Epäreiluu

        Ihan samaa ihmettelin. Kuinka upea se uusi oikein onkaan, jos on nainen?


      • näkeekaukaa

        Kyllä Late vaistoaa heti ,kuka on kunnon nainen.


      • Tyytyisivät_va_toisiinsa

        Homot ovat naismaisen hyviä sosiaalisen elämän hoitamisessa. Se hämää ja vetoaa tunteisiin, hullunkurista, että tyyppi voi valehdella väärillä assosiaatioilla jopa teiniäistä vanhaksi ukoksi saakka. He puhuvat peittääkseen tässäkin "naisen" löytymisestä, naisella tarkoittaan toista homo miestä. Ei se ole ihme, jos bi pystyy naisia hakkaliemaan ja saa ne ihastumaan itseensä aivan kuin superpikaliiman, josta ei tahdo päästä eroon muuten kuin murtamalla. Naismainen homo, josta ei erota homoutta on naisille VALTAVA TUNNEHUKKA-INVESTOINTI, HUKKA REISSU, HAITAKE ja ITSETUHO, koska se rikkoo entistet tunnekuviot.

        Jos äijä ei ole homo, on macho, joka valehtelee itselleen ja muille arkisesta realisimista. Häntä ei sovi moittia, äidit kasvattavat pokista "vitun paskoja" luonteita. Edes suoraan asioista kivasti puhuminen ei onnistu, he säilövät mielummin mielessään valheteatteria. Siihen sotketaan tunteet, vetoaminen, hyväksikäyttö toisen herkkä taipumus kallistua vaalimaan ja hivelemään omaa egoaan. Turhaa egon hivelyä kannattaa välttää, se uuvuttaa, vie työtehot eikä siitä pääse helposti eroon.

        Homon petturisuhteet ovat homoelämän elämänsuola, muuten kai käy aika pitkäksi vilkkailla naismaisilla. Ei tuota mitenkään muuten pysty tajuamaan, kun heillä selvästi synkkää pettäminen toisten ukkojen kassa. Ukolla on tappi ja rööri, kunhan tekee huuhtelut ja on syömättä 2-3 päivää etukäteen, pelkällä nesteellä. Näin siis eletään hermafrodiittielämää. Olisin melkein sillä kannalla, että tällä petturi-, riitely-, tappelusakilla voitasiin lähteä perustamaan se keino maapallo avaruusputkeen, joka lähtettäisiin kiertämään rataa tai Marsiin.

        Joku voi uskotella romanttisilla puheillaan tyttöystävää jemmaamaan parisuhdetta naftaliinissa parhaimpina vuosinaan monta vuotta. Jotain käsittämätöntä on miehen idioottimaisessas vetovoimassa naisiin. Naisilla on potentiaalinen jano ukkojen perään. Naisten perään ei kyllä kannattakaan haikalla, kukapa sitä itsensä kanssa jatkuvasti haluaisi elää.


      • Joo.Jooo

        "Kyllä Late vaistoaa heti ,kuka on kunnon nainen. "

        Naisella tietenkin aina nykyään tarkoitetaan toista ukkoa, joka tälläytyy naisen rooliin peräreikineen .


    • Näin.se.vain.on

      Touko ei nuorena miehenä saanut naista, nyt 33 vuotiaana alfa-uroksena paneskelee ympäriinsä. Ei tuo uusi suhde tule kestämään.

      • Keisarin_uudet_vaatteet

        Ja vitut. Koko ukko hyi yöök. Lue, nyt mitä paska sanoo, miten helvetissä näitä shittejä notellaan jatkuvasti poliittisten puolueiden johtoon. Mitä meinaavat vihreät naiset saada puolueestaan "naisten syöjän" johtaessa oman ego-sukupuolensa valtausta tänne, siihen kuuluvat tietysti uskontonsa tyypit, musut ja afrikkalaiset.

        "Aalto ja Pietiläinen tanssivat häitään elokuussa 2015 Viitasaarella. Pariskunta kertoi häistään myös sosiaalisessa mediassa. Vihkimispäivänä kansanedustaja lisäsi sivulleen kuvan, jossa hän on nauttimassa seurueineen hääateriaa Grilli 21 -nimisessä pikaruokapaikassa Jyväskylässä. Aalto intoili häitään bestmaniensa kanssa.

        - Parhaiden miesten kanssa pappia ja morsianta odottelemassa, Aalto kirjoitti odotellessaan morsiantaan." "

        Täys "paska" koko ukko, vaikka näyttääkin siistiltä. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Kohta Goldman & Sachs saa sen nostettua pääministeriksi ja toinen 47 mrd siirrettään Suomen velkaa Brysselin käyttöön. Akat hulluina tuon "kyrvän" perään. Voi, vittu, mitä paskaa ihmisille styötetään. Hävetkää laiskat ajattelijat, kun purematta nielette kaiken shitin näiltä lois-hyväksikäyttäjiltä.

        Onhan Merkelikin ollut koko elämänsä USA:n CIA:n resurssi, invaasio, 1,3 miljoonan kerta päästö Saksaan on USA:n demareiden laatimaan politiikkaa, jolla eurooppalainen kansallisvaltio tuhotaan. Koko homma selvisi vasta 2 päivää sitten.


      • Buahhhaaa

        Todellakaan ei pysy Touko uuden sutturansa kelkassa kauaa, vaan jää kuin nalli kalliolle. Miten tyhmä voi "mies" olla?


      • Arvoanni

        Todellinen "suttura"

        naispaskaa vaikuttaa lähes maksulliselta julkistietojen perusteella.


    • Miestuli

      Kommunisti, on aina kommunisti.
      Kommunisti Aalto pussaili puoluekokouksessa miestä.
      Jospa se onkin nyt miehen vuoro Toukon sydämessä.

    • oli.jo.aikakin

      Touko tullu vihdoin kaapista.

    • minä.sanon.te.teette

      Pettämistä katsotaan pahasti vain uskovaisten puolueissa. Vassarit ovat ateisteja ja siihen ideologiaan kuuluu elää niin kuin parhaaksi näkee, ei sillä tavalla kuinka herra(t) määrää.

    • uuvatiaa

      Joku kertoi että ramppaa homopiireissä myötäänsä, voihan se totuus vielä tarkentua matkan varrella .
      Vihre tulevaisuus , musta menneisyys

    • Kusessa.on

      Touko on panomies, naiset ovat hänelle pelkkiä seksiobjekteja! Luulisi että punavihreät feministinaiset olisivat hänelle raivoissaan!

      • Kyrpä_seikkailee

        "Lahtaisivat" nyt mustasukkaisuudeta toisiaan, niin maailma olisi vähän aikaa jokseenkin reilumpi elää muille. Näitä valehtelijoita riittää joka oksalla.


      • voiraukkaa

        Perhehenkinen mies-imago vaikuttikin alkujaan hieman feikiltä ja epävihreältä. Uskoisin vihreitä perheenhajottajanaisten ääniä lohkeavan tällä feministiraasun panemisella.


      • Touko.on.panomies

        Touko on armoton panomies, naiset jonottavat saadakseen hänen isoa melaansa! Nyt jännitetään kuka tulee ensimmäisenä tiineeksi, veikkaan jotain kokoomusnaista, he ovat sikiävää sorttia!


      • turen5

        Niin mitä se "panee" kottaraispönttöö vai??


    • puoluejohdon.ominaisuus

      Aalto on sentään ollut puolueuskollinen rakastajattaren valinnassa, toisin kuin Hallaaho ,joka loikkasi toiseen puolueeseen. Lehtolastakaan Aallolla ei taida olla. kuten on pettämistouhuissa paljon kokeneemmalla kollegallaan.

      • ihmetteleväinen.pohtija

        rakastajatar? Lehtolapsi? Miltä aikakaudelta kirjoittaja itseään ilmineeraa?


      • ihmettele.sinävaan
        ihmetteleväinen.pohtija kirjoitti:

        rakastajatar? Lehtolapsi? Miltä aikakaudelta kirjoittaja itseään ilmineeraa?

        Mitä väliä kun asia on kuitenkin totta? Käytä vaikka googlea, jos et ymmärrä sanojen merkitystä.


      • Ahmattipullasorsa

        Kuka loikkasi ja mihinkä ?

        Sinusta raukasta ei ole muuhun kuin kirjoittelemaan paskaa.
        Yhtä katkera kuin Soinikin. Syö vielä lisää, niin et lopultakaan pääse ulos ovesta.


      • näin.menee
        Ahmattipullasorsa kirjoitti:

        Kuka loikkasi ja mihinkä ?

        Sinusta raukasta ei ole muuhun kuin kirjoittelemaan paskaa.
        Yhtä katkera kuin Soinikin. Syö vielä lisää, niin et lopultakaan pääse ulos ovesta.

        Huora-aho on muslimi, koska kannattaa moniavioisuutta.


      • efefeewfeewf
        näin.menee kirjoitti:

        Huora-aho on muslimi, koska kannattaa moniavioisuutta.

        Tällä tasolla vihreiden niiden "parempien" ihmisten avautumiset ei hyvää päivää taas.


    • Pettikö_miehen

      vai naisen kanssa kun ilmoittaa että eroon liittyy toinen ihminen ja Vihreäthän on aika joustavia mitä tulee seksiin?

      • Totuus_esiin

        Nyt pitää jo tajuta, että etelä-suomalset ovat osittain muualta muuttaneita homoja. Niitä on pilvin pimein, naista edustaa sopiva luonne, jolla on persereikä. Siinä se on, välillä on tietysti ns. miesten rakkaus. Se tarkoittaa siis samaa kuin ennen naisen ja miehen välinen ihastus, mutta nyt mies ei kajoa nais-sukupuoleen enää kepilläkään. Pitäkää tää jo mielessä vihreät ovat Helsingissä. Sinkku-palstan romantiikka on etupäässä homojen "eino leinoa" naisille ei enää näin romantisoida. Kaikki liika hörhöily on toisille miehille.


    • äitykkä

      Tämä on sitä Suomen politiikan bonusta,saa heti kaatoja kun pääsee johtotehtäviin.

      • Lopetetaan_se_nyt

        Miksi niitä pitää sitten äänestää? Muslimien tuoja ja afrikkalaisten tänne rahtaaja ei ole monenkaan suomalaisen aito etu. Ne vievät työpaikat, joihin voi palata, jos ei jostain syystä pääse enää muualle. Rahaa ne vanhatkin tarvitsevat ja opiskelijat.


    • mvstäkö.totuus

      Ja kukas tämä vihreä nainen, kenties entinen mies, sitten on? Matu se ei ainakaan ole,sillä vihreät eivät sekaannu matuihin ellei nämä ole teinipoikia.

      • VaihtoNuorempaan

        Iris flinkkilä 24. Ikäeroa 9 vuotta


      • Arvovertailua

        Voisipa vertailla näiden puoluejohtajien makua. Mites Jussi Halla-aholla? Ja muistuttaako esim. Huhtasaarta, suorasanaista presidenttikokelasta?


      • Vgbghyghg

        Onko Flinkkilä joku transu?


    • JuupaJuuta

      Tyyppillinen kaksinaismoralistinen pelle. Tämä on aina muita moittimassa, mutta malkaa omassa silmässä ei nähdä.

      • Kissa_nostettava_pöydä

        Miksi tätä valehtelua ei ole vielä nimitetty VALEHTELUKSI? Sehän tuhoaa täysin läheistein perheenjäsenten käsitykset ja sosiaalisen verkoston. Vanhuuden turva häviää yhden mukamas erikoisuuden tavoittelusta. Epäilen myös sitä, että kun kaikki on tylsää ja tavanomaista, lähdetään tälle linjalle, kun mielikuvitus ryntää vikasuuntaan ja sille annetaan hurjasti siimaa.

        Valehtelu on verolainsäädännössä tuomittava rikos, miksi naisten pitäisi sietää parisuhde valehtelua jatkuvasti. Nämä hyväkkäät vielä yrittävät jotakuta hämätä puhumalla naisista tarkoittaen miehiä.

        "Rikollinen" homous vai mitä? Ainakin valehtelu ja sen jatkaminen. Jos kerran tulee homoksi, pysykään homona poissa muita ihmsiiä KIUSAAMASTA TUNTEILLAAN.


    • entinenäänestäjä

      Ei koskaan vihreitä!Hullummaksi vaan menee?

      • Viherpersu

        Viimeksi saadun tiedon mukaan Jussi ja Touko tapasivat baarissa ja fuusioituivat keskenään. Sen jälkeen perustavat Suomen suurimman puolueen PerusVihreät.


    • Tfghhgh

      Kaksi vihreää näki paremman nurmikon aidan toidella puolella.

    • 0100100

      Vihreä valhe saa monet muodot.

    • hju96twe

      Vain ihminen kykenee tähän.

    • oihantaisitnyt

      Touko laskenut pussit tyhjäksi ja nyt voivottelee elämän kurjuutta. Kyseinen häntäheikki käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja paneskellut toimiston työntekijää eli syönyt kuormasta.

      • arvo.tasapää

        Rakastuminenhan on mielenhäiriö, joka tekee ihmisestä syyntakeettoman.


      • Irti_kahleista

        Vittu mikä rakastauminen! Sellaista ei ole, kestää 14 vrk, jos sitä ei innosteta uuteen nousuun. Hiljaisuus ja toinen kaveri lopettaa kaiken.


    • toimistolta

      Jos se oli joku kulissiavioliitto ,mikä paljastuu joskus myöhemmin. Ei Vihdeät ole niin kiinnostuneita vieraasta sukupuolesta.

    • onkohann

      Touko on mahdollisesti ruskeanreidän ritari joka nyt aateloidaan puolueen ohjeistuksen mukaan. Toimistolla rynkytetty muiden hurratessa.

      • loufrp

        Tuohon suuntaukseen viittaa kyllä se, että tv-kameroiden edessä suutelee miestä suulle puoluekokouksessa.


    • Sairasta_sakkia

      Tällä palstalla on ihan sairasta porukkaa. YLE ei ole sairas, mutta nämä täällä ovat!

      • evoluuta

        Ylen ja vihreiden mittapuun mukaan kaikki täällä kirjoittelevat ovat tietenkin sairasta porukkaa.


      • siinäseon

        Erityisen sairas on koko kansan verorahoin maksettu media, joka edustaa vain pikkupuolueita (vihr vas.) uutisissaan. Budjetti olkoon sitten vain kyseisten puolueiden kannatuksen suuruinen.

        Uutistapahtumia on pystyttävä kertomaan tasapuolisesti ilman poliittista väritystä. Myös valtion virallisia päämiehiä on kunnioitettava jutuissaan, vaikka ei niitä olisi toimittaja itse äänestänytkään. Muulla lailla toimiminen on täysin epäammattimaista toimintaa, johon tulisi puuttua ylemmältä taholta.


    • Annapellal

      Voimia Toukolle..ja Bruno lleja Wilma.lle

    • tosi.vihreitä

      Hyväksyväthän vihreät ydinvoimankin silloin kun ite ovat hallituksessa.

      • fbfdfdbbfd

        Toki kuten hyväksyivät kiritykset pienituloisille ja vanhuksille sama käy uudestaan sillä oppositio huutelu on ihan eri asia kun tehdä päätöksiä huudella voi kukavaan ja luvata kuun taivaalta kuten populisti vihreät tekee.


    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Vihreät on samanlainen äärioikeistopuolue, kuin PetosjytkyKokoomusKeput, jotka ovat rasismikorttia nöyristelevien, äärioikeisto-alamaistensa äänillä, moninkertaistamassa ulkomaisen halpatyövoiman tuontia, ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.


      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3759963-andersson-pelkaa-lisaleikkauksia-hallituksella-jakovaraa-vain-hyvatuloisille

      Lisää jäätävää kyytiä luvassa, jokaiselle pieni- ja keskituloiselle. Suomea johdetaan veroparatiiseista, äärioikeistolaisten isojen talousrikollisten toimesta.

    • ekspersu

      Hetken jopa harkitsin äänestäväni vihreitä, koska Aalto on niin symppis partajätkä, mutta Flinkkilän twitter fiidi palautti nopeasti maan pinnalle mistä puolueessa on kyse. Pelkkää ihmisvihapuhetta päivästä toiseen. Persut jopa alkaa vaikuttaa rakkauden puolueelta.

      • eiääntä

        Onneksi heräsit unestasi ennen äänestystä. Vihreät on suomalaista miestä vihaava ja ulkomaalaisia miehiä suosiva naisten feministipuolue. Lisäksi taustalla on pohjalla selkä kommunismi uudella värillä. Ja ainoa hyväksytty uskonto on....tiedät mikä.


      • efewfwefewfew

        Mitä voi odotaa kun tuo nainen on vegefeministi. Tälläiset henkilöt vihaa eniten erinlaisia ihmisiä koska pitävät itseään paljon parempana väkenä kuin muut ovat ja tuovat tuon myös selkeästi esille.


      • hhrtebhkgkhkhkh
        efewfwefewfew kirjoitti:

        Mitä voi odotaa kun tuo nainen on vegefeministi. Tälläiset henkilöt vihaa eniten erinlaisia ihmisiä koska pitävät itseään paljon parempana väkenä kuin muut ovat ja tuovat tuon myös selkeästi esille.

        Mitä eroa on natsien kanssa sitten? Puuttuu enää vain väkivalta?


      • Vegetaristin_irrallisuus
        efewfwefewfew kirjoitti:

        Mitä voi odotaa kun tuo nainen on vegefeministi. Tälläiset henkilöt vihaa eniten erinlaisia ihmisiä koska pitävät itseään paljon parempana väkenä kuin muut ovat ja tuovat tuon myös selkeästi esille.

        Pähkinöitä pelurille
        "On tiedetty jo pitkään, että aivojen välittäjäaine serotoniinin määrä vaikuttaa mielialaan, seksuaalisuuteen, uneen ja syömiseen. "Uusi" havainto on, että sen esiasteen TRYOTOFAANIN määrä ravinnossa vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen rahapeleissä.

        Jos ravinto sisältää VÄHÄN TRYPTOFAANIA, olemme kärkkäämpiä tasoituspeleihin eli saamaan häviämämme rahat takaisin PELAAMALLA LISÄÄ. Tämä on tyypillistä PELIRIIPPUVAISELLE.

        Itsehoitona voi siis kokeilla ennen pelilä hiilihydraattipitoista ateriaa, vaikka kunnon juustopastaa, sillä runsaasti valkuaisaineita sisältävä ruoka estää tryptofaanin imeytymistä. Tryptofaania on erityisen paljon soijassa, juustoissa, lihassa, kalassa ja vehnänalkioissa sekä monissa pähkinöissäja siemenissä."

        Lainaus Duodecimista ja lehdestä.

        Vihreillä vegaaneilla ei ole tarpeeksi kaikkia ainesosia kehoissa, joten päätöksenteko RIIPPUMATTOMUUS SUOMALAISESTA YHTEISKUNNASTA TULEE KAIKESSA ESIIN.


      • rgergeger
        hhrtebhkgkhkhkh kirjoitti:

        Mitä eroa on natsien kanssa sitten? Puuttuu enää vain väkivalta?

        Se ero ainakin että natsit on jo kuoleet pois aika päivää sitten natsit oli 40-luvun juttu nämä vegefeministit tän päivän juttu se ero nyt ainakin.


    • sissos.joo

      näyttää tämä toinen osapuoli facebook kuvien mukaan aika itserakkaalta tapaukselta. ettei vaan touko-pouko nyt haksahtanut narskun paskaan.

    • rejkrej

      en alkuunkaan ymmärrä suosiota, ihmettelen jos vihreiden kannatus pysyy

    • drhdrhh

      "isänmaallisten" keskuudessa elää vahva kaksoismoraali ja epärehellisyys, Halla-aho saa pökkiä vaimonsa vierestä mutta kukaan muu ei.

      • ergqergergerg

        Isänmaalisten? tuo yksikin joka kertoo että hetken harkitsi äänestämistä ei enään eli ihan teitä vihreitä oli sekin arvostelia minusta toukon puuhat ei ole mitenkään ihmeellisä mutta tämä uusi vegefeministi vaimoke on kyllä ei hyvä juttu on se sellanen kiihkoilian oloinen että toivottovasti ei vaikuta toukoon.


    • Buahhhaaa

      Eikö ne vihreät muhinoi ihan keskenään?

    • VaihtoNuorempaan
    • Huora-aho

      Teki Räkätoteemin tempun.

    • voi.kauhistuss

      Ovatko ne polyamorisia?

    • Pääministerinvaimoksi
      • hauskayhteensattuma

        Katso päivitys 10. elok. 2015. Ihan on TA:n näköinen mies piirrettynä leijonakorupaita päällä =)


    • AhterissaTuulee

      Iris-rukkanen on parempi munanlutkuttaja.

    • ksjdksjd

      Aika feministinen temppu panna toisen aviomiestä. Lihanhimokaan ei ole kovinkaan vegaanista.

    • rääkkäry

      Vihreät arvot ovat vaan tuon laatuisia, ei sille mitään voi. Monet muutkin
      heidän arvonsa ovat täysin luonnonvastaisia. Suosivat kaupunkien
      viheralueidenkin muuttamista asumuskäyttöön ja muuta sellaista tyhmää.
      Vihreätarvot ovat kovasti muuttuneet alkuperäisestä, niin myös vihreät itse.
      Kaikenlainen ahneus ajaa nykyisin jo muiden arvojen ohitse.

      • ei-jatkoon--

        Vihreiden kommunistiset, luonnonvastaiset, epäloogiset ja muutenkin aivan järjettömät arvot eivät vain jaksa kiinnostaa.


    • Hyi.hyi

      Miten "feministipuolue" voi ottaa puheenjohtajaksi pettävän sikamiehen.

    • Panopuuta

      Ihan pantavan näköinen daami. En ihmettele yhtään jos on jäbällä ottanut eteen 🤣

    • JaYksiLensiPesästäPois

      Heikojen miesten naruttajia nämä lady dominat ja femme fatalet.
      Hetken kuluttua tämä fatale jättää ukon kierimään häpeässä, ja nauraa pilkkanauruaan.

      Ei ole eka kerta, tämä julkinen häpeä.
      Vain heikot ja tyhmyrit lankeavat tähän kliseiseen kuvioon.
      Tyhmä ukko, ei sovi johtajaksi. Pois ja takavasemmalle!

      • TarvitaanTuholaismyrkkyä

        Ei ole mitään heikkoja miehiä olemassakaan.
        Mies on rehti ja yhden naisen mies. Hänellä on älyä ja charmia pitää yhtä vaimoa koko elämänsä.

        Miehet eivät kiinnostu itsensäpaljastelijoista.
        Vain vajukit ja iljettävät pervot kiinnostuvat näistä nakuilijoista.

        Vai että hällä on rankkaa?
        No eikös se ole lady dominan työ antaa hälle rankkaa "laatuaikaa?"

        Kaikki johtavassa asemassa olevat pitää testata. Jos tämäkin saa jatkaa niin kuin Halla-aho niin suunta on alaspäin. Luulin, että Sipilä olisi ollut viimeinen "säätäjä" mutta ei näköjään ollutkaan. Iljettävämmäksi menee päivä päivältä.

        No, täytyy muistaa, että jos pariskunnan ikäero vastaa lapsen ja vanhemman välistä ikäeroa niin kyseessä on perverssi. On se aika pervoa hännystellä "lastensa kavereita."


      • kaikki-pois-pois

        "Tyhmä ukko, ei sovi johtajaksi. Pois ja takavasemmalle! "

        Vihreät tyhmät naiset vielä vähemmän.


    • Tarkoitusko_vai
    • Omatpaskajuttunne

      Iteppähän noita äänestaätte.

    • JustHyväSetti

      On just hyvä saada moniavioiset miehet Suomen johtoon!
      Yksi mies, monta vaimoa.. Ugh :)

      • ImbesilleilleTiedoksi

        Ei toimi.
        Yksi nainen ja monta miestä toimii paremmin.

        Jos miehellä on useampi vaimo niin silloin vaimolla on yksi aviomies ja useampi rakastaja.
        Siksi moniavioisuus "toimii."

        Nämä moniavioisuuden kannattajat ovat surkastuttaneet aivonsa mm. huumeilla.
        Yksiavioisuus on vain älykkäiden juttu.


    • nyt.nappas.5kautta5

      Toukohan on napannut varsinaisen nami_palan, voi veljet... ja siskot.

      • voivoitätä

        Järkyttäviä kuvia, kuvastaa hyvin vihreiden tasoa, Instagramtypyköitä, jotka näyttää itseään, koska se on kuulemma feminististä. Exhibitionisti tuo on. En ihmettele, että vaimo halusi erota. Touko-Pouko teki ison virheen kullihuumassaan.


    • SatavuotiasSuomi

      Epärehellinen henkilö jonka sanaan ei voi luottaa edes oma puoliso. Kannattaa miettiä onko tälläinen poliitiikko äänestämisen arvoinen.

    • tyyneyff

      Satanen vetoa, että kuukauden päästä palaa Touko touhutippa kotiin ja avioliitto vahvistetaan uudelleen. Se on harkinta aika sen verta pitkä, että realipolitiikka ajaa pillunkippeen kotiin.

      • ToukoTouhutippa

        Uusi sarjakuvahahmo; Touko Touhutippa. Osa 1; "Kesäinen mahlanvalutus liito-lepakko koivikossa".
        Jne...


      • eioleminunvika
        ToukoTouhutippa kirjoitti:

        Uusi sarjakuvahahmo; Touko Touhutippa. Osa 1; "Kesäinen mahlanvalutus liito-lepakko koivikossa".
        Jne...

        "Se on aina sen vika, joka pettää puolisoaan" näin perheenrikkoja Flinkkilä. Harrastuksena tehdä ihmisistä syyllisiä omilla toimillaan. Tosin matuperheitä ei rikota lennätetään suomeen koko suvut.


    • Tätä.mieltä

      Sosialistien, vihreiden ja muiden kommunistien moraali on mitä on tai paremminkin voi sanoa sitä ei ole, ovat moraalittomia. Tämän Toukon puuhastelut sen jälleen kerran tuovat päivänvaloon. Silti tuon porukka on sormi pystyssä muita moralisoimassa, hävetkää perkeleet!

      • selvä.ero

        Ei ole raiskaaja kuten persujen Putkonen.


    • Dougal

      On polsu.

    • VarmaTieto

      Touko on karvainen köriläs, villimies jota naiset eivät voi vastustaa!

    • toukotutuksi

      Touko halusi päästä lööppeihin, ja media tarttui tähän syöttiin.

    • PakkoPanna

      Noin hyvää persettä kun on tarjolla niin eihän sitä voi tosimies vastustaa :)

    • demarienviholllno1

      ..Millä perusteella yo. ketjusta otettiin juuri tämä pois:
      Touko ollut aiemmin, ennen politiikkaan menoa, lasten hoitotehtävissä, katso:
      you tube: Touko Pouko - Säteilysuojakypärä

      Vain ja ainastaan huumoria. Koko ketju täynnä hävytömiä juttuja, miksi ihmeessä tämä huumori pläjäys on poistettava??

    • hiirenhiljaaaa

      Kyllä Halla-aho vie voiton Touko Allosta ja Simon Elosta...koska Halla-aho tekei vielä lapsen jalkavaimonsa kanssa.....Halla-ahon vaimonsa pettämistestä ollaan mediassa hiiren hiljaa..

    • Pääministerinvaimoke
    • Tyhmyreitäkö

      Sopii kysyä: onko vihreät naiivien ja tyhmien naisten puolue? Vastaus: on!!!

    • Noinkohan

      https://twitter.com/iristuulevi?lang=fi

      Tuosta paljastuu, miten Iris arvostaa tyypuillisiä valkoisia suomalaisia heteromiehiä. Taitaa Touko olla jotain muuta. Mitenkähän pettäminen paljastui. Saikohan Touko Irikseltä taudin? Meinaan kun haraastaa seksualisuuttaan aika epämääräisissä porukoissa.

      • efewwefwfw

        Huvittavaa vielä että piiroksen mies näyttää ihan itse aalolta.


    • hhetrhterh

      Tohu touko se hankki itselleen kesäheilan niin sitä pitää pysyy virkeenä kun välillä vähän vaihtaa talvella voi sitten palata takasin vanhaan emäntään. Se on katos niin kun valtaa saa mies niin johan rupeaa nasia olemaan polvilaan edessä koko puoluetoimiston verran touhu toukolla tulee kiireinen syksy nais rintamalla.

    • Kuulinkuulin

      Touko Aalto sanoo olevansa feminiini itsekin.

      • egegewgweew

        Niinhän ne on kaikki "miehet" noissa 3 puoluessa femiinejä (vihreet, vasemmisto, sdp) rintsikka rinteestä lähtien.


    • Gggggggggg

      Huonoa esimerkkiä nuorisolle. Todella typerää !

      • thtrhtrht

        Nyky nuoriso se vasta kuksiikin ristiin rastiin kun ovat kaiken maailman sukupuolettomia polyamoreita ne on paljon "hurjempia" kuin meidän touko.


    • Älykäskettutyttö
    • sitäsaamitätilaaaaaaa

      Touko Aallon vaimo oli fiksu kun otti häntäheikistään heti eron, mutta häntäheikki Halla-ahon vaimo nöyrtyi ja otto miehensä takaisin vaikka mies oli syrjähypyn seurauksena saanut lapsen toisen naisen kanssa.

      • efefwfewf

        Kyllä se toukokin vielä palaa takasin kuhan kesäheilastelut on eka heilasteltu saatpahan nähdä.


      • pitkanaanakiho
        efefwfewf kirjoitti:

        Kyllä se toukokin vielä palaa takasin kuhan kesäheilastelut on eka heilasteltu saatpahan nähdä.

        Niin varmaan, mutta millainen nainen huolii takaisin, tai minkä vuoksi?
        Maailmahan on täynnä hännän, niin no tai jorkanheiluttajia.


    • JoukossaTyhmyysTiivistyy

      Iris taitaa olla tämän kahjon anarkistin Suvi Auvisen intohimoinen ihalija. Siinä sitä on pässinpäitä kerrakseen :)

    • HobbaFobba

      Touko on puhunut eli nyt Suomen media:Turvat Kiinni!

    • missäArvostelukyky

      "Vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon uusi naiskumppani on puoluetoimiston työntekijä, joka sosiaalisessa mediassa kertoo olevansa kuuma kaljasieppo. Hän myös juontaa City-lehden podcasteissa provosoivia keskusteluja, joissa hän on haastatellut entisiä seksikumppaneitaan yhteisistä lemmenkokemuksistaan.
      Karvosen mukaan ministereillä on selkeästi korkeammat nuhteettomuusvaatimukset kuin kansanedustajalla.
      –Jos on kysymys pääministeristä, siinä asemassa on erittäin kovan suurennuslasin alla. Tilanne on koventunut, ja muidenkin poliitikkojen yksityiselämä on tarkastelun alaisena."

      https://www.lapinkansa.fi/kotimaa/tutkija-touko-aallon-suhdekohusta-nostaa-kysymyksen-arvostelukyvysta-vaikka-puolue-suvaitsevainen-200318154/

      • hoochicoochi

        Iltalehdessä joku parisuhdekonsutti toteaa että tällaisissa suhteissa on kyse "lämmön tarpeesta". Aallon seksikumppanin kohdalla lämpö ei ole ensimmäisiä sanoja jotka hänen kuvistaan ja twiiteistään tulevat mieleen - jääköön sanomatta mitä tulee...


    • Fhjkkkcx

      Touhutouko touhusi ja sai vihreiden kannatuksen laskuun........ kuka järkevä arvostaa sellaista puolueen puheenjohtajaa joka tyhjentää pussinsa vieraaseen........ ja on nimeltään aviorikkoja ja pettäjä....

    • fembort

      Media käsittelee nyt tätä juttua aivan kuin toukomies olisi jo pääministeri. Ei ole, eikä siitä tule. vihreiden kannatukseen tämä ei vaikuta, feministit on aina jahdanneet miehiä, joilla on valtaa. Seksuaalisuuskin on vallankäyttöä. Kun ei omat taidot riitä, kellistetään mies sänkyyn, ja yritetään hallita sitä tussulla.

      • Pääministeripuolue

        Muistan kyllä, kuinka valtamedia alkoi markkinoida Toukoa uutena pääministeriehdokkaana heti vihreiden puheenjohtavaalien jälkeen. Tietysti asiaan vaikutti myös valtamedian tekemien gallupien antamat hyvät kannatusluvut vihreille.

        Eiko vihreät enää markkinoikaan Toukoa pääministeriksi ensi vaaleissa ja halua nousta Suomen suurimmaksi puolueeksi


    • eroaisivat.kunnolla

      En ihmettele jos joku julkkis /poliitikko pettää vaimoaan ja vaikka seurustelisi uuden kanssa, vaan sitä – MIKSI vaimot jäävät sellaisen miehen luokse. Parempi elämä odottaisi muualla ja parempi mies! Ei ole syytä jäädä vanhaan.

      • ksjdksjd

        Varmaan lasten takia. Näillä ei lapsia ollut joten vaimo kykeni tekemään päätöksen samantien. Kerrasta poikki.


    • viherPetollisetPuolue

      Ovatko vihreiden arvot pettäminen, vaimonsa jättäminen, kansalaisten
      kyykyttäminen sillä, että verotetaan ihan kaikkea? Lyödään metsät sileiksi, jotta saada
      rakennuksia, ilmeisestikin rikollisille, valehteville ja röyhkeille omanetunsatavoit telijoille.

    • VihreitäArvoja

      Vihreiden poliittinen unelma:

      Pekka Haavisto presidentiksi ja Touko pääministeriksi. Presidenttiparina homopariskunta ja pääministerinä pettävä feministi, jonka femme fatale rouva on pannut "puolta kaupunkia"

      • Lipangintanssi

        Nythän ei vasemmistoliitolla ole mitään hävettävää, pompsahtaakohan heidän kannatuksensa ohi kepulien.


      • Hoochicoochi

        Toukon petikaverilla on varmaan mielessä seuraavien Linnan juhlien jälkeiset lööpit: TAn seuralaisen paljastava asu kohahdutti Linnan juhlissa. Kun Tstävielä tulee pääministeri (hahhah), edustustilaisuuksia on enemmänkin tarjolla


    • Pettäjäntie
      • ergergerge

        Tuskin eikähän hän vihreänä eko mihenä polje polkupyörällä tuota jyväskylä helsinki väliä eihän se nyt autoilla voi kun kun vihreä vegaani feministi varsikin kun on tämä ilmaston muutos menossa.


    • Vanhaulos
    • Antivihreä

      Ihanaa! Vihreät ovat pitäneet itseään niin pitkään ns. Hyvinä Ihmisinä, että tämä tekee hyvää!

    • fgfgfgffggfgfgf

      Sen nyt ymmärtäisi jos vaihtaisi parempaan, mutta että tuollaiseen munan kipeään horatsuun.

    • Vihreille tuli tenkka på puheenjohtaja on hetero mies, joka kaataa naisia, omasta kuormasta.

    • ParastaVaihtaa

      Nainen kannattaa parin vuoden välein vaihtaa nuorempaa kun kovassa käytössä ne kuluu ihan niin kuin autot. Viisi vuotta saman eukon tai auton kanssa alkaa olla käyttöiän ylärajoilla. Jotkut harvinaiset valioyksilöt toki menettelevät vielä vanhempanakin.

    • valeeeet
      • keppihevosen.tuhnut

        Trollin turinoita.Trollaa samaa satoja kertoja huonona argumenttina.Pakkomielle sekin.Normaalia vihervassarirasmusjargonia. Kun ei elämässään muutakaan ole.


      • salaisuuuuksia
        keppihevosen.tuhnut kirjoitti:

        Trollin turinoita.Trollaa samaa satoja kertoja huonona argumenttina.Pakkomielle sekin.Normaalia vihervassarirasmusjargonia. Kun ei elämässään muutakaan ole.

        Mutta mitä sitten , jos Halla-aholla on muitakin salaisuuksia ? Jos Halla-aho valehteli tästä, onko hän valehdellut jostakin sellaisesta, jolla on enemmän yhteiskunnallista merkitystä?Onko Halla-aholla kätkettynä kenties jotakin sellaisia salaisuuksia henkilökohtaisesta elämästään, että hän voisi niiden paljastumisen pelossa olla altis taipumaan kiristykseen? Esim. ei ole mikään salaisuus se, että Halla-aholla on sympatioita MV-lehteä kohtaan. MV-lehteähän on sanottu rahoitettavan Venäjältä. Muutamia vikko sitten Halla-aho kovasti puolusti MV-lehteä ja paheksui Ilja Janitskinin ajojahtia. Onko Halla-aholla jotain vispilä kauppaa venänäläisten kanssa...siinäpä ehkä yksi peitelty salaisuus?!

        http://mvlehti.net/2017/05/01/halla-aho-puolustaa-mv-lehtea-ja-paheksuu-ilja-janitskinin-ajojahtia/


      • yhteensattumiaaa

      • Tätiihminen
        salaisuuuuksia kirjoitti:

        Mutta mitä sitten , jos Halla-aholla on muitakin salaisuuksia ? Jos Halla-aho valehteli tästä, onko hän valehdellut jostakin sellaisesta, jolla on enemmän yhteiskunnallista merkitystä?Onko Halla-aholla kätkettynä kenties jotakin sellaisia salaisuuksia henkilökohtaisesta elämästään, että hän voisi niiden paljastumisen pelossa olla altis taipumaan kiristykseen? Esim. ei ole mikään salaisuus se, että Halla-aholla on sympatioita MV-lehteä kohtaan. MV-lehteähän on sanottu rahoitettavan Venäjältä. Muutamia vikko sitten Halla-aho kovasti puolusti MV-lehteä ja paheksui Ilja Janitskinin ajojahtia. Onko Halla-aholla jotain vispilä kauppaa venänäläisten kanssa...siinäpä ehkä yksi peitelty salaisuus?!

        http://mvlehti.net/2017/05/01/halla-aho-puolustaa-mv-lehtea-ja-paheksuu-ilja-janitskinin-ajojahtia/

        Poliitikkojen yksityiselämän ei pitäisi vaikuttaa mitenkään kenenkään sivullisen elämään.
        Minulle se on yhdentekevää kenen kanssa he seurustelevat, kunhan hoitavat luottamustyönsä kunnolla.


    • Suomi-suomalaisille

      Todellinen pukki on nyt kaalimaan vahtina

    • akat.hah.hah

      Vihreiden pentti linkolankin perässä juoksi vihreät naiset. Kuusikymppisellä Pertillä oli kolmekymppinen vihreä feministi sähköttömässä mökissään miehestä huolta pitämässä.Kertoo jotain olennaista vihreistä.

    • HuorausKansanLaji

      Miten se Halla ahon huoraaminen?? Miten se rotta kehtaa.

    • salarakkaaaaat

      Olikohan parru käytössä viimeyönä.

    • Mitenkäs_puolueessa

      eletään sen kanssa, kun Huora-Aalto huorailee vimmattuna?

    • apinaidiootti

      montuu joutas tää vajakki

    • juu.juush

      Aina hyvä baneskella siellä täälää

    • Sinkola

      Atestithan onkin Saatanan vallassa, pettäminen sen mieleen ja muutkin pahuudet.
      Helvetti jaksaa odottaa.

    • eiolehyväesimerkki

      Ja se vielä ettei avioliitto kauaa kestänyt.

    • oksennan_päälle

      Vain luonnehäiriöinen pervo pettää vaimoaan. Tuo muslimilta näyttävä mulkku teki sen pian häiden jälkeen.

    • epäluotettava_on

      Jos pettää rakkaintaan, pettää muissakin asioissa.

    • turbaani_päähän

      Touko on epäluotettavan muslimin oloinen

    • gävlebucken

      Touko Aallon algoritmi: 1. Puhu ilmastosta, vaihda naista. 2. Puhu biojätteestä, vaihda naista. 3. Puhu feminismistä, vaihda naista. 4. Pohdi kärpäsen oikeuksia ja huomaa istuvasti anustulpan päällä. Hymyile, vaikka sattuu.

    • tämä-on-totuus

      Vihreitten piirissä syytetään Haaviston huonoa menestystä hänen vaaliorganisaationsa syyksi.
      Aivan turhaa, koska suomalaiset eivät tule koskaan äänestämään homoa presidentiksi maalleen. Vihreät voivat häntä äänestää, mutta ei kukaan muu. Siksi lienee aivan turhaa enää asettua 6:n vuoden kuluttua ehdolle.

      Surullista, mutta totta.

      • kusetuskos

        Tosin et miksi sai niinistön jälkeen enemmän ääniä kuin muut ja totuus ei pala...mutta tyhmiä maassamme riittää.......


    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe