Millaisia siunauksia

onsiunauksiamullakin

Jehovan todistaja kirjoittelijat (tai kirjoittelija joka käyttää monia nikkejä) hehkuttavat että heillä on "siunauksia" ja heidän presidenteillään Rutherford, Russell(joka ei ollut Jehovan todistaja) ja muillakin heidän "isokenkäisillä" oli runsaasti "siunauksia."
Mitä nämä "siunaukset" ovat käytännössä?

Minusta tuntuu että nämä "siunausjutut" ovat vain "liibalaabaata".
Minulla on ollut paljon "siunauksia" sen jälkeen kun lähdin Jehovan todistajista. Sitä ennen ei ollut mitään. En edes tiennyt mitä ne voisivat olla.

Näitä samankaltaisia siunauksia on muillakin ihmisillä.
On hyvä ammatti, hyvä toimeentulo, perhe, ystäviä jotka rakastaa silloinkin kun ei olla samaa mieltä asioista, on terveyttä, matkoja y.m.
Laittakaapas nyt sitten luettelo siunauksista, mitä muilla ihmisillä ei ole.

19

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jt siunauksista ylivoimaisesti kaikkista kivainmpi on kyky laskea runsaasti siionin suolikaasua, ja vielä varsin äänekkästi ja julkisesti. Tulevat jopa kotiisi laskemaan jt-suolikaasua, jos et kerkiä vetäistä ovea kiinni.
      Ja siiten asia, josta häveliäisyyssyistä yleensä vaietaan. YWHW-setä antaa ikäänkuin palkkioksi kulmakunnan mittavimman miehisen jäsenen. Ja se kasvaa sentin jokaista jaettua 1000 vartsikkaa kohden.

    • onsiunauksiamuillakin

      Sitähän mä vähän pelkäsin. Jehovan todistajien puheet "siunauksista" on pelkää "llibalaabaata".

    • s1924

      Katselin tässä huomisen kokouksen sisältöä ja näin , miten paljon saamme opetusta. Kaikkien näiden pahaa tarkoittavien kirjoitusten keskelle laitan sanat kokouksen loppulaulusta, jonka nimi on:Tarvitsemme Jehovan opetusta.
      Riemuiten tulkaa ja Jehovasta kuulkaa, elämän vesiä hän tarjoaa.
      Jumala antaa ohjauksen parhaan, totuuden nälkäinen ravinnon saa.
      2. Meille on hienoa saapua näin yhteen, Jehovan ohjausta tarvitsemme.
      Jumalan henki, veljien seura, vahvistaa jatkamaan kulkuamme.
      3. Kaunis on laulu, se Jehovalle kaikuu. Rohkaisun tuo ääni ylistyksen.
      Kansansa kanssa saavumme yhteen, tahdomme vaeltaa keskellä sen.

      Laulu perustuu Jesaja 50:4:ään: " Suvereeni Herra Jehova itse on antanut minulle opetettujen kiele, osatakakseni vastata väsyneelle sanalla. Hän herättää aamu aamulta, hän herättää korvani kuulemaan opetettujen tavalla."
      Myöskin Jesaja 54:13: "Ja kaikki poikasi tulevat olemaan Jehovan opettamia, ja sinun poikiesi rauha on runsas."
      Tämä on osa niitä siunauksia, jotka ovat arvokkaita. Saamme säännöllisesti kokouksissa opetusta Jehovalta, saamme olla yhdessä rakkaitten veljien ja sisarien kanssa ja saamassa rohkaisua ja ylistää myöskin Jumalaamme laulamalla yhdessä. Tuo kaikki tuo rauhan sydämiimme.

      • kiinnostaisi_tietää

        Jos olette Jehovan opettamia, mistä väärät käsitykset ja odotukset ovat tulleet?


      • s1924
        kiinnostaisi_tietää kirjoitti:

        Jos olette Jehovan opettamia, mistä väärät käsitykset ja odotukset ovat tulleet?

        Me olemma oikeassa, muut väärässä!
        Laitan itsekorjaamani paremmat sanat kokouksen loppulaulusta, jonka nimi on: Tarvitsemme Jehovan suhnuttelua. Menee "Pikkuoravien kuuraketti" -laulun sävelellä, pikkuoravien äänellä.
        Riemuiten suhnatakaa ja Jehovasta kuulkaa, pyllykaasua hän tarjoaa.
        Jumala antaa rektumsuhnua, nälkäinen suhnua saa.


      • manaat

        Sinulle s1924.
        "miten paljon saamme opetusta".
        Onko siellä uusia ohjeita mökötyskampanjoista?
        Joko aletaan värvätä lahkoon 7 vuotiaita?
        Ja samalla sitten 7 vuotias saa allekirjoitettavaksi "hienon ja erinomaisen"(siunauksellisen) ; "ei verensiirtoa-kortin". (luetaan rituaali-itsemurhaan sitoumiskortin) Onko se hieno siunaus?

        Totuudennälkäinen on se joka etsii sitä totuutta josta Jeesus sanoi:"Minä olen totuus, tie ja elämä", valtakunnansalilta sitä ei saa. Opettavathan Jehovan todistajat vastoin Jeesuksen sanoja.
        Jos haluat laitan muutaman esimerkin.

        Jesajan sanat johon viittasit koskevat Israelia.
        Myöhemmin kaikkia uudestisntyneitä jotka ottavat vastaan Pyhän Hengen kasteen.
        Joten sinun mainitsemasi siunaukset eivät ole oikeita siunauksia vaan "liibalaabaata",mielikuvitusta.

        Paljon paremmat siunaukset saa kun ite lukee omaa raamattua ja seuraa esim. alfa.tv:n ja TV7:n valikoituja ohjelmia. Jehovan todistajain valtakunnasalilla valhetotuus, harhaoppi on kuin "valkeiksi kalkittu hauta. Ulkoa kyllä kaunista, mutta sisältä täynnä kuolleiden luita."

        Ja mitä lauluihin tulee; laulan 100x mielummin omien veljieni ja sisrteni kanssa laulua; "Jeesus kosketa minua". Siinä Jehovan todistajien työväenmarssien kaltaiset laulut jää varjoon.


      • <>Saamme säännöllisesti kokouksissa opetusta Jehovalta><

        Jos esimerkiksi opetus vuoden 1914 profeetallisuudesta on lähtöisin Jehovalta, niin minkä olettaisit olevan syynä siihen, että Jehova ei perustanut tuota oppia Raamattuun eikä menneeseen historiaan?

        Jos opetus on lähtöisin Jehovalta, niin minkä olettaisit olleen syynä siihen, että Jehova käytti vuoden 1975 maailmanlopun laskennassa lähtökohtana perimätietoa, ei Raamatun mainintaa luomispäivien pituudesta?

        Jos opetus on lähtöisin Jehovalta, niin, niin minkä olettaisit olevan syynä siihen, että Raamatun Jeesuksen aikalaisten sukupolvi on nykyisin kaksi aikakautemme limittäistä sukupolvea voideltuja ja samaan aikaan elossa on voideltuja, jotka ovat kolmas sukupolvi?

        Ihan jo noiden muutamien esimerkkien valossa voisit kertoa millä perusteilla Jehovalta tulevasta opetuksesta esittämääsi väitettä kannattaisi miettiä vähimmässäkään määrin missään muualla kuin jt-piireissä?


    • Reijamus

      s1924 16.8.2017 0:05

      " Kaikkien näiden pahaa tarkoittavien kirjoitusten"
      -Sanohan, eikö tuo suoraan vartiotornista ?

      "Tarvitsemme Jehovan opetusta."
      -Sanotko vakavissasi, että Jumala antaa teidän opetuksenne, ne vartiotornit ? Ne vartiotornit, joiden vanhempaa vuosikertaa puheeksi otettaessa sanot että miksi niitä ikivanhoja pitäisi katosa

      " Saamme säännöllisesti kokouksissa opetusta Jehovalta"
      -Kiinnitän huomiotasi siihen, että Herätkää n:o 23 v. 1968 kertoi esittelevänsä vartiotorniseuralla olevat ylitsepursuavat todisteet maailmanlopusta vuodelle 1975.
      5 Moos 18:20-22 kuitenkin kieltää povarin ammatin. Ja Ilm. 20:10 ilmoittaa Jumala tuomion.

    • rewyed

      Se uutinen, mitä kerromme, osoittaa, että Jumala haluaa nauttivan elämästä maan päällä. Hän loi maapallon ja kaiken sen päällä olevan, koska hän rakastaa ihmisiä. Hän ryhtyy toimiin, jotta kaikissa maissa asuvilla ihmisillä olisi hyvä tulevaisuus. Jeremia 29: 11 sanookin: "Sillä minä itse tunnen hyvin ne ajatukset, joita minulla on teitä kohtaan, lausuu Jehova, ne ovat rauhan eivätkä onnettomuuden ajatuksia, antaakseni teille tulevaisuuden ja toivoa. "

      Mikään hallitus ei ole onnistunut poistamaan väkivaltaa, sairauksia eikä kuolemaa. Mutta hyvä uutinen on, että Jumala tulee korvaamaan kaikki hallitukset omalla hallituksellaan. Sen alamaiset saavat nauttia rauhasta ja hyvästä terveydestä. Jesajan 25:8, 33: 24: "Hän nielee kuoleman iäksi, ja Suvereeni Herra Jehova pyyhkii kyyneleet kaikilta kasvoilta. Kansansa häväistyksen hän ottaa pois kaikesta maasta, sillä niin on Jehova puhunut." 33:24: "Ja yksikään siellä asuva ei sano: "Minä olen sairas," Kansa, joka maassa asuu, on saanut erheensä anteeksi."
      Tuosta vanhurskaasta hallituksesta puhutaan Daniel 2: 44: "Ja noiden kuninkaiden päivinä , taivaan Jumala on pystyttäväm valtakunnan , joka ei koskaan tuhoudu, eikä sitä valtkuntaa anneta millekkään toiselle kansalle. Se murskaa kaikki nämä valtakunnat ja tekee niistä lopun ja se itse pysyy aikojen hämärään asti." On siunaus kertoa tällaisesta tällaista uutista ihmisille.

      • <>Se uutinen, mitä kerromme, osoittaa, että Jumala haluaa nauttivan elämästä maan päällä.><

        Melkoisen vahva väite, voisitko hieman perustella miten Vt-opetus osoittaa jotain jostain jumalasta?

        <>On siunaus kertoa tällaisesta tällaista uutista ihmisille. ><

        Siunaus lienee suurimmalta osalta siinä, ettei kyseisen uutisen oikeellisuudesta tarvitse kantaa pienintäkään vastuuta.


      • manaat

        Kyllä. Mutta ei niin että sinne valtakuntaan menisi uudestisyntymätön, ilman kirkastettua ruumista. Jokainen joka herätetään kuolleista saa samankaltaisen ruumiin kun Jeesus sai ylösnousemuksensa jälkeen.

        "Liha ja veri ei voi periä Jumalan valtakuntaa". "Paratiisi" on osa Jumalan valtakuntaa. Jumalan valtakunta tulee olemaan myös maanpäällä.
        Se on uusi taivas ja uusi maa. Jumala luo uuden taivaan ja maan. Entiset ovat kadonneet. Siis entinen maa ja taivas. Maapallo itsessään on jäljellä.

        Valtakunta on sama kuin maanpäällinen paratiisi. Se on sen maanpäällinen osa, mutta säännöt jotka koskevat Jumalan valtakuntaan menoa on olemassa silloinkin. Jumalan valtakuntaan ei mennä nykyisellä ruumiilla ja että siellä sitten pikkuhiljaa mennään kohti täydellisyyttä.

        Se täydellisyys tule heti ylösnousemuksen yhteydessä.
        Mutta muista: LIHA JA VERI EI VOI periä Jumalan valtakuntaa.Ei edes sen osaa paratiisia.

        Kristuksen omat, Jumalan lapset tulevat yhdessä Jeesuksen kanssa, maan päälle. Osa muutetaan silmänräpäyksessä, ei vähitellen. Silmän räpäyksessä vanha muuttuu nuoren kaltaiseksi. Rypyt katovat. Luonne säilyy. Oma sielusi on juuri sinun sielusi. Puhe äänikin on se mikä oli nuorena. Jokainen tuttusi tunnistaa sinut. Uudessa kirkastetussa ruumiissa.

        Jeesuksen hallitsijatoverit ovat niitä joille Hän sanoi; "en syö tätä uudelleen ennenkuin Jumalan valtakunnassa." Keille Hän sen sanoi? Pakanaopetuslapsillekko? Ei vaan juutalaisille opetuslapsilleen. He hallitsevat Hänen kanssaan ja ovat pappeina.144.000.

        Suuri joukko kaikista kansakunnista ja kielistä tulevat yhdessä Jeesuksen kanssa, tuohon valtakuntaan. Me viimeiset tulemme sinne silmänräpäyksessä muuttuneina.
        Tulemme Herraa vastaan.

        Se on ihmeellinen aika, jota kannattaa odottaa.
        Sitä ennen kannattaa luopua Jehovan todistajuus harhaopista.


      • eppäilläsoppii

        "Tuosta vanhurskaasta hallituksesta puhutaan Daniel 2: 44"

        Danielin kirjan kirjoittaja tuskin tarkoitti Vartiotorniseuran näkymätöntä 1914-hallitusta.


    • jjjjjjlllllllll

      Hiljaa aasi!

    • Auringostanauttija

      Tuossa on esim. nuo Hasta_luego 16.8.2017 12:43, sekä Reijamus 16.8.2017 9:22, osoittaneet lahkolaisille kysymykset, joihin lahkolaiset kuten rewyed ja s1924 eivät ole vastanneet.

      Lahkossahan on mieltä hallitsein ja puheita hallitsevin asia maailmanloppu, lahkoslangilla järjestelmäasioiten päättäjäiset, ja se on yksi iso tekijä luomassa lahkolaisen mieltä voimakkaaseen pelkotilaan.

      Kun lahko-opit ja niistä esitetyt kysymykset osoittavat lahkon, arkikielellä sanottuna "pähkähulluksi" niin todistaja ratkaisee järjen vaatimusten ja oman pelkonsa välisen ristiriidan siis kieltämällä todellisuuden "ei ole esitetty mitään kysymyksiä" taikka "jos kysymyksiä on esitetty, olen niihin vastannut".

      Pelko on mahtava tekijä, tiedetään vartiotornin kirjoittamossa.

      • P_Peloton

        Itselläsi tuntuu olevan suurin pelko ja hätä, ettei kukaan uskoisi sinua ja jatkuvaa pommitustasi. Taitaa pelottaa, jos he kuitenkin olisivat oikeassa. Silloin elämäntehtäväksi otettu operaatiosi olisi mennyt hukkaan. Pelottava tilanne.
        On helppo elää, kun ei tarvitse pelätä, tulee mitä tahansa. Tietää mistä on kysymys ja mikä on lopputulos. Tehdä vain oma osuutensa mahdollisimman hyvin ja luottaa, että Luoja ohjailee asioita oman tarkoituksensa mukaan ja niiden hyväksi, jotka tottelevat häntä. Onnellinen on se kansa, jon ka Jumala on Jehova. Psalmit 144:15. Tämä pitää paikkansa, vaikka joillakin on kova vimma väittää muuta.


      • Pakuripeltonen

        "Taitaa pelottaa, jos he kuitenkin olisivat oikeassa"
        Hyvä tavaton, missä asiassa ollaan oikeasa ?

        "Onnellinen on se kansa, jon ka Jumala on Jehova"
        -Mutta kun 5 Moos 18:20-22 kieltää povaustoimen, ja Jehovan kosto on Ilm. 20:10 -jakeessa, jonka siis vartiotornin kirjoituskunta ja kannattajakunta itselleen hankkii. muun muassa Herätkää n:o 23 v. 1968 -lehdessä he esittelivät hallussaan olevaksi sanomansa, ylitsepursuaviksi luonnehtimansa todisteet maailmanlopulle vuodeksi 1975.

        Jehova sanoo, että ole nöyrä. Vartiotorni kirjoitti v. -75 jälkeen että yksittäiset todistajat innostuivat julistamaan maailmanloppua.

        Auringostanauttijanko pitäisi tämän vuoksi olla peloissaan ? Jos hän kristitty, hän rukoilee vartiotornin kirjoituskunnan puolesta, joka on päinvastoin ylpeä, sanoo itseään jehovankanavaksi.

        Itse rukoilen myös todistajain puolesta. Vartiotorni tekee heistä Uskontojen uhrien tuki ry:n suurimman asiakasryhmän.
        Murhaa heitä verensiirtokiellollaan, vaikka verensiirto on elinsiirto, ja 3 Moos. 17:15 sallii veren syömisenkin ("lihaa, josta verta ei ole laskettu") eihän siinä ole kieltoa, rangaistuksesta puhumattakaan


      • P_Peloton kirjoitti:

        Itselläsi tuntuu olevan suurin pelko ja hätä, ettei kukaan uskoisi sinua ja jatkuvaa pommitustasi. Taitaa pelottaa, jos he kuitenkin olisivat oikeassa. Silloin elämäntehtäväksi otettu operaatiosi olisi mennyt hukkaan. Pelottava tilanne.
        On helppo elää, kun ei tarvitse pelätä, tulee mitä tahansa. Tietää mistä on kysymys ja mikä on lopputulos. Tehdä vain oma osuutensa mahdollisimman hyvin ja luottaa, että Luoja ohjailee asioita oman tarkoituksensa mukaan ja niiden hyväksi, jotka tottelevat häntä. Onnellinen on se kansa, jon ka Jumala on Jehova. Psalmit 144:15. Tämä pitää paikkansa, vaikka joillakin on kova vimma väittää muuta.

        <>Taitaa pelottaa, jos he kuitenkin olisivat oikeassa.><

        Kerrotko yhden (1) Vt-seuralle ominaisen opetuksen, joka perustellusti voisi aiheuttaa pelkoa perusterveelle ihmiselle?

        <>Silloin elämäntehtäväksi otettu operaatiosi olisi mennyt hukkaan. Pelottava tilanne. ><

        Tyypillistä kulttiuskovaisen yleistystä, etenkin kun tällaisen uskovaisen uskominen on elämäntehtävä.

        <>On helppo elää, kun ei tarvitse pelätä, tulee mitä tahansa.><

        Ja vielä helpompaa kun ei tarvitse pelätä satuolentoja, etenkin kun tulevaisuus tuo minkä tuo ja sen kanssa on elettävä.

        <>Tietää mistä on kysymys ja mikä on lopputulos.><

        Tarkemmin ottaen kyse on luulemisesta ei tiedosta. Eli luulla, että satuolento ohjailee.

        <>Tämä pitää paikkansa,...><

        Ainoastaan perustelu puuttuu.


    • Entinenjt

      Ihan omasta kokemuksesta voin kertoa että, siunaukset alkoivat noin puolen vuoden kuluttua siitä kun jätin järjestön . Ei enää kiirettä, ei huonoa omaatuntoa, nukun ilman unilääkettä, ei painajaisia, onko sopivat vaatteet kokouksessa, pelko sisarten mielipiteistä (joidenkin), voi luottaa itseensä kyllä järki sanoo mikä oikein mikä väärin. Suosittelen muillekin .

    • manaat

      Hoh..hoijaa...
      Minulla oli taas tänään, eilen ja toissapäivänä sellaisia siunauksia, etten JT aikanani olis ikinä voinut sellaisia odottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      607
      4448
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3489
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      149
      3165
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2439
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2275
    6. 246
      1810
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe