Hakunila parasta Vantaata jos ..

oi.niitä.aikoja

Uskallan väittää että jos Hakunilassa ei olisi yhtäkään Afrikasta tai Lähi-Idästä tullutta kunniakansalaista niin se olisi paras osa Vantaata. Hyvä sijanti ja loistavat liikuntamahdollisuudet, maaseutu ja metsät aivan vieressä.

Mksi se mentiin pilaamaan kunniakansalaisilla?

14

2683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Riittäiskönää

      Koska rasismi ja valkoisen miehen taakka. Päällimmäisenä kuitenkin: ei se ole hullu joka pyytää.

    • Vaaralalainen

      Samaa itsekin mietin. Alue on loppujen lopuksi erittäin mukava ja luonnon ympäröimä. Hakunila on varmasti ollut uutena erinomainen kaupunginosa kun se on ollut täynnä lapsiperheitä ja elämää.

      Jossain vaiheessa sitten alkoi vähäosaisemman väestön kasautuminen alueelle ja vuokratalojen remontteja ei ole tehty ajallaan ongelmien kasautuessa joka taas tekee kerrostaloista erittäin rumia.
      Helpoin tapa nähdäkin missä on hyvä taloyhtiö on kiinnittää huomiota julkisivuihin, julkisivuremontteja pidetään joissain piireissä rahanhukkana ja ne ovat lykättyinä listan perälle. Hyvin asiansa hoitava taloyhtiö pitää julkisivunkin kunnossa eikä korjaa sitä vasta kun se murenee kadulle. Hakunilassa on muutama on tällainen hyvä' taloyhtiö kuten Hepopolun keltaiset kerrostalot jotka katsovat peltojen ylle.

      Vaaralan kanssa Hakunilasta muodostuu hyvä kokonaisuus. Voisi jopa sanoa, että Hakunila on itse kaupunginosana parempi kuin Vaarala. Ovathan vaaralalaiset Kehä III:n takana ulkoilualueista siinä missä hakunilalaiset voivat kävellä ulko-oveltaan suoraan metsään.
      Ainakin omassa mielessäni on ollut sellainen kahtiajako aikoinaan, että hyvätuloiset asuivat Vaaralassa ja huonotuloiset Hakunilassa. Aikuiset eivät edes välttämättä koe näillä alueilla yhteyttä, mutta Hakunilan koulujen oppilasaines muodostuu molemmista alueista.
      Nykyään vuosikymmenten jälkeen Vaarala tuntuu enemmän slummilta, jokainen talo on täysin erilainen, tontteja ja pihoja hoidetaan miten sattuu, pienetkin metsiköt karsittu, tiet huonossa kunnossa, meno kuin Neuvosto-Venäjällä jossa jokainen vastasi vain omasta takamuksestaan.
      Onhan Hakunilan eteläpuolellakin edellämainitun Hepopolun alapuolellakin kauniisti kaavaan rakennettuja pientaloja, kehtaisin väittää, että näillä on parempi sijainti kuin yhdelläkään Vaaralan talolla.
      Asuin lapsena Vaaralassa, mutta pidin silti erittäin paljon Hakunilasta enkä oikein koskaan ymmärtänyt miksi jotkut aikuiset miltei sylkivät Hakunilan sanottuaan.
      Hakunilassa koulua käyneenä ja siellä kavereilla vieraillessa se tuntui varsin kodikkaalta ja ulkoilumaastoja tuli liikuntatunneilla kierrettyä satoja kertoja niin jalan kuin suksilla.

      Sama mielestäni myös etenkin Koivukylän kanssa, arkkitehdit aikanaan suunnitelleet hienon ja toimivan ajattoman kaupunkimiljöön joka kuitenkin ajautunut asukasaineksen ja ylläpidon laiminlyönnnin takia huonoon valoon.
      Näiden 60-luvun betonialueiden arvostus on vasta kasvamassa, ulkomailla kuten Englannissa näitä paikkoja suojellaan kiireen vilkkaa jotta ne säilyisivät jälkipolvillekin. Alkuperäiset asemakaavaan piirretyt betonikuutiolähiöt ovat loppujen lopuksi ajattomampia kuin uudemmat täydennysrakennetut talot tai uudemmat ahtaat asuinalueet.

      • Oulun.tauti

        Eihän noilla asioilla ole mitään arvoa päättäjille. Tärkeintä on taata Hyville Veljille hyviä rakennusprojekteja täydennysrakentamisen ym nimikkeillä. Toimivatkin talot pitää hävittää jollakin tekosyyllä, että pääsee rakentamaan uutta ja entistä huonompaa homepommia tilalle ja sekaan. Slummi teille, rahasi minulle! Se on päivän motto. Ei ne vaaliavustukset ja muut edut tyhjästä tule!


    • karseeta

      Joo, itekin myin omaa kämppää tappiolla just mamualueen leiman takia. Ne laskee neliöhintoja. Ja mitä sitten Euroopassa niistä muuten ajatellaan : Professori Matthew Goodwinin ja työryhmän tekemän tutkimuksen mukaan väitettä ’kaikki maahanmuutto muslimienemmistöisistä maista pitäisi lopettaa’ kannattaa Keski-Euroopan suurimmissa maissa noin 50–70 prosenttia vastaajista. Esimerkiksi Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa ja Unkarissa väitteen kannatus on yli 60 % ja Puolassa yli 70 %.
      ”Euroopan rasismin ja muukalaisfobian havainnointikeskuksen” (European Monitoring Centre on Racism and Xenofobia, EUMC) tuottaman tutkimuksen (2005, s. 35) mukaan maahanmuuttajavastaisuus oli vuonna 2003 Kreikassa 87,48 %, Unkarissa 86,53 %, Itävallassa 64,37 %, Portugalissa 62,47 %, Suomessa 59,24 %, Luxemburgissa 52,74 %, Britanniassa 51,04 %, Tanskassa 50,45 %, Espanjassa 50,24 %, Tsekeissä, 49,76 %, Saksan itäisissä osissa 47,54 %, Belgiassa 44,16 %, Puolassa 43,77 %, Sloveniassa 43,2 %, Hollanissa 42,95 %, Saksan läntisissä osissa 37,8 %, Italiassa 36,5 %, Irlannissa 35,27 % ja Ruotsissa 14,64 %.

    • perse-arska

      Hakunila on parasta huumeiden jälkeen!! 🤔😕,,,, 😈💪🤑😵🤕🤐

    • Johto-tuhoaa-Vantaata

      Jos ne ei olisi värillisiä mamuja, niin sitten ne paikat pullistelisi romaneja taikka venäläisiä. Aina kun valtiovallan pitää pääkaupunkiseudulla sijoittaa isompi määrä ongelmasakkia jonnekin, niin aina ne kääntyy ensimmäiseksi Vantaan puoleen.

      Oma kaupunginjohtomme hövelisti tarjoaa palveluksiaan, ja työntää kaikki tarjotut Hakunilan tyyppisiin, entisiiin kauniisiin lähiöihin.

      Joku Kartanonkoski on suojeluaaluetta, sinne kaupunginjohto ei omalla hiljaisella päätöksellään värillisiä, ongelmaisia laita. Mutta kaikki halvemmat peruslähiöt, ne tuhotaan ja ne saa kantaa kaiken riesan.

    • Anonyymi

      Hakunilassa on järkyttävän suuret yhtiövastikkeet joissakin taloyhtiöissä jatkuvien remonttien takia ja asukkaat ei saa myydyksi asuntojaan kuin reilusti alle markkinahintojen. Esim. Asuntoyhtiö Oripuisto.

      • Anonyymi

        suomessakin alkaa olla alueita missä kantaväestön ei kannata olla siis omassa maassa. tästä kiitos viher punamulta päätäjien joiden ei koskaan tarvi olla tekemisissä kyseisten sakin kanssa.


    • Anonyymi

      Näin se menee. Neliöhinta asunnoissa laskee aina jokaisen ko. henkilön majoittuessa alueelle.

    • Anonyymi

      Eikö koko Vantaa ole pilattu lopullisesti näillä erittäin kalliiksi tulevilla haitakkeilla.

    • Anonyymi

      Kannuskuja on pahasti ränsistynyttä aluetta

    • Anonyymi

      Uuh!

    • Anonyymi

      Joka paikka minne hoita kalliiksi tulevia, kaiken viihtyvyyden pilaavia tunkeutujia laitetetaan menee pilalle. Raivostuttavinta on se että noita elukoita laitetaan uusien korttelien uusiin asuntoihin. Eihän niihin pääse kaikki ikänsä töitä tehneetkään.

    • Anonyymi

      Hakunilassa on huonot joukkoliikenneyhteydet. Pelkästään busseilla pääsee, jos ei ole autoa. Onneksi pikaratikka on tulossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe