Missä asennossa otatte mieheltä suihin?

Jumppapirkko89

En ole koskaan ollut kovin innokas suihinottaja, mutta nyt uuden miehen tavattuani jotenkin olen innostunut siitä, loppuun asti en vielä ole kertaakaan mennyt, alkulämmittelyjä vain koska en jaksa könöttää siinä asennossa kovinkaan kauan, haluaisin molemmat käden käyttöön suun lisäksi mies on siis mahallaan ja itse osiitain mahallani/polvillani siinä toimin, jolloin tuen toisella kädellä ja käsi sitten väsyy melko nopeasti tukemiseen. En halua tehdä niin että hän esim seisoo ja itse olen alempana koska haluan itse määrätä tahdin, ettei hän innostuessaan ala työntämään syvälle kurkkuun. Mietin oisko ok jos mies istuu/puoli istuu sohvalla ja itse lattialla pehmentäen polvia esim alla olevalla tyynyllä?
Mietin myös että yllättäisin mieheni automatkalla joskus ja ottaisin häneltä suihin hänen ollessa kuskin paikalla, onko miten hankalaa vaihdekeppien yms kanssa? (Tietty auto olis pysäytettynä jolloin vaihdekeppiä ei tarvitse)
Kiitti jos joku viittii vastata vaikka tyhmältä kysymykseni tuntuukin! :)

6

2289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuhmavaimo

      Jos haluat itse määrätä tahdin niin juuri tuo mies sohvalla, itse jalkojen välissä lattialla on hyvä. Minä laitan tyynyn lattialle niin polvetkin kestää menoa :)
      Tai sängyn reunalla mies, voi myös maata selällä jos jalat on lattialla.

      Mies seisten toimii myös, ei siinä mies helposti pääse työntymään liian syvälle kun voit itse heti nojata taaksepäin. Kunhan et ole miehen ja seinän välissä, kuten suihkussa helposti on.

      Yksi miten voi olla on molemmat kyljellään. Näin et saa kyllä helposti molempia käsiä käyttöön, mutta asento on muuten mukava hitaaseen nautiskeluun.

    • Tuo "mies mahallaan" kuulostaa vähä hankalalta. Eiks selällää ois helpompi? Ja sä mahallaa siellä jalkoje välissä. Nojaa kyynärpäihis ni sul o kädet vapaana. Tai jos sänky o liia lyhyt, ni mites jos mies nousis siinä istumaa? Tuo tuoli/sohvajuttu kuulostaa hyvältä. Laita toki tyyny. Ja kokeilemallaha se selviää. Autossa kuulostaa kanssa kivalle. Jos jaksat (:D) loppuu asti, ni kyllä varmasti miehes tykkää.

    • Kikkeliskok

      Tässä vähän lisää vinkkejä miesnäkökulmasta.
      Hyvä ja rento asento on tärkeä, jotta ei mene väkisin yrittämiseksi tai kramppaa kesken kaiken.
      Vartalot samoin päin on paras, koska silloin kielen kärjellä on luontevaa hyväillä terskan alapuolen herkkää poimua.
      Tukeva ote kädellä peniksen varresta sekä tuntuu hyvältä, että antaa naiselle täyden kontrollin upotussyvyyteen, penis ei vahingossa uppoa epämiellyttävän syvälle.

    • Bums

      Itse nautin vähän raffimmasta menosta!
      Ihan parasta on olla kuusysissä alle, kädet miehen pakaroilla antamassa tahtia, kuunnella miehen ääntelyä ja antaa todellakin naida syvälle nieluun asti. Kun mies laukeaa, jatkaa nieluun painamista. Sperma valuu niin suoraan ruokatorveen, ettei siinä tarvitse edes niellä!
      Yleensä pidän kalun suussa vielä pitkään ja huolehdin täysin puhtaaksi, ennen kuin päästän sen suustani. Namia!

    • Autoilusuikkari on ihan kiva. Tyttis on imutellut pari kertaa loppuun asti minun ajaessani.; ei välttämättä hyvä liikenneturvallisuuden kannalta :/ Pelkkä kuiusaaminenkin on kivaa. Asento löytyy kyllä, jos halua on.

    • Poupout

      Mä ainakin vaihtelen asentoa suihinottaessa useinkin, ei sitä tarvi puuduttavuuteen asti samassa asennossa olla eikä mies siitä liikkumisesta ole häiriintynyt. Väliin olen sivulla jommin kummin päin, välillä miehen reisien välissä tai reiden päällä istun, joskus olen itse selällään ja mies sivulla polvien varassa yläpuolellani.

      Yksi meille mieluisin on niin, että mies selällään ja minä hieman kyljellään selkä miehen kasvoja vasten. Ikäänkuin lepään osin siinä miehen vatsan päällä. Mies ylettää tässä asennossa samalla sormettamaan mua takaapäin ja molemmat nauttivat.
      Joskus myös mies istuallaan tuolilla tai sängynreunallla ja mulla tyyny polvien alla. Joskus minä istun sängynreunalla ja mies seisoo. Kokeilemalla se kiva asento löytyy ja tosiaan kyllä sitä liikkua voi ja se tuo miehellekin vaihtelua ja kiihottuvuutta hommaan :)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe