islamin yhteys terrorismiin

pahan-akseli

Valtamedia on antanut islamista kuvan rauhan uskontona, jolla ei ole mitään tekemistä terrorismin kanssa. Silti lähes kaikki terrori-iskut ovat muslimien tekemiä ja he sanovat toimivansa Allahin nimessä ja profeetan käskyjen sekä ohjeiden mukaan. Niin myös imaamit opettavat muslimeja moskeijoissa ja omiensa keskuudessa, mutta julkisuudessa he antavat valheellisen kuvan islamista "rauhan ja suvaitsevaisuuden uskontona", mitä se ei vähimmässäkään määrin ole.

Profeetta antoi itse ohjeet sotaan ja muiden kansojen alistamiseen muslimien vallan alle. Hän käski tappaa juutalaiset siellä, missä heitä tavataan. Toinen vaihtoehto on alistaa heidät toisen luokan kansalaisiksi, joiden tulee maksaa ylimääräistä veroa (suojelurahaa) muslimihallinnolle.

Islam levisi alussa pelkästään miekan avulla, valloitussotien kautta. Vasta 1900-luvulla alettiin levittää islamia propagandan ja maahanmuuton kautta.

Jostakin kumman syystä tällaisia historiallisia ja muita faktoja ei saa esittää foorumilla. Sensuuri iskee heti, jos kerrotaan islamin verisestä historiasta ja profeetan väkivaltaan kehottavista käskyistä. Kun muslimit tekevät terroritekoja, niin he noudattavat silloin profeetan ohjeita ja käskyjä. Siitä syystä suuri osa muslimeista hyväksyy terroriteot tai ei ainakaan tuomitse niitä jyrkin sanoin (omiensa keskuudessa ja puolueettomissa mielipidemittauksissa).

2

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pahan-akseli

      Mielipidemittausten mukaan 20-30 % Britannian muslimeista on suhtautunut myötämielisesti, tukenut tai kannattanut WTC-iskuja 11/9 2001 ja Lontoon pommi-iskuja 7/7 2005. Joka neljäs tai viides Britannian muslimi ei pitänyt velvollisuutenaan ilmiantaa toista muslimia, joka suunnittelee terrori-iskuja. Myönteisyys terrorismia kohtaan on suurempi nuorten muslimien keskuudessa kuin vanhempien.

      Muslimimaissa myönteisesti iskuihin suhtautuvia on paljon enemmän kuin Britanniassa. Kun mukaan otetaan iskut länsimaisia ja amerikkalaisia sotajoukkoja vastaan, niin iskut hyväksyviä on muslimimaissa 50-90 %. Kyse ei ole siten häviävän pienestä radikaalista vähemmistöstä vaan hyvin yleisesti hyväksytystä tavasta levittää islamia ja saada aikaan pelkoa vääräuskoisten joukossa.

      Kun muslimi muuttaa Lähi-idästä tai muusta muslimimaasta Eurooppaan, niin hänen mielipiteensä eivät muutu. Terrorismiin myötämielisesti suhtautuvat ihmiset ovat rantautuneet Eurooppaan ja nyt myös Suomeen. Muslimien on lupa valehdella julkisuudessa ja esittää islam suvaitsevana rauhan uskontona, mutta omiensa keskuudessa he puhuvat oikein islamista. Se on väkivaltaan kehottava sotaisa ja laajenemaan pyrkivä uskonnollis-poliittinen ideologia, joka on vaaraksi koko maailmalle.

      https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/opinion-polls.aspx

    • TurunLastenIsoisä

      Ketä pidän ensisijjaisesti syyllisenä Turun (Barcelonan, Pariisin jne) terroritekoihin:

      1. Muhammedia : Väänsi ja sekoitti Vanhan ja Uuden Testamentin sisältöä Koraaniksi, alussa heimosotien, sitten maailmanvalloituksen ohjeeksi ja innoitukseksi

      2. Koraania: Asettaa sisäisen (sharia) ja ulkoisen (jihad) sortovallan.

      3. Koraanin selityksiä: Peittelevät Koraania.

      4. Imaameja: Maanalaisia jihadisteja, radikaisoivat epävakaita ihmisiä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe