Turku nyt maailman napa, terrorismi tuli meillekin

Nyt_osaatte_varautua

Kyllä, 20.8.2017 Turunssa hampaisiin asti aseistettua poliisia ... eikö asia vielä selvinnyt Turuus, terroritekoa harjoitellaan uudelleen - onko asia epävarma vai tuleeko siitä ooppera Turkuun?

Samalla kun Turun poliisia KIITELLÄÄN nopeasta ja tuloksellisesta terroristin kiinni saamisesta yms.

Mitä tälläkin jälkeenpäin pullistelulla ja ase-arsenaalin ja varusteiden esittelyllä poliisien päällä halutaan osoittaa, ihan kuten että "hälyvalmius" on koko maata kattava, vaikka edes mistään "terroriepäilystä ei ollut alkuun kysymys"?!

Miksi poliiseilla on siis mm. panssariliivit ja kaiken maailman varustus päällä, - paitsi PALJAAT PÄÄT esillä, SIIS NE USEILLA OLEVAT UMPILUUT - joita ei siis kannata nähtävästi mitenkään suojella tai esittää suojeltavan, - vai miten on?
Kun heidän ajattelua ja päätöksiä ohjaavat sinne kentälle mm. tämän nyt tiedotustilaisuudessa "puheenjohtajana" olleen kaltaiset narsistit? Heitä kun pääosin myös paljon kenttätyössä on valitettavasti, tappamassa ja pahoinpitelemässä kansalaisia!
Mutta miksei tätä marokkolaista nyt ammuttu hengiltä ja "epäily" oli varsin vahva rikos! Ei näpistely yritys tms. pikkurikos!

Ja nyt he, poliisit Turussa muun toiminnan puutteessaan nämä harjoittelevat (siis leikkivät saman näytelmän) uudelleen jos ovatkin epävarmoja ettei jalkaan (munille) ammuttu marokkolainen olekaan se oikea "epäilty"?!

Mutta se on tässä yhteydessä samalla todettava, perjantain 18.8. pikaisesti kokoon kyhätty Turun poliisin tiedotustilaisuus (mukana mediaa TV- ja radiot yms.) oli varsin sekavaa katsottavaa ja täysin amatöörimäinen tilaisuus, kuten sitä johtanut paikallinen poliisipäällikkö omalla olemuksellaan osoitti, aika noloa ja hapuilevaa vääriä tietoja ja olettamuksia täynnään tapahtumista, henkilöistä yms.!

Puheenjohtajana toiminut (kuka onkaan) oli jotenkin kaikkitietävän osaavan ylimielisen oloinen - kun vierellä istuneen poliisiylijohtajan esittelykin epäonnistui tämä kun ei muistanut (tai vittuillessaan halunnut muistaa) Kolehmaisen nimeä heti.
Kolehmainen kun anteeksi pyytävän näköisenä nökötti taas paikalla, vaikka ei ollut sen enempää sanoa kuin se "liturgia" minkä jo entuudestaan osaa monista jutuista ulkoa!

Sillä vaikka tuo kansamme kustannuksella yli vuoden kollegoineen loisinut marokkolainen mies pidätettiin ja saatiin kiinni välittömästi Turussa, puhutaan yhä "epäillystä"!?
Missähän loisijan jatko-täysihoito jatkuukaan kotonaan Marokossa vaiko Suomen Turussa?

Miksei epäiltyinä voisi olla myös vaikkapa alkujaan turkulaiset kokoomusedustajat yms. ns. presidenttiä myöten - yhtälailla nyt esiin tulleista lausumista, ja - mm. kiihottamisesta mm. omaa kansaamme vastaan ja terrorisien suojelun yrityksestään aina arkkipiispaa myöten antamiensa lausuntojen perusteella joka on liki yhtä vakavaa syytöstä kuin jos olisimme osallisia terrorismin toteutukseen eri puolilla!?
Puuttukaa myös näihin ulostuloihin julkisemmin, se on oikeutenne kansan ohella muutenkin!

Eivätkö nämä julkisuudessa kansaa syyllistävät tahot (kansan edustajat ym. ) kepulaista Sipilää mukaan lukien, että he ovat kaiken pahan alku ja juuri, ja heidän asenteensa ja päätöstensä kautta koko kansa kärsii näistä "ei toivotuista" ihmislajeista joilla ei ole maassa tulevaisuutta, ja myös kuten toimivat erilailla kuin ns. "päättäjät" olettavat!

Ps. Toivomme että nyt ja heti Marokon suurlähetystö antaa lausunnon ko. maan tilanteesta ja turvallisuudesta laajemmin, ja ottaa kantaa myös eripuolilla marokkolaisten lisääntyneestä rikollisuudesta Euroopassa!

8

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • retardikkoko

      Hyvä kirjoitus mutta voisitko nähdä asian niin kuin tuo epäilevä Joonas maailman menoa palstalta. Liitän sen kirjoituksen tähän sillä minusta ainakin hallituksen motiivit tehdä tällainen lavastus täyttyy kaikin puolin. Osattiinhan tätä odottaa. Siis lavastusta.

      fobiinoff

      20.8.2017 21:28

      Uusi

      Aika kova väite jos väität heitä ns. kriisinäyttelijöiksi ja että tämä olisi lavastus.
      https://www.youtube.com/watch?v=b2WiP36UELA
      Netistä ei löydy suomen kielistä tekstiä kriisinäyttelijöistä. Koitan suomentaa tuon ihan vaan varmuuden vuoksi jos et osaa englantia.

      A crisis actor is an actor who participates in a false flag event such as a bombing or mass shooting simulated by the conspirators—usually government or corporate forces—in order to achieve some goal such as justifying increased government surveillance, disarmament of the population, or military action against blamed nations or groups. Crisis actors are claimed in this context to play the part of bystanders or witnesses, emergency response personnel, and (with the aid of stage makeup) wounded victims of the attack.
      There have been identified crisis actors at incidents including the 2012 Aurora shooting, Boston Marathon bombing, Sandy Hook Elementary School shooting, Umpqua Community College shooting, Sydney hostage crisis, November 2015 Paris attacks, and others.

      Kriisiaktivisti on näyttelijä, joka osallistuu eräänlaiseen false flag tapahtumaan, kuten pommituksiin tai yleisellä paikalla ammuskeluihin, jonka konspiratorit - tavallisesti hallitus tai sairaat pervertikot simuloivat - joidenkin tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten perustellakseen hallituksen valvonnan lisäämisen, väestön aseistariisunnan tai sotilasoperaatioita arvoituksellisia maita tai ryhmiä vastaan. Kriisitoimijoita pyydetään tässä yhteydessä osallistumaan ohikulkijoiden tai todistajien, pelastus henkilöstön ja hyökkäyksessä haavoittuneiden uhrien osaan. Verellä meikkaajat kuuluvat samaan sakkiin.
      Kriisinäyttelijöitä on kärähtänyt osallistuessaan tällaisiin tapahtumiin, mukaan lukien vuoden 2012 Aurora-ammunta, Boston Marathon -pommitukset, Sandy Hookin peruskoulun ammunta, Umpqua Community College -tapahtuma, Sydneyn panttivankikriisi, marraskuun 2015 Pariisin hyökkäykset ja muut. Paljon muita mutta nämä vain esimerkkeinä.
      Nythän teillä hyvät palstalaiset olisi mahdollisuus käräyttää nuo näyttelijät. Ette uskalla. Ymmärrän hyvin. Ette halua provosoitua, sillä silloin varmaan pääsisitte Supon valvottujen listalle turvallisuus riskinä. Elämme Orwellin yhteiskuntaa ja jopa ajattelu luokitellaan kohta rikolliseksi. Ajattelemalla voi radikalisoitua mutta toisella tavalla mitä media väittää radikaalin ajattelun olevan. Se haluaa väittää että islamilaiset ovat aivovammaisia ja heidän uskontonsa on kaiken pahan alku ja juuri. Kommunistit ovat nykyään jossain mielessa saaneet olla rauhassa. Nato lavasti aikoinaan Euroopassa terrori-iskuja ja väitti kommunistien olevan niiden takana. Nuo iskut taisi kylläkin olla aitoja eli ihmisiä oikeasti kuoli eikä niin kuin nykyään ne vain lavastetaan kuolleiksi.

    • liikaonliikaa

      Niinistö peräänkuulutti tiedotustilaisuudessaan kansalaisia myös valppauteen erilaisten yhteisöjen sisällä. (Aikoinamme nauroimme ja kritisoimme Itä-Saksaa ja sen kansalaisten toimintaa toinen toistaan kohtaan. Kaikki kertoivat poliisille naapurinsa touhuista ettei vaan kukaan sanonut pahaa sanaa hallituksesta. Ḱohta meidätkin tuomitaan siitä mitä kännipäiten tai muuten sanomme vaikka kenestä tahansa. Ajatelkaa tilannetta jos olette arvostelleet selän takana jotakuta ja sitten se kerrotaan tuolle henkilölle. Sitähän se siviili tiedustelu on. Parasta salakuuntelussa on se että saat sellaista tietoa jostakusta mikä vahingoittaa tuota varsinkin jos seurattava on vihamies tai muuten väärää puoluetta. Marokkolaisia on maassamme niin vähän että kuka heistä kiinnostuu. EIkä heidän molotuksestaan saa ainakaan suomalainen salakuuntelemalla mitään selvää. Olisko terroristit niin yksinkertaisia että tekstiviestein kertoisivat suunnitelmistaan, mitä ne sitten milloinkin ovat. Olemmeko nyt tulossa siihen mistä Itä-Saksassa päästiin eroon jo aikoja sitten. Suposta tulossa uusi Stasi. Meillä on ollut kansalaissota ja minusta joku Sipilä on aivan muuta kansaa kuin minä. Häpeän olla suomalainen jos Sipiläkin on sitä ja Risikko ja se Supon päällikkö joka on muuten poliittisesti oikealla niin kuin nämä muutkin. Tästä laista on tulossa oikeiston valvova elin vasemmistolaisia kohtaan.)

      - Minusta on tärkeää, että kaikissa yhteisöissä nyt - ei suinkaan tehdä salapoliisityötä, ei kavalleta ketään - mutta seurataan vähän toinen toisiamme, jos joku alkaa eristäytyä, käyttäytyä erikoisella tavalla, niin ehkä hänet tai pahimmassa tapauksessa hänen tulevat uhrinsa voidaan säästää.

      Tämä on suomeksi että katsokaa koska kaverinne pää sekoaa kunnolla. Yksi hyvä keino pään saamiseksi sekaisin on tuo salaseuranta ja siitä saatuja tietoja palautellaan seurattavalle erinäisin vihjein. Ajan myötä pää kyllä siitä sitten sekoaa. Tämä onkin varmaan tuon siviilitiedustelulain tarkoitus. Saada kaikki ei porvarillisesti ajattelevat sekoamaan ja siten saada kaikki vastarinta tai toisinajattelu maassa loppumaan. Kuinka poliitikot voivat tehdä mitään suunnitelmia jos kaikki tiedot valuvat heti vastapuolen tietoon.

      Kaikki terroriteot ovat näemmä yksittäisten tai yksinäisten hullujen tekoja. Tai niiden on sanottu olleen niiden tekoja. Pasilan poliisitalon pommimiehiä tosin oli kaksi ja WTC iskuissa oli useitakin hulluja. Palmen murhaajaa ei olla saatu kiinni. Oliko kyseessä yksinäinen hullu vai onko koko murhakin vain jotain huijausta ja bluffia, niin kuin näiltä sivuilta on saanut lukea. Siitä tämä ihmisten ajojahti sai alkunsa. Nyt tarvitaan ihmisten seuraamiseen tarkoitettujen toimien ja välineiden laillistamista ja sillä on nyt kiire kun marokkolainen sai sen aikaan. Ollaanko me tosiaan näin yksinkertaisia että tällainen paska menee todesta läpi Suomen kansaan.

      • 3762726

        "- Minusta on tärkeää, että kaikissa yhteisöissä nyt - ei suinkaan tehdä salapoliisityötä, ei kavalleta ketään - mutta seurataan vähän toinen toisiamme, jos joku alkaa eristäytyä, käyttäytyä erikoisella tavalla, niin ehkä hänet tai pahimmassa tapauksessa hänen tulevat uhrinsa voidaan säästää."

        Tämä on aika kovaa tekstiä, ei uskoisi todeksikaan.


      • 3762726
        3762726 kirjoitti:

        "- Minusta on tärkeää, että kaikissa yhteisöissä nyt - ei suinkaan tehdä salapoliisityötä, ei kavalleta ketään - mutta seurataan vähän toinen toisiamme, jos joku alkaa eristäytyä, käyttäytyä erikoisella tavalla, niin ehkä hänet tai pahimmassa tapauksessa hänen tulevat uhrinsa voidaan säästää."

        Tämä on aika kovaa tekstiä, ei uskoisi todeksikaan.

        eihän se nyt ole yhteisöjen asia ole alkaa kytätä yksilöitä tai jäseniään, koska yhteiskunnan toiminta perustuu luottamukseen, ja jos kaikki yhteisöt alkavat tekemään jotain muuta kuin mitä ne ilmoittavat tekevänsä, niin ennenpitkää ollaan sairaassa todellisuudessa


    • Bror-Erik1974odin

      Pikemmin näyttää siltä että aloittaja haluaa olla maailman napa napanöyhtäisine tarinoineen.
      -Kaivelepa napamoskasi lautaselle ja syö,siinä sulle hommaa jee! :)

    • hähähähähhäääääää

      Bror-Erik on aivan loistavan älykäs maailmoja syleilevine kommentteineen.
      Hän onkin saanut satoja ihmisiä kannattamaan näkemyksiään.

      • Bror-Erik1974odin

        Jep jep, enks olekin vaan aika kalu?


    • TotuusSattuuX

      "Sillä vaikka tuo kansamme kustannuksella yli vuoden kollegoineen loisinut marokkolainen mies pidätettiin ja saatiin kiinni välittömästi Turussa, puhutaan yhä "epäillystä"!?"

      Kyllä. Tiesitkö että Suomalaisen oikeuskäytännön mukaan syyllinen on vasta oikeudessa syylliseksi todettu ja tuomittu ihminen? Tätä ennen ihminen on vasta epäilty vaikka tapaus miten selvältä tahansa näyttäisikin.
      Olisi nimenomaan paha virhe viranomaiselta puhua syyllisestä kun tarkoitetaan epäiltyä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe