Juutalaisten Raamatussa esitetty Babyloniasta

Raamatussa_esitettynä

Varmasti kaikkien maiden esivalta kadehtii Babylonian kuninkaan valtaa kaiken inhimillisyyden yläpuolella, sillä ihminen ei tahdo olla syyllinen Jumalan tuomioistuimen edessä aikanaan, ja tästä syystä tahtoo itselleen maan hallitsijana sellaisen suvereenin aseman, kuten natseilla oli ja islamin uskonoppineilla on myös nykyään esimerkiksi Iranissa. Samoin ihmisten keskuudessa kommunististisissa järjestelmissä vallitsee ja Turkissa myös tätä nähtävissä, samoin tietysti kaikkialla missä esivalta syyllistyy rikoksiin ja esittää että toimii oikein kansalaisiaan kohtaan oli syytökset vastapuolelta millaisia tahansa. Näin on tietysti kaikkialla, sillä ihmisen luonto on sama ollut aina ja samoin Jumalan Jeesuksessa, mutta ihmiset eivät sitä vain tahdo arvostaa sillä itsensä kieltäminen ja ristin kantaminen ei ole tässä ajassa populaaria vaan kauhistus monien mielestä todellisuudessa koska eivät tunne Raamatun Jumalaa eikä Jeesusta eikä ristinsä merkitystä.

25

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatussa_tästä

      Oliko Job vai ystävänsä oikeassa ja onko demokratiassa enemmistö oikeassa?

    • Ihmisten_maailmassa

      vähemmistöt ovat aina uhrattavissa ja jopa voidaan sitä perustella rauhan säilymisellä. Raamatussa myös pahuuden harjoittaja esittää "nyt on rauha ei mitään hätää".

    • Venäjältä_lähtöisin

      Venäjältä lähtöisin oleva TV on kaikkialla oivallettu valtaa pitävien hyväksi tiedotusvälineeksi. Sodissa aina ensimmäinen uhri on totuus, ja sotia eivät ole vain eri kansakuntien väliset konfliktit vaan myös täysin erilaiset asiat. Valtaapitävät nauttivat propagandasta omien etujensa ajajina.

    • Ei_kai_sentään

      tässä nykyajass esitettyjä voi kukaan ymmärtää kuin POLIISI? POLIISILLA valta kaikessa yhteiskunnissa, ei kai sentään Raamatun kautta edes Jumala voi esittää sellaista mitä POLIISI ei voisi esittää sen suuren koneistonsa kautta ja yhdistettynä kaikkien valtakuntien poliisitahot keskenään. Ei sentään, sillä POLIISI on yhteiskunnissa se vallankäyttäjä!

    • Eikös_POLIISI

      Eikös Poliisi yhteiskunnassa anna luvat rahankeräykseen vaikka Jeesus kielsi apostoleiltaan sen kukkaron mukaanottamisen? Olen pahoillani tietämättömyydestäni, ja eikö poliisi mahtisanallaan aja riivajat ihmisistä vaikka Jeesus antoi vallan apostoleilleen tähän toimintaan? Anteeksi tietämättömyydestäni, ja eikös poliisi paranna sairaat sanallaan, vaikka Jeesus tätä teki ja vallan antoin apostoleilleen tähän, mutta ovat nykyajan poliisit Jeesuksen apostoleja, jotka herättävät kuolleita ja tekevät hyvää, sillä Paavalin mukaan esivalta on Jumalasta, vai olisiko palomiehet sitten polisien sijaan tai lääkärit, sillä Luukas oli lääkäri, kai nyt joku taho nykyisessä yhteiskunnassa edustaa Jeesusta? Tietysti papit, sillä voivat parantaa sairaita Pyhässä Hengessä ja herättää kuolleita ja myös vapauttaa riivattuja pahuuden henkivalloista, ja hienoa että keksin viimein miten Jumala on tahtonut myös Suomessa nämä Jumalan Valtakunnan asiat hoitaa, ja vähän aikaa jo ajattelin, ettei olisi mitään tahoa Jumalassa, vaan kaikki olisi Saatanasta.

      • Oletko_hölmö

        poliisi toimii kuten yhteiskunta säätää!


    • Nyt_odotetaan_Jeesusta

      Nyt odotetaan apua taivaasta!

    • Ei_vaineskaan

      Kenen kuva siinä rahassa onkaan, sori erehdyksestä!

    • Odotetaan_tätä

      Jeesuksen kuva on rahassa! Ehkä Jeesuksen kuvaa ei koskaan tule rahaan, mikä sääli :)

    • Näin_Suomessa

      ehkä ainakin Niinistön kuva sentään saadaan rahaan, oli sitten kolikko tai seteli!

    • Tolkkua_asioihin

      Niinistö ei varmaan edes toivo kuvaansa rahaan!

    • Tärkeintä_lienee

      ettei terroriteon tehneen kuvaa tule rahaan! Ihan vakavasti!

    • Ihan_oikeesti_

      Ihan vilpittömästi kaikki ihmiset toimii!

    • Kysy_vaikka_

      Kysy vaikka terroristilta, ihan vilpittömässä hyvässä tahdossa hän toimii myös Suomessa. Hänet on kasvatettu siihen!

    • Suomalainen_valta

      Suomalainen valta kyllä osaa erottaa naisten vihaajat naisten keskinäisestä sympatioista ja varsinin siihen asemaan asetettujen naisviranomaisten taholta, sillä aina mies on se syyllinen ja nainen syytön tällaisissa tapauksissa!

    • Johtopäätelmä_siis

      Johtopäätelmä siis ettei kyse ole vain terrorismistä vaan nimenomaan naisiin kohdistuneesta terrorismista, sillä naiset kokivat suurimmat vahingot ja miehet vain sekundäärisiä vahinkoja.

    • Kuinka_ihanaa

      Kuinka ihanaa onkaan kun naiset tekevät yhteistyötä Poliisien kanssa omia miehiään vastaan! Poliisi rakastaa kansalaisten tarkkasilmäisyyttä!

    • Poliisi_tahtoo_naisten

      Poliisi tahtoo naisten esittävän kaiken miestensä alkoholin juomisen ja siitä johtuvat äänekkään keskustelun, että voi itse tehdä virka- eli esivaltana sen päätöksen, ketä tahtoo syyttää ja kenet vapauttaa mahdollisista syytöksistä! Tämä on erityisen tärkeää ja koskee jokaista päivää tulevien vuosien suhteen, sillä POLIISI on tosissaan miesten kohdistamasta väkivallasta naisia tai tyttäriään kohtaan! Hätänumero on 112 ja soita heti, kun mies esittää vähimmässäkin määrin mielestäsi väkivaltaa tai on muutoin juopunut omassa kodissaan, sillä poliisilla on se yksipuolinen valta näissä tilanteissa rangaista miestänne tai ketä tahaansa ihmistä tai jopa Jeesusta joka veden viiniksi muutti ilman esivallan lupaa Israelissa Rooman vallan alaisuudessa! Tietysti voin ilmoittajana olla väärässä, kuten myös poliisi putkaan ihmisiä viedessään!

    • Tietysti_todellisudessa

      Poliisin olisi hyvä esittää mitä miehet saa omissa kodeissaan tehdä ilman putkaan viemistä! Mutta eihän ne sitä tee, sillä YLE:n sivuilla tekstiteeveessä esitetään vain rikollisuudesta ja sen mahdollisuudesta ja silti viedään Suomessa monia miehiä putkaan vaimojensa tai muiden naisten esittämien syytteiden mukaan, eikä poliisi välitä yhtään miesten esittämästä todellisuudessa. Tätä on Suomalainen Tasa-arvo vuonna 100 itsenäisyydestä! On hienoa olla suomalainen mies 2017, ja samalla ymmärrän hyvin Jeesuksen ongelmaa oman kansansa kanssa, sillä Jeesus on Israelin Ylkä eli Morsian, jonka vaimo tahtoo murhata ristillä, kuten on konkreettisesti tapahtunut roomalaisten sotilaiden toimesta, sillä juutalaisilla ei valtaa ollut Ylkäänsä itse murhata ristillä!

    • Ymmärtäkää_aloitus

      poliisi on vain Babylonian edustaja!

    • Totuus_Raamatussa

      Totuus Raamatussa ja Ilmestyskirjassa ja Iisebelistä, kuinka yhteiskunnassa 4000 edustajaansa ja Eli ainoa Jumalan profeetta. Ihan sama ymmärrättekö, sillä Jeesuksessa on voitto tästä maailmasta ja Saatanassa eli Iisebelissä on tuhoutuminen! Olen vain väsynyt tähän paskaan Suomessakin tässä laittomuuden ajassa!

    • Paskankaan_merkitystä

      paskankaan merkitystä poliisilla tai muillakaan auktoriteeteillä! Saatana toimii!

    • Poliisi_luulee

      Poliisi luulee hallitsevansa tilannetta ja syyttää syyttömiä!

    • Saatanan_poliisi

      Todellisuutta on tässä ajassa!

    • "Jeesuksessa on voitto tässä maailmassa............ " .

      Niin varmaan, kirkko rahoittaa laittomien maahantulijoiden mielenosoituksia ..... mitä muuta se rahoittaa?
      Juokse puukkoon, niin pääset nopeammin Jeesuksen luokse.

      Kirkko lohduttaa sitten, että Jeesus ottaa vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe