Annatteko Jumalalle kiitoksen Jeesuksen nimessä?

Raamatussa_luomakunnasta

Jokaisen luodun on hyvä kunnioittaa ja kiittää Jumalaa Jeesuksen nimessä kaikesta siitä hyvästä, minkä Jumala suonut ihmisille, ja tärkeimpänä evankeliumi, kuten Raamatussa esitetty, ja samoin Jumalan huolenpito kaikkinensa, eikä ihminenkään elä yksin leivästä vaan Jumalan Sanasta, ja paljon erilaisia vertauksia Jumala antanut ihmisille Raamatussa ja pyhien kirjoitusten kautta ihminen voi pelastua maailmasta ja uudestisyntyä vedestä ja Hengestä ja pyhittyä Jumalassa Isää kunnioittavaksi ja kiittäväksi Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä.

Jumala antanut Raamatun ja evankeliumin ja Jeesuksen juutalaisuuden kautta ihan kaikille ihmisille koko maailmassa, tärkeä myös tämä ymmärtää ja siunata Israelia ja samoin rakastaa Israelin Herraa ja Kuningasta, eikä eksyä valheisiin näissä asioissa, mistä kerrottu Raamatussa Jumalan Valtakunnasta ja Jeesus keskeinen ollut ihan luomisen alusta alkaen.

7

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämän_ymmärtäminen

      Aloituksen ymmärtäminen on tärkeää Jeesuksessa eli Raamatun ilmoituksessa. En odota vastakaikua lainkaan sillä ymmärrän aikamme todellisuuden ja tietysti tämä on surullista, mutta Jeesus omansa pelastaa tästä pahasta maailmasta.

    • Kaiken_Luoja_säätää

      Kaiken Luoja säätää tässä maailmassa, amen, halleluja! Tule Herra Jeesus!

    • Raamatussa_esitetty

      Jumala ei odota mitään ihmisiltä!

    • Raamatussa_esitetty

      Ihmiset ovat kuin ruoho!

    • Jeesus_Juudasta

      Jeesus on Jumalan Valtakunnan juutalainen Kuningas! Messiaaninen aikakausi on kestänyt jo noin kaksi tuhatta vuotta ja Jeesus on Raamatussa esitetty juutalainen Messias ja Raamatussa olevat Jumalan profetiat hänessä ovat täyttyneet ensimmäisen tulemuksen suhteen, mutta vielä täyttymättä ovat profetiat toisen tulemuksen suhteen paitsi tietysti jo täyttyneet, kuten Jeesus ne esitti luonnonilmiöinä mistä voimme lukea ihan kuukausittain ja moninaisina ja juuri sellaisina kuin Jeesus ne esitti noin kaksi vuosituhatta sitten, ja samoin sodat kansojen välisinä ja Israel tärkeimpinä tunnusmerkkeinä ja Jumalan kokoamana omana kansana luvattuun maahansa ja jokaisen ihmisen hyvä tästä ymmärtää Jumalan tahdon mukaisena ja samoin pakanakansojen viha ja valheet Israelin juutalaisia vastaan myös todistavat tästä vaikeasta ja väkivaltaisesta ajasta ja nimenomaan Israelin vihollisten vaikuttamana ja Israelin tuhopyrkimyksissä ihan jokaisen ymmärrettävänä.

      Kaikille juutalaisille on etuoikeus, kuten Paavali esittää, että voivat Jeesuksen Messiaanaan ottaa vastaan ja pelastus heille ja kaikille on juutalaisuudesta, sillä Raamatun kirjoitukset ovat Israelista ja juutalaisuutta myös tärkeältä osaltaan, sillä Jeesus on juutalainen aina ollut ja sama eilen ja tänään ja kaikki aikakaudet. Paavalilla myös sama rakkaus juutalaisia kohtaan kuin Jeesuksella, sillä Jumalan rakkaus nähdään täydellisenä Jeesuksessa ja ristiinnaulitsemisessaan, sillä sovitti juutalaisten ja kaikkien ihmisten synnit Isässä Jumalassa, ja samoin Paavali näin tahtoi oman todistuksensa mukaan rakastaa juutalaisia ja ihan kaikkia vaikka tiesi sen vastustuksen fariseuksien lahkosta, kuten myös itse oli ollut siinä asemassa ennen uudestisyntymistään Jeesukseen ja Pyhän Hengen armolahjan saamista omakohtaisesti.

      Jeesus myös antoi uuden liiton pyhät juutalaiset kirjoitukset valitsemiensa juutalaisten apostolien kautta ja tämä on hyvä jokaisen ymmärtää, ja samoin Paavali opetukset pakanakansoista pelastuneille Jalosta Öljypuusta ja luonnollisista ja villin metsäöljypuun oksista, jotka vastoin luontoaan oksastetut ovat Jeesukseen. Jumalan hyvyys riittää kaikille ihmisille, mutta samoin pyhityksensä totuuteen on tarkoitettu juutalaisten lisäksi myös pakanakansoista uudestisyntyneille, ettei Jeesuksen pyhä nimi tulisi pilkatuksi tässä maailmassa.

      Lähitulevaisuudessa Israelin yhdestätoista sukukunnasta annetaan ne Jeesuksen 144 000 apostolia ja Jumalan sateet tämän saavat aikaan taivaasta ja autuaat tahtovat öljyn astioihinsa kuten viisaat Jeesuksen opetuslapset, jotka kalliolle tahtovat rakentaa sen hiekan sijaan. Jumalan Jeesuksen pyhien profetaallisten sanojen lisäksi antanut Ilmestyskirjan ja tärkeä tuntea se jokaisen, joka tahtoo tärkeintä elämäänsä ja Jumalan siunausta ja pyhistystä totuudessa. Jeesuksen nimessä anovat saavat ja tärkeä ja hyvä kiittää tästä kaikesta ja kunnioittaa myös Luojaa ihmisenä ja Jeesuksen nimessä voidaan tehdä opetuksensa mukaan se, minkä Isä tahtoo suoda itsekunkin ihmisen kautta. Jumala on hyvä ja jokaisen ihmisen elämällä on suuri merkitys Jeesuksessa ja Jumalan Valtakunnassa, sillä Isä on hyvä lupauksen lapsilleen ja toki on hyvä myös kaikille ja silti Jumalan tuomiot kohtaavat maailmaa Jeesuksen tulemuksen yhteydessä, kuten on edeltä kerrottu tämä hyvin selvästi ja varotaan toisenlaisia jeesuksia ja toisenlaista evankeliumia, kuin mikä on selvästi esitetty Ilmestyskirjan luvussa 14.

    • Avaajalle:
      Jeesus ei kuulu juutalaisuuteen enemmän kuin profeetta Mohammed kuuluu kristinuskoon.

      Molemmat kuuluivat edelliseen uskontoon ja päättivät perustaa uuden :)

    • Hyvä_hedelmä

      Hyvä hedelmä juutalaisuudessa ja Pyhässä Hengessä on ihmisen sydämessä todistus Juutalaisten Kuningas Jeesusta kohtaan ja rakkaus Jumalaa ja lähimmäisiään kohtaan ja samoin usko ja uskollisuus, joka on rakkauden tunnusmerkki myös ihan keskeisenä. Jeesus osoitti Jumalan rakkauden juutalaisia ja kaikkia ihmisiä kohtaan kuolemalla Jerusalemin ristillä ja vuodattamalla sovintoverensä Isän Jumalan tahdon mukaan ja jokainen Raamattua tunteva Pyhässä Hengessä nämä asiat voi ymmärtää, ja tätä Jumala myös tahtoo juutalaisilta ja ihmisiltä ja kiitos Isälle Jeesuksen nimessä on yksi keskeinen merkki hyvästä sydämmestä ja hyvästä suhteesta ihmisellä Jumalaa kohtaan, sitä ainoaa Luojaa kohtaan, ja Raamatussa kerrotaan Isästä ja Pojasta ja Pyhästä Hengestä, ja Isä ja Poika ovat Yhtä, amen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe