Kuka hoitaa maan sisäiset tuvallisuusuhat kuntoon?

ajankotainen2

Muslimivaikuttaja Iltalehdelle: Tällainen Turun jihadistiverkosto oikeasti on - radikaalisaarnoja yleisissä moskeijoissa.

Turun epäillyn puukottajan rekrytoijat asuvat Suomessa, uskoo Iltalehdelle lähdesuojan turvin puhunut Suomen muslimiyhteisön vaikuttaja.

Suomen muslimiyhteisön tunteva lähde kertoo Iltalehdelle, että Turussa toimii aktiivinen jihadistiverkosto, joka iskun jälkeen vetäytyi maan alle. Muslimivaikuttajan mukaan jihadistisaarnoja pidetään jopa yleisissä moskeijoissa Suomessa. Hänen mukaansa jihadistirekrytoijat iskevät erityisesti syrjäytymisvaarassa oleviin musliminuoriin.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708252200351754_u0.shtml

Tarttis todellakin tehdä asialle jotakin.

19

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sen.kun.tietäisi

      Poliitikoista ei ainakaan ole siihen. Ovat liian mamiksia. Paljon tyhjää puhetta mutta ei mitään tekoja. Nyt tarvitaan kovia otteita.

    • TevveisiväPevseestä

      No niin. haloslainen virkavalta toiminut taas humaanisti:
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005341568.html

      Te on tävkeintä näisvä tapavuksissa etvei lähdvetä vainovaan syyttömiä. Oikevusvaltivossa pitää säivyä se jävjestys etvä kaikki voisivat tunteva olovnsa tulvalvisiksi. Meivvä ei saa ovva sijaa rasisville. Meivän suovalaisten ov vain totuttava tävvaiseen. Demokvatialva on hintanvsa!

      " Poliisi päästi Turun terroriteosta epäillyn miehen vapaaksi
      Julkaistu: 26.8. 12:17

      Poliisi on päästänyt toisenkin keskiviikkona ottamansa miehen vapaaksi. Häntä ei enää epäillä osuudesta Turun puukkoiskuihin.

      Turussa tapahtui puukkoisku viime viikon perjantaina. Puukotuksissa kuoli kaksi naista ja kahdeksan henkilöä loukkaantui. Heistä kaksi oli miehiä ja loput naisia.

      18-vuotias Abderrahman Mechkah ja toinen 18-vuotias epäilty vangittiin tiistaina todennäköisin syin epäiltynä kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta yrityksestä. Kaksi muuta vangittiin lievemmällä syytä epäillä -perusteella samoista rikosnimikkeistä.

      Poliisi otti tapaukseen liittyen kaksi muuta miestä kiinni keskiviikkona. Toinen päästettiin vapaaksi kuulustelujen päätteeksi.

      Toinen päästettiin puolestaan lauantaina. Heitä ei epäillä enää terroristisessa tarkoituksessa tehtävän rikoksen valmistelusta.
      Niko Ranta "

      Otanpa käteeni kahvimukin ja ennustan sen vaahdosta seuraavaa:

      "Hyvin pian tapahtuu jossain päin Suomea, esim. Kuopivossa tevvovi-isku. Tämän iskun yhteydessä jää kiinni myös nyt vapautetut miehet, mahdollisesti kuolleina. Poliisi vastaa huolestuneiden kansalaisten kysymyksiin: "Niin, niinkuin olemme jo aiemmin sanoneet, tuon aiemman, Turun terrori-iskun kohdalla ei ollut syytä enempää epäillä tuolloin pidätettyjä, kahta muuta miestä... Koska olemme humaani oikeusvaltio ja sitoutuneet EU:n päätöksiin, meillä ei ollut muuta mahdollisuutta. On valitettavaa, että uudessa iskussa kuoli 32 suomalaista joiden lisäksi 2 syyrialaistaustaista muslimia. Nuo kaksi iskussa kuollutta turvapaikanhakijaa tekivät kaikkensa pelastaakseen toisten uhrien hengen, josta suuri kiitos Suomen muslimiyhteisölle. Itse tekijöissä oli myöskin syyrialaisia ja ilmeisesti radikalisoituneet vasta täällä Suomessa. Eräällä heistä vakava seksuaalirikostausta, mutta mitään tällaista kuin nyt, emme osanneet odottaa. Allahu akbar!"

      Minua edelleen jaksaa ihmetyttää se valtaisa muslimipopulaatio niin pienellä alalla, kuin Turun kauppatorilla. Oliko siellä meneillään joku jihadistikirkon jumalanpalvelus, vai miten on mahdollista, että myös "silminnäkijöiksi" on sattunut tuollainen määrä terroristi-Muhamedia ylimpänä ihanteenaan ja profeettanaan pitäviä, ulkomaisia henkilöitä?
      .

      • Cardios

        Nytpä uusin tieto Marokon terroristi ei ole se kuka väittää olevansa,eikö DNA testi toimi,outoa,mutakuono on oikea satuterroristi,voi pikkumutakuonoa,saatanhan suvakit,karkotus jokaiselle,somput mukaan.


    • UllaltaTaasHyväKirjoitus
      • SuvakitTukeeTerrorismia

        Ja taas poistui kommentti, josta terroristit ja heidän suvakkisuosijansa eivät tykänneet.

        Jeesuksen veli Jaakob kirjoitti kirjeessään päälle 1900 vuotta sitten:

        Jaakob 4:17 Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi.

        Joka ei vastusta terrorismia, vaan tahtoo salailla ja hyssytellä asiaa, on Raamatun mukaan itsekin suoraan syyllinen siihen.

        Suomen rikoslaissakin on pykä "rikoksen suosimisesta", joka tarkoittaa juuri tätä mitä mm. suvakit harrastavat. Vaikkeivät itse tee tekoa, antavat sille tukensa ja hyväksyntänsä, jopa sensuroiden sen vastaisia kirjoituksia. Siis jopa estäen muiden varoittavat kirjoitukset asiasta!
        .


    • HaavistoSuomeaVastaan
    • Joitain.neuvoja

      Poliisin neuvo tilanteessa, jossa nk. alkaa tapahtua: PAKENE - PIILOUDU - HÄLYTÄ.

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005341599.html

      Maailmassamme, jonne terrorismi on tullut pysyvästi, kannattaa kansalaisen opetella myös yleinen, ennakoiva varovaisuus.

      - Kiertää kaukaa mahdolliset riskitekijät. Riskitekijöitä ovat mm. uhkaavasti tai esim. jotenkin luihusti käyttäytyvät ihmiset. Omituiset, esim. hylätyt paketit. Jos esim. bussipysäkillä on "joltain unohtunut kassi", älä koske siihen, vaan soita poliisille ja seiso itse kaukana siitä ja varoita myös muita. Ehkä se on aidosti joltain unohtunut kassi, mutta harva todellisuudessa unohtelee laukkujaan kadulle. Tällainen esine on varottava. Samaten oudot tuotteet esim. bussin roskiksessa.

      - Kulkea jatkuvasti valppaana, kuitenkaan osoittamatta ulospäin neuroottista pelkoa. Pelko ei kuitenkaan ole häpeä', vaan osa ihmisen omaa itsesuojeluvaistoa. Pelko on ehdottoman hyödyllinen, vain hullu ei pelkää. Pelko vaistonvaraisesti varoittaa mahd. uhasta. Parempi pelätä, kuin olla tyhmänrohkea. Mutta peloissaankin ihmisen on osoitettava ihmisyyttä myös muita kohtaan. Suojeltava ensisijaisesti itseään, sitten myös muita. Jos itse on välinpitämätön muita kohtaan, ei silloin itsekään ansaitsisi muiden apua.

      - Oppia pitämään silmät auki nk. selässäänkin.
      - Aistia mahd. vaara, ennenkuin se uhkaakaan. Varoa, poistua läheisyydestä ehkä varoittaa myös muita jos vaara vaikuttaa todelliselta. Jos kuuluu räjähdyksen ääni, tai laukauksia, piiloutua, tai esim. heittäytyä maahan, ryömiä piiloon. Olla hipihiljaa, ei kirkua.
      .

      • tällaista.tuumailin

        Peräti järkeviä ohjeita vahinkojen minimoimiseksi.
        Miksiköhän joillakuilla on halu leimata tällaiset selviytymissäännöt arvottomiksi?

        Tuntuu kyllä siltä, että primitiivireaktiot yltävät palstan kommentteihin asti. Siitä vain ei ole mitään apua, että yleistäen tuomitaan kansanryhmiä marginaalijoukon teoista.

        Yhtä järjetöntä olisi vaatia kansalaisoikeuksien poistoa paikkakuntalaisilta, koska paikkakunnalla on tapahtunut lapsen raiskaus. Hirvittävä rikos tämäkin, ehdotettu ratkaisu vain ylimitoitettu ja tehoton.


    • KiitosItsenäinenSuomi

      Tilaisuus Sipilän kodin edustalla päättymässä. Ilmoitettiin, että tulossa mielenosoituksia mm. Arkadianmäelle, eli Eduskuntatalolle.

      Neuvottiin seuraamaan Pertti Nykäsen kanavia, joissa tiedotetaan näistä.
      Esim. https://www.youtube.com/

      Myös Hommaforumin Paja-osiossa käsitellään näitä miekkareita.

      Tilaisuuden lopussa me suomalaiset laskimme käden sydämellemme. Tuli samalla mieleen

      Valalaulu:
      https://www.youtube.com/watch?v=ODdszyqYudE
      .

    • S24TukeeIsistä

      Näin epäisänmaallinen on Suomi24 foorumin moderaatio että se poistaa faktatietoja ja linkkejä liittyen Suomen tasavaltaa vastaan tehtyyn muslimien terrori-iskuun ja suomalaisen kansan mielenilmaisuihin.

      Edellisissä viesteissä ei ollut mitään laitonta, sen Suomen lainsäädännön mukaan jonka me aiemmin tunsimme.

      Tämä sensurointi todistaa medioidemme, etenkin nyt S24:n epäisänmaallisuuden ja maanpetoksellisuuden. Nämä ovat faktoja. Itsw otan aina kaikki viestit talteen joten on faktaa osoittaa suvakki-Suomen rikollisuus omaa kansaansa vastaan, väkivaltamuslimimiehittäjän, ISIksen tueksi.
      .

    • IhmettelijäTKU

      Tänään uutisissa oli tutkijanainen joka kommentoi Turun iskua.
      Hän SANOI että suurin uhka Suomelle on tässä tilanteessa äärioikeisto!!!

      Siis TUTKIJA!!!

      Vaikka me tapettaisiin jokaikinen äärioikeiston edutaja EI SE JIHADISMI HÄVIÄ MIHINKÄÄN!!!

      • PunaterrorinUhrit

        On selvää että jotkut jossain eivät ole aivan rehellisiä.

        Joskus myöhemmin, sitten kun tämä punaterrorin aika on ohi, saamme varmaankin kuulla totuuden. Historialla on tapanaan paljastua. Ja ihmiset sanovat: "Voi kauhea! Sosiaalidemokratia pitää lailla kieltää!"

        Mutta tähän vaiheeseen johtaa vain verenpunainen polku, paljon ylimielisen ja ah niin humaanin vihervasemmiston uhreja, toisinajattelijoiden teurastusta, vankiloita, orjuutta. Kaikkea sitä mitä vain vallankumouksellisen herätyksen saanut laiskojen lurjusten sosialististen roskajoukko jälleen tulee saamaan aikaan.

        Joskus aikoinaan sosialisteissa oli jopa kunniallisiakin ihmisiä, ihmisiä joilla oli ihanteet. Tämän päivän paska-anarkistit ovat pelkkiä murhaajia. Viime sodan aikana suomalainen kommari ei kelvannut edes ryssälle. Sanoivat: "Petitte omanne, petätte meidätkin" ja moni punapetturi ammuttiin idän toverien toimesta suoraan kaivantoon.

        Venäläisissä on kulttuuria ja luonnetta. Monet meistä isänmaallisista suomalaisista on havainnut sen tuskastuttavann tosiasian, että valtaosa suomalaisista on laiskoja vätyksiä, raadanta on vierasta ja heikkoudessa yritetään mennä siitä mistä aita on matalin. Yleensä suoraan suohon ja lätäkköön.
        .


    • ValhemediatJatkaaVaan

      Tuossa S24-sivun yläreunassa on videoklippi joka perättömästoi on nimetty sanoin: "Helsingin Narinkkatorilla pidettiin mielenosoitus terorismia ja fasismia vastaan".

      Helsingin Narinkkatorillahan ei pidetty mitään tuollaista mielenosoitusta. Siellä pidettiin kaksi eri mielenosoitusta. Itseasiassa yksi mielenosoitus terrorismia vastaan, sekä toinen nk. tätä vastustava, suvakkien häirikkö-vastamielenosoitus "natseja" vastaan. Me terrorismin vastustajat olemme suvakkien mukaan natseja.

      Me terrorismin vastustajat emme ole fasisteja, joten terrorismin vihreäpäiset kannattajat olivat ihan väärässä paikassa kiljumassa. Nimenomaan islamhan, jota nuo piripäät itse tukevat, on epädemokraattinen, naisia alistava, pikkulapsia seksuaalisesti hyväksikäyttävä, eläinrääkkäyksiä harjoittava, sadistinen ja fasistinen kultti. Mutta nuo on niitä kommunistien kouluttamien toimittajien sanaleikkejä. "Mielikuvamuokkausta", jota sanaa he itse toiminnastaan käyttävät.

      Leninin opetusten mukaisesti he hyökkäävät päälle huutaen suoria valheita, syytellen muita siitä mitä itse todistettavasti ovat ja heidän syyttämänsä ihmiset eivät.

      Turussa suvakit, yhdessä matujen kanssa, olivat käyneet häpäisemässä Turun torilla olleen kukkameren, tanssimalla kukkien päällä ja potkien kynttilöitä. Tätä faktauutista nämä terroristeja suojelevat valhemediamme eivät ole kertoneet.

      Huomaa kuinka koulutettua propagandaväkeä on pelkästään S24-valhemedialla. Sananvalinnoilla, pienillä sanamuunnoksilla, kuten monikollisen = "pidettiin kaksi (eri) mielenosoitusta" sanan muuttaminen yksiköksi "pidettiin mielenosoitus", luodaan valhemielikuva, joko yhdestä ainoasta suuresta mielenosoituksesta, tai sitten perättömästi väittäen suvakkihäiriköiden tulleen muka vastustamaan myös terrorismia. Kyllä toimittajat suomenkielen osaavat. Jos eivät, sellaiset ovat puoskareita, roskatoimittajia, jotka pitäisi vaihtaa sivistyneempiin. Mutta S24:llä ei liene sellaista henkeä.

      Tosiasia on, että suvakit toivat terrorismin Suomeen ja tukevat kaikintavoin ISIStä ja sen toimintaa, myös Suomessa. Suomalainen vasemmisto on jo vuosikymmenien ajan tukenut rahallisesti sekä propagandalla mm. Lähi-idän terrorismia (Al Fatah, PLO, Hamas). Samaten Vihreät, Pekka Haavisto etunenässä. Pelkästään tästä on faktaa sanoin ja kuvin.
      .

      • HYVÄ.JUNES

        Tässä Keskisuomalaisen rehellisempi uutisointi asiasta:
        http://www.ksml.fi/kotimaa/Helsingissä-kaksi-mielenosoitusta-–-toinen-vastustaa-terrorismia-ja-toinen-fasismia/1033570 :

        Aikanaan kun Narinkkatorilla 30.1.2016 oli mielenosoituksemme "Naisrauhan puolesta", vasemmistolla oli tuolloin toisaalla vastamielenosoitus: "Ei meidän nimissämme!" Tosin he lähettivät pilkkaratsastajia häiriköimään mielenilmaustamme. Me emme ratsastelleet pilkkaamaan heitä.

        Vasemmisto on todellakin perusteellisesti jakanut Suomen kansan, emmekä me enää yhdisty, vaikka julkisesti yritettäisiin kuinka esiintyä toisin. Me emme hyväksy islamin väkivaltaa ja terrorismia. Koska me emme näitä hyväksy, vasemmisto ei hyväksy meitä, ainoastaan nimittelee meitä natseiksi. Jos siis jossain medioissa päättäjät puhuvat asioista käyttäen sanoja "me", "me suomalaiset", he puhuvat ainoastaan itsestään, terrorismin tukijoina. "Me" emme kuulu heihin. Näin yhteiskunta on tähänkin asti valheilla kieltänyt meidät.

        Voisivatko suvakit enää tämän selvemmin ilmaista, että ovat islamilaisen väkivallan puolta, kohdistuu se naisiin, lapsiin tai eläimiin:

        "Kotimaa 26.08.2017 14:38
        Helsingissä kaksi mielenosoitusta – toinen vastustaa terrorismia ja toinen fasismia
        Narinkkatorilla järjestettävään terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoitukseen on ilmoittautunut tapahtuman Facebook-sivulla yli tuhat osallistujaa.

        Poliiseja perjantaina Turun Kauppatorilla, jossa järjestettiin Ei meidän nimissämme - Turku rasismia vastaan -mielenosoitus sekä Suomi Ensin ryhmän mielenosoitus.

        Helsingin Narinkkatorilla on käynnissä kaksi mielenosoitusta, joihin osallistuu kymmeniä ihmisiä. Helsingin poliisi on ottanut kiinni yhden ihmisen poliisin vastustamisen takia.

        Terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoitus ja sen vastamielenosoitus Yhdessä fasismia ja fundamentalismia vastaan erotettiin toisistaan iltapäivällä. Poliisi ohjasi vastamielenosoittajat toiselle puolelle toria.

        Paikalla olevan STT:n toimittajan mukaan Narinkkatorilla on kymmeniä poliiseja, ainakin neljä ratsupoliisia ja useita poliisiautoja.

        Kiinni otettu osallistui vastamielenosoitukseen.

        Terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoituksen järjestäjän mukaan he vaativat rajojen sulkemista, hallituksen eroa ja laittomasti maassa oleskelevien poistamista.

        STT"

        Narinkkatorilla oli kylläkin huomattavasti enemmän väkeä kuin vain "kymmeniä ihmisiä": meidän puolellamme oli useita satoja. Vasemmisto- ja matuterroristien puolella n. 100.

        Vaikka Terrorismintukija, Suvakki24 ei tykkäisi, laitan linkin siitä kuinka poliisi estää meidän sananvapautemme, muttei estä häirikkösuvakkien huutokonserttia ja pidättää Junes Lokan:
        https://www.youtube.com/watch?v=cji6qpKMcV4

        https://www.youtube.com/watch?v=qIm06RW_Hro

        Tässä sitä on kommunistista miliisitoimintaa! Omat saavat huutaa ja häiriköidä toisinajattelijoita, mutta Junes pidätetään! Julkisella paikallahan saa kuvata! Junes on kuvaamassa meidän mielenosoitustamme ja hänellä on laillinen oikeus kuvata myös heitä jotka rikollisesti, mutta poliisien hyväksymänä saavat häiritä sananvapauttamme.

        Kyttä pitää terrorismintukijoiden puolta, sillä vasemmisto todistetusti tukee lähi-idän terroristeja, suomalainen vihervasemmisto on terrorismintukija. Mutta Junes ei saa kuvata, ettei se loukkaisi, eli levittäisi faktaa, mielenosoitusta häiritsemään tulleista suvakkianarkisteista, poliisin kavereista!

        Videolla näette, että taustalla saa vapaasti liikkua toinen kuvaaja, mahd. suvakkien omista joukoista.

        Levittäkää näitä videoita muissakin maissa, ulkomaiden medioissa ja keskustelufoorumeilla, osoittakaa mikä on suomalaisten ihmisoikeustilanne anarkistisessa suvakki-yhteiskunnassamme!

        HYVÄ JUNES JA TIINA! Kannatus senkun kasvaa ropisten.
        Tästähän voisi vetää jutun ihan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.
        .


      • HYVÄ.TIINA
        HYVÄ.JUNES kirjoitti:

        Tässä Keskisuomalaisen rehellisempi uutisointi asiasta:
        http://www.ksml.fi/kotimaa/Helsingissä-kaksi-mielenosoitusta-–-toinen-vastustaa-terrorismia-ja-toinen-fasismia/1033570 :

        Aikanaan kun Narinkkatorilla 30.1.2016 oli mielenosoituksemme "Naisrauhan puolesta", vasemmistolla oli tuolloin toisaalla vastamielenosoitus: "Ei meidän nimissämme!" Tosin he lähettivät pilkkaratsastajia häiriköimään mielenilmaustamme. Me emme ratsastelleet pilkkaamaan heitä.

        Vasemmisto on todellakin perusteellisesti jakanut Suomen kansan, emmekä me enää yhdisty, vaikka julkisesti yritettäisiin kuinka esiintyä toisin. Me emme hyväksy islamin väkivaltaa ja terrorismia. Koska me emme näitä hyväksy, vasemmisto ei hyväksy meitä, ainoastaan nimittelee meitä natseiksi. Jos siis jossain medioissa päättäjät puhuvat asioista käyttäen sanoja "me", "me suomalaiset", he puhuvat ainoastaan itsestään, terrorismin tukijoina. "Me" emme kuulu heihin. Näin yhteiskunta on tähänkin asti valheilla kieltänyt meidät.

        Voisivatko suvakit enää tämän selvemmin ilmaista, että ovat islamilaisen väkivallan puolta, kohdistuu se naisiin, lapsiin tai eläimiin:

        "Kotimaa 26.08.2017 14:38
        Helsingissä kaksi mielenosoitusta – toinen vastustaa terrorismia ja toinen fasismia
        Narinkkatorilla järjestettävään terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoitukseen on ilmoittautunut tapahtuman Facebook-sivulla yli tuhat osallistujaa.

        Poliiseja perjantaina Turun Kauppatorilla, jossa järjestettiin Ei meidän nimissämme - Turku rasismia vastaan -mielenosoitus sekä Suomi Ensin ryhmän mielenosoitus.

        Helsingin Narinkkatorilla on käynnissä kaksi mielenosoitusta, joihin osallistuu kymmeniä ihmisiä. Helsingin poliisi on ottanut kiinni yhden ihmisen poliisin vastustamisen takia.

        Terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoitus ja sen vastamielenosoitus Yhdessä fasismia ja fundamentalismia vastaan erotettiin toisistaan iltapäivällä. Poliisi ohjasi vastamielenosoittajat toiselle puolelle toria.

        Paikalla olevan STT:n toimittajan mukaan Narinkkatorilla on kymmeniä poliiseja, ainakin neljä ratsupoliisia ja useita poliisiautoja.

        Kiinni otettu osallistui vastamielenosoitukseen.

        Terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoituksen järjestäjän mukaan he vaativat rajojen sulkemista, hallituksen eroa ja laittomasti maassa oleskelevien poistamista.

        STT"

        Narinkkatorilla oli kylläkin huomattavasti enemmän väkeä kuin vain "kymmeniä ihmisiä": meidän puolellamme oli useita satoja. Vasemmisto- ja matuterroristien puolella n. 100.

        Vaikka Terrorismintukija, Suvakki24 ei tykkäisi, laitan linkin siitä kuinka poliisi estää meidän sananvapautemme, muttei estä häirikkösuvakkien huutokonserttia ja pidättää Junes Lokan:
        https://www.youtube.com/watch?v=cji6qpKMcV4

        https://www.youtube.com/watch?v=qIm06RW_Hro

        Tässä sitä on kommunistista miliisitoimintaa! Omat saavat huutaa ja häiriköidä toisinajattelijoita, mutta Junes pidätetään! Julkisella paikallahan saa kuvata! Junes on kuvaamassa meidän mielenosoitustamme ja hänellä on laillinen oikeus kuvata myös heitä jotka rikollisesti, mutta poliisien hyväksymänä saavat häiritä sananvapauttamme.

        Kyttä pitää terrorismintukijoiden puolta, sillä vasemmisto todistetusti tukee lähi-idän terroristeja, suomalainen vihervasemmisto on terrorismintukija. Mutta Junes ei saa kuvata, ettei se loukkaisi, eli levittäisi faktaa, mielenosoitusta häiritsemään tulleista suvakkianarkisteista, poliisin kavereista!

        Videolla näette, että taustalla saa vapaasti liikkua toinen kuvaaja, mahd. suvakkien omista joukoista.

        Levittäkää näitä videoita muissakin maissa, ulkomaiden medioissa ja keskustelufoorumeilla, osoittakaa mikä on suomalaisten ihmisoikeustilanne anarkistisessa suvakki-yhteiskunnassamme!

        HYVÄ JUNES JA TIINA! Kannatus senkun kasvaa ropisten.
        Tästähän voisi vetää jutun ihan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.
        .

        Tässä Tiina Wiikin, eli Tuonen Joutsenen video eilispäivän (26.8.2017) tapahtumista Hgin Narinkkatorilla:
        https://www.youtube.com/watch?v=oY68ob-EJmg

        .


      • JunesOhrananHotellissa
        HYVÄ.JUNES kirjoitti:

        Tässä Keskisuomalaisen rehellisempi uutisointi asiasta:
        http://www.ksml.fi/kotimaa/Helsingissä-kaksi-mielenosoitusta-–-toinen-vastustaa-terrorismia-ja-toinen-fasismia/1033570 :

        Aikanaan kun Narinkkatorilla 30.1.2016 oli mielenosoituksemme "Naisrauhan puolesta", vasemmistolla oli tuolloin toisaalla vastamielenosoitus: "Ei meidän nimissämme!" Tosin he lähettivät pilkkaratsastajia häiriköimään mielenilmaustamme. Me emme ratsastelleet pilkkaamaan heitä.

        Vasemmisto on todellakin perusteellisesti jakanut Suomen kansan, emmekä me enää yhdisty, vaikka julkisesti yritettäisiin kuinka esiintyä toisin. Me emme hyväksy islamin väkivaltaa ja terrorismia. Koska me emme näitä hyväksy, vasemmisto ei hyväksy meitä, ainoastaan nimittelee meitä natseiksi. Jos siis jossain medioissa päättäjät puhuvat asioista käyttäen sanoja "me", "me suomalaiset", he puhuvat ainoastaan itsestään, terrorismin tukijoina. "Me" emme kuulu heihin. Näin yhteiskunta on tähänkin asti valheilla kieltänyt meidät.

        Voisivatko suvakit enää tämän selvemmin ilmaista, että ovat islamilaisen väkivallan puolta, kohdistuu se naisiin, lapsiin tai eläimiin:

        "Kotimaa 26.08.2017 14:38
        Helsingissä kaksi mielenosoitusta – toinen vastustaa terrorismia ja toinen fasismia
        Narinkkatorilla järjestettävään terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoitukseen on ilmoittautunut tapahtuman Facebook-sivulla yli tuhat osallistujaa.

        Poliiseja perjantaina Turun Kauppatorilla, jossa järjestettiin Ei meidän nimissämme - Turku rasismia vastaan -mielenosoitus sekä Suomi Ensin ryhmän mielenosoitus.

        Helsingin Narinkkatorilla on käynnissä kaksi mielenosoitusta, joihin osallistuu kymmeniä ihmisiä. Helsingin poliisi on ottanut kiinni yhden ihmisen poliisin vastustamisen takia.

        Terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoitus ja sen vastamielenosoitus Yhdessä fasismia ja fundamentalismia vastaan erotettiin toisistaan iltapäivällä. Poliisi ohjasi vastamielenosoittajat toiselle puolelle toria.

        Paikalla olevan STT:n toimittajan mukaan Narinkkatorilla on kymmeniä poliiseja, ainakin neljä ratsupoliisia ja useita poliisiautoja.

        Kiinni otettu osallistui vastamielenosoitukseen.

        Terrorismin vastainen mielenilmaisu -mielenosoituksen järjestäjän mukaan he vaativat rajojen sulkemista, hallituksen eroa ja laittomasti maassa oleskelevien poistamista.

        STT"

        Narinkkatorilla oli kylläkin huomattavasti enemmän väkeä kuin vain "kymmeniä ihmisiä": meidän puolellamme oli useita satoja. Vasemmisto- ja matuterroristien puolella n. 100.

        Vaikka Terrorismintukija, Suvakki24 ei tykkäisi, laitan linkin siitä kuinka poliisi estää meidän sananvapautemme, muttei estä häirikkösuvakkien huutokonserttia ja pidättää Junes Lokan:
        https://www.youtube.com/watch?v=cji6qpKMcV4

        https://www.youtube.com/watch?v=qIm06RW_Hro

        Tässä sitä on kommunistista miliisitoimintaa! Omat saavat huutaa ja häiriköidä toisinajattelijoita, mutta Junes pidätetään! Julkisella paikallahan saa kuvata! Junes on kuvaamassa meidän mielenosoitustamme ja hänellä on laillinen oikeus kuvata myös heitä jotka rikollisesti, mutta poliisien hyväksymänä saavat häiritä sananvapauttamme.

        Kyttä pitää terrorismintukijoiden puolta, sillä vasemmisto todistetusti tukee lähi-idän terroristeja, suomalainen vihervasemmisto on terrorismintukija. Mutta Junes ei saa kuvata, ettei se loukkaisi, eli levittäisi faktaa, mielenosoitusta häiritsemään tulleista suvakkianarkisteista, poliisin kavereista!

        Videolla näette, että taustalla saa vapaasti liikkua toinen kuvaaja, mahd. suvakkien omista joukoista.

        Levittäkää näitä videoita muissakin maissa, ulkomaiden medioissa ja keskustelufoorumeilla, osoittakaa mikä on suomalaisten ihmisoikeustilanne anarkistisessa suvakki-yhteiskunnassamme!

        HYVÄ JUNES JA TIINA! Kannatus senkun kasvaa ropisten.
        Tästähän voisi vetää jutun ihan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.
        .

        Se "taustalla liikkuva toinen kuvaaja" oli ilm. Iltalehden toimittaja.

        Tähän sopii nyt kuin punatähti silmään, kommunistien oma balladi toveri Viljasesta, mahd. fiktiivinen henkilö, mutta meidän Juneksemme on kyllä todellinen.

        https://www.youtube.com/watch?v=L_woJ2YgpTg

        Ehkä sittemmin saamme Juneksen omilla kanavilla kuulla millaista oli viettää aikaa (yö?) tämänpäivän Ohranan patjoilla. Jos joku ei tiedä mikä on Ohrana, niin se oli nimitys aiemman, tsaarinajan Venäjän valtiollisesta poliisista (Pietarissa osoite Fontanka 16), joka Venäjän vallankumouksen aikoina mm. pidätti kommunisteja pois kaduilta mellastamasta. Suomessa vasemmisto on käyttänyt nimeä "Ohrana" mm. niistä Suomen tasavallan poliiseista jotka viime sodan aikana pidättivät kommunistimaanpettureita ja lähettivät leireille kuokkimaan.

        Tämän päivän Ohrana ei pidätä kommunisteja, islamilaisen invaasion suojelijoita, vaan heihin nähden toisinajattelijoita, meitä suomalaisia jotka omin keinoin yritämme puolustaa omaa, rakasta Isänmaatamme. Me olemme vain tällaisia, tavallisia kansalaisia, yrittäen omaa maanpuolustustamme ja kuten videoilla meitä näkyy. Kirjoitan "me", tarkoittaen kaikkia meitä, tämän Isänmaamme aatteen kannattajia, olimme sitten itse aina välttämättä paikanpäällä tai emme. Meitä on kymmeniätuhansia, ympäri Suomen. Tuemme yhteistä Isänmaan asiaamme rohkeasti, kuka mitenkin pystyy ja osaa.

        "Me muistamme toveri Junesta, jonka Ohrana pidätti!"
        .


    • HarrastuksenaMaanpetos

      Ihan aiheeseen liittyen ja josta olen itsekin kirjoittanut, tämän päivän Iltalehti:
      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708262200328143_u0.shtml :

      "Uudet arkistolöydöt paljastavat, kuinka suomalaisia soti bolsevikkien puolella - tavoitteena Neuvosto-Suomi

      Sunnuntai 27.8.2017 klo 06.51

      Uudet arkistolöydöt paljastavat, kuinka Suomen Kommunistisen Puolueen alainen sotilasjärjestö yritti junailla puna-armeijan hyökkäystä Suomeen vuosina 1918-1920. "

      Suomalaiset kommunistit, eilen, tänään ja iankaikkisesti.
      .

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      205
      2083
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      64
      1416
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1175
    4. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      66
      1128
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      153
      1052
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      85
      989
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      84
      875
    8. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      838
    9. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      63
      795
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      759
    Aihe