Jeesus Herrana on Isän Jumalan juutalaisuutta

Raamatussa_kerrotaan

Jeesus Juutalaisten Kuninkaana on Jumalan Valtakunnan Herra ja juutalaisuutta on Jumalan valtakunta ja Jeesus täysin, kuten syntyi ja kuoli ja ylösnousi taivaaseen Daavidin Juurivesana. Koko Raamattu käsittelee Jeesusta ihan alusta sen loppuun asti ja tietysti Jumalan Valtakunnan Herrana on tärkein Raamatussa esitetty Jumalan Poika, ja samoin Isä Jumala ja Pyhä Henki esitetään Raamatussa ihan alusta sen loppuun asti. Jeesus on sama ollut ihan luomakunnan alusta tähän aikaan asti ja on myös sen tuhat vuotta, kun Uusi Jerusalem laskeutuu ja Jumalan pyhät kootaan siihen Jumalan Valtakuntaan, ja Jeesus on valtaistuimella ja Tuomarina jokaiselle ihmiselle. Rakastetaan Jeesusta ja juutalaisuutta ja lähimmäisiämme myös siten kuin Jeesus opettanut ja esittänyt sen tärkeän Jumalan tahdon valona ja elämänä ja kutsuu tähän ihmisiä.

13

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raamatussa_totuus

      Jeesuksen apostolit näkivät Jumalan Pojan ja myös Isän Jumalan, kuten Jeesus opetti selvästi tästä asiasta, ja Jumalassa on Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Poika kuoli ja nousi kuolleista liharuumiissaan, ja Isä ei voi kuolla, koska on Jumala ja Henki, ja kaiken elämän Isä on luonut Pojassaan ja Pojalla on kaikki tuomiovalta, että häntä kunnioitettaisiin kuten Isää Jumalaa Luojana on hyvä jokaisen luodun kunnioittaa.

      Jumalan valtakunnassa myös enkeleillä on tärkeät tehtävät, ja seitsemän arkkienkeliä on, kuten Ilmestyskirjassa ja muissa Raamatun pyhissä kirjoituksissa kerrotaan, ja enkelit ovat Jumalaa palvelevia henkiä, ja osa pimeydessä eläviä Jumalan evankeliumin totuuden suhteen ja tehtävänään on ollut toimia tietynlaisina koettelijoina tai jopa eksyttäjinä, ja Jumala voi omillaan tehdä mitä haluaa.

      Jumala omistaan kaiken. Ihmiset eivät omista mitään todellisuudessa vaan Jumalan on kaikki vaikka antanut maan ja meren ja kasvit ja eläimet ihmisten vallan alaisuuteen omalla tavallaan. Ihminen on käyttänyt luomakuntaan siten kuin nähdään ja tästä syystä myös osaltaan maailmamme on siinä tilassa missä se on nykyään, ja samoin ihmisten väliset asiat ovat siinä tilassa missä ovat, kun ihmiset ovat valtaansa käyttäneet näissä asioissa erinäisissä ja moninaisissa yhteyksissä.

      • Jeesus_ristiinnaulittiin

        Jeesus ristiinnaulittiin roomalaisen sotakoneiston toimesta, samoin juutalaisia roomalaiset ristiinnaulitsi paljon muitakin Jeesuksen lisäksi.

        Jeesus tuli omiensa eli juutalaisten tykö, sillä näin Luoja oli säätänyt Jumalan Valtakunnan Kuninkaasta, että on Aabrahamin siementä ja Daavidin Juurivesa ja Juudan Leijona. Jeesuksen rakkaus kaikkia juutalaisia kohtaan nähdään apostoliensa todistuksesta ja samoin kuritus Israelia kohtaan, on myös Isän Jumalan rakkautta vaikka Jumala tietysti olisi tahtonut toisin käyvän tässä asiassa, mutta antaa myös pahan tapahtua maan päällä moninaisesti.

        Luoja on hyväksi nähnyt Jeesuksen kautta monet ihmiset pelastaa valtakuntaansa ja elämään ylösnousemuksensa jälkeen tuhatvuotisessa valtakunnassa, ja Jeesus Kuninkaana siinä ja Valona eli Totuutena ja Elämänä, ja ollut sitä ihan Aadamista alkaen eli noin kuusi vuosituhatta sitten kuudessa päivässä luotiin tämä maailma ja Aadam, jolle annettiin Eeva, ja Jumalan siunauksena lisääntyivät maan päällä, ja kaikki tämän ajan ihmiset ovat heistä, toki myös taivaan langenneet enkelit ovat yhtyneet ihmisten tyttäriin, ja niinsanottuja jättiläisiä on syntynyt myös maan päälle useamaan otteeseen ja ihmiset olivat kuin heinäsirkkoja heidän rinnallaan. Raamatussa kerrottu myös tästä asiasta vähäisesti.

        Juutalaiset ovat Jumalan valittua kansaa. Valitettavasti juutalaisten tulee myös valvoa ja rukoilla ja katsoa ettei Saatana henkivaltoineen heitä eksyttäisi mihinkään Jumalan tahdon vastaiseen. Jeesuksen sanat ovat ensin annettu juutalaisille ja apostoliensa kautta myös kaikille kansoille ja ihmisille ja myös sinulle. Hyvin tärkeää on jokaisen ihmisen ymmärtää Raamatun pyhien kirjoituksien tärkeys sillä viisauden kautta voi ihminen päästä pyhittymään totuudessa ja näin päästä Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan ja alkaa maan päällä tulemuksessaan, sillä Uusi Jerusalem laskeutuu alas taivaasta ja Jumalan enkelit kokoavat valitut pyhät Jeesuksessa siihen hyvään sapatinlepoon Jeesuksesssa ja Saatana sidottu lähitulevaisuudessa alkaneessa tuhatvuotisessa sapatinlevossa. Jumala Jeesuksessa on hyvää juutalaisuutta, kuten voimme lukea Raamatusta ja uudesta liitosta on kerrottu ja Daavidin Juurivesa on Jumalan Valtakunnan Kuninkaana ja jo Mooseksen kautta saatu jumalanpalvelus käytäntö temppeleineen oli sen taivaallisen Jumalan valtakunnan eli Uuden Jerusalemin mallin mukaan rakennettu, toki vajavaista maallinen taivaalliseen verrattuna.

        Ota vastaan pyhä juutalaisuus Jeesuksessa sillä ei ole sen parempaa tarjolla, ei lähelläkään mitään tässä maailmassa. Vastusta Perkelettä, kun pyrkii sinua saamaan eroon pyhityksestä totuudessa eli Jeesuksen sanoissa ja niiden mukaan jokainen ihminen myös tuomitaan lähitulevaisuudessa, sillä Jeesuksen tulemus on lähellä ja autuaat hänen armoonsa panevat kaiken toivonsa ja samoin puhdistavat itsensä Jumalan armossa ja vedessä ja Hengessä.


    • Raamattu_tärkein_kirja

      Raamattu tärkein kirja jokaiselle ihmiselle, mutta tarvitaan myös Pyhä Henki opettamaan Jeesuksessa, jotta ihmisen pyhitys totuudessa on mahdollista tässä maailmassa Raamatun parissa ja siten myös suhteessa Jumalaan ja lähimmäisiin. Tietysti erilaisia painotuksia voidaan Jeesuksen opetuksista esittää ja samoin nähdään että erilaisia tulkintoja myös esitetään erinäisistä asioista Raamattua koskien ja Jumalan tahtoa tutkivien keskuudessa. Tietysti Raamattua voidaan myös tutkia ihmislähtöisesti ja järkeisopin mukaan ja ottaa teoriaksi se, että ei kaikki mikä Raamatussa esitetty Jeesuksesta tai muista asioista ole välttämättä objektiivista totuutta vaan voi olla subjektiisia näkemyksiä. Jotkut Raamattuun ja Jumalaan uskovat voivat jopa pitää evoluutiota totuutena sen Raamatussa olevan ja Jeesuksen todistaman luomisesta annetun tiedon sijaan, ja Mooseksen kautta se annettiin Raamatussa ja Jeesus jo silloin oli Israelin Herra ja se elävän veden lähde, kuten kalliosta vettä vuosi autiomaassa, kun Mooses siihen koski sauvallaan.

    • juuuuuuuuu

      Millon se tulee takaisin ja kuninkaana? Viime keralla se oli vain lahkosaarnaaja ja tapettiin kapinoitsijana.

      • Jeesus_ollut_Kuninkaana

        Jeesus ollut Kuninkaana Jumalan Valtakunnassa eli Uudessa Jerusalemissa ihan luomisesta lähtien eli noin kuuden vuosituhannen ajan. Toki oli maan päällä vähän yli 30 vuotta sillä Jumalan pelastussuunnitelmaan kuului ihmiskunnan syntien sovitus ja tämä osoittaa Jumalan rakkauden jokaista ihmistä kohtaan. Valitettavasti tämän maailman pimeyden ruhtinas on pystynyt monet eksyttämään pois Jumalan hyvän evankeliumin tärkeyden ymmärtämisestä ja toki aina ihmisinä olemme vajavaisia sekä tiedossa että profetoimisessa, ja Jeesuksen todistaminen on profetoimista, kuten voimme Raamatusta lukea Herrasta Jeesuksesta ja monista profetioista ja vielä tapahtumattomista ja Ilmestyskirjassa ihan keskeisimmät ja tärkeimmät, sillä pian Herran päivän lähiajat koittavat ja hyvin tarkkaan esitetty seitsemästä vuodesta ennen Jeesuksen paluuta ja samoin esitetty myös tulemuksensa jälkeen alkavan tuhatvuotisen valtakauden loppupuolenkin asioita ja toki Jeesus omansa johdattaa elämän vetten lähteelle ja se on suurta siunausta jokaiselle ihmiselle ja monia kutsutaan ja ne, jotka voittavat maailman, myös saavat valittuina kultakruunut ja pääsyn Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan ja nimensä on Jumalan elämänkirjassa.


    • jallitettu

      Kunhan se juutalaisuus on ympärileikkaus Totuuden hengessä, ei lasten silpomista (Joh.Ilm.2:9 ja 3:9).

      • Ympärileikkaus_pyhä

        Ympärileikkaus pyhä vanhassa juutalaisessa liitossa ja uudessa paremmassa liitossa ei pakanakansoista miespuolista pelastunutta enää ympärileikata lihassa, toki ei sitä ole kielletty vaan esitetty ettei siitä ole hyötyä yleisesti eikä sitä vaadita uudestisyntyneiltä Jeesukseen pyhittyessään.


    • jallitettu

      Kunhan se juutalaisuus on sydämen ympärileikkaus,eikä lasten silpomista (Joh.Ilm. 2:9 ja 3:9).

      • Ympärileikkaus_lihassa

        Ympärileikkaus lihassa ei ole silpomista lainkaan vaan pyhä liitonmerkki lihassa. Sanoilla ja väärillä syytöksillä voidaan saada paljon pahaa aikaan ihmisten keskuudessa.


    • ehtoollinen

      Jos ette syö ihmisen pojan lihaa ja juo hänen vertansa, teillä ei ole elämää itsessänne.

      Joka syö ajattelematta, että kyseessä on herran ruumis, syö itsellensä turmion.

      Joka syö tätä leipää on kääntänyt kantapäänsä minua vastaan.

      Kristityt ovat syöneet ja ulostaneet oman herransa, ei ole enää mitä tulla.

      • Raamatussa_totuus

        Jumalan on tuomiot maan päällä. Jokaisen ihmisen kannattaa oma suhteensa laittaa kuntoon Jumalan Valtakunnan Kuninkaan ja Herran kanssa ja pelastus on juutalaisista ja Jeesus ollut sitä jo luomisesta lähtien ja samoin Uusi Jerusalem myös on ollut alusta alkaen ja Mooseksen kautta saadut ohjeet jumalanpalveluksesta on vajavaista kopiota taivaallisesta ja Jeesus Herrana johdatti Mooseksen ja pilven ja tulipatsaan avulla kansaansa, ja myöhemmin Joosua johtoon asettui Mooseksen sijaan.


      • SuomiProPatria

        Nyt on tiistai. Miekkari ei siis ollut toissapäivänä, vaan edeltävänä lauantaina, 26.8.2017.
        .


    • Juutalaisuus_hyvää

      Isässä Jumalassa ja Pojassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä, amen, halleluja!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8721
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2613
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2351
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe