Tunne Jeesuksen ja valtakuntansa juutalaisuus

Raamatussa_kerrotaan

Tunne Jeesuksen ja valtakuntansa juutalaisuus ja annettu Raamatussa juutalaisten apostolien kautta myös meille nykyään ja Jumala ei kadu kutsumisiaan ja valintojaan ja vie työnsä päätökseen Israelin yhdestätoista sukukunnasta tulevien 144 000 Jeesuksen apostolin kautta lähitulevaisuudessa ja kaksi Herran Jeesuksen todistaa ja Jerusalemissa sen 3,5 vuotta myös palvelemassa Israelin Jumalaa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä ja paljon heitä vihataan tässä maailmassa lähitulevaisuudessa, kuten voimme lukea Raamatusta ja Jumalan antamassa profetiassa ja Ilmestyskirjassa kerrotaan tästä tärkeästä asiasta ja iankaikkisesta evankeliumista samoin luvussa 14. Koko Ilmestyskirja on hyvä tuntea edeltä jokaisen ihmisen joka tahtoo rakastaa Jumalaa ja lähimmäisiään ja näin myös itseään Jeesuksessa.

Ilmestyskirjassa myös kerrotaan laittomuuden salaisuudesta ja Babyloniasta Eufratin varrella ja myös nämä asiat on hyvä ja tärkeä jokaisen ihmisen tuntea, joka tahtoo itselleen hyvää Jumalalta sillä siksi nämä asiat ovat meille ihmisille edeltä annetut tiettäväksi, että kun tapahtuvat ei tarvitse kenenkään omaan järkeisoppiin perustaan näkemyksiään vaan voi tuntea Jumalan antaman tiedon ja sen mukaan sitten joko rakastaa Jeesusta tai sitten mennä maailman hengen mukaan laittomuuden salaisuuden hyväksyen elämäänsä. Hyvin tarkkaan ja hyvässä järjestyksessä on koko Ilmestyskirja annettu kaikille ihmisille ja tietysti tarvitaan myös Jeesuksen Henki opettamaan sitä jokaiselle ihmiselle ja samoin uudestisyntyminen ja syntiensä anteeksiantamus. Jokaisen ihmisen kannattaa myös varoa eksymästä sillä valheen kaikella voimalla laittomuuden salaisuuden huipentuma tulee ihmisten eteen lähitulevaisuudessa ja pedon merkissä on kysymys taloudesta ja äärimmäisen pahuuden pyrkimyksestä alistaa ihmiset Saatanan vallan alaisuuteen ja tästä pahasta järjestelmästä on kerrottu tarkkaan myös Ilmestyskirjassa ja tietysti Jumala käyttää vertauskuvallisuutta myös ettei vasen käsi tietäisi mitä oikea käsi tekee, kuten on kirjoitettu.

Monia kutsutaan ja otolliset myös pyhitetään totuudessa ja Jeesuksen valtakunnan yhteydessä ja kaiken tarvittavan Jumala antaa omilleen ja maailman ihmiset ovat vapaat ahdistuksista ja koetuksista, mutta samoin myös pyhityksestä ja päästystä Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan. Monia pyhiä murhataan ja surmataan lähitulevaisuudessa ja hävityksen kauhistuksesta on tarkkaan kerrottu jo edeltä ja henkivaltojen vaikutukset nähdään jo nykyään kaikkialla maailmassa, kuten valheet menestyvät ja ahneus on tavanomaista maailmassa ja samoin väkivalta, jonkalaista on myös pedon merkin ilmentymä vaikkei sitä totuudessa pyhittymättömät ymmärräkkään vaan syyttävät Jumalaa ja palvelijoitaan, kuten tässä maailmassa on aina syytetty ja pimeyden tekoja heitä vastaan harjoitettu valtaakäyttävien taholta. Jeesuksessa on hyvä yhteys Jumalaan ja kaikkiin lähimmäisiin ja ilman Jeesusta ihminen voi hyväksyä laittomuuden ihan tavanomaisena yhteiskunnan arvomaailmana ja järjestyksenä.

13

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RasistienValtaamaForkka

      Tällä foorumilla avoimesti pilkataan juutalaisuutta ja tällaiset pilkkaketjut saavat olla näkyvillä. Elämme antisemitismin ja punaterrorin aikaa.

      Täällä on kenenkään, aidosta juutalaisuudesta, juutalaisesta kulttuurista, kuten klezmeristä, juutalaista elokuvista ym. liittyvästä kiinnostuneen turha pyöriä. Köklö on jo vuosia sitten karkottanut juutalaiset tältä foorumilta ja pitää tätä antisemitistisen pilkkansa keskuksena.

      Näin hävytöntä foorumia kuin mitä rasistinen, ruotsalais- (suomenruotsalais-) omisteinen Aller-media Suomi 24 kaikkinensa edustaa, ei sivistysmaissa sallittaisi.
      .

      • Kuten_nähdään

        Vastauksesta huokuu valheet ja viha. Tee parannus Jeesuksen opetuksen mukaan.


      • Rasisteille
        Kuten_nähdään kirjoitti:

        Vastauksesta huokuu valheet ja viha. Tee parannus Jeesuksen opetuksen mukaan.

        Haista paska. Sinulle ei minun henkilökohtaiset asiani kuulu.


      • Kommentoit_aloitusta
        Rasisteille kirjoitti:

        Haista paska. Sinulle ei minun henkilökohtaiset asiani kuulu.

        Haistan sinut. Tee parannus Jeesuksen opetuksen mukaan.


      • Paavalin_todistus

        Edellinen elämä ennen Jeesuksen kohtaamista paskaa oli todistuksensa mukaan. Ihan kirjaimellisesti.


    • Tietysti_on_hyvä

      Tietysti on hyvä että rehellisesti ja avoimesti voimme keskustella juutalaisuutta käsitteleviä asioita ja monipuolisuus on myös hyvä asia, mutta Jumalan tahtoa myös juutalaisuudessa korostetaan moninaisesti ja Jumalan tahtoo totuutta salatuimpaan saakka, kuten Raamatussa esitetty ja Jeesus on Totuus myös tässä maailmassa ja valheet ovat pahasta aina ja väärät todistukset ja muut sen kaltaiset olivat sitten kenen tahansa ihmisen aikaansaamia, eikä Jumala katso ihmisten asemaa tässä maailmassa vaan jokainen anova Jeesuksen nimessä saa hyvää ja Jumala rakastaa totuutta ja hyvyyttä sen kaikissa eri muodoissa tässä maailmassa, ja samoin Jumala vihaa laittomuutta ja pahuutta sen kaikissa eri muodoissa, mitä ihmiset saavat aikaan yhteiskunnissaan ja omassa elämässään muutoinkin.

    • Kyllä Mooses on sentään Mooses, ensimmäinen hahmo, joka uhraa elämänsä taisteluun orjuutta vastaan.

      • Raamatussa_totuus

        Jeesus on paljon enemmän kuin Mooses tai kukaan mukaan ihminen maan päällä. Jeesuksen todistus Mooseksesta todella hyvä uskollisena palvelijana. Orjuutta on monenlaista, kuten ahneus, missä pahimman luokan synnin orjuus ihmisissä saa aikaan sen mammonan rakastamisen eli epäjumalanpalveluksen, ja hyvä ymmärtää nämä asiat ihan Jumalan ilmoittaman totuuden mukaan eikä vain ihmisten järkeisopissa, kuten yhteiskunnissa ilman Jeesuksen Herrautta. Jeesus tuli synnin orjat ja myös ahneet vapauttamaan synnin orjuudesta eli ahneudesta, ja sairaat tarvitsee Jeesusta ennenkaikkea, toki fariseukset nauroivat Jeesukselle, mutta Saulus Tarsolainen rakasti Jeesusta hyvin paljon Paavalina, sillä ymmärsi, miten suuresta orjuudesta Jeesus hänet oli vapauttanut ja tahtoi vapaaehtoisesti tai pakosta tämän jälkeen olla Jeesuksen orja, toki uskollisena palvelijana tietysti eikä mammonan rakastajana.


      • Ihmisenä_totuus

        Joka paljon on Jeesusta vastaan rikkonut ja uudestisyntynyt Isän Jumalan armossa, rakastaa myös Jeesusta paljon, sillä niin suuresta synnin orjuudesta Jeesus on hänet vapauttanut, ja sopii Saulus Tarsolaiseen ja samoin Maria Magdalaan, ja kaikkiin muihinkin lähtökohtaisesti kaltaisiinsa, mutta silti helluntain jälkeen monia fariseuksia oli liittynyt Jeesuksen lahkoon Jerusalemissa, ja pian kun pakanat saivat tulla Jeesuksen juutalaiseen seurakuntaan, alettiin Jerusalemin Jeesuksen seurakunnassa tätä asiaa tutkimaan, tuleeko miespuoliset pakanat ympärileikata Jeesukseen uudestisyntyneinä, kuten selvästi Mooseksen kautta annettiin tuo liiton merkki Israelin kansalaisille ja heihin liittyneille orjille ja miespuolisista vain tietysti tässäkin yhteydessä.

        Asiat maan päällä eivät lainkaan yhtä helposti Jumalan tahdon mukaan ratkaistavissa kuin Jeesuksen Valtakunnassa Herran ja Kuninkaan antaessa sen oman kannanottonsa, sillä ihmisten maailmassa myös uskonnollisuudessa on monia ihmisiä esittämässä sitä omaansa, ja näin myös tässä pakanoiden ympärileikkauksessa Jeesukseen uudestisyntyneiden poikien tai miesten kohdalla. Tässä ajassa vielä paljon vaikeampaa, sillä täysin Raamattua ymmärtämättömät tahot voisivat esittää sitä ihmisten järkeisoppia ja muutakin erilaista, sillä todellisuus maailmassa on paljon moninaisempi kuin ihmiset sitä edes ymmärtää, kuten myös uskontoja ei pelkästään Raamattuun pohjautuneena ja Jumalan Raamatun antaneena vaan myös ihan erilaisia muitakin, mutta jo Raamattuun pohjautuneina on uskontoja paljonkin ja erilaiset ihmisten uskonnolliset mielipiteet erinäisiä ja hyvinkin voimakkaita ja ihmisinä voidaan ajatella että se suurin Raamattuun uskovat on sitten oikeassa, mutta ei lainkaan näinkään välttämättä, sillä pikkuinen on Jeesuksen pyhä pyhittynyt joukko, ja tästäkin esimerkkejä Raamatussa, ja tämä aika on laittomuuden ja luopumuksen, kuten Jeesus edeltä kertonut näistä asioista ja Paavali myös esittää tästä, kun vain ymmärretään tätä Jumalan profetiaa Jeesuksessa.


    • Raamatun_totuus

      Hedelmistään tunnetaan puut! Kenenkään ihmisen ei tarvitse arpoa vaan riittää usko Jeesukseen.

    • Paavali_juutalaisena

      Paavali juutalaisena esitti sen juutalaisen farisealaisuuden paskana kun oli Jeesuksen oppinut tuntemaan. Miten Paavali sitten esitti pakanakansoista Jeesukseen syntyneen Jumalan seurakunnan, ja jokainen voi lukea kirjeensä ja asiaa tutkia anoen Jeesuksen nimessä sitä Totuuden Hengen opetusta. Paavali tiesi lähtökohtansa ja esitti tämän hyvin selvästi ja Raamatun pyhät kirjoitukset ja juutalaisuutensa lähtökohdan tähän ja Paavali tunsi Jeesuksen ja oman juutalaisuutensa lähtökohdan tähän ja paljon muutakin Paavali esitti juutalaisena Jeesuksen suhteen, ja hyvä jokaisen nämä ymmärtää, oli sitten lähtökohtansa juutalaisuudessa tai pakanuudessa, sillä molemmista lähtökohdista Paavali tätä asiaa käsittelee.

      Paavali myös murhattiin pakanakansoissa, kuten voidaan ymmärtää, kuten myös Israelin profeetat murhattiin Israelissa, ja nämä kaikki asiat on hyvä jokaisen ymmärtää, että voi ymmärtää Jumalan tahtoa ja myös ihmisten yhteiskuntia, ja tämä aika nykyisellään on Jeesuksen opetuksen mukaan sitä viimeisen sukupolven aikaan, ja on pahinta aikaa ja pian hävityksen kauhistus annetaan ihmiskunnalle, sillä Jeesus on hyljätty moninaisesti ihmisten suurimman osan taholta, ja Raamattu vain vanha kirja vailla todellista merkitystä tämän ajan mahtimiesten ja mahtinaisten mielestä, mutta on täysin väärässä tietysti tälläinen näkemys, sillä pilkkopimeys on maailmassa ja pahemmaksi menee eli hävityksen kauhistukseksi, sillä jokaista ihmistä koetellaan kohta, ketä rakastaa ja ketä ei hyväksy ihmisten yhteiskunnassa, ja Raamatussa Jumala ihmisrakkaudessaan on kaiken jo edeltä ilmoittanut näistä asioista, jotka ovat totuudellisia tässä asiassa eikä vain totuudellisia vaan myös pyhiä Jumalassa eli Jeesuksessa, sillä Jeesus opetti tästä, se voittaa, joka kestää loppuun asti.

    • Omana_todistuksena

      Omana todistuksena Jeesukseen uudestisyntyneenä esitän kuten Paavali: "Tunne Jeesus, ja maailman uskonnollisuus on paskaa!"

    • fari.g

      Paavali oli turkkilainen, eikä hän valitse juutalaisille kuningasta, kuten eivät roomalaisetkaan enää, Herodes oli viimeinen.

      Ja kysymys ei ole mistään kilpailusta, jossa pitää voittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe