Suomi tunnustaa / tukee terrorismia ?????

envoiymmärtääkoskaan

Suomeen palaaville Isis-taistelijoille esitetty ”ohituskaistaa” sosiaalipalveluihin :

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005345630.html

MITEN NÄIN VOI TEHDÄ???????? EDES AJATELLA TEKEVÄNSÄ?????????????

Oikeasti ei löydä edes sanoja mitä nyt kirjoittaisi , aivan brutaalia, mikä kaiken täydellistä
polkemista ja alasajamista minkä varjolla , SAAKO KYSYÄ !!!!!!!

Ottakaa kantaa olkaa hyvät.
Palaan illemmalla lukemaan tätä ketjua, jos se vielä on olemassa.

13

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ekaluokalle

      Pitäähän nyt nämä kurkunleikkaajat saada turvaan tänne Suomeen ja sitten peruskouluun kouluttautumaan.

    • Tämänimimerkkiolivapaa

      Pitää vissiin alkaa terroristiksi. Näyttää siltä että lähtemällä ulkomaille tappamaan, saa siitä CV:hen niin suuren meriitin että sillä pääsee jonon ohi loisimaan yhteiskuntaa. No, ymmärtäähän sen kun sitä ehdottavat loisivat myös yhteiskuntaa ts. elävät verovaroista.

    • OmanKansanPuolest

      Täällä olikin jo aloitus aiheesta.

      Jos joku kysyisi: "Miten tuollaisen ehdottajat voivat olla noin tyhmiä?!" vastaan, että kysyjä on vielä puolittaisen asian ymmärryksen tiellä. Eivät he olekaan tyhmiä.

      Jos joku poliitikkomme ja päättäjämme olisi noin tyhmä, hän joutaisi suojatyöhön. Lähtekäämme siis päätelmästä, ettei kyseessä voi olla tyhmyys.

      Mistä siis voi olla kysymys? No. Vaihtoehtoja on useita. Ensinnäkin tuollisen ehdottaja ei voi olla mies. Aivoituksen on täytynyt lähteä suoraan jonkun muslimirikollisiin tykästyneen, suomalaisen suvakkihoron korvienväliin sijoittuneesta vitusta. Ohi oman kansansa työn ja turvallisuuden tuo ämmä taatusti kiljuu orgasmeissaan allahuakbaria.

      Anteeksi, olen itse nainen ja nuoruudessani myös islamilaisen väkivallan uhri. Se joukko ei hämää minua hetkeäkään.

      Nyt mainittu ehdotus on suooraan rikollinen. Viranomaisemme haluaisivat kieltää sananvapauden meiltä, rehellisiltä suomalaisilta. Heidän mukaansa Vastarintaliike olisi kiellettävä, koska Jesse potkaisi. Turussa islamistit hyökkäsivät kymmenen uhrin kimppuun, satuttaen heitä pahasti, kahden uhrin välittömästi kuoltua. Tällaiet "taistelijat" suvakit tahtoisivat palkita, ohi oman Suomen kansansa!

      Meidän monien suomalaisten mielestä islamisteja tukevat poliitikot tulisi kieltää!
      .

    • ElikkäTällä

      siis kannustetaan, että tee RIKOS, NIIN SAAT PAREMMAT OIKEUDET, KUIN MUILLA. Mitä se auttaa niitä, että niillä asunto pään päällä. Tässä siis koitetaan lahjoa terroristeja taloudellisesti. Suomi tosiaan neuvottelee terroristien kanssa. Aika läpimätä maa. Veronmaksajat siis maksavat terroristien elämisen.

      • PunaterrorinSuomiUhrit

        Väittäisin, että Suomi ei "neuvottele terroristien kanssa", vaan että terroristit, islamistit hallitsevat jo Suomea.

        Jos muslimien kanssa ryhtyy yhteistyöhön, heitä ei voi enää hylätä, joutumatta itse mahd. tappolistalle. Suvakkimme ovat siis kusessa. Ja koko Suomi heidän, vihervasemmiston, maanpetoksesta johtuen.

        Kun katsomme suvakkien nk. "vastamielenosoituksia", - joita poliisi estää nyt kuvaamasta, viimelauantaina vieden niiden kuvaajan, dokumentoija Junes Lokan pariksi vuorokaudeksi "poliisikamarille", ilman tupakkaa, tietysti! - huomaamme, että sitä huutosakkia johtavat usein musliminaiset, esim. Itiksen Tallinnanaukiolla huudattamalla mikrofooniin: "Natsien kätyrit, kytät, siat!" Tätä konserttia johti somalinainen. Suomalaiset suvakkityperykset ovat laittautuneet mukaan joukkoon tummaan, eikä sieltä ole enää poispääsyä.

        Mielenosoitus terrorismia vastaan. Taustalla ulvovat terrorismintukijat, joita poliisi ei pidätä. Mutta kohdasta 6:32 alkaa tapahtumasarja, kun terrorismia vastustamaan tullut Juneksemme pidätetään:
        https://www.youtube.com/watch?v=C_rCFS8_C9Q

        Tallinnanaukio aiemmin:
        https://www.youtube.com/watch?v=eXmfCaglsbU

        Mutta me, jotka emme ole koskaan näitä rikollisia ja heidän pedofiiliprofeettansa perustamaa lumeuskontoa ja pahuuden epäjumalaansa allahia kumartaneet, me olemme vapaita.

        Meillä Suomessa, meidän kulttuuriimmehan ei ole kuulunut tuollainen käytös. Somalit toivat sen Suomeen. Sitten somaleja seurasivat muut huutajat ja kurkunleikkaajat, autolla yliajajat. Mutta jos somali yrittää ajaa autolla suomalaisten SE-mielenosoittajien yli, poliisi hymyilee, rauhoittelee, kirjoittaa ehkä pikkusakon (jos kirjoittaa).

        Olemme oman kohtalomme, valintamme herroja:
        https://www.youtube.com/watch?v=dszf1QDvmGs

        Ei koskaan enää tule päivää, että antaisin tukeni ja ääneni vihervasemmistolle, joiden sanoma terrorisminuhreille on: "Fasistit ja rasistit, syökää paskaa!" Tuolla Terrorismin vastaisella mielenosoitusvideolla kuulemme sen omin korvin, eikä sanojaan saa koskaan takaisin. Ne jäävät ilmaan, vaikuttamaan kuulijoiden korvissa.

        Hassua kyllä, "jostain syystä" medioissa on jätetty kertomatta mm., että suvakit yhdessä matujen kanssa olivat eräänä yönä käyneet häpäisemässä Turun terrori-iskun kukkameren, omien ilmoitustensa mukaan "tanssien ruumiiden päällä", potkien muistokynttilöitä.

        Tällainen sosiaalidemokratia ja vasemmistoliitto "meillä", Isänmaatamme jälleen häpäisemässä. Suomen Ev.lut.kirkon arkkipiispa tiesi heti terrori-iskun jälkeen kertoa terroristista, että tämä oli heistä. Turun demokraattisia islamilaisluterilaisia, kaiketi.
        .


    • Toivotaanviisautta

      Saahan sitä miettiä. Myönnetäänkö siis, että nämä ihmiset ovat lähtökohtaisesti henkisesti heikompia, eli jos eivät vaikka saa tarpeeksi sosiaalisia kontakteja ns. kantaväestöstä, niin pahaa mieltä saa edelleen purkaa valitsemallaan tavalla? Entä jos joutuu uudelleen työttömäksi, vaimo jättää, taikka vaikka? Muistelen, että yksi nuori lähtijä sääli itseään sen vuoksi, että oli Suomessa niin yksinäinen, ja että sen vuoksi hän haluaa nyt tehdä vain pahaa, vai sekoitankohan kaksi eri henkilöä? Onhan täällä toki aina ymmärretty väkivaltaista, hostiili kansa kun on kyseessä.

    • Cardios

      Joo aivan sikavääryys,terroristit saa mellastaa,ja kantasuomalainen on alakastia oleva vääräuskoinen,päättäjät on idiootteja,väärennetyt paperit ym mitä nyt on joka paska kasalla ,ääliöt huipussaan ministeriössä.

    • envoiymmärtääkoskaan

      Kiitos viesteistänne , luettuina, läpileikattuina,

      ... Oi Suomi, katso, sinun päiväs (iltas) koittaa ...

    • TerroritekoTämäkin

      Tällainenkin kuuluu sarjaan "terroriteot", vaikkei kukaan kai tällä kertaa kuollut. Joku allergikko olisi voinut kuolla. Murhaaja / murhaajat nk. kokeilivat kepillä jäätä:

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005348179.html :

      "Koulun tiloihin levitettiin vaarallista ainetta Helsingissä – 41 sairaalaan hengitysoireiden takia"
      .

      • edistyksellinentaantuma

        mitä etuisuuksia ja hoivaa ehdottaisit tämän tekijälle/tekijöille ?
        joku merkittävä yhteiskunnallinen asema tms?


      • TurunMuisto

        Pakolais- ja terrorismipolitiikan remontti jatkaa turvallisuusprinsiipin laiminlyöntiä: Ehdotusta kriisinhallinnan tehostamiseen lähtömaissa ei tullut. Perusteluksi ei kelpa, että se ei olepelkästään Suomen asia.

        Linjavika on niin suuri ja pitkäkantoinen, että se olisi kannattanut joka tapauksessa kirjata Suomen EU-yhteistyöohjelmaan, vaikka hallitus kaatuisi ennen aikojaan - esim. uuden terroristihyökkäyksen aiheuttamaan luottamuskriisiin.


    • Cardios

      Nyt Ruotsista löytyi 3 terroristiapina,eikö näitä perkeleitä saa karkotettua ,pöllöt suvakit odottaa uutta kurkunleikkaajaa,Suomen päättäjät on tyhmiä.

    • dimensionsi

      Ihan PERSEESTÄ KOKO HOMMOUs !!!!!!!!!!!! Eihän noin voi tehdä, edes homevihreä toukoaalto ????????????????

      Jos näin tehdään, niin SUOMI on sen jälkeen täynnä isisinsodissa dramatisoituneita raukkaparkoja, jotka kyllä voivat ja osaavat lahdata kalashnikovilla NAISIA & LAPSIA, mutta kuntänne "kotousmaahansa suomeen " tulevat, niin sitten käsi tärisee ja pissi tulee housuun, kun pitäisi sossun ämmältä kysyä sitä asuntoa ja tietenkin sitä jokapäiväistä ilmaista toimeentuloa, tietenkin vähän hävettää, mutta kun vaan hieman muljauttaa sille suvakkisossuämmälle niitä 'kauniita ruskeita silmiä, niin homma etenee just niin kuin pitääkin !!!!!!!!!!!!!
      Kansainväliset Rikolliset tänne suomeen Täysihoitoon ja kaiken suomen lain taakse, YksityisyydenSuojalaki ja varsinkin rotusuojalaki, joka estää kaikkien vähänkn enemmän ruskettuneiden talteenoton ja puhuttelun ihan vaan sen takia, että jos toinen on tanniinisoitunut, niin hän on PYHÄ suomessa !!!!!!!!!

      IhanKivatTeille HesanÄÄLIÖT !!!!!!!!!!

      onneksi asun täällä maalla ja täällä ei yhtään rättipäätä näy, eikä tule !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      181
      1743
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      60
      1220
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      55
      957
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      75
      861
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      136
      841
    6. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      41
      816
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      778
    8. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      709
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      72
      700
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      319
      664
    Aihe