En ikinä muuttaisi ilmajoelle

Kustaaelonen

En koskaan vaikka maksettais muuttaisi sellaiselle kylälle kuin ilmajoki. Onko sielä johtohahmotkin muka juoppoja. Lehdissä sellaisia kehutaan. Ja mikä tolleroitten maalaispitäjä. Sielä akatkin kuulemma ajaa kykyihinsä nähre liian suurilla autoilla että ihimiset on vaarassa.

28

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jöjjjk

      Juoppoja nyt on joka kyläs. Huono herraonni, se kyllä taitaa olla totta.

      • joomut---

        Joomut ilimajojella kaikki on juoppoja
        Ei oo montaakaan joka olis selvää päivää nähny


    • Uvuv

      Kolme päätöksentekijää on juoppo, jytky ja uuvatti

      • Korvalainen

        Ilmajoen touhu on kun kotimaisesta elokuvasta. Farssien farssi. Kuinka tämä voi olla mahdollista. Muualla kunnissamme olisi tullut stoppi jo ajat sitten tälläisen johtajan jatkuvaan siviilisössimiseen. Yleensä ihminen oppii jotain virheistään ja muuttaa käyttäytymistään. Tämä jatkaa samaa rataa ja sitä edelleenkö katsotaan läpi sormien? Mikä on niin vakava asia että stoppi touhuun tulee? Pahimmassa tapauksessa joku tai jotkut ovat rattijuopon uhreja. Ehkä sitten on hyvä jahkua hoitoon ohjauksesta mutta sitten se on valitettavasti myöhäistä.


    • uuppelo

      On tuo keskusta köyhä, kun ajattelee palvelutarjontaa.

    • Swingersclub

      Juoppo ja mielisairas. Uhrina molemmilla vaimot. Marja ja Riitta ei oo niillä helppua.

    • iltalääke

      Juopolle on katko, mutta hulluuteen ei auta lääkkeetkään.

      • peliriippuvuus

        Onko tähän lääkettä?


    • silmätkiiluu

      Meneekö mielialalääkettä jo syksyisinkin, kevät perinteisesti lataamolla.

    • Niinmahtavapitäjä

      Täällä on todella mukava asua, kiitos taannoin kerätty nimilista, jolla estettiin Kauhavan ja monen muun kaupungin ja kylän tekemät virheet.

    • Selvyyttä

      Se oli mahtava näyttö, virkamiesten haaveilut kuntamme kansoittamisella turvapaikkaturisteilla estettiin kuntalaisten voimin muutamasa päivässä.

    • Lähimmäisenrakkaus

      Ilmajoki lehti kertoi silloin muutamien johtavien viranhaltijoiden olevan valmiit mahoittamaan karvalapsia omaan kotiinsa. Halusivat silloin pysyä nimettöminä, nyt olisi jo aika julkistaa nimet.

    • Trimmeri

      Ei Ilmajoki eroa muista tämän seudun pitäjistä . Ilmajoki on maaseutupitäjä edelleen. On maaseutupitäjä aidosti. Lienee itsestäkin kiinni kuinka viihtyy. Paras tapa on mennä johonkin toimintaan tai harrastukseen. Meneehän siinä aina oma aikansa ennen kuin pääsee piireihin. Varmaan auttaa, jos on jo joku tuttu pitäjässä. Pidän Ilmajokea parempana paikkana kuin monia muita vastaavia. Saisi enemmän olla esillä pitäjänä. Sijainti on hyvä. Lyhyt Seinäjoelle.

      • Että_sillälailla

        Kunhan pysyy kaukana Ilmajoen Vuokratalojen asunnoista jos on töissä käyvää sorttia. Niissä kun meidän muiden verorahoilla päivät pitkät kotona makaavat kunnanelätit saava möykätä ja metelöidä pitkin yötä eikä siihen puuttuminen tunnu isännöitsijää kiinnostavan. Keksii vain kaikenlaisia verukkeita ja tekosyitä. Mutta auta armias jos kunnon kansalainen erehtyy vähänkään poikkeamaan järjestyssäännöistä...


      • MekinMuutettiinSevaksell

        Oltiin myös Seinäjoen Sevaksella pari kuukautta vuokralla ennen kuin ostettiin oma uusi koti. Ei pahaa sanottavaa. Joustavaa palvelua nopeallakin aikataululla, vuokra-asuntoa tarjosivat Pohjasta ja se otettiin.


    • Työnperässämuuttaja

      Ylimielinen asiakaspalvelu jäi mieleen kun kysyin asuntoa ilmajoelta.
      Päätettiin vuokrata yksityiseltä.

      • Todettuon

        Joo, se oli varmasti paras ratkaisu. Se on nimittäin samanlaista ylimielistä suhtautumista vuokratalojen olemassa oleviinkin asukkaisiin, etenkin isännöitsijän taholta. Ja varsinkin, jos on työssä käyvä ja maksaa omilla tienisteillään vuokransa niin sen ylimielisempää on suhtautuminen.


      • IVT_pysy_kaukana

        Kyllä sen ylimielisyyden huomaa, jos valittaa isännöitsijälle vaikkapa jatkuvasti häiriköivästä ja yöaikaan metelöivästä naapurista, niin tuntuu, että syy häiriöihin on valittajassa itsessään eikä suinkaan häiriön aiheuttajassa. Näin etenkin, jos häiritsijä elelee yhteiskunnan varoilla. Siinä voikin sitten ihmetellä, että miksi niitä järjestyssääntöjä sitten ylipäätään laaditaan, jos vajakkien ja sosiaalipummien ei niitä tarvitse noudattaa...

        Mitä tässä nyt on kysellyt niin missä tahansa muualla - oli kyse sitten kaupungin vuokra-asunnoista tai yksityisistä - häiriköt pistetään hyvin äkkiä järjestykseen.


    • Rauhatoonta

      Kunnan vuokrataloohin ei kannata kenenkää järkevän muuttaa, sielä saa häiriköt häiritä ihan vapaasti isännööttijän puuttumatta asioohin.

      • Töihin_silmät_ristissä

        Joo, ei kannata. Isännöitsijä vain puolustelee sosiaalipummien häiriköintiä kaikenlaisilla typerillä verukkeilla sen sijaan, että puuttuisi näiden aiheuttamaan häiriöön. Ja kun kyseessä on kunnan vuokra-asuntoyhtiö, niin eiköhän tuo liene jo jonkin sortin virkavelvollisuuden laiminlyöntikin...


      • Huuhaatako

        Akkasen auttaa tässäkin asiassa !


      • Selvyyttä
        Huuhaatako kirjoitti:

        Akkasen auttaa tässäkin asiassa !

        Rauhootu Ahti!


    • mäooniinpoikki

      Olen taas ottanu ja renki on jättäny lehmät lypsämättä.
      Onko se minun vika että kuokka on kateissa ja kaikki ilmajokiset muuttaa seinäjoen rajalle ahonkylään.Volvo ei oo auto vaan krapularattori.

      • YksiPieniEhto

        Mä muutan takaisin Korvalle kun ollaan yhdessä uusi iso kaupunki, ja
        paikallisjuna alkaa kulkea Ideaparkkiin ja Framille.


    • kepulitkaatuu

      Kyllä minäkin korvalle muuttaisin koska ilmolan pienellä taajamassa ei oo ku naisia ja vääpelinä on rapajuoppo tukikepuli.Teillä on sentään oikia yrittäjä ja sheriffi omasta takaa.Joutaa se ahonkylä ja ilmolan kuihuva keskusta ääsjokeen.Munakkalaasetki kuten myös Pojanluomalaaset.Tuomikylääset ja ne Ahonkylääsetkin haluaa ääsjokeen.Siellähän ne käy töiskin ja kaupoos.

    • eitottavie

      En mäkään kyllä ilimajojelle koskaan

    • Ilmolansjoelle

      Muutan ahonkylään.onko ilmolaa vai äässjokea.en tiedä mutta kartan mukaan äsjoen katajalaaksoon on 3 kilsas linnuntietä.
      Mähän oo jo lähes ääsjokinen.

    • Voitsiisus

      Miten niin pummeja täynnä vuokratalot? Onko tämä nyt faktaa vai fiktiota? Millainen on Ahonkylä? Vai etsitäänkö kämppä suoraan Seinäjoelta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4214
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1789
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1360
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1331
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      202
      1318
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1205
    Aihe