Pitkän matkan auto

Enmätiiä

Kumman hankin. Mondeo vai Passat. Tarkoitus on ajaa Oulu Helsinki väliä ja suotavaa olisi että paikat ei puudu ja radiokin saisi kuulua rengasmelun yli.

19

7633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miksi.edes.kysyt

      Molemmilla pääset aina perille. Molemmat ovat eturivin autoja. Ota se joka sinusta tuntuu paremmalle. Täältä et löydä muuta kuin sekopäiden kommentteja joista ei ole sinulle mitään hyötyä.

    • Myynti_Markkinointi

      Kaikissa varmasti radio kuuluu ja paikat ei puudu ihmeemmin.

      Jos puhut nyt uusista autoista niin ainakin Mondeon heikkoa suuntavakautta on kovasti valiteltu.
      VW Passat on kelpo peli ajella, itse kallistuisin kuitenkin uuden Opel Insignian (valitse AGR-terveyspenkit, ovat erinomaiset) puolelle.

    • mietivielä

      Volkkarin vaihteistö ja turbo ongelmat tiedetään, kestääkö se nykypäivänä enää kilometrejä?
      Foordin diisselit on PSG lainakoneita ja muutenkin foordin sähkötekniikan laatu ei ole ollut ihan kilpailijoiden tasolla.
      Ajettavuudelta ottaisin foordin.
      Jälleen myyntiarvon mukaan volkkarin.

      Vaikea valinta, suosittelen kunnon koeajoa (päiväksi käyttöön) ja luottamaan omaan tunteeseen.

    • 547474

      Fordilla saat enemmän vastinetta rahoille, VW:t ylihinnoiteltuja vikaherkkyyteen nähden. Molemmat ihan mukavia pitkän matkan ajoon.

    • petteripunakuon

      Saksalaiset autot on tehty lyhyisiin ja nopeisiin siirtymiin. Tästä osoituksena on mm muka ergonomiset kivikovat istuimet. Ei kenelläkään saksalaisella tule mieleenkään, että autossa istutaan tuntikausia kun Munchenistä Italiaan on reilun tunnin matka. Jos haluat auton jossa jaksaa istua niin ainoa vaihtoehto on oikeastaan Volvo. Mondeonkin ergonomia on avistuksen parempi kuin Volkkarissa muta ei sekään mitään huippua ole ja Fordissa häiritsee halpistunnelma,

    • amatöörin.höpinää

      "Saksalaiset autot on tehty lyhyisiin ja nopeisiin siirtymiin. Tästä osoituksena on mm muka ergonomiset kivikovat istuimet. Ei kenelläkään saksalaisella tule mieleenkään, että autossa istutaan tuntikausia kun Munchenistä Italiaan on reilun tunnin matka."

      Tässä sanoisin että ei kannata lähteä opettamaan isäänsä nussimaan. Pehmeät penkit ovat kuskin perseen ja selän surma pitkällä matkalla.
      Ammattikuskit eivät koskaan halua pehmeää istuinta vaan sellaisen jota pystyy muokkaamaan usealla tavalla ja jota pystyy säätämään helposti kesken matkan.

      • Hgyhgggg

        Eihän noissa natsiritsoissa ole jousiakaan, kivikovia kottikärryjä joissa pienenkin sepelinpalasen yli ajamin tuntuu persauksissa, kovat penki vielä pahentaa tilannetta.


      • intercity

        Bemulla matka taittuu jouhevasti ja mersulla ei myöskään rasitu polla!


      • Buttiron

        Ei kivikovaa istuinta saa kenenkään takapuolelle sopivaksi vaikka olisi säädöt 18 suuntaan. Asiaa kyllä auttaa kun leikkaa vaahtomuovista sopivan palan pehmikkeeksi. Luulisi kuitenkin että rahalla saisi ihan tehtaalla valmiiksi tehdyt istuimet.


      • E220_CDI
        Buttiron kirjoitti:

        Ei kivikovaa istuinta saa kenenkään takapuolelle sopivaksi vaikka olisi säädöt 18 suuntaan. Asiaa kyllä auttaa kun leikkaa vaahtomuovista sopivan palan pehmikkeeksi. Luulisi kuitenkin että rahalla saisi ihan tehtaalla valmiiksi tehdyt istuimet.

        Ei ihan kaikken Volvojen istuimia voi moittia, on niissäkin oikein mukavia. Ei tosin millään yksinoikeudella, mistä kertoo sekin, että Volvo kopioi S/V90 mallien istuinten säädöt suoraan Mersun ortopedisestä istuimesta.

        Tuossa yllä joku höpöttää puuttuvista jousistakin. Ihmetyttää, miksi tilauskaavakkeen rasteja ei ole laitettu pehmeäjoustoisen mukavuusalustan kohdalle (no cost option) tai vielä mukavamman Airmaticin kohdalle tai Active Body Control ruutuun, jos kerran jousitusmukavuus on valinnassa tärkeää? Eihän volvoon edes saa ilmajousitusta rahallakaan, vain tasonsäädön taakse.


    • FranceCarForever

      Citroen C5, Renault Talisman, MB E-sarja, BMW 5-sarja. Volkkari on yliarvostettu ominaisuuksiinsa nähden ja Foordi ei ole auto ja piika ei ole ihminen😉 No, ennemmin Ford kuin Klongswagen!

    • eikikinä

      Ei mitään vw konsernin vehkeitä ikinä.

    • otavolvo

      Kallistuisin vanhempaan volvoon v 70 d5 farkku pakettiauto jossa on penkit takaa otettu pois,jolloin verot ja vakuutukset on hyvin pienet,volvolle ei pärjää matkaautoissa kovinkaan moni,penkit ja taloudellisuus on hyvät ja varusteet kaupanpäälle.

      400000km ajettu volvo joka on siis huolettu kestää ajoa matkassa hyvinkin miljoonan eikä kone syö vielä öljyä noissakaan kilometreissä.

      Huom:mieti ruosteet mitä on kun ajetaan paljon ja hesassa vielä.

      Tuossa linkki josta näet faktan.

      http://www.ksml.fi/teemat/autot/Äänekoskelaisen-Matin-farmari-Volvon-mittariin-pyörähti-tasan-miljoona-kilometriä-–-”Onhan-noita-kertynyt”/1024222

      • otavolvo

        Tuossa tuo linkki.

        http://www.ksml.fi/teemat/autot/Äänekoskelaisen-Matin-farmari-Volvon-mittariin-pyörähti-tasan-miljoona-kilometriä-–-”Onhan-noita-kertynyt”/1024222


      • se_aloittaja

        Sattuneista leasingpoliittisista ym syistä valinta rajoittuu uuteen Passattiin tai Mondeoon. Volvo kyllä kelpaisi mutta ei istu nyt tähän kuvioon. Passatin tilaus on nyt tällä hetkellä ihan liipasimella. Jos nyt taas omistusautokuvioon lähtisin takasin niin se olisi Saksasta tuotu vähän ajettu diesel Alfa 159.


      • voikoOllaHelpompaa

        Ihan kannattaisi käydä koeajolla ja tehdä valinta täysin sen perusteella, sillä jälleenmyyntiarvo tai viat tms. ei tule sinun maksettaviksi, tosin luotettavia molemmat ovat tänä päivänä.
        Vai omalla rahalla käytetty Alfa Saksasta, melkoinen riskiottaja ja pilvissä leijuja olet.


    • Hei Enmätiiä, mukavasti oletkin jo saanut kommentteja pohdiskeluusi. Kumpaan tahansa vaihtoehdoista päädytkin, autolaina.fi:stä löytyy hyvä kattaus kumpaakin mallia.

      Passatit löytyvät täältä: https://www.autolaina.fi/autohaku/kaytetyt-autot/ " target="_blank" class="premium-link">https://www.autolaina.fi/autohaku/kaytetyt-autot/ Volkswagen_Passat
      Ja Mondeot puolestaan täältä: https://www.autolaina.fi/autohaku/kaytetyt-autot/Ford_Mondeo

      Kannatta koeajaa molempia ja luottaa rohkeasti omaan tuntumaan.

      Anni

    • pas...ka

      Kalleimmat ja paskimmat tarjolla, huomaan.

    • Molemmatparhaimmistoa

      Hyvät vaihtoehdot kukaan ei varmastikaan moiti olipa valinta kumpi vaan. Eikait tässä ole enää kysymys muusta kuin siitä kumpi sinua miellyttää enemmän ja tee päätös sitten. Äläkä kuuntele muita sinun ei tarvitse miellyttää muita ostat sen jonka itse haluat räkänokat vällistelkööt ja viisastelkoot ne ei tiedä mistään mitään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe