naispapit ovat itsekkäitä

NiceVaiMwes

eivätkä kunnioita eräiden vakaumusta.
Esim. äskettäin valittu naispappi pitää sitä tärkeänä että on saanut viran.
Hän ei välitä siitä että aiheutti ainakin yhden ihmisen eron tehtävistään. Tuo eroaja ottaa kirjaimellisesti Raamatun sanan: nainen vaietkoon seurakunnassa.

Nicepapille ei siis paina tuon yhden sielu mitään kunhan saa itse viran ?

Eikö sanota että yksikin ihminen on tärkeä???

10

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älkääunohtako

      Naispappeutta ei olisi pitänyt hyväksyä lainkaan. Bulgarian harhaoppien rantautuminen on vienyt arvovaltaa Kristukselta, joka on tietysti mies.

      • 1234567---

        Näin on naispappeus on Raamatun vastaista.


    • eivät_vaikene

      Helluntailaisten lahkossa on naispastoreita ja naispuolisia lahkosaarnaajia.

      • council

        Kristillisten johtajien allekirjoittama julkilausuma
        1. Aatami ja Eeva luotiin Jumalan Kuviksi, tasa-arvoisiksi Jumalan edessä täysin erilaisina Miehisyydessään ja Naiseudessaan.
        2. Erilaisuus Miehisyyden ja Naiseuden rooleissa on Jumalan määräämä ja Jumalan luoman Järjestyksen osa ja sen pitää löytää kaiku jokaisesta ihmissydämestä.
        3. Aatamin ylempi käskyvalta avioliitossa oli Jumalan aloittama järjestelmä ennen Syntiinlankeamusta eikä johdu synnistä.
        4. Syntiinlankeamus synnytti vääristymiä miesten ja naisten suhteisiin:
        *Kodissa aviomiehen rakastava Päämieheys korvautuilee määräilyllä ja passiivisuudessa, vaimon älykäs tahtova alistuminen korvautuilee naisen yrittämisellä varastaa Päämieheys tai palvelemisella.
        *Kirkossa synti ohjaa miehiä vallanhimoon ja hengellisen vastuun luovuttamiseen.
        Naisia synti ohjaa vastustamaan naisille määrättyjä rajoituksia ja vastustamaan lahjojensa antamista oikeiden tahojen palvelemiseen.
        5. Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti ovat tasa-arvoiset, niistä löytyy Jumalan määräykset miehille ja naisille. Vanha ja Uusi testamentti vahvistavat miehen ylivaltaisuuden periaatteen perheessä ja seurakunnassa.
        6. Uudelleensyntyminen Jeesuksessa pyrkii poistamaan kirouksen vääristymiä:
        *perheessä miesten tulee luopua raakuudesta ja itsekkäästä johtamistavasta ja kasvaa rakastaviksi ja vaimoistaan huolehtiviksi; vaimojen tulee luopua vastarinnasta miehen auktoriteetille ja kasvaa tahdoltaan iloisesti alistuviksi miestensä käskyvallan alaisiksi.
        *kirkossa uudelleensyntyminen Kristuksessa antaa yhtä suuren siunauksen miehille ja naisille; hallinto ja opetusroolit kirkossa on rajoitettu miehille.
        7. Kaikessa elämässä Jeesuksella on ylin määräysvalta ja opastus miehille ja naisille, niin ettei mikään maallinen alistuminen, perheensisäinen, uskonnollinen tai yhteiskunnallinen, ohjaa seuraamaan ihmisauktoriteettiä syntiin.
        8. Miehille ja naisille sydämen käsky palvelukseen ei saa koskaan ylittää Raamatullisia kriteerejä tietyille palveluksille. Raamatullisen opetuksen tulee säilyttää auktoriteettinsä kokeeksi meidän subjektiiviselle kyvyllemme ymmärtää Jumalan tahtoa.
        9. Puolet maailmasta ovat evankeloinnin ulkopuolella, lukemattomat muut kadotetut; ja sairaat, aliravitut, kodittomat, lukutaidottomat, tietämättömät, vanhentuneet, addiktit, rikolliset, vangitut, neurootikot ja yksinäiset. Yksikään mies tai nainen, joka kokee Jumalan passion ei tule ikinä elää ilman palkitsevaa palvelusta Jeesuksen Kristuksen kunniaksi ja tämän langenneen maailman hyväksi.
        10. Olemme vakuuttuneet, että näiden periaatteiden vastustaminen tai noudattamatta jättäminen johtaa tuhon kulttuurin kasvuun kirkossa, kotona ja yhteiskunnassa.


      • council

    • MunistaHirteen

      Raamattu on ihmisen kirjoittama ja sitä on muokattu vuosien saatossa, samoin käännösvirheitä on runsaasti. Eiköhän tuo "nainen vaietkoon seurakunnassa" ole myöhempien aikojen lisäys.

    • Aamenet

      Itse asiassa uskonto (uskonnot) ovat vain miehille. Naisia ei arvosteta yhdessäkään uskonnossa, joten on vaikea ymmärtää, miksi kristikunnan kirkkojen penkit täyttyvät huivipäisistä mummoista. Miehiä ei siellä juuri näy. Ei ole pakkokirkonmenojen jälkeen näkynyt. Vielä 1800-luvulla ehtoollisella oli velvollisuus käydä kerran vuodessa, ja siitä tehtiin merkintä kirkonkirjaan. Kun tämä loppui, tyhjenivät kirkkojen miesten puolet. Mutta miehet kyllä nykyjään perustelevat kirkosta poisjäämistään naispappeudella. Eivät muka voi hyväksyä, että nainen nousee saarnastuoliin miesten päiden yläpuolelle.
      Islamissa miehet saavat olla moskeijan pääsalissa, naisille lehterillä verhoilla eristetty tila. Koraani velvoittaa miehet käymään perjantairukouksissa, naisille samaa sääntöä ei ole.

      Naisetkin olivat niin aivopestyjä, että uskonnon varjolla heille saattoi tehdä mitä tahansa, ja he tyytyivät jumalan määräyksiin. On hyvin mennyt oppi perille: Nainen vaietkoon seurakunnassa.

      Nyt kun naiset vihdoin ottavat siellä paikkansa, alkaa miesten ylivertaisuus horjua. Naiset pystyvät hoitamaan kirkon paremmin kuin miehet.
      Tyypillinen asenne mieheltä on, että nainen vie työpaikan mieheltä. Ei kelpaa enää huitaisten suoritetut opinnot. Tunnolliset naiset voittavat tiedoissa ja ihmissuhdetaidoissa miehet.
      Voi voi. Ei edes papinkaan virka ole enää naisilta turvassa.

    • 202

      Ortodoksmiin ei tule naispappeja, vanhoillinen.

    • vyfihimsff

      Ihmetystä herätti aikoinaan kun kirkon diakoni ja hoitajaksi valmistunut ent ystövä väitti että koulutuksessa heille opetettu että maan huono-osaisia ei koskaan saa nähdä.
      rupesi syyttämään mua entistä hoitajaa rikolliseksi kun annoin kerjäläisten seurana oleville nunnille 20 ekua kun eräs vanhuksista oli nin heikon näköinen - sjattelin että kuoleeko kaupanpihaan jos ei saa edes juotavaa ja mitään lääkeitäkään mistään.
      hakkasivat myöhemmin vielä minut porukkavoimalla - kuin muuten ennenkn-
      Rikollisten järjestämille maahanmuutoille eivoi mitään - mutta miksei ihmisten kärsimystä koskaan saisi nähdä - ei edes kokea itse?
      Omapa lie uskoni.

    • Nyt.on.aika.erota

      Koko kirkko on itsekäs ja tartuttaa jäsenilleen samaa.

      Voit säästää suuren summan rahaa, kun eroat kirkosta joulukuun aikana. Jos eroat vasta tammikuussa maksat koko vuoden kirkollisveroa.
      http://eroakirkosta.fi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1880
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      705
    Aihe