Mielenosoitus

Alahärmään

Mitta tuli täyteen! 22 päivä klo 12.00 on väkeä menossa Alahärmän koulukeskukselle antamaan tukensa näille lapsille, jotka syytöminä joutuvat kantamaan vastuun päättäjien munattomasta politiikasta. Rehtori vielä kehtaa kieltää lapsia edes puhumaan kokemuksistaan koulun ulkopuolella.
Itse aion saapua muiden jatkoksi paikalle. Nyt on näytettävä että tätä kansaa ei Sipilän komennolla hiljennetä. Tästä lähtien on lopetettava nöyristely ja näytettävä, että Suomessa on vielä miehiä ja naisia, joille ei kelpaa pelkästään maksajan rooli tässä unelmassa. Jos me ei lapsia suojella, niin kuka sitten? Opettajat ei uskalla puuttua kun itsekin saavat näiltä iäkkäiltä teineiltä nenäänsä.

105

3350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruakittavat-aisoihin

      Kansan on otettava johto käsiin nyt -muu ei auta ruakitavien laittamisessa järjestykseen.

    • niinmielenipahoitin

      suomeen perustettava kodinturvajoukot,rikolliset linnaan

      • suomalaiset.roskiin

        ODINIT yrittivät....Saivat vaan haukut päällensä..


      • He_olivat_Tienraivaajia
        suomalaiset.roskiin kirjoitti:

        ODINIT yrittivät....Saivat vaan haukut päällensä..

        Tienraivaajien on aina otettava haukut päällensä vaikka tietävät olevansa oikealla asialla


    • tuutintäydeltä

      Sinne siine selevin sävelin ja hyvät viisaa politiikot puhumaan asiaa vielä.

      pienillä sakoilla politiikojen imakot vain nousevat tässä hullunmyllysä

      oikeuden pulesta ja puollustamaan paikalle

    • hyväHÄRMÄ

      Härmälääset teköö ku muut vaan puhuu...

      Mielenkiintoinen blogikirjoitus´....
      http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2017/09/xxxiv-ymmarrysharjoitus.html?spref=fb

    • Äiteeee

      Rehtori on ammattitaidoton hoitamaan tätä asiaa.

      • rehtori_vs_terrorismi

        Rehtori vs. kansainvälinen terrorismi voi olla vähän väärä asiasuhde syyllisiä ovat Sipilä ja orpo


    • röhröhröhhhhhh

      Sipilä on iso SIKA

      • ei-hyvä-eieiei

        Samaten orpoo nätty sika


      • mv.uusi.Karpo

        Jep, Ja sen muija touhuaa pakolaisbisneksessä, vaikka muuta väittää. (valehtelee)


    • Suora_selkä

      Jos me emme nouse puolustamaan edes lapsiamme, niin minkälaisia ihmisiä me oikein olemme?

      Alahärmän yläkoulussa tapahtunut häiriköinti ei todellakaan ole mikään "yksittäistapaus" tässä maassa. Nämä muslimit tuntuvat olevan meidän yläpuolella ja käytös on täysin piittaamatonta. Ongelma on hyvin tiedostettu esim Vaasassa, jossa tätä porukkaa on paljon, mutta asiasta keskustelu on täydellinen tabu. Kukaan opettaja ei uskalla aloittaa keskustelua asiasta.

      Asiat pyritään painamaan villaisella ja netissä kerrottavat tiedot yritetään sensuroida. Todennäköisesti tämäkin viesti.

    • KysytäänSuoraan

      Sipilä ja Risikko voisivat tarkentaa puheitaan ja ottaa kantaa, pitääkö lasten ja vanhempien todella sietää tällaista. Koulu on sivistystä ja turvallisuutta varten. Vai kyseenalaistaako ministerit tämän?

    • RefugeesWelcomeFinland

      Natsit voivat osoittaa sairasta mieltään aivan vapaasti. Ketään ei kiinnosta. Paitsi poliisia, jonka työ on puuttua vihapuheeseen. Oikea paikka saastaisille natseille on pimeä tyrmä.

      • kaukaisuuteen

        Suviikit pukataan rakettiin ja sytytetään lyhyt tulilanka, sinnehän painutte.


      • Pikkulusikka

        Hyväksyt siis kyseisen pahoinpitelyn? No mitäpä muuta voi odottaakaan kun on pikkulusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia. Osasit sentään kirjoittaa sanan Natsi oikein vai nevoiko äiti vieressä?


      • Isolusikka
        Pikkulusikka kirjoitti:

        Hyväksyt siis kyseisen pahoinpitelyn? No mitäpä muuta voi odottaakaan kun on pikkulusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia. Osasit sentään kirjoittaa sanan Natsi oikein vai nevoiko äiti vieressä?

        Nevoi.


      • ootsävosu

        Mokkapala suussa pystyy näköjään kirjoittamaan suoli24:lle


    • siitäyli-mistä-pääsöö

      Kunnon metakat vain ja silleen aitaa kumohon.

    • Albertto

      Ei Kauhavalaiset mihkään miekkareihin osallistu, vastaanottokeskusta vastaan 2015v oli kourallinen ihmisiä osoittamassa mieltään. Väkiä oli kyllä Tokmannin pihassa ja autoralli meni letkana ohi, mutta ei paskahousut tohtineet miekkariin tulla, nyt saatte sitä mitä olette tilanneet.

      • syäjät-jo-tuvas

        Ei kauhavalla -mutta alahärmässä -mitäs kauhava mitään tajua -vaikka paikka syärään alta.


    • Tsalmiakki

      Tämä mielenosoitus on hyvä tilaisuus kerätä samanmielistä porukkaa yhteen ja miettiä miten jatkossa voitaisiin paremmin vastata maahantunkeutujien aiheuttamaan uhkaan ja röyhkeyteen. Matut ovat pääasiassa nuoria miehiä ja heillä voi olla kokemusta sodasta tai ainakin sodankaltaisista tilanteista. He ovat lisäksi yhteismajoituksessa mikä kasvattaa yhteishenkeä. Realismia on se että suomalaiset ovat muuttuneet kansaksi jolla ei ole kykyä toimia päättävästi yhteistuumin eikä heillä ole kokemusta väkivaltaisissa konflikteissa toimimisesta ainakaan riittävästi. On lainvastaista muodostaa puolisotilaallisia joukkoja mutta mikä estää suomalaisten turvallisuudesta huolestuneita kansalaisia kerääntyä yhteen harrastamaan liikuntaa, mm. juoksua ja kamppailulajeja ja sitten esim. uutena vuotena tai muina juhlapyhinä jolloin porukkaa on liikkeellä lähteä yhdessä hieman kaduille käppäilemään.

    • betaoikeamediacom

      Oikean Median toimitus on saanut tarkempaa tietoa siitä mitä Alahärmän koulukeskuksessa tapahtui 4.9.2017. Tiedot tapahtumista perustuvat paikalla olleiden ja osallisiksi joutuneiden lasten omiin kertomukisiin.

      Tapahtumasarja sai alkunsa turvapaikanhakijoiden peittelemättömästä ja häiritsevästä tuijottelusta joka kohdistui koulua käyvien tyttöjen takapuoliin. Lopulta eräs tyttö sanoi heille tympääntyneenä, että "ottakaa nyt vielä kuvakin". Turvapaikanhakijat suuttuivat huomautuksesta ja alkoivat huorittelemaan tyttöä ja lopulta sylkivät tytön naamalle.

      Suomalainen tapahtunutta todistanut poika oli näyttänyt kauempana suuttuneena keskisormea, jolloin turvapaikanhakijat hyökkäsivät hänen kimppuunsa. Suomalaisia koululaisia oli tullut apuun ja tappelu jatkui koulukeskuksen käytävällä, kun oppilaita kutsuttiin luokkiin.

      Apuun oli haettu opettaja, joka ei ollut pärjännyt tilanteessa. Hän kutsui kooltaan raavaampia opettajia apuun. Siltikään tilannetta ei saatu hallintaan ja päädyttiin kutsumaan poliisi paikalle.

      Koululta tullut tiedotus on antanut käsityksen, että tilanne on ollut lievä. Oppilaiden mukaan se on ollut kaukana lievästä ja koulun käytävillä on veri valunut nenästä ja nyrkit heiluneet.

      Rehtori oli painottanut oppilaille, että asiasta ei saa puhua eikä kertoa mitään ja että tiedottaminen hoidetaan koulun toimesta. Kauppakeskuksessa järjestetyssä tilaisuudessa rehtori selitti noin sadalle vanhemmalle, että jos suomalaisnuoret vain ottaisivat nämä turvapaikanhakijat ystävikseen, niin tällaista ei tapahtuisi.

      Monille on jäänyt tunne, että nämäkin tapahtumat ovat lasten oma syy ja että he kantavat vastuun näiden pakkosijoitettujen toimista. Koulusta oli tapahtumien seurauksena erotettu neljä häiriköinyttä turvapaikanhakijaa, mutta jäljelle jääneet ovat jakaneet tytöille tappouhkauksia tapahtuneen jälkeen. Nyt tytöt joutuvat pelkäämään heitä.

      Paikallisten kertoman mukaan pitkin kevättä on ollut tapauksia, joissa turvapaikanhakijat ovat
      puristelleet tyttöjen takapuolia ja naisopettaja, jolle on asiasta kerrottu, on kuitannut asian
      kiusoittelemalla, että turvapaikanhakijat taitavat vain tykätä näistä tytöistä.

      Teinitytöillä ei siis ole koulussa ollut edes oikeutta määrätä omasta kehostaan ja asiaa on opettajien taholta vähätelty. Rehtori on kertonut, että turvapaikanhakijoiden toimesta on ollut vuoden aikana 40 konfliktitilannetta.

      Rehtori on omien sanojensa mukaan varma turvapaikanhakijoiden iästä, että ovat maksimissaan 14-15 vuotiaita. Useimmat koululaiset ja näiden vanhemmat epäilevät etteivät nämä ikätiedot pidä paikkaansa.

      Artikkelin tiedot perustuvat tapahtumien aikana paikalla olleiden ja osallisiksi joutuneiden lasten, sekä muiden paikallisten todistuksiin. Lapset ja vanhemmat kokevat, että koulun toimesta lasten turvallisuudesta ei huolehdita, vaan heidän pitää edelleen pelätä, kantaa vastuu ja olla hiljaa.



      Pohjalaiset aikuiset ovat kokoontumassa joukkovoimannäyttöön Alahärmän koulukeskuksessa 22.9. klo 12.00.

      • Täysinepäammatillista

        Erittäin hyvä kommentointi. Varmaan tosi ja oikeanlaisesti kuvattu, mitä koululla tapahtunut. Itse en nyt jo kahden aikuisen tytön äitinä olisi koskaan hyväksynyt, että heille olisi tehty erilaisia seksuaalisia tekoja koulussa toisten oppilaiden taholta. Käsittääkseni seksuaaliseksi teoksi katsotaan juuri esim. takapuolen pudisteli yms. Seksuaalinen teko on seksuaalista hyväksikäyttöä ja se on rikos .Jos vielä joku aikuinen menee vähättelemään näitä tekoja niin se todella voi vaurioittaa näiden nuorten tyttöjen kehitystä. Ihmettelen suuresti, miten koulun naisopettaja ammattilaisena voi puolustaa näitä seksuaalisiin tekoihin syyllistyneitä. Ainoa oikea tapa on ehdottomasti tehdä selväksi, että nämä teot ovat vääriä ja ne eivät ole tyttöjen syytä. Jos näin ei toimita voi nuorten tyttöjen mieliin jäädä häpeän tunne, jolla voi olla tuhoisiakin seurauksia myöhemmässä nuoruudessa.
        Puhumattakaan tappouhkauksista!


    • alistetut

      Olen joskus miettinyt miten on mahdollista, että Suomessa on ollut huutolaislapsia ja miten kaltoin heitä on kohdeltu aikoinaan. Myös lastenkoti- sekä huostaanotettuja lapsia on kuritettu, nöyryytetty jopa julkisesti jouduttu pyytämään heiltä anteeksi. Lisäksi on tiedossa, miten joissain uskonlahkoissa lapsia käytetään hyväksi. Tämä kaikki mahdollista Suomessa. Nyt sota-alueilta tulleita sotilaista on lykätty samaan kouluun lasten kanssa ja taas kerran historia toistaa itseään, ihmiset katsovat hiljaa tätä showta. 'Päättävässä asemassa olevat kieltävät puhumasta, kertomasta, puolustautumasta, mitä ihmettä?

      MIKSI ME ANNAMME TÄMÄN KAIKEN TAPAHTUA?

    • tapperlund

      Kaikki nyt paikalle, mikään ei saa olla esteenä. Todella hyvä kun tällaasta järkätään., todella tarpeellinen.

    • tyioop

      Muuta en asias ihmettele,kun koulun opettajien toimintaa,jos asias on perää.Kuinka ne voi käyttäytyä tuolla tavoin,vaikka matu lääppii nuoria tyttöjä????

      • voi-toisenkin-kerran

        Samaa ihmettelen, kyllä kansan on suomessa herättävä suomalaisuuttamme ja elintapojamme puollustamaan -paperittomuutta vastaan ja suomen sotkemista.

        suksikoon nämä tapoineen kuuseen


    • dg56kj

      Pitkällä mielenosoituspaikalta asuville on luvassa live striimi tapahtumasta Youtube kanavalla impi waara. Laittakaa kanava tilaukseen ja painakaa soittokellonappia, niin saatte tiedon heti, kun lähetys on alkamassa.

      Ensisijaisesti on tietysti paras saapua paikan päälle, koska joukkovoima on se, jolla näytämme, mitä mieltä olemme.

    • silmäsilmästä

      Pistäkää rehtori esim. hen.koht vastuuseen,. eiköhän ala kiinnostaa valehtelun ja peittelyn sijaan.

    • Tahko_Pihkala

      Ottakaa sopivat urheiluvarusteet mukaan. Olettehan menossa samalla pesäpallotreeneihin koulun kentälle.

    • JKH1975

      Hienoa toimintaa,arvostan.Kehitysmaalaisista koituu paljon harmia.

    • Muistakaa_että

      Mielenosoituksesta pitää aina ilmoittaa virallisesti poliisille etukäteen.
      Ja koulun alueelle mielenosoituksella ei ole mitään asiaa.

      • tyioop

        pää kiinni notti


      • Typerykset__
        tyioop kirjoitti:

        pää kiinni notti

        Notti ei kyllä liity tähän mitenkään.
        Mielenosoituksella täytyy olla vastuuhenkilöt ym jotka hoitaa ilmoitukset ja paperityöt,ei mielenosoitus ole mikään päätön sonnilauma.
        Ja edelleen koulun alueelle sillä ei ole mitään asiaan tai porukka kuskataan mörkömaijalla putkaan.


    • pahuutta-ei-hyvä-ei

      Hieno homma näin se etenee putsausaalto pahhuus pihalle suomestamme.

    • KertokaaJotainUutta

      Samanlaista vahtaamista, huomauttelua ja räkästä lääppimistä oli jo 90-luvulla yläasteella, kättä tissiin ja haaroihin ihan surutta. Piti tietää kelle ei selkäänsä saanut kääntää. Muutoon oli käsi heti hanurissa kiinni. Toisia lyötiin turpaan niin, että oli rillit hajalla ja tuli elinikäisiä vammoja. Ja kaikki ihan kantaväestön toimesta. Väärin se oli silloin, väärin se on nyt. Mutta hyssyteltiin silloinkin, jotain lieviä rangaistuksia tuli. Pahimpia pistettiin kotio hetkeksi. Mitä koetan sanoa? Sitä, että ei mitään uutta auringon alla. Ei näkynyt mielenosoittajia silloon koululla. Tottakai homma pitää saada järjestyksehen asianosasten toimesta, mutta se on ihan valesta, että mitään tällaasta ei oo koskaan ollu ja matut ne vaan. Kyllä on ollut, ajallista ja paikallista vaihtelua on vaan paljon.

      • MiljööPilalla

        Joo joo suvakin sontaa. Kyllä ne kantasuomalaisetkin. Vaihtakaa idiootot levyä.


      • täysinepäammatillista

        Varmaan totta tuokin, että koulukiusaamisita on ollut kautta vuosikymmenien. Tiedossa on kyllä myös niiden kiusaamisten seuraamukset. Monet lapset ja nuoret ovat sairastuneet psyykkisesti. Pahimillaan eriasteiset kiusaamiset ja seksuaaliset teot ovat näkyneet ja näkyvät mm. vakavina päihdeongelmina, väkivaltarikoksina, kuten esimm. silmittöminä väkivallan tekoina.
        Pahimmat koulukiusaamiset on saatu kuriin vuosikymmenten kuluessa. Miksi nyt palaisimme vuosikymmenten takaiseen tilanteeseen ja hyväksyisimme lapsiin kohdistuneet törkeät teot?


      • täysinepäammatillista kirjoitti:

        Varmaan totta tuokin, että koulukiusaamisita on ollut kautta vuosikymmenien. Tiedossa on kyllä myös niiden kiusaamisten seuraamukset. Monet lapset ja nuoret ovat sairastuneet psyykkisesti. Pahimillaan eriasteiset kiusaamiset ja seksuaaliset teot ovat näkyneet ja näkyvät mm. vakavina päihdeongelmina, väkivaltarikoksina, kuten esimm. silmittöminä väkivallan tekoina.
        Pahimmat koulukiusaamiset on saatu kuriin vuosikymmenten kuluessa. Miksi nyt palaisimme vuosikymmenten takaiseen tilanteeseen ja hyväksyisimme lapsiin kohdistuneet törkeät teot?

        Emme me ole mihinkään palaamassa, vaan koko ajan on meneillään kampanjoita kiusaamisen lopettamiseksi.
        Kiusaaminen on saanut valtavat mittasuhteet somen myötä ja se on todellinen ongelma ja seuraukset tulevat näkymään mielenterveystoimistoissa. Toivottavasti ei sentään hautaustoimistoissa. Valitettavasti näinkin on käynyt monesti, kiusattu on tehnyt itsemurhan.


    • Xenofon

      Kaikki kynnelle kykenevät osoittamaan mieltä Alahärmään 22.9. Asiallisesti ja jämäkästi!

      • Onko_luvat

        Kunnossa ettei tule yllätyksiä,kuka tään miekkarin vastuuhenkilö on että voi kysyä jos on jotain kysyttävää?


      • Tyioop

        Ei kuulu sulle notti


      • Ghgffffhhhghhhhgg
        Tyioop kirjoitti:

        Ei kuulu sulle notti

        ?????????


      • punttauksen-punttausta

        Tulookohan ruakittavat marajamahan huanosta puurosta, joka ei muka koirillekkaan kelepaa,

        Siitäkin jotta näille pitäisi ilimaaset kaiken ilimaisuuden lisäksi järjestää kotimaahansa lomat ja kaikki kustanukset matkat viemiset sinne meidän puntata.


    • Jämäkkyys.puuttuu

      Suomea johtavat tällä hetkellä aivan pahimman asteen pelkurit ja hyssyttelijät. Pelkäävät ihan ylettömän paljon sitä, että joku sanoisi heitä rasisteiksi.

    • vorssasta

      Iso peukku täältä eteläsuomesta pohojanmaan suuntaan. Näyttäkähää niille miltä tuntuu kireves kyryvän juurehes.

      • Myöhäänen

        Sama täältä Isoolta kirkolta pekku, ja toivottavasti saatte porukkaa paljon mielenilmaisuun. 2015 syksyllä ajoin sinne asti mieleilmaisuun vokkia vastaan, mutta silloin ei porukkaa ollut, kun kourallinen, ja pahaa pelkään, ettei ole nytkään. Koittakaa nyt perkeles herätä, ja mennä näyttämään ettei Pohjanmaalla mikkään kamelikuskit rupea silmille hyppimään.


    • NytSeOnVirallista

      Mielenosoittajilla ei ole mitään asiaa koulun alueelle.

      • Tyioop

        Pää kiinni not


      • Hehheheh_

        Poliisit on tietoisia mahdollisesta mielenosoituksesta ja ovat suojaamassa koulun alueen koskemattomuutta.
        Joten voitte etsiä paikan muualta.
        Ja tuolle yhdelle jankkaajalle,minäkään en ole notti.


      • Tyioop

        Yhtä sakia kuin not. Eli not


      • Jos_joku
        Tyioop kirjoitti:

        Yhtä sakia kuin not. Eli not

        On täällä sakia niin se olet sinä.


      • Tyioop

        Suvakkia sakiampaa ei oo


      • Onhan_
        Tyioop kirjoitti:

        Suvakkia sakiampaa ei oo

        Rasistit


    • ei-tohelointeja
      • lkmnstr

        Asiallinen kutsu näyttää olevan!


    • Jippiiiii

      Kohta saadaan taas youtubeen noloja videoita.

    • turvapaikanuhritry

      Jos näen koululla ihmisiä soitan POLIISILLE! Sittenhän saavat hävetä putkassa jotka ovat kansakoululle menneet riehumaan!

      • Tyioop

        Hehee. Nythän suvakki vitsin murjas


    • Pieni huomautus tähän väliin " Kaupunki vetosi aiemmin perjantaina iltapäivällä mielenosoittajiin, jotta nämä ottaisivat huomioon koulussa järjestettävät ylioppilaskirjoitukset. Perjantaina on vuorossa toisen kotimaisen kielen kirjallinen koe. "

      Kantakaa vastuunne myös tästä.

      • unohdettu-kulttuuri

        Välittääkös päätäjät mitä -vois niinkuin yksikantaan kysyä suomalais---


      • unohdettu-kulttuuri kirjoitti:

        Välittääkös päätäjät mitä -vois niinkuin yksikantaan kysyä suomalais---

        Totta kai välittävät. Heidät on valittu ajamaan meidän asiaamme.
        Koululla ei tule olemaan minkäänlaista tapahtumaa, joten älkää menkö sinne. Joka ei usko, voi ajaa ohi ja katsoa itse.


      • mihin-suomalaiset-siirto

        Tuossa ylempänähän siitä on ohjeentynkää ilmaisusta, mutta koskas NOT joutuu vastailemaan veivaamisistaan -sitä aikaa odotellen.

        Mitä inssejä ja muita.


      • MiljööPilalla
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Totta kai välittävät. Heidät on valittu ajamaan meidän asiaamme.
        Koululla ei tule olemaan minkäänlaista tapahtumaa, joten älkää menkö sinne. Joka ei usko, voi ajaa ohi ja katsoa itse.

        Joo ei se tapahtuma koululla oo sen läheisyydessä kylläkin Notti on ihan pihalla niinku aina.


    • Torventoitottaja

      Alahärmä kuuluu nykyisin Kauhavaan. Voisitte pyytää Kauhavan puhallinorkesterin luomaan tunnelmaa paikalle. Esimerkiksi Nuijamiesten marssi ja Jääkärimarssi sopisivat hyvin tilanteeseen.

      • Törnävän_mamukriittiset

        Kauhavan maahanmuuttokriittisille sekopäille ja torville vois laulu ja soitinyhtye eläkeläiset vetäästä Kauhavan torvisoittokunnan säestämänä Jääkärimarssin sijasta Järki jäässä humpan. Niinkun terapiamielessä.


    • Molopäätäahistaa

      Olisi hyvä, jos tilaisuudessa jaettaisiin vaikkapa ämpäreitä osanottajille, niin voisivat iltapäivällä vaikka lähteä puolukkaan. Tulis vähä ajankulua joutomiehille/naisille. Tomettomina keksivät kaikenlaista hassutusta.

      • Siunattuhullu

        Saako sielä siis ämpärin ? Sitte mä tuun kans, otan äireenki mukaan.


      • OotVatipää

        Sä et ämpäriä tartte, kuljet jo nyt sokkono ämpäri päässä mokoma suvakki.


    • Minä tiedän teille pihavireille paljon parempaa ohjelmaa viikonlopuksi, kuin turhanpäiväisen ajelun Härmään. Menkää lauantaina rauhankävelylle ja kyselkää siellä ihan kasvotusten asioista jotka teitä mietityttävät.

      Tällä tapahtumalla on oikeasti järjestäjä ja lupa, eikä vain toinen toistaan netissä yllyttäviä kahjoja, että mene sinä, minä en pääse.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/562311-vantaalaismoskeijassa-on-lauantaina-avoimet-ovet-islamilaisen-yhdyskunnan

      • kaikki-kynnelle-kykenijä

        Ei muutakuin kaikki härmään näyttämään mitäs mieltä ollaan näistä ja näitten täällä hortoiluista.


      • kaikki-kynnelle-kykenijä kirjoitti:

        Ei muutakuin kaikki härmään näyttämään mitäs mieltä ollaan näistä ja näitten täällä hortoiluista.

        Mitä meinaat sanoa ja kenelle? Ilkan toimittajalle? Koulun alueelle et pääse jos et putkaan halua ja rehtori tuskin näyttäytyy, kun on parempaakin tekemistä.


      • Hullujapiisaa

        Joo käydäänpä kysymässä moskeijassa musiliminaisen asemasta - sehän on tunnetusti naisen taivas!


    • Sinkkisankoopää

      Tilaisuudesssa jaetaan neljätoista ämpäriä kahdellekymmenelle ensimmäiselle osanottajalle.

      • läpi-katsoen

        Joo käytöksellä on hyvä kanssa näyttää mitä mieltä olemme näistä ja aina.

        kuin ei mitään ---


      • Nuivaa

        Fiddu, mä muorin kans olin myöhässä. Sebu ja joku kaljupää mustassa hupparissa vei sen viimeisen ämpärin !


    • qåaäzm

      Aloitukseen sanon vaan että oikein. Nyt on kyse nuorisomme tuolevaisuudesta.

    • kaikki-päin-he

      Koettakaas nyt ottaa järkiä käteen jotta meinaatekos kauhava näihin sulautua, sillä nämähän eivät muuta tapojaan, se on ikuinen riesa edessänne.

    • Ei.rasismille

      Tänne ei mitään lihavia rasisteja kaivata, pysykää poissa!

      • qåaäzm

        Totta puhut, että rasismia ei kaivata. Sitä suomalaisia kohtaan olevaa rasismia nimittäin esiintyy enemmän kuin muuta rasismia. Miksi ette siitä ole huolissaan?


    • paisahtava-tunnelma

      Turhaa se on sille kahvikupille huutaa oikein ringis, nyt olisi tilaisuus vähän vaikuttaa elinympäristönsä kehitykseen ja vaikka tumpelot suorina kentällä seisten muitten seassa.

      määrätyllä hajonnalla ja pienellä liikeillä väkimäärän ilme paisahtaa.

    • moussauy

      Kauhavalaiset tanssii matujen pillien tahdittamana. Muslimi sanoo mitä tehdään ja miten ollaan.

      • Ei se nyt ihan noin mene. Nämä rasistit vain marssivat päämäärättömästi siellä täällä ja oikeat ihmiset tekevät mitä haluavat, kuten tähänkin asti. 😅


    • Mamma-kyselee

      Tuleeko live striimiä yotube?

    • kurinpitomenettely

      Härmän yläasteen nimeltä mainittu rehtori kielsi oppilaita puhumasta ja käymättä läpi ikävää tapausta. Rehtori ei ole selvästi tehtäviensä tasalla ja häneen tulisi kohdistaa kurinpitomenettely ja viraltapano.

      • fvsdsdv

        Juuri näin. Toivottavasti kakarat tietävät oikeutensa ja reksin oikeuksien rajoitteet,


    • 200mpikajuoksu

      Ihmeellinen asia on, että kaikki maahanmuuttokriittiset leimataan heti joko tyhmiksi tai väkivaltaisiksi. Ihmisillä ei saisi olla edes ajattelun vapautta? Samalla annetaan ymmärtää että olisi jotenkin väärin vastustaa isojen väkimassojen liikkumista kulttuureista toisiin.

      • vkcjödkljfölkdjöavj

        Nykyistä maahanmuuttoa vastustaa noin 87% suomalaisista. Päättelen siitä, että ainakin 87% ihmisistä on keskimääräistä tyhmempiä.


      • MeTeHe123

        Normaali maahanmuutto on eri asia kuin islamisti/jihadisti-invaasio. Vanha sananlasku: aikansa kutakin, sanoi pässi kun päätä leikattiin. Sinun, hyvän ihmisen viimeinen ajatus siinäkin vaiheessa varmaan on: onneksi en sentään kuollut rasistina.


      • surkimuksia
        vkcjödkljfölkdjöavj kirjoitti:

        Nykyistä maahanmuuttoa vastustaa noin 87% suomalaisista. Päättelen siitä, että ainakin 87% ihmisistä on keskimääräistä tyhmempiä.

        Siis muuttoa, mutta nämä"alaikäiset" miehet on tänne tuotu,nauttimaan sosiaalieduista, eikä omasta tahdostaan muuttaneet.
        Sekä vain siksi, että eivät viitsi, halua turvata omaa maataan omalla panoksellaan, vaan luikkivat pakoon häntä(penis) koipien välissä.


    • ei.toimi

      Ei näy mielenilmaisua!

    • Pitikö tuolla edes kukaan puhetta? En ole ehtinyt seuraamaan, mutta sen mitä tuo streemi on tuolla alla auki ollut, niin ei kuulu edes keskustelua. Nuo muutamat paikalle vaivautuneet ihmiset seisoskelevat kädet taskussa, eikä kukaan tee yhtään mitään. Taitavat olla uteliaita joka iikka teltan ulkopuolella?

      Jos koulujen turvallisuus on noiden varassa, niin kyllä ollaan avuttomilla eväillä matkassa.

      • Nooloo

        Isäm maa puolustettu lol


      • näin.on

        No paree sekin kuin itäinen isänmaa, jota n o t kannattaa


      • TheTruthHurtsNot

        Notti se jaksaa jauhaa matu propagandaansa, mutta siitähän sille maksetaan. Tapahtuuko maksu rahana vai luonnossa veikkaan sekä että.


      • KukaPelkääVihreetäMiestä

        Tulis ne venäläiset jo ja hoitelis ton.


    • deborah9

      Oletteko huomanneet, että Yle uutisoi kovaan ääneen Myanmarista pakenevien muslimien kohtalosta! Miksi Yle ei ole koskaan uutisoi siitä ahdingosta missä kristityt ovat muslimimaissa. Kristittyjä tapetaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. YK:n pakolaisleirille tulevat kristity joutuvat muslimipakolaisten moukaroitaviksi leireillä.
      Kristityltä viedään kaikki apu joka heille leirillä kulusi! Nyt on kuultu sanomia, etteivät kristityt enää uskalla YK:n ylläpitämille pakolaisleireille tulla juuri tuon muslimipakolaisten sorron vuoksi! Isis ajaa molemmat sekä kristityt että muslimit kodeistaan, mutta muslimipakolaiset alistavat pakoon päästyään heti muita vieläpä YK:n ylläpitämillä pakolaisleireillä!!! Jos muslimit saavat valtaa Suomessa olemme mennyttä. Heille on sanottava missä kaappi seisoo...maassa maan tavalla tai maasta pois! Emme halua tänne Islamia!


      • NiinSeVainOn
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Mikä se maan tapa oikeasti on? Tämän mukaan aika hirveä. 🤔
        http://www.haaste.om.fi/fi/index/lehtiarkisto/haaste22014/naistenkokemavakivaltaeussa.html

        Tee Not meille kaikille palvelus ja muuta Suomesta pois. Suomalaiset kun ovat mielestäsi niin huonoja ihmisiä niin miksi kidutat itseäsi?

        Tiedät varmaan lukuisia muslimi enemmistöisiä valtioita missä sinun olisi letkeä olla.
        Vastavuoroisesti me muut suomalaiset saisimme rauhassa pitää "huonot" tapamme, eli ns win win tilanne.
        Tuumasta toimeen Not.
        Kiitos muutostasi jo etukäteen.


      • NiinSeVainOn kirjoitti:

        Tee Not meille kaikille palvelus ja muuta Suomesta pois. Suomalaiset kun ovat mielestäsi niin huonoja ihmisiä niin miksi kidutat itseäsi?

        Tiedät varmaan lukuisia muslimi enemmistöisiä valtioita missä sinun olisi letkeä olla.
        Vastavuoroisesti me muut suomalaiset saisimme rauhassa pitää "huonot" tapamme, eli ns win win tilanne.
        Tuumasta toimeen Not.
        Kiitos muutostasi jo etukäteen.

        Sinä siis hyväksyt sen, että melkein puolet, 47% naisista on jo kokenut seksuaalista tai muuten fyysistä väkivaltaa täytettyään 15 vuotta ja haluat säilyttää sen kulttuurin?

        Mitä sinä siinä voittaisit? Oletko jo lakannut hakkaamasta tyttäriäsi ja vaimoasi?


      • NiinSeVainOn
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Sinä siis hyväksyt sen, että melkein puolet, 47% naisista on jo kokenut seksuaalista tai muuten fyysistä väkivaltaa täytettyään 15 vuotta ja haluat säilyttää sen kulttuurin?

        Mitä sinä siinä voittaisit? Oletko jo lakannut hakkaamasta tyttäriäsi ja vaimoasi?

        Heh heh lopun kommenttisi on museotavaraa. En hyväksy mitään väkivaltaa piste. Tosiasia on, että vokin tai sieltä lähtöisin oleva roskasakki syyllistyy vastaaviin tekoihin kuin kantasuomalaiset vähintäänkin 10 kertaisesti lukumääräänsä verrattuna. Tätä tosiasiaa sinäkään narsisti, suvakki sekä matuista rahallisesti hyötyvä et voi kiistää, sillä tilastot kertovat karun totuuden.

        Ps. Menehän jo pakkaamaan laukkusi äläkä koskaan tule takaisin. Kaipaamaan jää....ei kukaan.


    • Menikö_tuhannen

      Mielenosoittajann raja rikki ja pidettiinkö pitkiä palopuheita?

    • Hommaosataan

      Runsas sata mutta eihän se määrä vaan laatu. Vanhempien osuus jäi aika pienelle, kun puheenvuoroja käyttivät helsinkiläiset, tamperelaiset, oululaiset ja turkulaiset. Härmäläisiä vanhempia käytettiin hyväksi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe