Antikristuksen kirkko

Lopunajantouhotukset

Lutherin joissain selityksissä väitettiin, että kirkko on kirkko, vaikka antikristus siellä hallitsisi, kunhan vain jaetaan sanaa ja sakramentteja.

Pietaria Jeesus nimitti saatanaksi. Heprean sana tarkoitti vastustajaa.

Judaismi, pelagiolaisuus ja ratkaisukristillisyys ovat samaa tekopyhyyttä, teoilla pelastumisen uskontoa, ei kristinuskoa. 2. Tess 2 -luvun apostasia tarkoittanee samaa. Ei sitä, että yksilöuskovat luopuvat uskosta, vaan kirkot maallistuvat, siirtyvät tekouskonnon puolelle, tekopyhien osuuden kasvaessa.

Onko pedon hallinto Ilmestyskirjassa (Ilm 12-13)
- näennäiskristillinen tekopyhien kirkko ja yhteiskunta, kuten jo Jeesuksen aikana tekopyhät ja maalliset johtajat yhteistyössä olivat järjestämässä Jeesusta ristille
- jokin näkökulma oikeaan kirkkoon, kuin se olisi toisaalta viaton neitsykäinen, toisaalta portto
- judaistinen ja sionistinen salaliitto maailman hallitsemiseksi, vai
- jotain muuta?

Siis, onko petovaltakunta judaismia, islamia, vai mitä? Vainko maallistunutta omaan hyvyyteen uskovaa hyvävelikerhoa, joka darwinistisesti haluaa suosia menestyjiä, ja hävittää muita, ollen vain nimellisesti jumalinen, kuten 2. Tim 3 kuvailee lopun ajan ihmisiä?

22

323

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vainyksiseurakunta

      Yhdistyneet lopun ajan luopiokirkot, jota hallitsee antikristuksen henki.

    • vainyksiseurakunta

      Ilm. 18:3 : "Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa".

    • vainyksiseurakunta

      Ehkä sana "haureus" voisi kuvata kertomaasi pedon hallintoa Ilmestyskirjassa (Ilm 12-13) eli lopun ajan eksytystä?

    • Lopunajantouhotukset

      "haureutensa vihan viiniä"

      Minun on vaikea tulkita tai ymmärtää noita sanakäänteitä, kun viini Raamatussa saattaa kuvastaa Jeesuksen verta. Onko näin, että lopunajan luopiokirkot käyttävät Jeesuksen verta kuin noituutena, taikaseremoniana, väärin? Kuin uskomattomat siat leikkisivät pyhillä asioilla?

    • TuoEnsimmäinenPeto

      Ilmestyskirjan 13 luvun alussa kuvataan peto joka nousee merestä. Peto muistuttaa leopardia, mutta sillä on karhun jalat ja leijonan kita. Aikamoinen painajaisunia siis.

      Tämän pedon kymmenen sarvea tarkoittaa kymmentä joukko-osatoa ja kruunut legioonan komentajia. Herjaavat nimet ovat legioonan joukko-osastojen nimiä kuten kymmenes legioona Fretensis (Jerusalem) tai kuudes legioona Ferrata (Galilea). Pedon seitsemän päätä on näiden legioonien seitsemän johtajaa eli Rooman keisaria. Joista yksi on herjaava keisari (Nero?).

      No joka tapauksessa tup sarvekas karitsa joka saapuu ylistämään tätä petoa on se antikristus. Tarkoitan siis että kun Jeesus oli Jumalan karitse, niin miksi sitten sarvekas karitsa ei olisi antikristus. No tuo karotsa kuitenkin saapuu tuon herjaavan keisarin aikana ja johdattaa ihmisiä harhaan.

      Näin minä tätä tulkitsen.

    • vainyksiseurakubta

      Olen ymmärtänyt että "haureuden viini" tarkoittaisi sitä väkevää eksytystä joka tulee väärien ihmeiden ja merkkien mukana antikristukselta. Kansa seuraa väärää antikristuksen henkeä, joka saa tulenkin lankeamaan taivaasta. Ihmiset luulevat supervoitelua, ihmeitä ja merkkejä, sielullisuutta, hengen hurmosta, vahvoja tunteita Pyhäksi Hengellinen ja eksyvät. Eivät tunne riittävästi Raamatun sanaa ja eivät koettele asioita Raamatun valossa, vaan uskovat kaiken väärien henkien tuomassa hurmoksessa.

    • vainyksiseurakunta

      Luulevat jopa ohjaavansa, käskevänsä ja palvovansa Pyhää Henkeä, unohtaen Kristuksen ja ristin, palvoessaan väärää profeettaa ja antikristuksen henkeä.

    • erttkkl

      "Pankaat pois kaikki petos!"UT
      JUMALALLA ASIAA!
      "Jumala käskee kaikkia ih§misiä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"Apostolirm TEOT JA 1. jOHANNEKSEN KIRJE

      Kristityt eivät neuvottele, kuka
      Jeesus on . vaan julistavat Apostolien opettamana:"Jeesus on Jumalan Poika!"
      Kristityt ovat odottaneet kauan antikristuksen ilmestymistä, jonka tunnistaa sellaisesta, että antiristus ei tunnusta Jeesusta Kristusta Jumalan Pojaksi! Amen
      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!
      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä vain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Voi vain kysellä, pelastuvatko ne antikristuksen joukotkin!
      Voiko antikristuksen seuraajat olla syyttömiä, kun kristityt vertaavat antikristusta aivan paholaiseen ja pitävät 'perkeleen' lähettiläänä!

      Kristityt ymmärtävät huom Raamatun selitykset!
      Kristinusko on Jumalan perustama usko, jonka kautta ihmiset voivat pelastua iankaikkiseen elämään autuuteen Jesuksen Kristuksen kautta, jonka Jumsla on antanut!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski julistamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Voi verrata Jeesuksen tarjoamaan pelastukseen autuuteen:" Evankeliumia julistettava
      rauhassa rauhaa pitäville!" Uuden Testamentin mukaan! Kristinusko on siis rauhan uskonto!

      RAAMATUN KÄSIKIRJOITUSTEN LUOTETTVUUS
      Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat yhtäpitäviä eli niissä ei ole paljoa poikkeavuuksia ja nekään ei ole missään opillisesti tärkeissä paikoissa. Eli Uuden Testamentin suomennoksia voi pitää hyvin luotettavina. Uuden Testamentin käsikirjoitukset ovat olleet jo paljon ennen muhametttiilaisuuden syntyä, eli muhametilaisuus ei ole pätevä Uuden Testamentin tulkitsuja vaan Kristillistä kirkkoa voi pitää ainoana oikeana UudenTestamentin edustajana, ja toisten on väistyttävä kommentoimasta! Papit ja piispat ovat opetetut oikein ymmärtämään Raamattuja ja oikein ymmärtävät Jeesuksen opetukset!

      JEESUS ON MESSIAS
      Johanneksen Evankeliumin alussa on mainittuu Nikodemus, jonka kanssa Jeesus puhui, joka tunnisti Jeesuksen Messiaaksi (Kristus, kreikaksi)!
      Enkelien sanoma Jeesuksen syntyissä:"Teille on syntynyt Vapahtaja,Kristus Herra Daavidin kauppungissa!"
      "Hän on sovittava kansan synnit!"
      "Jeesus Kristus,, hän on sovinto meidän synteimme edestä, ei ainoasti meidän, vaan koko maailman edestä!" 1. Johanneksen kirje 2.luku, Kristittyjen Raamattu(Sisältää "Usko Jeesukseen, niin sinä pelastut, autuuteen." RaamattuVanhan ja Uuden Testamentin)

      JUMALA LOI KAIKKI KRISTUKSEEN
      "Jumala loi kaiken Kristukseen ja kaikki kuoli Golgatalla. " Joka uskoo Jeesukseen, saa syntinsä anteeksi ja uudestisyntyy ja saa Pyhän Hengen ja liittyy Kristilliseen Seurakuntaan!Jeesus pelastaa!

      "Joka uskoo Jeesuksen olevan Jumalan Pojan, sillä on elämä, mutta joka ei usko Jeesusta Jumalan Pojaksi, sillä ei ole elämää!" Raamattu
      "Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!"
      JUMALAN PYHÄ HENKI LASKEUTUI TAIVAASTA
      "Evankeliumi julistettava rauhassa rauhaa pitäville!"
      Pyhä Henki laskeutui Jeesuksen lupausten jälkeen Jerusalemiin Ensimmisenä Helluntaina ja alkoi saarnavirka Jeesuksen käskemänä ja sitä tehden Pyhän Hengen saarnavirka on jatkunut vuosisadasta toiseen! Lue vaikka Apostolien tekojen alusta!!! Ja siellä oli paljon todistajia todistamassa tuota!
      JUMALA ON YKSI
      "Kolme on, jotka todistavat Taivaassa, Isä Jumala, Sana, Jeesus ja Pyhä Henki ja he kolme yksi ovat!" Uusi Testamentti,Vanha KirkkoRaamattu

    • Ilm 13, 14:6-13;
      Petovallan kysymyksessä on kyse 2-3 maailmanvallan yhteisestä toiminnasta. Ilm 13 luvun kuvauksesta löydät symbolisesti kuvattuja maailmanvaltoja. Danielin kirjassa on profetoitu joistakin maailman petovalloista, mutta ei kaikista petovalloista. Petovalta on aina Jumalaa vastustava valta. (Esim; Dan 7:7, 20-25,9)
      > Yleismaailmallisesta Jeesuksen Kristuksen evankeliumin, ja synnin opettavan moraalilain arvovallan ja kunnian korvaamisesta jollakin muulla arvolla.

      Ilmestyskirjan 13 luvun petovallat tekevät jo vuosituhansia jatkunutta työtä Kristuksen ja Jumalan lain arvovallan syrjäyttämiseksi.
      "Ostaa ja myydä" (Ilm 13:17) merkitsee vertauskuvallisesti Jeesuksen arvovallan murentumista omantunnon asioissa kun maailman arvot johtavat poispäin Kristuksen pyhyyden ja rakkauden kauniista arvoista. 
      "Ostaa ja myydä" on vertauskuvallinen ilmaisu ja tarkoittaa omantunnon asioiden ottamista käytäntöön maailmanvaltojen arvoina -omantunnon asioita rahatta ja hinnatta.  
      Kyse ei ole kaupankäynnistä kirjaimellisesti suoritteen ja vastikkeen merkityksestä. "Ostaminen ja myyminen" on siis hengellistä tai uskonnollista "kaupankäyntiä," -ei maallista.
      Kun ostaa Jeesukselta ei ole välikäsiä; Ilm 3:18, vai ostaako Babylonin kauppiailta; Ilm 18:23.
      Apostoli Paavali puhui "pian alkavasta ajasta." Alkuseurakunnasta osa luopui alkuperäisestä uskosta;  2 Tess 2:3-12. Roomalaiset hävittivätkin pian Jerusalemin 70 jkr. ja "hengellinen keskiaika" kesti 100 luvulta aina 1500-1800 luvuille saakka. Matt 24 luvussa 15-20 on Jerusalemin hävityksestä.
      Matt 24 luvussa on kolmesta tapahtumasta ei kronologisessa järjestyksessä; Jerusalemin hävitys, hengellinen keskiaika, ja lopun ajat; - On kaksois- ja kolmoistäyttymystäkin profetian tapahtumilla, eli samankaltaisia asioita tapahtuu kolmen ko. aikajakson aikana.

      Voimallinen Jeesus missio ja puhtaan evankeliumin vaikuttimet syntyivät uskonpuhdistuksen ja kirjapainotaidon myötä 1400-1800 luvuilla. Raamattu saatiin kansalle. Raamatun tutkimisen Jeesus adventti missio into synnytti hengellisiä liikkeitä ympäri maailman.

      Jumalan omia vilpittömiä, rehellisiä ja vakavissaan uskossaan olevia ihmisiä on yksilöinä,  -siis yksilöinä  Raamattua lukevissa erilaisissa protestanttisissa ja katolisissa piireissä. Jeesus Kristus tunnistaa itse omansa. Jeesus Kristus itse tuntee omansa ja pyhittää uskossa. (Luuk 12:22-59, Joh 10:27-30)

      ”Pedon merkin”  julistaa aina peto itse! 
      Pedon merkkiä ei mikään muu taho voi koskaan julistaa kuin se joka tekee sellaisia tekoja! Hengellinen uskovainen valvoo ja tarkkailee ajan merkkejä. (Matt 24:29-51)
      Martti Luther haukkui paavin pedoksi. Keskiajan kirkko julisti Keisari Konstantinuksen työvoimapolitiikan kirkon vallan "merkiksi" kun sandaysta; auringon päivästä tehtiin lepopäivä, (Dan 7:25) ja 1 Moos 2:1-4 säädetty seitsemäs päivä lakkautettiin vuonna 321 jKr.
      Valtakunnassa oli työvoimapoliittinen ongelma kun kansalla oli kaksi lepopäivää kuusipäiväisessä työviikossa. Alueittain kaksi suurta instituutiota; keisarillinen valta, ja kirkko tukivat toisiaan.

      Raamattu varoittaa luopumasta Jumalan käskyistä, Jeesuksen rakkaudesta ja uskosta. (Ilm 15-18 luvut, Ilm 20:4-6, 13-15, Apt 4:19, 5:29) Profeetta Danielin on tulkittu puhuneen Dan 7 luvussa ajasta ennen Ylipapin tuloa. (Hebr 10 luku) Peto kertoo merkkinsä aikanaan itse.
      Maailmanvalloilla on brandynsä ja keulakuvansa. Ihminen voi tarkkailla koska luovutaan rakkauden vaikuttimista. Rakkaus on kristinuskon tunnusmerkki. (Ef 3:16-20, 1 Joh 3:11-17, 4:16, Matt 24:12, Gal 5:22, 1 Joh 4:14-21) Kunnia kuuluu aina Jeesukselle Kristukselle; Ef 2:7-9.

      "Mutta laista ei häviä piirtoakaan, ennemmin katoavat taivas ja maa."  (Luuk 16:17) Sen ajan kirjoituksessa oli pilkkuja ja piirtoja. Yksikään sellainen ei häviä laista: 2 Moos 20:1-17, Jaak 2:8-13, Matt 5:17-18, 1 Joh 5:1-5. "Lain tehtävänä on opettaa mitä synti on." (Room 3:20)
      Ilm 14:12/12:17, Hebr 12:14. 

      Jeesus Kristus tuli maailmaan maailman syntien vuoksi että jokainen joka Häneen uskoo saisi ikuisen elämän. (Joh 3:16, 2 Piet 2:4,9-10)
      ”Joka tunnustaa minut ihmisten edessä, sen minäkin tunnustan Isäni edessä taivaassa.”  (Matt 10:32) (33-42) Sydämen kääntymys Jeesuksessa Kristuksessa, syntien hylkääminen merkitsee uskoa Herrassa Jeesuksessa. Maailmassa on monenlaista menoa. (Matt 15:8-9,13,19-20)

      > Toinen varoitus pedon merkistä annetaan: Ilm 14:9-11.

      Jumala on rakkaus. Jos ei ole rakkautta, on jotakin muuta vaikutinta aina kuin aitoa hengellistä kristinuskoa. -Mitä jollakin muulla kuin rakkaudella olisi merkitystä kristinuskossa? 
      "Joka ei rakasta, ei ole oppinut tuntemaan Jumalaa, sillä Jumala on rakkaus."  (1 Joh 4:8)

      Jeesuksen rakkaus pyhittää ihmisen. Maailman synnit kadottavat ihmisen. Aamen. (1 Joh 4:1-6)
      Lepopäivä ei sovi riidan päiväksi; Jes 58:13-14.

      t. jarinhotelli
      Ala-Kiikkalan pappilan torpan sepän pojantyttären poika

    • Ollitaas

      Antikristus on kaikki kristuksen kieltävä maailma ja uskonto.

      Peto on kaikki maallinen diktatoorinen valta - Rooma, fasismi ja natsismi, reaalikommunismi, äärioikeistolainen diktatuuri - ja islamilainen ja kristillinen fundamentalismi, uskonnollinen poliittinen diktatoorinen valta.

      Väärä profeetta on ennen kaikkea joku väärä messias juutalaisille, paavi, kristillinen väärä johtaja, antikristuksen kirkko, mutta myös Muhammed ja imaamit.

      Väärä messias on joku juutalainen johtaja.

      Peto eli poliittinen valta, Antikristus eli uskonnollinen ja maallinen Kristuksen korvaaminen muulla palvonnalla, väärä profeetta eli harhaoppinen kristillinen johtaja, ovat kaikki eri asioita.

      Jumalan valtakunta on Map:n Jeesuksen Kristuksen kirkko, joka Jeesuksen tullessa muuttuu, laajenee maailmanvallaksi Siionista ja Jerusalemista.

      Lopun aikana, ennen Jeesuksen tuloa on vain tämä kirkko, pieni kirkko, ja paavin kirkko, väärän profeetan kirkko, ekumeeninen kirkko, suuri kirkko, johon kaikki muut yhtyvät. Jompaan kumpaan kaikki yhtyvät.

      Henkisesti on aina vain kaksi kirkkoa, anteeksisaaneiden, uudestisyntyneiden kirkko, Jeesuksen ruumis, ja muotokristillisten kirkko.

      Meniköhän edes sinne päin? Jokainen suunta tietysti joka tapauksessa puhuu omaan pussiinsa.

    • Lopunajantouhotukset

      Petovaltakunnassako eri vallitsijoita, eri aloilla

      Eikö Ilm 12-13 kuvaile petovaltakuntaa tavalla, että siellä ovat yhdessä, keskitettynä samoille henkilöille tai samalle henkilölle
      - maallinen, poliittinen valta (tappaa pyhiä)
      - uskonnollinen valta (vaatii kumartamista pedon kuvalle, kuin jotakuta poliitikkoa tai johtajaa palvottaisiin kuin jumalana, mikä oli Raamatussa juutalaisuudelle vieras tapa) ja
      - taloudellinen valta (ei voida ostaa eikä myydä ilman merkkiä tms.) ?
      Onko tämä valtarakenne olemassa ennen päällikön saapumista, vai rakentuuko se hänen johdollansa?

      Laittomuuden ihminen, millainen henkilö

      Jos 2. Tess 2 laittomuuden ihminen on sama kuin antikristus tai jokin ilm 12-13 lukujen pedoista, niin eikö hän välttämättä ole juutalainen, jotta pääsisi temppeliin, ja jotta juutalaiset hänet hyväksyisivät (vääräksi) messiaaksi? Olisiko mahdollista, että juutalaisuudesta ja islamista, ja ehkä maallistuneesta "kristinuskosta" yhdistyy synkretismi, jonka temppelinä toimisi nykyinen Kalliomoskeija? Tätäkö rakennusta Jeesus tarkoitti puheellaan hävityksen kauhistuksesta ja pakenemisesta? Vai sitäkö, että temppeli rakennetaan uudelleen, mutta sinne tulee väärä messias?

      Tekniikallako ei mitään tekemistä hallinnon kanssa, eikö sirutusta

      Nyt kirjastoissa jo kokeillaan itsepalveluun tarkoitettuja viivakoodiskannereita. Todennäköisesti kauppiaat haluavat myös vastaavia laitteita, käteisen pois käytöstä, jne. Joissakin kaupoissa on ollut jo vuosia laitteita, että asiakas itse saa "höylätä" korttia, maksaakseen sillä käteisen asemesta. Eikö muka sitten ole merkitystä, millaiseksi ostamisen ja myymisen tekniikka kehittyy? Symbolisestiko vain Ilm 12-13 pitäisi ymmärtää?

      Kohtia
      Matteuksen evankeliumi:
      24:15 Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa - joka tämän lukee, se tarkatkoon -
      Markuksen evankeliumi:
      13:14 Mutta kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan siinä, missä ei tulisi - joka tämän lukee, se tarkatkoon - silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;

    • Neekerström

      Jotkut islaminuskoiset odottavat mahdia, eli samantyyppistä heille kuin messias juutalaisilla tai Kristus kristinuskossa.

    • qåaäzm

      Uskon että se peto on eräs uskonnollispoliittinen järjestelmä joka on levittäytymässä Eurooppaankin kovaa tahtia. Se tappaa vääräuskoisia kuten Ilm. 13:15 ennustaa. Sillä Pedolla on oma lakinsa sekä ajanlaskunsa, kuten myös lepopäivä. Se kärsi historiassa tappion, ja nousee nyt uhkaamaan maailmaa. Olette te aika sokeita ellette tätä uhkaa ota huomioon.

      • qåaäzm

        Ei ollut tarkoitus kirjoittaa tuota peto-sanaa isolla. Se ei ansaitse sitä muutenkaan.


    • Jatko

      Keskustelusta on näyttää kehkeytyvän ideariihi, johon luetellaan kaikenlaisia mahdollisia arveluita ja visioita, miten tulkita tulevaisuuden ennustuksia Raamatusta. Jonkun mielestä peto on yhteiskunta tai valtioliitto, jonkun mielestä pedot ovat henkilöitä.

      Ilm 12-13 luettelee kolme petoa. Näistä yhdellä oli kuolinhaava, mutta virkosi eloon. Mainitaan kaikkia kansoja ja kieliä hallitsevaksi. Mitäpä muuta tämä voi tarkoittaa kuin Jeesusta, Juudan jalopeuraa? Matt 28. luvussa Jeesus sanoo, että on saanut kaiken vallan taivaassa ja maan päällä. Ei kai sitä muualle ole annettu välillä? Eikö se valta ole Hänellä jatkuvasti? Mutta pitääkö sitten tulkita, että Paavi on Kristuksen sijainen maan päällä, ja onko roomalaiskatolinen kirkko todella Pietarin kirkkoa?

    • vainyksiseurakunta

      Jatko kirjoitti 13.9.2017 12:59
      "Ilm 12-13 luettelee kolme petoa. Näistä yhdellä oli kuolinhaava, mutta virkosi eloon. Mainitaan kaikkia kansoja ja kieliä hallitsevaksi. Mitäpä muuta tämä voi tarkoittaa kuin Jeesusta, Juudan jalopeuraa? ."

      Juuri tämä on hyvä esimerkki eksytyksestä. Jeesuksesta yritetään tehdä vaikka petoa.

      • Jatko

        >>>Juuri tämä on hyvä esimerkki eksytyksestä. Jeesuksesta yritetään tehdä vaikka petoa.<<<

        Jos tuo oli eksytys, sitten Raamattu itse on eksytystä. Nimittäin sama Ilmestyskirja nimittää Jeesusta Juudan jalopeuraksi. Jos jalopeura ei ole peto, niin mikä sitten, kasvissyöjäkö sinun mielestäsi?
        Raamatussa on kymmenen käskyä eräänlaisena mittana, mitä uskovat säilyttävät. Siellä yhtenä, että älä pidä muita herroja, tai muita jumalia. Juudaan kirjeessä nimitetään Kristusta ainoaksi hallitsijaksi uskoville. Alkuseurakunnan uskontunnustus oli Jeesus on Herra (VT:n 10 käskyn antaja). Jos et pidä tuosta kuolinhaavasta virronnutta, kaikkien kansojen hallitsijaa Jeesuksena, niin mitä herroja sinulla sitten on, saatanako virkosi eloon kuolinhaavastaan ja hallitsee nyt mielestäsi kaikkia kansoja? Onko sinun uskontunnustuksesi, että Saatana on Herra, joka hallitsee kaikkia?


        Ilmestyskirja:
        5:1 Ja minä näin valtaistuimella-istuvan oikeassa kädessä kirjakäärön, sisältä ja päältä täyteen kirjoitetun, seitsemällä sinetillä suljetun.
        5:2 Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on arvollinen avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"
        5:3 Eikä kukaan taivaassa eikä maan päällä eikä maan alla voinut avata kirjaa eikä katsoa siihen.
        5:4 Ja minä itkin kovin sitä, ettei ketään havaittu arvolliseksi avaamaan kirjaa eikä katsomaan siihen.
        5:5 Ja yksi vanhimmista sanoi minulle: "Älä itke; katso, jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, on voittanut, niin että hän voi avata kirjan ja sen seitsemän sinettiä."
        5:6 Ja minä näin, että valtaistuimen ja niiden neljän olennon ja vanhinten keskellä seisoi Karitsa, ikäänkuin teurastettu; sillä oli seitsemän sarvea ja seitsemän silmää, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä, lähetetyt kaikkeen maailmaan.


    • Kyllä se yksi avain on, että

      peto on poliittinen diktaattori - ja niitä on enemmän kuin yhdenlaisia -

      antikristus on Kristuksen kieltävä maailmallisuus,

      väärä profeetta on Jeesusta tunnustava, mutta väärä, esim paavi, mutta kai myös Muhammed, Jumalaa tunnustava,

      väärä messias on joku juutalainen tai israelilainen, jota pidetään messiaana.

      Älkää sotkeko.

    • ttkkl

      Antikristus ei tunnustaJeesusta Kristusta lihaantulleeksi Jumalan Pojaksi!1. Johanneksen kirjeen mukaan. irkoissa käytssä Apostolinen uskontunnustus, ja siten ei ole olemassaa antikristuksen kiroa. Luther oli voimakas persoona ja ikirjoittti sen ukaisesti paavin kirosta. Muhamettilaiset eivät tunnusta Jeesuksen jumaluutta ja siksi jokainen muhamettilainen on antikristus! Ilmestyskirjan pedot ovat natsit ja kommunistit. Natsit ovat ilmestyskirjan 13.luvussa ilmoitettu peto ja kommunistit tuo Ilmestyskrjan 17. luvussakuvattu peto. Natsiy ovat iloittaneet olevansaatlantislaisia ja ettei he uulu Karitsan Elämänkirjaan. Komunistit väittäneet olevansaapinoita ja siten ei hekään kuulu Karitsan Eläänkirjaan. Ovat siis antikristuksia myös!

    • Jatko

      Jeesusta pidetään synnittömänä. Jeesukselle annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Miten on mahdollista, että Jeesuksen vallan alaisessa maailmassa esiintyy syntiä ja valhetta? Eikö näin, että synti on laskettu synniksi ihmisille, mutta ei Jumalalle?
      Eräässä Raamatun selitysteoksessa esitettiin ajatus, että oikeastaan saatana, vaikka nimi tarkoittaa vastustajaa, ei olekaan vastustaja Jumalalle, vaan ihmisille. Tässä ilmeisesti näkökulmana, että hallitsija hallitsee kaiken ja tekee mitä tahtoo, myös saatanalla. Neoplatonismissa tai muussa filosofiassa on väitetty, että pahuus on hyvyyden poissaoloa, kuin negaatio. Mutta miksi kaikkialla läsnäoleva Jumala olisi teeskennellyt poissaolevaa jossakin.
      Mielestäni Ilm 12-13 lukujen kolme petoa ovat jollain tavalla kolminaisuutta jostain näkökulmasta. Esim. lihan vihollisia, kuten Gal 5 tätä vastakkaisuutta selittää.
      Mutta ovatko esim. Isä ja Poika sodassa keskenään? Onko Pyhä henki jossain mielessä väärä syyttelijä (saatana ihmisille), jos syyttelee ihmisiä, sinällään elottomia, Jumalan teoista - kun Jumala tekee kaiken eläväksi. 1.Tim. 6:13.

      Gal
      5:17 Sillä liha himoitsee Henkeä vastaan, ja Henki lihaa vastaan; nämä ovat nimittäin toisiansa vastaan, niin että te ette tee sitä, mitä tahdotte.
      5:18 Mutta jos te olette Hengen kuljetettavina, niin ette ole lain alla.

      Hakusanalla eläväksi:
      5.Mooseksen kirja:
      32:39 Katsokaa nyt, että minä, minä olen, eikä yhtäkään jumalaa ole minun rinnallani. Minä kuoletan ja minä teen eläväksi, minä lyön ja minä parannan; eikä ole sitä, joka pelastaisi minun käsistäni.
      Johanneksen evankeliumi:
      6:63 Henki on se, joka eläväksi tekee; ei liha mitään hyödytä. Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä.
      Roomalaiskirje:
      8:11 Jos nyt hänen Henkensä, hänen, joka herätti Jeesuksen kuolleista, asuu teissä, niin hän, joka herätti kuolleista Kristuksen Jeesuksen, on eläväksitekevä myös teidän kuolevaiset ruumiinne Henkensä kautta, joka teissä asuu.
      12:1 Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet, antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.
      1.Korinttolaiskirje:
      15:45 Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.
      2.Korinttolaiskirje:
      3:6 joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi.
      Galatalaiskirje:
      3:21 Onko sitten laki vastoin Jumalan lupauksia? Pois se! Sillä jos olisi annettu laki, joka voisi eläväksi tehdä, niin vanhurskaus todella tulisi laista.
      1.Timoteuksen kirje:
      6:13 Jumalan edessä, joka kaikki eläväksi tekee, ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka Pontius Pilatuksen edessä todisti, tunnustaen hyvän tunnustuksen, minä kehoitan sinua,
      Hebrealaiskirje:
      10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,
      1.Pietarin kirje:
      3:18 Sillä myös Kristus kärsi kerran kuoleman syntien tähden, vanhurskas vääräin puolesta, johdattaaksensa meidät Jumalan tykö; hän, joka tosin kuoletettiin lihassa, mutta tehtiin eläväksi hengessä,

    • Lopunajantouhotukset
    • Linkittää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2576
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1176
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe