Vihreä vihapuhe

Koulumies62

Vihreän puolueen puheenjohtaja Touko Aalto tuomitsi tuoreessa Ylen haastattelussa kaiken vihapuheen jolla kategorisoidaan ihmisryhmiä ja mm.kaiken puheen joka jakaa Suomalaisia kahteen leiriin?
Touko Aalto ei selvästikkään tunnistanut oman puolueensa kannattajakunnan vihapuhetta jolla ihmisiä tuomitaan sen perusteella asuvatko he kehä-kolmosen ulko vai sisäpuolella, mikä on puhujan koulutus ja/tai ammatti, ihonväri, sukupuoli ja uskonnollinen vakaumus.
Touko Aalto selkeästi unohti punavihreän väkivaltaisen anarkismin ja väkivallalla uhkaamisen jne.
Miten ihmeessä vihreä puolue ja sen kannattajakunta on saanut vihapuheesta ”vapaudut vankilasta kortin”, vaikka nettikeskusteluissa näitä ”suvaitsevaisia vihapuhujia” on keskustelukanavat täynnä?
Touko Aalto ja hänen edustamansa puolue on tänä päivän ennen kaikkea populistinen jonka kannattajakunta tuntee suurta ylemmyyttä kaikkia niitä kohtaan jotka edustavat erilaista ajatusmaailmaa kuin he itse.
Vihreä maailma on nykyään pahimpien rasistien ja vihapuhujien turvasatama, jossa jo lähtökohtaisesti ihmisarvo määräytyy heidän asettamiensa standardien mukaan.

48

574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pahuusz

      Paremmat ihmiset saattavat vähän somemyrskytä, suurelta osin aiheesta, pahat ja tyhmät ihmiset taas maalittavat ja vihapuhuvat.

    • kun-ei-taidot-riitä

      Elämäsi tilaisuus:
      Liity vihreisiin, mikäli työ ei maita, mikäli opinnot ei suju.
      Ala puhumaan paskaa, hanki kirpparilta ryysyt,
      Voit vielä päästä Monikulttuurisuustyöpajatoimintakoordinaattorin virkaan.

      • Antitouko

        Samalla saa kasvatettua egoaan työtä oikeasti tekevien verovaroin ja alkaa puremaan heitä ruokkivaa kättä. Kaiken maailman kaarnavenebisnekset ja seminaarit/”bakkanaalit” ovat tämän vihapuhetta viljelevän vihreän älymystön ”työpaikkoja”...heti sen jälkeen kun lähes nelikymppisenä saa opinnot päätökseen. Maailma on julma ja kylmä paikka vihreässä diktatuurissa, jossa ihmisarvo mitataan sillä, oletko heidän puolella vai heitä vastaan.


    • Hynysrta

      Touko Aallon esiintyminen Ylen aamuohjelmassa toi taas esille aivan samanlaisen keskustelukulttuurin ja ”manööverit” kuin minkä tahansa ääriuskonnollisen kultin puheenjohtajan.
      Touko vastaa niihin kysymyksiin jotka hänellä on oman vihreän uskon varassa....”tuo on mielenkiintoinen kysymys”......ja....”meidän pitää alkaa miettimään/kehittämään tuota”....
      Eli kysymykset mihin vihreillä ei oikeasti ole vastausta, vaan pelkkä populistinen sokea usko, heitetään diibadaabaa kehiin, samalla kun aletaan syyttelemään muita vihapuheesta (syke selvästi nousten, silmät kiiltäen ja ääni selvästi korottuen).
      Toukolla ei selvästi ollut todellisia vastauksia puoleenkaan toimittajan kysymyksistä, mutta usko omaan ”ismiin” näkyi robottimaisena olemuksena heti kun keskustelu kävi aiheeseen johon vihreillä on olemassa vain päättymätön diibadaaba.
      Kovan uskovaisen kanssa väittely on tismalleen samanlaista kuin Touko Aallon maan asioiden ajamisesta keskustelu ja Toukoa näyttää ajavan eteenpäin enemmän sokea usko omaan ylivertaiseen ratkaisumalliin...uskontoonsa, kuin todelliset realiteetit.

    • Yx9981

      Touko Aalto, onko punavihreiden anarkistien puhe ja teot vihapuhetta? Vastaatko?

      • VIHEPUHETTAARABIAKSI

        Entäs sen uskonnon vihasaarnat länsimaisia yhteiskuntia ja niiden ihmisiä vastaan?

        Milloin perustetaan arabian yms. -kieltentaitoinen vihapuhepoliisi jahtaamaan meitä suomalaisia vastaan arabiaksi yms. kielillä puhuttua ja kirjoitettua vihapuhetta?

        Laki sama kaikille, myös toista osapuolta, joka todistetusti käyttää vihapuhetta "länttä" kohtaan on vahdittava!

        Kiitos näin!


    • HerääSuomi

      Kiihkosuvakit viljelevät jatkuvasti suomalaisvastaista retoriikkaa. Se on selvää vihapuhetta, vaikka käyttäisi harkittua kapulakieltä. Pakkomamutus- ja ruotsitus ovat suunnattu suomalaisuutta vastaan. Miksi oman maan, kansan, kulttuurin, kielen ja uskonnon halveksiminen on tehty ei vain sallituksi vaan jopa suotavaksi Suomessa!?

    • qåaäzm

      Vihreällä puolueella on erittäin paljon samoja piirteitä kuin natseilla. Puolueen perustajat olivat tietojen mukaan entisiä natseja silloisessa Saksassa. Mihinkä he aatteistaan olisivat päässeet? He kannattavat rotuoppia, kuten natsitkin tekivät. Heillä on vegaani ruokavaliot kuten natseillakin aikoinaan. Tästä puhuu Mikko Paunio (kumma kyllä demari puhuu aiheesta) Oikeassa mediassa.

      • qåaäzm

        Siis kannattavat rodunjalostusta. Vihreät haluavat tänne uusia geenejä tulijoiden mukana. Tämä on periaatteessa aivan samaa kuin natsit tekivät.


    • Mico_Kalliosta

      Touko Aalto otti nyt myös Ilta-Sanomissa onneksi kantaa kansalaistottelemattomuuteen. Aallon mukaan on suotavaa ja oikeus väkivallattomaan turvapaikanhakijoiden pakkopalautusten vastustamiseen. Myös paperittomien piilottelu on Aallon mukaan sopivaa. Olen samaa mieltä, ja Aalto sekä Vasemmistoliiton Li Andersson sekä Anna Kontula ovat sen tuoneet rohkeasti esille. Maamme ei kaipaa sivistymättömiä rasisteja ja ihmisoikeuksien polkijoita.

      Suomalainen suvaitseva ja lähimmäisenrakas ihminen: äänestä ensi vaaleissa Vihreitä tai Vasemmistoliittoa!

      • Ninnukkainen

        Tiedätkö mitä ? Minä olen todella lähimmäsenrakas ihminen.Rakastan lähimmäisiäni kuin itseäni.Lähimmäiseni ovat osoittaneet olevansa luottamukseni arvoisia,olemme jakaneet yhdessä hyviä ja huonoja päiviä,myötä ja vastamäkiä.Lähimmäiseni tuntevat minut ja minä heidät,välillemme ei mahdu valheita tai hyväksikäyttöä.Lähimmäisiäni ovat perheen ja suvun lisäksi monet naapurit ja työkaverit,ystävät ja tuttavat harrastuksista.Heidän turvallisuutensa ja tulevaisuutensa ovat minulle niin tärkeitä etten voi sallia lisää henkilöllisyytensä valehtelevia ja mahdollisesti radikalisoituneita islamisteja otettavan maahan .Siksi äänestän Perussuomalaisia.Tee sinäkin niin jos lähimmäisesi on sinulle rakas !


      • qåaäzm

        Eli vihreä puolue kannattaa laittomuutta. Aikoihin on eletty kun puolueetkin ovat alkaneet kannattaa laittomuutta. Koko Suomen historiassa ei tiettävästi tällaista ennen ole ollut. En ainakaan minä ole siitä tietoinen. Tämä on näkyvä merkki että elämme viimeisiä aikoja ennen Jeesuksen paluuta. Laittomuus pääsee valtaan.

        Rasismia ei ole se että halutaan säilyttää oma maa ja kulttuuri, paina tämä mieleen. Rasismia ei ole se että halutaan säilyttää lintukoto. Te ette näköjään sitä halua? Kuinka monta terrorismin uhria täytyy tulla ennenkuin uskotte?


      • Ninnukkainen
        qåaäzm kirjoitti:

        Eli vihreä puolue kannattaa laittomuutta. Aikoihin on eletty kun puolueetkin ovat alkaneet kannattaa laittomuutta. Koko Suomen historiassa ei tiettävästi tällaista ennen ole ollut. En ainakaan minä ole siitä tietoinen. Tämä on näkyvä merkki että elämme viimeisiä aikoja ennen Jeesuksen paluuta. Laittomuus pääsee valtaan.

        Rasismia ei ole se että halutaan säilyttää oma maa ja kulttuuri, paina tämä mieleen. Rasismia ei ole se että halutaan säilyttää lintukoto. Te ette näköjään sitä halua? Kuinka monta terrorismin uhria täytyy tulla ennenkuin uskotte?

        Niin.Lähimmäisenrakkaudella perustellaan laittomien piilottelua ja palautusten häirintää.Se on oikeanlaista kansalaistottelemattomuutta.Mutta vihreätkö päättävät missä kohtaa laittomuus on oikein ja kansalaistottelemattomuus oikeutettu teko ? Entä jos minun naapurini hakkaa yhden vihreän sairaalakuntoon ja minä olen ainoa joka näen sen mutta koska koen pahoinpitelijän lähimmäisekseni niin autan häntä piilottelemalla muutaman viikon mökilläni ja kieltäytymällä todistamasta häntä vastaan.Valehtelen että suojattini pääsee pälkähästä.Teen oikein vihreiden mielestä koska minähän osoitan vain lähimmäisenrakkautta .


    • Genomi89

      Niin, miten tämä yhteiskunta oikeastaan eroaisi 30-luvun Saksasta, mikäli vihreät olisivat yksinvallassa? Kaikki toisinajatteleva kansanosa kriminalisoitaisiin ja vain ajattelemalla kuten vihreät, sinulle on taattu täydet kansalaisoikeudet, työpaikat ja oikeus ilmaista mielipiteitäsi ”vapaasti”. Jopa punavihreä väkivalta ”oikein käytettynä” on sallittua ja jopa suotavaa. Nykyajan ”hyvää tarkoittavat natsit" ovat siis ilman muuta pukeutuneet punavihreään ja mikäli vihreät saavat samanlaisen valtikan kansalta kuin natsit saivat 30-luvulla, meillä on ankarat ajat edessä.
      Myös natsit aikoinaan nousivat valtaan ”hyvää tarkoittavalla naisvoimalla” ja samaa näyttää tapahtuvan vihreiden kohdalla.

      • Ninnukkainen

        Vihreistä todellakin on tullut tämän vuosituhannen natseja.


    • Jaajo998

      Omasta mielestään vihreäthän eivät harrasta vihapuhetta, mutta juuri vihreät ovat se ryhmä joka vihapuhuu keinotekoinen kireä hymy naamallaan ja jakaa kansaa ”kaiken hyvän” nimissä. Vihreä vihapuhe on hyvin läheistä sukua varhaisten natsien vihapuheelle jossa oli oikeutettua puhua jostakin ihmisryhmästä leimaamalla se rasistisesti.
      Mikäli katsotaan oikea ja alkuperäinen rasismin määritelmä, niin vain tänä päivänä punavihreä agenda käyttää rasismia oman poliittisen egonsa kohottamiseen.
      Pitää muistaa että maailmanhistoriassa kaikella pahalla on taustalla pelkästään ”hyvä aikomus”.

    • nstuto22165

      Meillä on oikein järjestäytynyt vihapuhe saitti, joka näyttää vihaavan vihapuhetta ja vihapuhujia. Sinänsä näppärää että he itse näyttävät määrittelevän oman kaavansa koska puhe on vihapuhetta ja koska ei. Eli tässä on selvästi nähtävissä oma eturyhmä jonka mielipiteitä ei voi toisilla mielipiteillä kritisoida sortumatta "vihapuheeseen”. Eikö juuri natsit toimineet aivan tismalleen samoin 30-luvun Saksassa kun alettiin määritellä minkälainen ja kehen kohdistuva puhe oli ”vihapuhetta”?:
      http://eivihapuheelle.fi/kysymyksia-vastauksia/

    • Kalevilaakso

      Punavihreä allianssi on se voima ja kanava mitä jihadistit käyttävät hyvin tehokkaasti omaksi hyödykseen koko euroopassa. Nämä hyödylliset idiootit tekevät hyvin tehokkaasti töitä sen eteen että terrorismi euroopassa voisi elää ja voida hyvin.
      Kaikenlainen vuoropuhelu ja pyrkimys kehittää asioita kaikkien näkökulmasta paremmaksi, tuomitaan rasismiksi ja näin katse käännetään oikeista epäkohdista täysin epäoleellisiin asioihin.
      Punavihreät haluavat jatkaa kontrolloimattoman maahanmuuton unelmaansa ja se on erittäin haitallista pitkässä juoksussa todelliselle integraatiohaluiselle ja kykyiselle maahanmuutolle.
      Nyt jihadismin voimat voivat vapaasti voimistua näiden eurooppalaisten hyödyllisten idioottien tukemana ja tämä jos mikä on pois nimenomaan maahanmuuttajilta.

    • LaajoKo

      Simon Elolta kerrankin hyvä ja todella osuva kielikuva vihreistä, joka on aina hyvä pitää mielessä. Eli se vihreä on vain ja ainoastaan suojaväri totalitarismiin kykenevälle punaiselle:

      ...."Vihreät ovat kuin vesimeloneja. Vihreitä ulkoa ja punaisia sisältä”.....

    • Ninnukkainen

      Eniten nauratti kun Touko oli sitä mieltä ettei ketään saa palauttaa maahan jonka turvallisuudesta emme voi mennä takuuseen.Voiko Touko mennä takuuseen että Suomi on turvallinen ? Jaa niin....onhan se turvallinen näille jihadisteille mutta ei enää meille muille.Naurattava ajatus että me voisimme taata muiden maiden turvallisuuden ,tai että se pitäisi voida taata ihmisille jotka juuri ovat muuttaneet omankin maamme turvattomaksi.Tämä jos mikä osoitti ettei vihreiden haihatteluissa ole päätä eikä häntää.

    • Hirveetä

      Näitäkö meidän pitäisi suojella ja elättää jotka ovat tehneet maasta turvattoman. On käsittämätöntä että suomessa yli tuhat varmaa vaarallista joita pitää seurata. Jos olisi uskottu aiemmin persuja ettei niitä lasketa tänne,ei tilanne olisi tämä. Syypää kaikkeen on kok/kepulien etunenässä tekemät päätökset ja nyt niitetään mitä on kylvetty

    • oåhä

      Suomi on tosiaan jakautunut kahtia: Ei tarvitse kuin lukea suvakki-palstoja, RHC ja Rasmus mainitakseni ja sitten Suomi24. suvakeita on nyt viimeaikoina kiihottanut jotku eskareihin jaetut lasten leikkiautot, jotka on sinivalkoisia ja joissa on... voi kauheaa! pieni suomen lippu. Myös leijonakorut on julistettu pannaan liian kiihottavina. Kaikki vähänkin patrioottiset ja suomalaisille rakkaat ja arvokkaat symbolit näemmä symboloi heille jotain rassenasseilua ja nationalismia. Suvivirsikin on liian kiihottava. Koraanin säkeitä saa kailottaa vapaasti kouluissa.

      Muslimien huivit taas ovat suvakeille täysin neutraaleja jopa arvostettavia. He eivät ajattele, että muslimi-huivi kiihottaa monia suomalaisia, koska se symboloi monelle meistä sharia-lakia, kunniamurhia ja musliminaisten alistettua asemaa ja elämää miehen, isänsä tai miehensä vallan alla, vailla omaa päätäntävaltaa elämästään. Naista, jonka arvo on vain puolet miehen arvosta. Naista, joka ei voi valita aviomiestään mielensä mukaa. Naista, joka ei voi itsenäisesti valita tehdäkkö lapsia, mennäkkö opiskeleen tai töihin.

      Me, kahtia jakautunut kansa, siis kiihotumme hirmu erilaisista asioista.

      Itselläni on irakilainen ystävä, joka vuosikymmen sitten tuli Suomeen töihin ja meni täällä naimisiin. Hän tunnusti minulle, että hän inhoaa suvakeita ja sanoi, että eivät muutkaan hänen maanmiehensä heitä arvosta. Miksi? Hän itse on monien irakilaisten tavoin patriootti, joka on ylpeä juuristaan ja kulttuuristaan. Hänen on vaikea ymmärtää sellaista orja-mentaliteettia, että hävetään ja jopa halveksitaan omaa kotimaata ja kansaansa. hän kunnioittaa isänmaallisuutta. On inhimillistä, että rakastaa omaa kotimaataan, sen kieltä ja kulttuuriperintöä. Siinä on jotain hellyyttävää, aivan kuten isä rakastaa omia lapsiaan ja on ylpeä heistä.

      • Suomiäiti

        Hyvä kannanotto! Itse olen moneenkertaan täällä kirjoitellut arabimiesten mielipiteestä suvakkinaisiin. Suvakki on muslimimiehen mielestä yhdellä sanalla huora. Perustelu: muslimille on kauhistus nainen joka kokoajan hymyillen tulee liki, katsoo silmiin ja puhuu sekä nauraa kovalla äänellä.Myös länsimainen pukeutuminen ei kuulu muslimista kunnolliselle naiselle. Useita sexikumppaneita omannut nainen on myös muslimimiehelle halveksunnan kohde. Kaiken tämän suvakki kyllä tietää, muttei silti suostu myöntämään edes itselleen. Naisen asema islaminuskossa on olla alempiarvoinen ja sitä ei suvakkipullahalaajaitsensätyrkyttäjä suostu uskomaan vaikka kaiken muun kyseiseen kulttuuriin ns.kuuluvan innoissaan allekirjoittaakin.


    • ihanatmusut

      Mutta kun ne ovat ihanan näköisiä tummasilmäisiä ja lkaunispuheisia, suorastaan ihania.. Kaiken lisäksi me kelpaamme niille seksikumppaneiksi ja elättäjiksi. Ne rakastavat meitä ehdoitta, kunnioittavat meitä. Suomalainen mies vain hakkaa ja halveksii meitä ja haluaa jopa elättää meidät.

    • qåaäzm

      Katsokaa mitä imaamin poika sanoo tästä mokutuksesta. Artikkeli ja video löytyy Oikeasta mediasta, joka on tuorein artikkeli. Suosittelen katsomaan suvakkienkin. Tekisi teille oikein hyvää.

      • qåaäzm

        Varsinkin vihreille tuon artikkelin katsominen saattaisi avata umpeen muurautuneet silmät.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Varsinkin vihreille tuon artikkelin katsominen saattaisi avata umpeen muurautuneet silmät.

        Jota en kuitenkaan usko, sillä niin paatuneita he (vihreät) ovat.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Jota en kuitenkaan usko, sillä niin paatuneita he (vihreät) ovat.

        Tietävät itsekin kuinka epärehellisiä ovat, mutta eivät välitä. Pääasia että saadaan kansa vaihdettua.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Tietävät itsekin kuinka epärehellisiä ovat, mutta eivät välitä. Pääasia että saadaan kansa vaihdettua.

        Mitä minä olen heitä seurannut, niin ylimielistä naurua täynnä koko sakki. Kun puhutaan asiaperusteita, kuten näilläkin palstoilla, ei he ikinä vastaa näihin asiaperusteisiin millään lailla, vaan vaikenevat kuin muuri. Sekin todistaa että heillä ei ole mitään perusteita ja sanottavaa. On vain ne muutamat sanat.


    • toukohattu
    • Gaius114

      Vihreät elävät omaa utopiaansa jossa eivät päde juuri mitkään realiteettiset lait ja tosiasiat, vaan heidän maailmankuvansa rakentuvat toiveista, ihannekuvasta.
      Vihreille luvut ja numerot ovat aina suhteellisia, mäli ne eivät tue tätä heidän omaa utopiaansa ja mm.valehtelu kaiken ”hyvän vuoksi”, on täysin sallittua.
      Vihreät valtiollisina yksinvaltiaina olisi hyvin lähellä Pohjois-Korean nykypäivää, jossa henkilöpalvonta ja valtiollinen propaganda olisi hyväksyttyä mikäli se tukee tätä yhtä ja ainoaa utopiaa. Samalla vankilat täyttyisivät väärinajattelijoista/puhujista ja tämä olisi aivan normaalia koska ”rasistilla” ja ”luontoon paskaajalla” ei vihreässä utopiassa ole ihmisarvoa.

    • huuhaa-aalto

      Aalto myös käänsi takkinsa tässä kauppojen alkoholi jutussa.

      Ennen eduskuntavaaleja 2015 tuleva kansanedustaja ja tuleva eduskunnan olutseuran puheenjohtaja Touko Aalto vastasi Ylen vaalikoneeseen näillä sanoilla:

      ”Sallisin oluiden ja viinien ulosmyynnin ravintoloista sekä sen, että pienpanimoiden olisi mahdollista myydä tuotteitaan tuotantotilojen yhteydessä olevasta myymälästä. Tämän lisäksi olen valmis viinien ja vahvojen oluiden myynnin sallimiseen ruokakaupoissa.”

      Sitten muuttui. Viime kesänä 6.6.2017 Touko Aalto totesi Ilta-Sanomissa vihreiden puheenjohtajaehdokkaiden haastattelussa, että hänen mielestään esitetty alkoholiprosentin korotus on vastuuton ja järjetön.

      ”Hallituksen esittämä tapa nostaa alkoholin tilavuusprosenttia 4,7:stä 5,5:een on vastuuton ja järjetön”, Touko Aalto sanoi.

    • totuuttaeipääsepakoon

      On perin onnetonta Suomelle jos vihreät ja kokoomus voittaisi seuraavat vaalit.
      Matujen = natsit, kannattajia
      Perustelu; natsit halusi hävittää määrätyt kansanosat ja tehdä jalon rodun, kuin myöskin islaminuskoiset

    • Kivapuhetta
    • Leena664

      Vihreät ovat nyt puoluekokouksessaan olleet kovasti huolissaan vihapuheesta:

      .....“Jos sananvapautta käytetään aktiivisesti ihmisten hiljentämiseen tai vahingoittamiseen, niin minusta se on täysin moraalitonta ja sen tulisi olla rangaistavaa. Joko niin, että yksittäiset vihapuhujat joutuvat edesvastuuseen, tai kanavat”...

      Eikö tämä ole itsessään juuri sitä vihapuhetta jolla halutaan vaientaa kaikki ne jotka eivät ole samaa mieltä kuin vihreät itse?
      Mikäli haluat maahanmuutolle jonkilaiset rajat ja kestävän kehityksen, sekä esität keinoja tämän toteuttamiseksi, olet vihreässä ”logiikassa” vihapuhuja?
      Eihän tämä nyt niin voi olla?

    • näkemiinvihreät

      Vihreät haluaa pelastaa maailman ja parantaa ihmisoikeuksia, voivatkin sitten lähteä pois Suomesta tuonne maailmalle.

    • impesillitouko

      Miksi sanotaan viherhomoa joka on perverssi??
      Perverssi viherhomo pitää tytöistäkin.

    • Sokeripipari

      VIHREIDEN KANNATUS VIIMEISIMMÄSSÄ GALLUPISSA ROMAHTANUT! Lienee syynä röyhkeä valehtelu ja suoranaisen rikollisuuden suosiminen kaikenlaiseen tekohumaaniuteen vedoten.

      • qåaäzm

        Se Turun isku vaikutti varmastikin tuohon kannatuksen laskuun. Eivät tee hyvää kannatukselle Haaviston haaveet että vihapuhujat pitäisi saada vastuuseen. Mitä enemmän kansaa halveksitaan ja sen oikeuksia, sananvapautta viedään, sitä enemmän ropisee persuille kannatusta.


    • Toukotoinen

      Vihreiden ego on paisunut jo niin suureksi että kaikki muu, kuin vihreiden omasta näkökulmasta heidän oma puheensa, on vihapuhetta. Vihreät ovat oikeasti punaisilta juuriltaan hyvin rasistinen ja kansaa jakava puolue, jossa syyttävä sormi voi kohdistua kehen tahansa jolla ei ole suojaväritystä ja jolla on erilaiset poliittiset näkemylset kuin vihreillä. Tumma ihonväri takaa aina ”vapaudut vankilasta” pelikortin, jolloin voi puhua ihan mitä tahansa ilman kritiikkiä ja vain vihjaaminen siihen suuntaan että hallitsematon maahanmuutto ei ole pitkässä juoksussa kenenkään näkökulmasta kestää kehitystä, johtaa vihreään vihapuheeseen lausujaansa vastaan?
      Loppujen lopuksi, natseilla Saksassa 30-luvulla oli ihan sama taktiikka ja hyvin pitkälti myös tavoitteet kuin vihreillä tänä päivänä.
      Vihreä maailma on aina enemmän tai vähemmän totalitaarinen, yksilön vapautta kunniottamaton ja suvaitsematon yhteiskunta jossa hallitaan pelolla niin sanomisia kuin ajatuksia. On pakko.

      • qåaäzm

        Näin se juuri on.


      • qåaäzm
        qåaäzm kirjoitti:

        Näin se juuri on.

        Vihreille luontoarvot ovat paperia. Perustelu on se, että kannattavat riistokapitalistista hirviötä eu:ta. Toisaalta eu on marxistinen systeemi. Kaikki nämä käy vihreille, ovathan he stallareitakin sydämeltään. Ei ole kuin yksi oikea vihreä, Linkolan Pentti.


    • niimpähä
    • mnhjsa

      Vihreät on suomalaisvastainen puolue.

      • maurimutiainen

        Vihreät ovat vaarallisempia kuin aids. Aids tappaa yhden kerralla mutta vihreät saastuttaa koko maan kerralla.


    • Helepporatkaasu

      Nyt ollaan taas ottamassa lisää pohjasakkaa eurooppaan maahanmuuton hillitsemisen nimissä. Toimii varmasti yhtä hyvin kuin vihreä aate. Eli paljon puhetta ja tuloksena loputtomasti pa*k**. Tulijoille kuulaa päin näköä niin ongelma olisi ratkaistu hetkessä, loppuisi tänne tunkeutuminen ja helpottaisi ahdistusta myös lähtöpäässä.

    • vihreänatsi

      Vihreä politiikka on oikeasti ”mustaa”, niin kovin monessa merkityksessä ja tasolla.
      Vihreä politiikka ei sisällä mm.empatialauseketta ja siksi ihminen itsessään on persoonaton pelinappula jolla ei ole arvoa yksilönä.
      Vihreä politiikka on ennen kaikkea ovelasti verhoutunutta punaista politiikkaa ja hyvin lähellä itse asiassa Stalinistista maailmankuvaa.
      Stalinistinen totalitaarinen yhteiskunta ei juurikaan poikkeaisi totalitaarisesta vihreästä yhteiskunnasta, jota johdettaisiin pelolla ja rangaistuksilla jotta saataisiin toteutettua keinotekoista ismiä/unelmaa.

    • näinsuomessa

      Pankaas tehren kansalaisaloite et suomessa Sallittava kaikenlainen puhe siis myös sellainen jonka jotkut tulkitsevat vihapuheeksi Eiköhän mestari saa helposti masinoituu aloitteen taakse muutaman satatuhatta kannattajaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe