50e/viikko ja 15e tavarat lokerossa. viisasta?

vaikeatajutaasiaa

kirpparit rahastaa lokeroistaan 40-50 euroa viikko. asiakkaat sitten myy niissä 15-100 euron tavaroita. vaikka kaikki saisi myytyä 2 viikossa ja olisi 100 e tavarat, menisi kaiki myynti lokeron vuokraan. siksi en tajua ihmisiä jotka myy kirpputoreilla tavaraa .

jotain liikemiesälyä odottaisi olevan ihmisillä että he osaisi laskea mikä kannattaa ja mikä ei.

13

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lopore

      Ikinä en ole maksanut yli 15 euroa viikkovuokraa, enkä maksa. Tällä hetkellä tavaraa kirppiksellä, jossa paikkamaksu 14e/7pv ja hyvin on kauppa käynyt.

    • Ehkäkaikennähnyt

      Miksiköhän Kirppiksen jatkuvasti lopetetaan, no siksipä juuri kun kun lähdetään linjalle alennukset. Pöytä vuokrasta omistaja maksaa 24%alvit jäävästä osasta maksetaan tilan vuokra; sähkö, mainos, palkat (jos pystyy ketään palkkaamaan) ym.
      Jos omistaja pitää alhaista vuokraa jatkuvasti niin hän myy suurimmaksi osaksi omaa tavaraa tai jättää verot maksamatta tai muuten kikkailee. Töissä kirppiksellä olleena, näin myös sen miten omistajat varastavat asiakkailta kaiken kalliin tavaran. Tietämätön asiakas tuotteidensa todellisesta arvosta laittaa satojen eurojen tavaraan 1e hinnan, omistajat hyökkäävät heti putsaamaan pöydän.
      Kannattaa tavaroita viedessään seurata kuka tulee ekana saalistamaan.
      Maksan pöytä vuokran mieluummin sellaiseen paikkaan jossa näkee että asioita hoidetaan oikein. Mutta myös kannattaa ajatella omaa myyntiä kin niin että laittaa hinnat kohdilleen ja myy siistiä ja puhdasta tavaraa. Eikä hae jostain varastosta puoli homensiapu, haiseva ryysyjä ja levittää niitä Kirppikselle ilmaa pilaamaan.

    • orwelsslave

      Onneksi on huuto.net ja tori-palsta. Vain hullu vie roinat kirpputorille. Tai sitten pitää olla älyttömän paljon tavaraa myynnissä ja ammattimaista toimintaa.

    • Kaikkeemäoonkuullu

      Jos myyjä laittaa hinnaksi euron ja joku esim. kirppiksen omistaja ostaa sen eurolla, niin missä vaiheessa tapahtuu varkaus?

    • 789987

      Ei kalliissa paikkavuokrassa mitään vikaa ole niin kauan, kun riittää sen maksavia asiakkaita. Mutta jos kirppiksellä on kokoajan puolet paikoista tyhjänä, niin kannattaa vuokrahintaa laskea. Kyllä sen saman rahan kirppiksenpitäjä saa, jos on paikat täynnä sillä halvemmalla vuokralla.
      Ja pöydät täynnä tarkoittaa myös paljon asiakkaita. Kahviomyyntikin kiittää.

    • Kokemuksellasulle

      Vai et tajua? Omalla kirpparillani käy monta sataa ihmistä päivässä ja pöytävuokra on 4,5e/päivä. Ei pitäis olla temppu eikä mikään myydä vähintään tolla määrällä päivässä jos tavara on käyttökelposta. Ei sillä, ehkä 5% epäonnistuu ja saatat kuulua niihin. Muut saa tavaroistaan kohtuullisesti, hyvin ja monet erinomasesti.
      Pöytävuokra on aina suhteessa paikan sijaintiin. Jos vuokra on 15e/viikko niin varma on että kirppis on teollisuushallissa takahikiän perämettässä ja kassatapahtumia joku 20 päivässä.

    • Kiertänytpaljon

      Väärin, voi olla myös kirppis keskikokoisen (yli 80000 asukasta) keskustan tuntumassa ja silti vuokra olla alle 15e/7pv.
      Toisissa kaupungeissa vaan kilpailu oikeasti toimii ja yhtään yli 15e/viikko maksavaa kirppistä ei ole.
      Ja kauppa käy näillä kirppiksillä hyvin, jopa todella hyvin.

      • Kokemuksellasulle

        Oma vai purkutuomion saanut homeinen halli? Tolla pöytävuokralla en saisi edes kuluja katettua. Eiköhän se kerro jotain. Että ihan tosissasi väität että Helsingin keskustassa ja Lapuan keskustan tuntumassa olevalla kirppiksellä kannattaa ja voi olla sama pöytävuokra? Homma on kilpailusta kiinni? 😂😂


    • Mollamaa

      Näkyy Lapualla olevan kirpputorilla hinta 25e/vk. Mielestäni ryöstöä, mutta kilpailuakaan ei taida olla, kun yksi näyttäisi vaan olevan.
      Yllättävän kalliita on pikkukylissä kirppisvuokrat. Sitten taas vähän eri kokoluokan kaupungeissa on halvempaa, Pori 12-18e/vk, Rauma 18-30e/vk.
      Kilpailu toimii toisissa paikoissa, toisissa ei. Kyllä sen sitten hintatasossakin huoma ostajana, vaikea on mitään edullista löytää kirppikseltä, jos vuokra huitelee lähellä 50e/vk.

      • Kokemuksellasulletaas

        Kerroppa mitä kaikkia oikeita kirppareita Porissa on kun on niin reilusti kilpailuakin? Taitaa olla porissa minimaaliset vuokrat mutta niinhän on kyllä kämpätkin lähes ilmasia. Kerroppa millä matikalla kirppisyrittäjä pärjää jos saa pöydästä 2e miinus verot, missään muualla ku porissa. Kun pitäs maksaa normaali tonnien vuokra, mahdolliset lainat, työntekijäkulut n. 2000e (jos vaan yksi), kassaohjelmakulut, kirjanpitäjät, yellit, puhelimet, netit, maksupääte, kaikki muu sälä paskapaperista niitteihin... että älä tuu sössöttään mistään ryöstöhinnoista


      • Mollamaa
        Kokemuksellasulletaas kirjoitti:

        Kerroppa mitä kaikkia oikeita kirppareita Porissa on kun on niin reilusti kilpailuakin? Taitaa olla porissa minimaaliset vuokrat mutta niinhän on kyllä kämpätkin lähes ilmasia. Kerroppa millä matikalla kirppisyrittäjä pärjää jos saa pöydästä 2e miinus verot, missään muualla ku porissa. Kun pitäs maksaa normaali tonnien vuokra, mahdolliset lainat, työntekijäkulut n. 2000e (jos vaan yksi), kassaohjelmakulut, kirjanpitäjät, yellit, puhelimet, netit, maksupääte, kaikki muu sälä paskapaperista niitteihin... että älä tuu sössöttään mistään ryöstöhinnoista

        Porissa on monta kirppistä ja monet toimineet vuosia näillä halvoilla hinnoilla, eli tuskin on huonoa bisnestä. Patakirppikselläkin on yli 500 paikkaa ja kaikki varattuna pitkälle tulevaisuuteen.


    • Ostan_ja_myyn

      Hyvä tavara menee aina kaupaksi.

      Olen ostanut ja myynyt yli 30 vuotta kirppareilla, silloin alkuun ei tainnut vielä olla itsepalvelukirppiksiä, tulivat joskus 1990-luvulla. Koskaan en ole saanut takkiini.

      On se kumma, kun ihmiset eivät osaa valita paikkaa, jossa käy paljon asiakkaita. Hinnoitella tavara ja tarkistaa hintoja jatkuvasti. vaihtaa pöydän ulkoasua ja pitää pöytä siistinä. Jutella asiakkaille, jos niitä sattuu silloin kun käy siivoamassa, omaan loosiin. Niin, ja vain hyvää käyttökelpoista tavaraa myyntiin. Tämän viimeisen luulisi olevan itsestään selvää, mutta ei se ole. Siinä on suurin syy siihen, miksei kirppismyynti kannata. Ja ylihinnoittelussa tietenkin.

      Vai ettekö oikeasti halua päästä tavarasta eroon?

    • Harrastusta_vain

      Taitaa olla joillekin kyseessä elämäntapa ja harrastus. Silloin ei laskeskella kuluja. Maksaa se moottoripyöräilykin ja tämä lienee halvempaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe