Maailmaloppu

pööö-ööö

Nostradamus ennusti, idästä nousee nuori hallitsia joka tekee määrättömästi tuhoa. Tulisia keppejä lentää suuriin kaupunkeihin raunioittaen niitä. Tapahtumien ennustetuissa vuosissa oli heittoa. Noin kymmenen vuotta sitten uskottiin tämän olevan Saddam Hussein.

16

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiesilottorivit

      Nostradamus oli ympäripyöreitä höpisevä hupi ukko.

      • VaiHupiUkko

        Michel de Nostredame oli ranskalainen apteekkari, lääkäri, kääntäjä ja astrologi.


    • Jobinpostia

      Kipiä-Lehti 2.1999. Tapahtuuko tempaus tänä kesänä? Siihen sopisivat paitsi nyt alkanut rauha, myös Nostradamuksen ennustus heinäkuussa 1999 alkavasta maailmansodasta sekä 11.8.1999 tapahtuva profeetallinen auringonpimennys. Näin Melleri.

    • ttkkl

      Maailmanloppu näyttää sitten tulevan vuonna 2020! Ihmiset kuolevat atomivoimaloiden säteilyjen takia! Hiljainen kuolema, ei kukaan jäää kertomaan!? Syntyvyys alenee arviolta 6000 kuluvana vuotena, kun viime vuonna 3000.

      • ttkkl

        Tuon lopun voi välttää pysäyttämällä atomivoimalat!


    • Saman suuntaisia ennustuksia on jo liikaakin. Apostoli Paavali ilmoitti lähettävänsä vitsan vitsamaan kristittyjä, jos nämä eivät kääntyisi. Muslimit puhuvat Mahdin vihollisista esim. Sufy Ani, joka halkaisee naisten vatsat ja tappaa lapset. Apostoliset Isät teoksessa on omat odotteensa ja Ilmestyskirjassa omat odotteensa. Näyttää siltä kuin että jos hyvä ei mene lävitse suosiolla seuraa siitä aina, että PAHA SAA VUORONSA.

      Saddam Hussein oli luultavasti yksi raamatussa puhutuista mahtavista miehistä, jotka pitävät jonkin tärkeän tuotteen maailmanmarkkinahintaa liian korkealla tasolla. Nostradamus ennustaa, että kun tuo mustaviiksinene mies on hirtetty ei enää sen jälkeen tule yhtäkään antikristusta, jota ei hirtettäisi omista jaloistaan roikkumaan pää alaspäin. Eli on ennustettu, että tästä lähtien Antikristukset jäävät paikallisiksi hahmoiksi.

      Vaan mitä se ketään hyödyttää kun on kuitenkin pahempiakin pahiksia kuin antikristus. On muita pahiksia, joista voi tulla maailmanlaajuisia. Pahikset ovat kuin seitsenpäinen Hydra hirviö. Kun yhden pään leikkaa pois tulee tilalle kaksi uutta. Niinpä sanookin raamattu: Voi heitä, he pakenevat leijonaa vain törmätäkseen Karhuun ja sen jälkeen he pakenevat Karhuakin vain törmätäkseen Lentävään Käärmeeseen eli Lohikäärmeeseen.

      • AntiSaatana

        Niinhän se näyttää, ettei mediakaan pahimmista paljoa höpise - ihmiset tietävät juoksevansa suoraan sen pahemman kitaan vasta, kun liian myöhäistä.


    • annamunkaikkikestää

      Kun miljoonat ennustelijat kirjoittelee ennustuksiaan, niin ennenpitkää jonkun ennustus sattuu kohdalle... yhden, kymmenen, sadan vuoden tarkkuudella. Sitten kohistaan ja hehkutellaan, kuinka oli oikea ennustajien ennustaja. Eihän tulevaisuutta voi ennustaa mitenkään, kun sitä ei edes ole olemassa. On vain tämä hetki ja tämän hetkiset tapahtumat vaikuttaa siihen, mitä tulee tapahtumaan. Ennustelu on usein oire radon-myrkytyksestä.

    • Kirjakääröt

      Saarn.3:14 Biblia (1776). Minä ymmärsin, että kaikki, mitä Jumala tekee, se pysyy ijankaikkisesti; emme taida siihen lisätä eli vähentää, ja Jumala tekee sitä, että häntä pelättäisiin.

    • nrjwejnejr

      Sitä mukaan kun tuo ennustus ei toteudu voi uskoa sen olevan joku ja vaihtaa toiseen kun se ei toteutunutkaan.

      Mä en ole mikään nero mutta ihmettelen miten elämme näin typerässä maailmassa jossa ihmiset saa pään sekaisin yhdestä kirjasta ja profetioista joita seuraavat odottaessaan maailmanloppua.

      • MeAgain

        "Mä en ole mikään nero mutta ihmettelen miten elämme näin typerässä maailmassa jossa ihmiset saa pään sekaisin yhdestä kirjasta ja profetioista joita seuraavat odottaessaan maailmanloppua."

        Saat tästä vaihdossa vielä hullumman. Minä ihmettelen kuinka niin moni kirjoittaja on saanut omat fanifiktionsa yleisölle kaupaksi markkinoimalla niitä Renessanssin aikaisen lääkäriastrologin tuotoksina, vaikka parhaimmillaankin niillä on vain löyhä yhteys tuon mainitun hepun kuuluisimpaan kirjaan tai pahimmillaan ei minkäänlaista yhteyttä.


    • AurinkojaJupiter

      Pistäkääs merenalaiset tulikivet yhteen ja samaan nippuun ja valmiiksi. Jok' oik' hyv' loitsuloihe ny sinkoo sintän ja pisttä plasmma ilmoille ylösämpäri ja alas. Välkkynnä ku diskosvalot ku nä menninkäiset niin toivoopi. Oikke kivoi ja kutkuttacan naurattavi jutui nyt sieltä josttai. Semmost räkäposkel seurattava hauskaa.

      • non-putain

        Putin nousi valtaan elokuussa 1999


    • aikasvaarallinen

      Pohjois- Korean johtaja Kim Jong-un.

    • oipoii

      Olihan se Putin kieltämättä aika nuori aloittaessaan - ja varmaan ikäloppu lopettaessaan kun ei ryöstösaalista passaa paljastaa vallasta luopumalla.

    • idänihmetulikeppi

      Tulikeppi, eli ohjus. Kun menee länteen niin itä on vastakkaisella suunnalla.Se on toi p-korean paksupoika.

      Aika vaikeeksi menee,no se siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1776
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1336
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1209
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1176
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      615
      1138
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1044
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      974
    Aihe